talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αυτά σε συννενόηση με τον dark που....θα πληρώσει....
Φυσικά και θα το πάρουμε.
Τελικά εμείς θα φάμε τίποτα ή θα μας λυσσάξετε στην πείνα??????????/
αυτά σε συννενόηση με τον dark που....θα πληρώσει....
Φυσικά και θα το πάρουμε.
Τελικά εμείς θα φάμε τίποτα ή θα μας λυσσάξετε στην πείνα??????????/
στο δασαρχείο Αλεξάνδρας το επιτρέψαμε για αύριο.Καλημέρα αδέρφια μου-πρωταθλητές της 7ης αγωνιστικής.Καλημέρα αδέλφια φίλοι κυνηγοί του λαγού.Σύμφωνα με το δασαρχείο η κυνηγετική περίοδος άρχισε από σήμερα και επιτρέπεται το κυνήγι του λαγού στα δάση.Οπότε πυυυυυυυυυυυυρ.
talo,creta,και podo ,πάντα είναι χαρά μου να κερνάω αξιοπρπή κ ας είναι στενοχωρημένα,φιλαράκια.
μιλφάκια τι έγινε ρε,ανακαλυψαμε την οικογενειακή θαλπωρή ρε;;;;εν πιστεύω και μέσα στο σπίτι να κυκλοφορείς με το μοτοσακό,όπως έκανε σε μια ταινία του Κωνσταντάρα ο γιος του;;
arion,αληθεύει ότι αύριο θα πας να ψηφίσεις yiorgo στις εκλογες του ΠΑΣΟΚ;
Πάμε αδέρφια για το διπλό χαλαραααααααααααααα αύριο.
Ετοιμοπόλεμος και ο ανεβασμλενος Μαντούκα,που προπονήθηκε κανονικά σήμερα.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............
.............ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................
..................ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ-ΜΠΕ..................
αντί για καραμπίνα να του δώσουμε ψαροντούφεκο.Ετοιμοπόλεμος και ο ανεβασμενος Μαντούκα,που προπονήθηκε κανονικά σήμερα.
Ασε να εχω μερικες αμφιβολιες για αυτον...ψιλοχασογκολης ειναι
Φίλε Dark μην στη χαλάσω αλλά το ΣΤΕ απαγόρεψε το κυνήγι μέχρι νεωτέρας
Ετοιμοπόλεμος και ο ανεβασμενος Μαντούκα,που προπονήθηκε κανονικά σήμερα.
Ασε να εχω μερικες αμφιβολιες για αυτον...ψιλοχασογκολης ειναι
είπαμε θα του δώσουμε ψαροντούφεκο λόγο απαγόρευσης του κυνηγιού.Δεν με πειθει....
Έτσι ξεφύτρωσαν οι ιβριδικές λαγόκοτες............Πάμε να σκίσουμε μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τις υβριδικές λαγόκοτες
καλό το τσίπουρο με μεζέ αντσούγια λίγο αρμυρή αλλά καύλα.Ήτανε κουρασμένη η ομάδα από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια...........λέμε τώρα , επίσης κατέβηκε με τα δεύτερα με Λούα και Κωνσταντίνου και Γκαλέτι μέσα ??????? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........και δεν ξαναγράφω, φτάνει για απόψε!!!
σήμερα το ορεκτικό και αύριο το κυρίως πιάτο.καλό το τσίπουρο με μεζέ αντσούγια λίγο αρμυρή αλλά καύλα.