Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ακόμα κλέβουν το πετρέλαιο. Και κλέβουν για να χρεώσουν τους ναυλωτές. ΚΑΙ αυτό το κλέψιμο μπορείς να πεις ότι είναι κατά κάποιο τρόπο λαθρεμπόριο.
Πως κλεβουν αφου αυτοι ειναι οι αγοραστες.Πως θα το δικαιολογησουν;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει σαν antigregory  :grin:

Καμία βεντέτα με κανέναν. Αλλά όταν ο άλλος δηλώνει ΑΕΚτζής (και καλά) αλλά δε πάει γήπεδο για΄τι σιγά μη τρέξει στα κατσικοχώρια να δει την ΑΕΚ, ε συγγνώμη αλλά αυτόν δεν τον λες ΑΕΚτζη. Ας μη πάει στα κατσικοχώρια (μαλλον σαν κατσικοχώρι εννοεί τη Νάξο και τη Κρήτη που έχει παίξει η ΑΕΚ, για να καταλάβεις για πόσο ΜΑΛΑΚΑ και ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ) ας πάει να δει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και απαντάει. Σιγά μη πάω να δώσω λεφτά στον Μελισσάν για να χτίσει γήπεδο. Να πάει να τα πάρει απ αυτούς που τ έφαγαν. Ε σύρε τράβα και γαμήσου ρε. Δεν είσαι ΑΕΚ. Κατι άλλο είσαι. Μαλάκας; Πουσταράς; Γαύρος; Ένα απ αυτά; ΟΛΑ αυτά μαζι; ΑΕΚ πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι

Εκτος απο ΣΤΟΚΟΣ ... εισαι και κουτοπονηρος Γρηγορακη ...

Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι "σιγα μην παω στα κατσικογηπεδα" αλλα οτι χαρη στα κλεφτολαμογια που διοικησανε εγω "τρεχω στα κατσικογηπεδα για να δω ΑΕΚ"

Στην Γερμανια τον προεδρο της Μπαγερν τον φυλακισανε, στο Ελλαδισταν τους εχουνε ελευθερους να γλεντανε, να διοργανωνουν συναυλιες και να στελνουν τον μπιλετακι σπιτι μου !!! Αν εσυ τωρα εισαι μαλακας και γουσταρεις να πληρωνεις τα φαγοποτια τα δικα τους στον λογαριασμο της ΔΕΗ και της Εφοριας... κανενα προβλημα !!!
Αν ομως μου γραφεις οτι η ΑΕΚ εχει ξεχρεωσει για οσα χρωσταει στο Ελληνικο Δημοσιο (170 εκατομμυρια) τα οποια μετακυλησανε στην δικη μου τσεπη και πληρωνω εγω το ΦΕΣΙ ... τοτε και εγω σου γραφω οτι λεφτα για το γηπεδο ο Τιγρης να παει να παρει πρωτα απο ολους αυτους που αποδεδειγμενα φαγανε απο την ΑΕΚ ολα αυτα τα χρονια !!!

Και αν αναρωτιεσαι αν πηγαινω γηπεδο ... σου απαντω πως πηγαινω... εσυ πηγαινεις ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι "σιγα μην παω στα κατσικογηπεδα" αλλα οτι χαρη στα κλεφτολαμογια που διοικησανε εγω "τρεχω στα κατσικογηπεδα για να δω ΑΕΚ"
Στην Γερμανια τον προεδρο της Μπαγερν τον φυλακισανε, στο Ελλαδισταν τους εχουνε ελευθερους να γλεντανε, να διοργανωνουν συναυλιες και να στελνουν τον μπιλετακι σπιτι μου !!!

Αν εσυ τωρα εισαι μαλακας και γουσταρεις να πληρωνεις τα φαγοποτια τα δικα τους στον λογαριασμο της ΔΕΗ και της Εφοριας... κανενα προβλημα !!!
Αν ομως μου γραφεις οτι η ΑΕΚ εχει ξεχρεωσει για οσα χρωσταει στο Ελληνικο Δημοσιο (170 εκατομμυρια) τα οποια μετακυλησανε στην δικη μου τσεπη και πληρωνω εγω το ΦΕΣΙ ... τοτε σορυ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΩ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ !!!!!

Και αν αναρωτιεσαι αν πηγαινω γηπεδο..σου απαντω πως πηγαινω... εσυ πηγαινεις ?
Στη φυλακη παει ο Χενες για φοροδιαφυγη γιατι στην Γερμανια υπαρχει κρατος που ενδιαφερεται για τον πολιτη και δεν καταλαβαινει απο ονοματα και ισχυρους.Αντιθετα εδω το κρατος πεφτει στα γονατα του καθε κοκκαλη,του καθε μελισσανιδη,του καθε βαρδινογιαννη,και του παιρνει μια αξιοπρεπης πιπα προσδοκωντας σε μιζες.Κανεις δεν γουσταρει να πληρωνει φεσια και χαρατσια,ειναι λογικο αυτο.
Το κρατος αν ειχε τα αρχιδια,θα επαιρνε τα λεφτα που εχει επιδικασει απο τον ψωμιαδη,που υπερκαλυπτουν το χρεος της ΑΕΚ.Ολοι ξερουμε ομως οτι δεν προκειται.Οπως ξερουμε οτι δεν προκειται
να εισπραχθουν απο τα νομικα προσωπα που μετα την πτωχευση περασαν τα χρεη σε αυτους.
Αν δεν υπαρχει κρατος λοιπον,δεν νομιζω οτι σου φταιει η ΑΕΚ σε αυτο.

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
οσο πιο καλπικα τοσο πιο γλυκα  ;)

για δες πως πανηγυριζουν τα βαζελια το καλπικο....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Συγκρίνεις τον τελικό του '95 που η αεκ πήρε πέναλτι στο 5ο λεπτό και το έχασε ο Σαραβάκος - έπαιζε στην αεκ τότε - με τις βρωμιές kaI tis αλητείες σας;;; Είσαι τόσο άμπαλος;
Ατελείωτος ο κατάλογος...
Παπουτσέλης...
Ζαχαριάδης...
Κασναφέρης...
Μποροβήλος...
Ποντίκης...
κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ...
Τι να πρωτοθυμηθώ...;;;
Πότε πήρε πέναλτι ομάδα που έπαιζε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι μαζί σας;;;
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Συγκρίνεις τον τελικό του '95 που η αεκ πήρε πέναλτι στο 5ο λεπτό και το έχασε ο Σαραβάκος - έπαιζε στην αεκ τότε - με τις βρωμιές kaI tis αλητείες σας;;; Είσαι τόσο άμπαλος;
Ατελείωτος ο κατάλογος...
Παπουτσέλης...
Ζαχαριάδης...
Κασναφέρης...
Μποροβήλος...
Ποντίκης...
κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ...
Τι να πρωτοθυμηθώ...;;;
Πότε πήρε πέναλτι ομάδα που έπαιζε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι μαζί σας;;;
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πηρε μαν ο Αστερας πριν 3 χρονια.Καθαρο πεναλτυ που εξαιτιας του εχασε ο ολυμπιακος.
Ε απο τοτε αυτος ο διαιτητης δεν ξανασφυριξε.

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πηρε μαν ο Αστερας πριν 3 χρονια.Καθαρο πεναλτυ που εξαιτιας του εχασε ο ολυμπιακος.
Ε απο τοτε αυτος ο διαιτητης δεν ξανασφυριξε.

Μιλάω για ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ παιχνίδια. Που κρίνονται τίτλοι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Στην Γερμανια τον προεδρο της Μπαγερν τον φυλακισανε, στο Ελλαδισταν τους εχουνε ελευθερους να γλεντανε, να διοργανωνουν συναυλιες και να στελνουν τον μπιλετακι σπιτι μου !!! Αν εσυ τωρα εισαι μαλακας και γουσταρεις να πληρωνεις τα φαγοποτια τα δικα τους στον λογαριασμο της ΔΕΗ και της Εφοριας... κανενα προβλημα !!!
Αν ομως μου γραφεις οτι η ΑΕΚ εχει ξεχρεωσει για οσα χρωσταει στο Ελληνικο Δημοσιο (170 εκατομμυρια) τα οποια μετακυλησανε στην δικη μου τσεπη και πληρωνω εγω το ΦΕΣΙ ... τοτε και εγω σου γραφω οτι λεφτα για το γηπεδο ο Τιγρης να παει να παρει πρωτα απο ολους αυτους που αποδεδειγμενα φαγανε απο την ΑΕΚ ολα αυτα τα χρονια !!!

Και αν αναρωτιεσαι αν πηγαινω γηπεδο ... σου απαντω πως πηγαινω... εσυ πηγαινεις ?
Βλάκα ΗΛΙΘΙΕ, ΣΤΟΚΕ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν πήγε φυλακή για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Δε πήγε γιατί γέμισε χρέη τη Μπάγερν. Και εσύ αν φοροδιαφύγης θα δικαστείς.
Και θα σου απαντήσω ΜΟΝΟ στο τελευταίο ερώτημά σου, γιατί τ θεωρώ άσκοπο να λέω τ ίδια και τ ίδια σε έναν ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ που δε μπορεί να καταλάβει τα ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ και τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ. . ΟΧΙ. Δε πηγαίνω γήπεδο. Και δε πηγαίνω γήπεδο γιατί λόγο δουλειάς είμαι τα τελευταία 5-6 χρόνια στο εξωτερικό. ΟΜΩΣ εκτός από τη περσινή χρονια ΟΛΕΣ τις άλλες έχω αγοράσει εισητήριο διαρκείας. Έτσι και φέτος. Πήρα διαρκείας, από τ ακριβα και τ έδωσα στον κουμπάρο μου (βάζελος) να πηγαίνει με τη γυναίκα του (ΑΕΚτζου) και τα πιτσιρίκια (κάτω των 5ετών) να κάνουν "πάρτυ" όποτε παίζει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και ΑΝ όλα πάνε βάση σχεδίου θα προλάβω το καλοκαίρι που θα γυρίσω Ελλάδα την ΑΜΚ για το γήπεδο και ΙΣΩΣ καταφέρω να αγοράσω ΚΑΙ το εισητήριο διαρκείας (αλλιώς μέσω νετ αν παίζει). ΟΚ; Ικανοποιημένος;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βλάκα ΗΛΙΘΙΕ, ΣΤΟΚΕ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν πήγε φυλακή για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Δε πήγε γιατί γέμισε χρέη τη Μπάγερν. Και εσύ αν φοροδιαφύγης θα δικαστείς.
Και θα σου απαντήσω ΜΟΝΟ στο τελευταίο ερώτημά σου, γιατί τ θεωρώ άσκοπο να λέω τ ίδια και τ ίδια σε έναν ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ που δε μπορεί να καταλάβει τα ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ και τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ. . ΟΧΙ. Δε πηγαίνω γήπεδο. Και δε πηγαίνω γήπεδο γιατί λόγο δουλειάς είμαι τα τελευταία 5-6 χρόνια στο εξωτερικό. ΟΜΩΣ εκτός από τη περσινή χρονια ΟΛΕΣ τις άλλες έχω αγοράσει εισητήριο διαρκείας. Έτσι και φέτος. Πήρα διαρκείας, από τ ακριβα και τ έδωσα στον κουμπάρο μου (βάζελος) να πηγαίνει με τη γυναίκα του (ΑΕΚτζου) και τα πιτσιρίκια (κάτω των 5ετών) να κάνουν "πάρτυ" όποτε παίζει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και ΑΝ όλα πάνε βάση σχεδίου θα προλάβω το καλοκαίρι που θα γυρίσω Ελλάδα την ΑΜΚ για το γήπεδο και ΙΣΩΣ καταφέρω να αγοράσω ΚΑΙ το εισητήριο διαρκείας (αλλιώς μέσω νετ αν παίζει). ΟΚ; Ικανοποιημένος;

Οκ... κατσε δες ΑΕΚ απο το γκαζετα χαζομαλακα αφου δεν πας γηπεδο.. ουτε εισιτηριο αγοραζεις μαλακας φτωχομπινες εισαι...
Δεν σου απαντω αλλο γιατι σκοτωνεις τα ματια μου με την ορθογραφια σου (ποιος να σε παρει για δουλεια στην ελλαδα βρε κατακαημενε)

Ολα τα ειχες..η ΑΕΚ σε μαρανε... που εισαι ρε? Στο Πακισταν εισαι ? Γιαυτο δεν σε ενοχλουνε τα Φεσια επειδη δεν πληρωνεις φραγκο ?   :birdman:
Τις κριτικες για τον Δελλα και τους παιχτες που γραφεις εδω απο που τα μαθαινεις ? Απο τα σχολια του Γκαζετα ή βαζεις Sportfm και ακους τι λενε ?    :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οκ... κατσε δες ΑΕΚ απο το γκαζετα χαζομαλακα αφου δεν πας γηπεδο.. ουτε εισιτηριο αγοραζεις μαλακας φτωχομπινες εισαι...
Δεν σου απαντω αλλο γιατι σκοτωνεις τα ματια μου με την ορθογραφια σου (ποιος να σε παρει για δουλεια στην ελλαδα βρε κατακαημενε)

Ολα τα ειχες..η ΑΕΚ σε μαρανε... που εισαι ρε? Στο Πακισταν εισαι ? Γιαυτο δεν σε ενοχλουνε τα Φεσια επειδη δεν πληρωνεις φραγκο ?   :birdman:
Τις κριτικες για τον Δελλα και τους παιχτες που γραφεις εδω απο που τα μαθαινεις ? Απο τα σχολια του Γκαζετα ή βαζεις Sportfm και ακους τι λενε ?    :birdman:
Βλακογέννητε. Είμαι Κίνα. Και εργάζομαι. Εσύ ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εργάζεσαι (γιατί ποιος εργαζόμενος θα ήταν όρθιος στις 3:30 ώρα Ελλάδος; ΚΑΝΕΝΑΣ. Και ποιος να σε πάρει; Αφούς είσαι βλακόστρωτος.  :birdman:
Ότι παιχνίδι βλέπω της ΑΕΚ το βλέπω από το ΝΟΒΑ (μια χαρά βρίσκεις λινκ) και ότι κριτική έχω κάνει στον Δέλλα είναι ΜΟΝΟ από τα παιχνίδια που έχω δει.
Εσύ πως πας γήπεδο; Αφού δε δουλεύεις (και πως να δουλέψεις άλλωστε; Αφού όλες οι δουλείες απαιτούν σοβαρούς ανθρώπους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να πας σα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ που είσαι σε καμία οικοδομή αλλά και αυτή έχει πεθάνει στην Ελλάδα).

Και εγώ μπορεί να μην είμαι καλός στην ορθογραφία αλλά εσύ δε ξέρεις ανάγνωση. Γιατί έγραψα ότι έχω αγοράσει διαρκείας (που πιθανώς να κοστίζει όσα βγάζεις εσύ από τα τσιμπούκια που κάνεις στη Συγγρου σ ένα χρόνο) και από την άλλη απαντάς "ούτε εισητήριο αγοράζεις μαλάκα φτωχομπινές είσαι..." Γεια σου ρε πλούσιεεεεεεεεεεεε.
Α! Και τους φόρους μου στην Ελλάδα και τα χαράτσια και τα σχετικά μια χαρά τους πληρώνω. Και εσένα των ΑΧΡΗΣΤΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ και είναι 3 μήνες στο μπου και έχει γράψει 2000 μυνήματα και ζει από το ταμείο ανεργείας πληρώνω. Επειδή υπάρχουν ΑΧΡΗΣΤΟΙ σα και σένα πληρώνουμε όλοι οι άλλοι τα φέσια που λες. Είσαι καρκίνος της κοινωνίας και θα έπρεπε το κράτος κάτι να κάνει μ εσένα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πως κλεβουν αφου αυτοι ειναι οι αγοραστες.Πως θα το δικαιολογησουν;
ΟΚ. Νόμιζα ότι εργάζεσαι σε ναυτιλιακή και είχες ακούσει πως γίνεται. Πάμε. Λοιπόν εγώ είμαι εφοπλιστής και μόλις παραλαμβάνω πλοίο. Πάω και αγοράζω πετρέλαιο. Ας πούμε 1000 λίτρα. Έρχεται ο ναυλωτής και μου λέει τόσος ο ναύλος την ημέρα και τα πετρέλαια δικά μου. Ξεκινάει το πλοίο και πάει πχ από Κίνα Βραζιλία. Ας πούμε ότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ έχει κάψει 200λίτρα. Φτάνει στον προορισμό του. Εγώ σαν εφοπλιστής λέω στον πρώτο "κλέψε στα πετρέλαια". Ανεβαίνει ο ναυλωτής στο πλοίο και λέει "πάμε να μετρήσουμε τα πετρέλαια". Αν ο πρώτος είναι γατόνι (και πολλοί πρώτοι έλληνες ειδικά παλιοί είναι) μετράει ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ναυλωτή και του βγάζει ότι έχει κάψει 250 λίτρα. Αυτόματα εγώ σαν εφοπλιστής έχω κερδίσει 50λίτρα πετρέλαιο και έχει πάρει παραπάνω χρήματα. Τώρα αυτά τα 50 λίτρα τα κάνω ότι καταλαβαίνω. Πχ αν τ έχω αγοράσει από τη Κίνα και είμαι στην Αμερική ή στην Ευρώπη μπορώ να τα πουλήσω στη μαύρη. Αν είμαι σ μια άλλη χώρα όπως πχ στο Ντουμπάι τ έχω καβάτζα και τα χρησιμοποιώ στ άλλο ταξιδι.
Παλιότερα στις χρυσές μέρες οι αρχιμηχανικοί, οι καπετάνιοι και οι πρώτοι έκαναν περιουσίες και αγόραζαν βίλες απ αυτό, αφού τα ναύλα ήταν στο θεό και οι ναυλωτές έβγαζαν τρελλά λεφτά που θα θα καθόντουσαν ν ασχολούνται για 30 και 40 χιλιάδες δολλάρια. Τώρα που τα πράγματα είναι σφιγμένα είναι πιο δύσκολο να γίνουν τέτοια πράγματα αλλά γίνονται

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έξαλλος ο Μελισσανίδης: Τι θέλουν, να σηκωθώ και να φύγω;

Τα εμπόδια που εμφανίζονται ξαφνικά στην ΑΕΚ, όσον αφορά την εκκαθάριση της ομάδας και το νέο γήπεδο και φαίνεται να προκύπτουν από ανθρώπους της Ένωσης, έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στον Δημήτρη Μελισσανίδη
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εκνευρισμένος και απογοητευμένος βλέποντας αφενός μεν την προσωρινή αναστολή στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ και αφετέρου το μπλοκάρισμα στη διαδικασία κατασκευής του γηπέδου (είχε την Πέμπτη αλλεπάλληλες συσκέψεις γι' αυτά τα δύο θέματα).

«Δεν ξέρω τι να πω... Τι θέλουν; Να σηκωθώ και να φύγω; Να τα παρατήσω και μετά να ψάχνονται;» ακούστηκε να λέει ο Μελισσανίδης σε στενούς του συνεργάτες, με την υπόθεση Οικονομόπουλου να τον προβληματίζει περισσότερο, αφού μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, και το υπόμνημα για το γήπεδο να του στοιχίζει κυρίως ψυχολογικά σε μία περίοδο κατά την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να τρέξει το πρότζεκτ.

«Εγώ δεν ήξερα αυτήν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει αλλοιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοί μας, να έχουμε μπροστά μας και τους δικούς μας;», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης, που επικεντρώνεται κυρίως στις συνέπειες που θα προκαλέσει τυχόν δικαίωση του Χάρη Οικονομόπουλου στην κύρια προσφυγή της 28ης Μαρτίου εναντίον της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοί μας, να έχουμε μπροστά μας και τους δικούς μας;», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης

Και όλα αυτά γιατί ο Μελισσανίδης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση κάποια λύση τύπου... νέας ΑΕΚ ή ΑΕΚ 1924, αφού όπως ο ίδιος έλεγε, αν είχε επιλέξει αυτό το ενδεχόμενο, δεν θα χρειαζόταν καν η ομάδα να φτάσει στη Γ' Εθνική, αλλά θα μπορούσε να έχει αγοράσει ακόμα και ΑΦΜ ομάδας της Super League.

«Μαϊμουδιές δεν πρόκειται να κάνω» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη, που σε συνεργασία με νομικούς θα επιδιώξει να δώσει λύση, πριν από τις 28 Μαρτίου, στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την προσφυγή του Χάρη Οικονομόπουλου.

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης θα προσπαθήσει μαζί με τους συνεργάτες του να ξεπεράσει και το υπόμνημα που έστειλαν τα μέλη της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ και βάσει του οποίου υποστηρίζουν πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ιδιοκτησία του συλλόγου, σε περίπτωση κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=275678&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=275678&catid=1[/url]
*
44997386.jpg
Το γιοφύρι της Άρτας

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βλακογέννητε. Είμαι Κίνα. Και εργάζομαι. Εσύ ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εργάζεσαι (γιατί ποιος εργαζόμενος θα ήταν όρθιος στις 3:30 ώρα Ελλάδος; ΚΑΝΕΝΑΣ. Και ποιος να σε πάρει; Αφούς είσαι βλακόστρωτος.  :birdman:
Ότι παιχνίδι βλέπω της ΑΕΚ το βλέπω από το ΝΟΒΑ (μια χαρά βρίσκεις λινκ) και ότι κριτική έχω κάνει στον Δέλλα είναι ΜΟΝΟ από τα παιχνίδια που έχω δει.
Εσύ πως πας γήπεδο; Αφού δε δουλεύεις (και πως να δουλέψεις άλλωστε; Αφού όλες οι δουλείες απαιτούν σοβαρούς ανθρώπους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να πας σα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ που είσαι σε καμία οικοδομή αλλά και αυτή έχει πεθάνει στην Ελλάδα).

Και εγώ μπορεί να μην είμαι καλός στην ορθογραφία αλλά εσύ δε ξέρεις ανάγνωση. Γιατί έγραψα ότι έχω αγοράσει διαρκείας (που πιθανώς να κοστίζει όσα βγάζεις εσύ από τα τσιμπούκια που κάνεις στη Συγγρου σ ένα χρόνο) και από την άλλη απαντάς "ούτε εισητήριο αγοράζεις μαλάκα φτωχομπινές είσαι..." Γεια σου ρε πλούσιεεεεεεεεεεεε.
Α! Και τους φόρους μου στην Ελλάδα και τα χαράτσια και τα σχετικά μια χαρά τους πληρώνω. Και εσένα των ΑΧΡΗΣΤΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ και είναι 3 μήνες στο μπου και έχει γράψει 2000 μυνήματα και ζει από το ταμείο ανεργείας πληρώνω. Επειδή υπάρχουν ΑΧΡΗΣΤΟΙ σα και σένα πληρώνουμε όλοι οι άλλοι τα φέσια που λες.Είσαι καρκίνος της κοινωνίας και θα έπρεπε το κράτος κάτι να κάνει μ εσένα.

Προσφερε μας και αλλο γελιο καραγκιοζη του θρεντ !!!
ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΟΚ. Νόμιζα ότι εργάζεσαι σε ναυτιλιακή και είχες ακούσει πως γίνεται. Πάμε. Λοιπόν εγώ είμαι εφοπλιστής και μόλις παραλαμβάνω πλοίο. Πάω και αγοράζω πετρέλαιο. Ας πούμε 1000 λίτρα. Έρχεται ο ναυλωτής και μου λέει τόσος ο ναύλος την ημέρα και τα πετρέλαια δικά μου. Ξεκινάει το πλοίο και πάει πχ από Κίνα Βραζιλία. Ας πούμε ότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ έχει κάψει 200λίτρα. Φτάνει στον προορισμό του. Εγώ σαν εφοπλιστής λέω στον πρώτο "κλέψε στα πετρέλαια". Ανεβαίνει ο ναυλωτής στο πλοίο και λέει "πάμε να μετρήσουμε τα πετρέλαια". Αν ο πρώτος είναι γατόνι (και πολλοί πρώτοι έλληνες ειδικά παλιοί είναι) μετράει ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ναυλωτή και του βγάζει ότι έχει κάψει 250 λίτρα. Αυτόματα εγώ σαν εφοπλιστής έχω κερδίσει 50λίτρα πετρέλαιο και έχει πάρει παραπάνω χρήματα. Τώρα αυτά τα 50 λίτρα τα κάνω ότι καταλαβαίνω. Πχ αν τ έχω αγοράσει από τη Κίνα και είμαι στην Αμερική ή στην Ευρώπη μπορώ να τα πουλήσω στη μαύρη. Αν είμαι σ μια άλλη χώρα όπως πχ στο Ντουμπάι τ έχω καβάτζα και τα χρησιμοποιώ στ άλλο ταξιδι.
Παλιότερα στις χρυσές μέρες οι αρχιμηχανικοί, οι καπετάνιοι και οι πρώτοι έκαναν περιουσίες και αγόραζαν βίλες απ αυτό, αφού τα ναύλα ήταν στο θεό και οι ναυλωτές έβγαζαν τρελλά λεφτά που θα θα καθόντουσαν ν ασχολούνται για 30 και 40 χιλιάδες δολλάρια. Τώρα που τα πράγματα είναι σφιγμένα είναι πιο δύσκολο να γίνουν τέτοια πράγματα αλλά γίνονται
τι εγινε ρε τυποι, οι μπουλντοζες εχαζαν το δρομο για τα φιλαδελφεια;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Στη φυλακη παει ο Χενες για φοροδιαφυγη γιατι στην Γερμανια υπαρχει κρατος που ενδιαφερεται για τον πολιτη και δεν καταλαβαινει απο ονοματα και ισχυρους.Αντιθετα εδω το κρατος πεφτει στα γονατα του καθε κοκκαλη,του καθε μελισσανιδη,του καθε βαρδινογιαννη,και του παιρνει μια αξιοπρεπης πιπα προσδοκωντας σε μιζες.Κανεις δεν γουσταρει να πληρωνει φεσια και χαρατσια,ειναι λογικο αυτο.
Το κρατος αν ειχε τα αρχιδια,θα επαιρνε τα λεφτα που εχει επιδικασει απο τον ψωμιαδη,που υπερκαλυπτουν το χρεος της ΑΕΚ.Ολοι ξερουμε ομως οτι δεν προκειται.Οπως ξερουμε οτι δεν προκειται
να εισπραχθουν απο τα νομικα προσωπα που μετα την πτωχευση περασαν τα χρεη σε αυτους.
Αν δεν υπαρχει κρατος λοιπον,δεν νομιζω οτι σου φταιει η ΑΕΚ σε αυτο.
δηλαδη ρε μαστερακο για το χρεος της αεκ φταιει ο ψωμιαδης ε;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θελω να μου εξηγησεις βρε μπαγασα,απο αυτα που εγραψα πως στο καλο καταλαβες εσυ
οτι ειπα οτι φταιει μονο ο ψωμιαδης για τα χρεη της ΑΕΚ.Ο Ψωμιαδης αποδεδειγμενα εχει κλεψει
απο τα ταμεια της ΑΕΚ,δεν ειπα ομως οτι φταιει μονο αυτος.Το μονο που ειπα ειναι οτι τα
λεφτα που εχουν επιδικασει,καλυπτουν το χρεος.Αλλο αν δεν προκειται ποτε να εισπραχθουν
γιατι ο ψωμιαδης δεν εχει βελονα στο ονομα του.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ρωτα τον Γρηγορη... θα σου απαντησει απο την ΚΙΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μπει στο Γκαζετα τζι αρ,
στο sportfm τζι αρ,
θα σερφαρει στο Ιντερνετ (οταν δεν θα ψαχνει λινκ της ΝΟΒΑ :2funny: :2funny:)
και θα σου κανει copy paste, απο το Ιντερνετ παλι, να σε βαλει στην θεση σου !!!  :2funny: :2funny:
.
.
.
Και οταν θυμηθει θα βγαλει και το πληκτρολογιο απο τον κωλο !!!!  :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
έλεος ρε σεις ....μην πλακώνεστε και μεταξύ σας γαμώ την μιζέρια αυτής της ομάδας μου γαμώ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θελω να μου εξηγησεις βρε μπαγασα,απο αυτα που εγραψα πως στο καλο καταλαβες εσυ
οτι ειπα οτι φταιει μονο ο ψωμιαδης για τα χρεη της ΑΕΚ.Ο Ψωμιαδης αποδεδειγμενα εχει κλεψει
απο τα ταμεια της ΑΕΚ,δεν ειπα ομως οτι φταιει μονο αυτος.Το μονο που ειπα ειναι οτι τα
λεφτα που εχουν επιδικασει,καλυπτουν το χρεος.Αλλο αν δεν προκειται ποτε να εισπραχθουν
γιατι ο ψωμιαδης δεν εχει βελονα στο ονομα του.
αφου λες οτι τα κλεμμενα του ψωμιαδη υπερκαλυπτουν το χρεος της αεκ αυτο ουσιαστικα λες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αφου λες οτι τα κλεμμενα του ψωμιαδη υπερκαλυπτουν το χρεος της αεκ αυτο ουσιαστικα λες
Ο ψωμιαδης οτι εκλεψε το εκλεψε την περιοδο 2001-2003.Απο το 2004 η νεα διοικηση
ενω πετυχε να μπει στο αρθρο 44,καταφερε και δημιουργησε νεα χρεη.Εχουν επιδικαστει στην
ΑΕΚ 44 εκατομυρια ευρω.Πως στο καλο καταλαβες οτι εγω εννοουσα οτι μονο ο ψωμιαδης φταιει
μονο εσυ το γνωριζεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο ψωμιαδης οτι εκλεψε το εκλεψε την περιοδο 2001-2003.Απο το 2004 η νεα διοικηση
ενω πετυχε να μπει στο αρθρο 44,καταφερε και δημιουργησε νεα χρεη.Εχουν επιδικαστει στην
ΑΕΚ 44 εκατομυρια ευρω.Πως στο καλο καταλαβες οτι εγω εννοουσα οτι μονο ο ψωμιαδης φταιει
μονο εσυ το γνωριζεις.
οτι πεις, με το γηπεδο τι γινεται τελικα;; παει το δουλεμα συνεφο ε;; ειναι που θα εμπαιναν οι μπουλνοζες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom