Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Λες και δεν ξερουμε μαν.Η δεν ξερουν και οι ιδιοι τι ειναι,και ας μην εχουν τα αρχιδια που
χρειαζεται για να το παραδεχτουν.

Θα δανειστούμε τα δικά σας, αυτά που δείξατε στον τελικό με τον ατρομητο

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λες και δεν ξερουμε μαν.Η δεν ξερουν και οι ιδιοι τι ειναι,και ας μην εχουν τα αρχιδια που

Για κάτι πιτσιρικάδες τα βάζω, που γράφουν ότι οι ΧΑΡΤΙΝΟΙ σέβονται το fair-play...  :uglystupid:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
φτιαχτε στην νεα φιλαδελφια ενα μπουρδελο να ρχομαι να σας χυνω
μην ανησυχατε θα σας πληρωνω καλα παλιοπουτανες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για κάτι πιτσιρικάδες τα βάζω, που γράφουν ότι οι ΧΑΡΤΙΝΟΙ σέβονται το fair-play...  :uglystupid:
Eννοειται αυτο,παντα φερ πλευ και ευ αγωνιζεσθαι.
1:00 Για τον φιλο χιτμαν που ειπε οτι οι γαυροι δεν ειχαν ποτε παιχτες που χτυπουσαν στα μουλωχτα,
και δεν τον αποθεωναν οι γαυροι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που εισαι εσυ ρε τι κανεις.Σας γαμησε ο Σκορδας ο μπινες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παλιοπουσταρά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες πριν από κάτι μήνες ότι μας δουλεύει ο τίγρης και γήπεδο στη Νέα Φιλάδέλφεια δε φτιάχνεται; Πάρτα τα χύσια στη μάπα τώρα; Και πως θ έρχεσαι ρε; Αφού Άρης δε θα υπάρχει. Λουκέτο βάζεις στη ομάδα σου. Σε 2 χρόνια θα έχεις πέσει και θα παίζεις σε τοπικό πρωτάθλημα!!!
Άσε που εσύ ο μόνος τρόπος για να χύσεις είναι να σου τον σφυρίξουν. Έλα! Θα φας πολλές ψωλιές. Απ αυτές που έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια.
Υ.Γ Ο επενδυτής τι έγινε; Έχασε το δρόμο; Και ο Πετράκης; Έμεινε από λαστιχό;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακες σημερα εχυσα μια κουταλια της σουπας...εκατσα και ειδα τον τελικο του '09
εκει που εκανε τις ψευτομαγκιες το πουτανοπαιδο ο κυρι;ακος και στο τελος σηκωσε κυπελλο της εβγα  :2funny:
νομιζε ο μαλακας ότι πηρε το κυπελλο επειδή εβαλε γκολ στο 90
ρε μουνοπανο με τον θρυλο των γηπέδων επαιζες...δεν ηξερες δεν ρωταγες;;
κάθε χρονια δεν ειχε δουρο...να σου δινει ψευτικα πρωταθλήματα...
μαγκες πολύ καβλα αυτος ο τελικος...αυτος και το πρωταθλημα του '08 θα μου μεινιουν ανεξίτηλα χαραγμενα στο μυαλο...
μιλαμε για τρελλες καβλες...
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω... :birdman:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
εισαι παντελώς άσχετος κ μερικοί γίνατε σχετικοί μέσω του νετ!Ρε τρόμπα ξέρεις τίποτα εκτός του να βρίσκεις απαντήσεις με λινκς;;Υποχειριο του λαγού για πες μου το 2004-2005 στη λεωφόρο στο 89 σου στέρησε ο ροζ πουστης πέναλτι στο μωρα κ δε βγήκες τσού λου;Αλλαξοκωλιαρηδες δικεφαλοι-λαγοι :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι παντελώς άσχετος κ μερικοί γίνατε σχετικοί μέσω του νετ!Ρε τρόμπα ξέρεις τίποτα εκτός του να βρίσκεις απαντήσεις με λινκς;;Υποχειριο του λαγού για πες μου το 2004-2005 στη λεωφόρο στο 89 σου στέρησε ο ροζ πουστης πέναλτι στο μωρα κ δε βγήκες τσού λου;Αλλαξοκωλιαρηδες δικεφαλοι-λαγοι :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και βουβα οι φυλλαδες τους την επομενη :grin:
ρεσυ μη μιλας ετσι στον μαστερ...είναι σοβαρο ατομο αντικειμενικο και πανω από ολ;α φίλαθλος...αμαρτια τεκνο μου που λεει και ο άλλος  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρωτον αποδεδειγμενα,χωρις αμφισβητηση ροζ πουστης ειστε εσεις.και μιλαω μονο για το ποδοσφαιρο γιατι στα αλλα αθληματα ειστε οκ.Δευτερον φυσικα,με πεναλτυ που εγινε στον Μπουρμπο
και δεν δωθηκε.Και αυτο μας κανει υποχειριο του βαζελα..οκ μαν.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ναι στο μπουρμπο γράψε λάθος!Μεταξυ σας συμμαχίες μια ζωή η τριάδα!Ασε τωρα τραβά πες τα αλλου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μου φαίνεται πως στη προκειμένη περίπτωση ο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι εσύ. Κανεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλο λάθος, τεράστιο θα έλεγα. Με τη λήξη του ματς αλλά και τις επόμενες μέρες ο Ιβιτς έλεγε όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν ότι ο παπάρας στέρησε από την ΑΕΚ 7εκ ευρώ (αν δε κάνω λάθος τότε ΚΑΙ ο δεύτερος του πρωταθλήματος πήγαινε ομίλους ή κάτι τέτοιο). Όσο για αν τ έπνιξαν οι κίτρινες φυλλάδες της εποχής ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ. Και όταν έγινες πρόεδρος της ΚΕΔ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΑΝ.
Όσο για τη συμμαχία ΑΕΚ-ΠΑΟ αυτό ΦΥΣΙΚΑ και δεν ισχύει. Αλλά στο δικό σας το μυαλό είναι "όλοι σας και μόνοι μας". Όταν το 92 ερχόσουν με τα παντελόνια κάτω για να σε γαμήσω για να μη πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος εγώ ήμουν σύμμαχος με τον βάζελο ή με σένα; Όταν ο Κόκκαλης παρέα με τον Βαρδινογιάννη έδιναν στις αρχές τον Μελισσάν μπας και τον ξεφορτωθείτε για να σταματήσει να τους γαμεί ασάλιωτα και τους 2 εγώ με ποιον ήμουν σύμμαχος και εσύ με ποιον ήσουν εχθρος;
Αλλά είναι όπως τα λες. Μερικοί έχουν γίνει σχετικοί μέσω νετ. Και το κακό είναι ότι έχουν και μνημη χρυσόψαρου

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Μου φαίνεται πως στη προκειμένη περίπτωση ο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι εσύ. Κανεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλο λάθος, τεράστιο θα έλεγα. Με τη λήξη του ματς αλλά και τις επόμενες μέρες ο Ιβιτς έλεγε όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν ότι ο παπάρας στέρησε από την ΑΕΚ 7εκ ευρώ (αν δε κάνω λάθος τότε ΚΑΙ ο δεύτερος του πρωταθλήματος πήγαινε ομίλους ή κάτι τέτοιο). Όσο για αν τ έπνιξαν οι κίτρινες φυλλάδες της εποχής ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ. Και όταν έγινες πρόεδρος της ΚΕΔ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΑΝ.
Όσο για τη συμμαχία ΑΕΚ-ΠΑΟ αυτό ΦΥΣΙΚΑ και δεν ισχύει. Αλλά στο δικό σας το μυαλό είναι "όλοι σας και μόνοι μας". Όταν το 92 ερχόσουν με τα παντελόνια κάτω για να σε γαμήσω για να μη πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος εγώ ήμουν σύμμαχος με τον βάζελο ή με σένα; Όταν ο Κόκκαλης παρέα με τον Βαρδινογιάννη έδιναν στις αρχές τον Μελισσάν μπας και τον ξεφορτωθείτε για να σταματήσει να τους γαμεί ασάλιωτα και τους 2 εγώ με ποιον ήμουν σύμμαχος και εσύ με ποιον ήσουν εχθρος;
Αλλά είναι όπως τα λες. Μερικοί έχουν γίνει σχετικοί μέσω νετ. Και το κακό είναι ότι έχουν και μνημη χρυσόψαρου

Ως  προς  το  ποιος  εδωσε  το  γατο  στις  αρχες  για  το  λαθρεμποριο  δεν  ξερω.......ξερω ομως  οτι  στην  πιατσα  λεγοταν και  λεγεται οτι  απο  τη  φυλακη  τον  καθαρισε  αυτον  και  τον  καρρα ο  κοκκαλης..........που  με  τροπο  μαγικο  το  κακουργημα  εγινε  πλημελημα.......αυτο  ξερω.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Προσωρινό «φρένο» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Καμπανάκι... κινδύνου για την ΑΕΚ, μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει προσωρινό φραγμό στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ!
Ο νομικός Χάρης Οικονομόπουλος είχε ζητήσει εδώ και μήνες τη διακοπή εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη και τελικά την πέτυχε.

Τη στιγμή που αναμένεται η εκδίκαση της κύριας αγωγής που έχει καταθέσει με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, την Τετάρτη εκδόθηκε δικαστική απόφαση που βάζει προσωρινό «φρένο» στη διαδικασία στην οποία έχει μπει η εταιρεία, με αποτέλεσμα να είναι κι απρόβλεπτες οι συνέπειες για το μέλλον του Δικεφάλου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ως  προς  το  ποιος  εδωσε  το  γατο  στις   αρχες  για  το  λαθρεμποριο  δεν  ξερω.......ξερω ομως  οτι  στην  πιατσα  λεγοταν και  λεγεται οτι  απο  τη  φυλακη  τον  καθαρισε  αυτον  και  τον  καρρα ο  κοκκαλης..........που  με  τροπο  μαγικο  το  κακουργημα  εγινε  πλημελημα.......αυτο  ξερω.
Άντε να σου πω ένα μυστικό αλλά μη το πεις παρα έξω. ΟΛΕΣ οι ναυτιλιακές (εντάξυ το 90% αυτών) ΚΛΕΒΟΥΝ στα πετρέλαια. Το κλεμμενο πετρέλαιο ξέρεις που πάει; Για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. Τ ίδιο έκανε στο παρελθόν και η ΑΒΙΝ.
Από την άλλη είναι λίγο χλωμό ο Κόκκαλης να καθάρισε για τον Μελισσάν και τον Καρρά. Καταρχάς δε θα είχε κάποιο προσωπικό συμφέρον από κάτι τέτοιο. Ποιο πιθανό να καθάρισε γι αυτόν ο Λαλιώτης (εξάλλου αυτός τον έσπρωξε και έγινε από ιδιοκτήτης σχολης οδηγών εφοπλιστης) παρά ο Κόκκαλης.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προσωρινό «φρένο» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Καμπανάκι... κινδύνου για την ΑΕΚ, μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει προσωρινό φραγμό στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ!
Ο νομικός Χάρης Οικονομόπουλος είχε ζητήσει εδώ και μήνες τη διακοπή εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη και τελικά την πέτυχε.

Τη στιγμή που αναμένεται η εκδίκαση της κύριας αγωγής που έχει καταθέσει με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, την Τετάρτη εκδόθηκε δικαστική απόφαση που βάζει προσωρινό «φρένο» στη διαδικασία στην οποία έχει μπει η εταιρεία, με αποτέλεσμα να είναι κι απρόβλεπτες οι συνέπειες για το μέλλον του Δικεφάλου.
Δε νομιζω πως υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Εμένα δε θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση αν μετά από 3-4 μήνες βγει είδηση ότι επειδή η ΑΕΚ πλήρωνε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τις δόσεις του 44 η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ξοφλήσει μ αυτά τα χρωστούμενα και από τη στιγμή που καθάρισαν και τα χρωστούμενα της περιόδου 2004-2013 τα λεφτά που έχουν εκδικαστεί από την υπόθεση Ψωμιάδη (κάπου στα 30μύρια μαζί με τους τόκους αν δε κάνω λάθος) πάνε ΟΛΑ στη ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάλι με ξένα χρήματα θα κάνει τη κηδεία σας ο τίγρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δε νομιζω πως υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Εμένα δε θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση αν μετά από 3-4 μήνες βγει είδηση ότι επειδή η ΑΕΚ πλήρωνε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τις δόσεις του 44 η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ξοφλήσει μ αυτά τα χρωστούμενα και από τη στιγμή που καθάρισαν και τα χρωστούμενα της περιόδου 2004-2013 τα λεφτά που έχουν εκδικαστεί από την υπόθεση Ψωμιάδη (κάπου στα 30μύρια μαζί με τους τόκους αν δε κάνω λάθος) πάνε ΟΛΑ στη ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάλι με ξένα χρήματα θα κάνει τη κηδεία σας ο τίγρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Τι ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι αυτος ρε... θα της επιστραφουνε και λεφτα λεει για να κανει κηδειες ο Τιγρης  :2funny: :2funny: :2funny:

IQ πιθικιου εχεις ρε πουστη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom