boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Πιπη , τα στο τέλος τα ειδες?
Βγαζεις εμπάθεια στα ποστ σου. Κοιταξε το λίγο.
Πιπη , τα στο τέλος τα ειδες?
Δεν σου ειπε κανεις να μην πιστευεις οτι θελεις. Κρατησε ομως τους χαρακτηρισμους για τους υπολοιπους Αεκτζηδες. Αμα θες να τσακωθεις, μπαινουν και ενα σωρο αλλοθρησκοι με μόνο σκοπό να προκαλέσουν.
Μου είπε οτι θέλει ελεύθερη σχέση.Γιατί άλλαξες την Lisa στο άβαταρ σου;
Άντε να σου πω ένα μυστικό αλλά μη το πεις παρα έξω. ΟΛΕΣ οιναυτιλιακέςπετρελαϊκές(εντάξυ το 90% αυτών) ΚΛΕΒΟΥΝ στα πετρέλαια. Το κλεμμενο πετρέλαιο ξέρεις που πάει; Για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. Τ ίδιο έκανε στο παρελθόν και η ΑΒΙΝ.
Από την άλλη είναι λίγο χλωμό ο Κόκκαλης να καθάρισε για τον Μελισσάν και τον Καρρά. Καταρχάς δε θα είχε κάποιο προσωπικό συμφέρον από κάτι τέτοιο. Ποιο πιθανό να καθάρισε γι αυτόν ο Λαλιώτης (εξάλλου αυτός τον έσπρωξε και έγινε από ιδιοκτήτης σχολης οδηγών εφοπλιστης) παρά ο Κόκκαλης.
με ανταλλαγμα το βατραχο συμπληρωνω...τραβηγμενο απ τα μαλλια,αλλα αυτο ακουγεται.Ως προς το ποιος εδωσε το γατο στις αρχες για το λαθρεμποριο δεν ξερω.......ξερω ομως οτι στην πιατσα λεγοταν και λεγεται οτι απο τη φυλακη τον καθαρισε αυτον και τον καρρα ο κοκκαλης..........που με τροπο μαγικο το κακουργημα εγινε πλημελημα.......αυτο ξερω.
εισαι παντελώς άσχετος κ μερικοί γίνατε σχετικοί μέσω του νετ!Ρε τρόμπα ξέρεις τίποτα εκτός του να βρίσκεις απαντήσεις με λινκς;;Υποχειριο του λαγού για πες μου το 2004-2005 στη λεωφόρο στο 89 σου στέρησε ο ροζ πουστης πέναλτι στο μωρα κ δε βγήκες τσού λου;Αλλαξοκωλιαρηδες δικεφαλοι-λαγοι
Επειδή για κάποιους η ιστορία του ποδοσφαίρου ξεκινά το '97, διαβάστε να μάθετε ποιοι ήταν συνεταιράκια.
αυτος και το πρωταθλημα του '08 θα μου μεινιουν ανεξίτηλα χαραγμενα στο μυαλο...
μιλαμε για τρελλες καβλες...
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...
Εσυ είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ μάστορα. Στο τέλος τα γέλια και το δεν σου λένε τίποτα;Τι ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι αυτος ρε... θα της επιστραφουνε και λεφτα λεει για να κανει κηδειες ο Τιγρης
IQ πιθικιου εχεις ρε πουστη!!!
Τράβα ρε στη συγγρού να κάνεις κανένα τσιμπούκι να πάρεις κανένα 5ευρω ρε παπάρα μπας και φας καμία τυροπιτα που βρωμάει ο στόμας σου από τη πείνα. Γελοίε.Τυπε τα πιστευει αυτα που λεει εχω ξαναμιλησει μαζι του... ο ανθρωπος ειναι στοκος τον εχω σταμπαρει !!!
Και τι θελεις ρε τυπε..να λιβανιζω ολα τα προεδρακια που τα παντελονιασανε απο την ομαδα και εγω τρεχω στα κατσικογηπεδα να δω ΑΕΚ ?
Σιγά ρε ξεφτυλισμένε γιλαντζή ΑΕΚάρχη μην πονάει η τσέπη σου από τα φαγοπότια τα δικά τους! Σε λίγο θα μας πεις ότι είχες πάρει και διαρκείας ρε γελοίε. Πίσω στο λιμάνι!Τυπε οπως με βριζανε τους μιλαω...ασχετα αν μετα καποιοι πανε και τα σβηνουν σαν καλες κοτες που ειναι ...
Τι να κανω... ποναει η τσεπη μου απο τα φαγοποτια τα δικα τους.... Ελα γειαα !!!
Πανυγηρίζουν τα κλέμμενα, τα χάρτινα, τα κάλπικα...
Υπάρχει σαν antigregoryΓρηγορη παλι βεντετα ανοιξες........ το τραβαει ο οργανισμος σου.......
Εγω γουσταρω pexara .......... αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη ;