Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.343
Πόντοι
5.006
4.Ποιος ΑΚΡΙΒΩΣ έφτιαξε το γήπεδο; Ο ΟΣΦΠ; Είσαι σίγουρος ότι ΦΤΙΑΞΑΤΕ το γήπεδο ΕΣΕΙΣ; Έβαλε δηλαδή ο Κόκκαλης και ο λαός του ΟΣΦΠ στο χέρι στη τσέπη και ΕΔΩΣΕ χρήματα για να φτιαχτεί το γήπεδο; Δε νομίζω τάκη! Το γήπεδο χτίστηκε από δάνειο που έδωσε η τράπεζα το ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. Και για να τελιώνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΣΦΠ. Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΑΡΕΙΣ. Είναι σα να μου λες ότι το σπίτι που νοικιάζεις και μένεις εσύ (πχ) είναι ΔΙΚΟ σου!! Αλλά υποθέτω στο μυαλό ενός γαύρου είναι. Εξάλλου πόσο μυαλό να έχει ένας γαύρος;  :grin:
Όσο για το γκρέμισμα της Ν. Φιλαδέλφειας. Για αυτό φταίει ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ άνθρωπος ο οποίος είναι και ανεπιθύμητος. Αλλά από την άλλη πολύ ευχαρίστως να έρθεις σε 18 μήνες και να σε φιλοξενήσω στη σουίτα μου στο ΝΑΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ όταν με το καλό έρθει η ώρα. Γιατί τι να κάνουμε; Με τους μακάριους πρέπει ν είμαστε καλοί άνθρωποι  :grin:
ειπε κανεις οτι δεν πηραμε δανειο για το γηπεδο?????εχεις δει πολλα εργα τετοιβν διαστασεων να γινονται χωρις τραπεζικο δανεισμο...γιαυτο και ενα ποσοστο απο τα εισητηρια πηγαινει καθε χρονο στην αποπληρωμη του δανειου....ομως τα υπολοιπα εσοδα του γηπεδου ανηκουν στον θρυλο..
2 χρονια δεν πληρωνουμε????????????????????και γιατι δεν μας το κατασχουν??????????????????ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους στερημενους....
το γηπεδο ανηκει και θα ανηκει στον θρυλο και γιαυτο τσεπωνουμε και τα εσοδα του...
οσο για το γκρεμισμα της φιλαδελφειας φταιει εκεινος ο ανθρωπος που τον στηριζατε και θελατε να παρετε και πρωταθλημα απο τον θρυλο καλα μου προβατα......η στιγμη που τα κιτρινομαυρα προβατα (μηπως ησουν και εσυ αναμεσα τους) βοσκουσαν στη φιλαδελφεια και ο ενας επαιρνε τα διχτυα, ο αλλος ενα κομματι απο το χχορταρι, ο αλλος ενα καθισμα κτλ ειναι ανεκτιμητες......σαν τωρα ακουω τα βελασματα σας "φτιαχνουμε γηπεδο κουφαλες πριν απο εσας...τρεμετε!!!!(τωρα το τρεμετε, το κανατε ερχομαστε).... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιαυτο και μια ζωη σας βιαζουμε χωρις σαλιο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ειπε κανεις οτι δεν πηραμε δανειο για το γηπεδο?????εχεις δει πολλα εργα τετοιβν διαστασεων να γινονται χωρις τραπεζικο δανεισμο...γιαυτο και ενα ποσοστο απο τα εισητηρια πηγαινει καθε χρονο στην αποπληρωμη του δανειου....ομως τα υπολοιπα εσοδα του γηπεδου ανηκουν στον θρυλο..
2 χρονια δεν πληρωνουμε????????????????????και γιατι δεν μας το κατασχουν??????????????????ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους στερημενους....
το γηπεδο ανηκει και θα ανηκει στον θρυλο και γιαυτο τσεπωνουμε και τα εσοδα του...
οσο για το γκρεμισμα της φιλαδελφειας φταιει εκεινος ο ανθρωπος που τον στηριζατε και θελατε να παρετε και πρωταθλημα απο τον θρυλο καλα μου προβατα......η στιγμη που τα κιτρινομαυρα προβατα (μηπως ησουν και εσυ αναμεσα τους) βοσκουσαν στη φιλαδελφεια και ο ενας επαιρνε τα διχτυα, ο αλλος ενα κομματι απο το χχορταρι, ο αλλος ενα καθισμα κτλ ειναι ανεκτιμητες......σαν τωρα ακουω τα βελασματα σας "φτιαχνουμε γηπεδο κουφαλες πριν απο εσας...τρεμετε!!!!(τωρα το τρεμετε, το κανατε ερχομαστε).... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω απλα σου βαζω τον ισολογισμο της εταιριας που ανηκει το καραισκακη...
Δεν ξερω αν μπορω να σου δωσω κατι πιο επισημο...
Εκτος αν μου λετε παλι οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου,οπως τοτε που μου λεγατε οτι το γηπεδο το
εχτισε μονος του ο κοκκαλης χωρις δανεια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε να σου το πω ξανά ΜΠΑΣ και το καταλάβεις (δε το νομίζω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία). Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. Το Καραϊσκάκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΣΦΠ. Που λέει ο λόγος ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΕΚ ΣΤΗ Ν. Φιλαδέλφεια. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ. Το έχετε νοικιάσει ΝΑΙ. Αλλά ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΟΧΙ. Η ομάδα που 20 χρόνια έχει "προεδράρες λεφτάδες" που τα τελευταία 3 χρόνια θα τσεπώσει σχεδόν 80 μύρια από το Τσου Λου (αν περάσει και τη Μαν Γιουν που πιστεύω πως αν παρουσιαστεί σοβαρή όχι απλά θα τη περάσει ΑΛΛΑ θα ρίξει και ΠΟΥΤΣΑ στο Τράφορντ, θα αγγίξεις τα 100 μύρια) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ.
Δες τους ισολογισμούς, γιατί απ ότι φαίνεται το πρόβατο είσαι εσύ.
Από την άλλη αφού δεν είσαι πρόβατο όπως λες για πες μου το εξής
Από το Τσου Λου σε 3 χρόνια θα έχεις βγάλει ΣΙΓΟΥΡΑ σχεδόν 80 μύρια. Αν βάλεις και πωλήσεις μέχρι τώρα ξεπερνάς τα 100. Εσύ το λοιπόν ποθ ΔΕΝ είσαι πρόβατο μπορείς να μου πεις που έχουν τσεπωθεί αυτά τα λεφτά; Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή είναι στο ταμείο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Θέλεις να σου πω που έχει πάει το 50%-60% αυτών των χρημάτων; ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ. Αλλά εσύ ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ και δε πιστεύεις ότι ο χοντρός έβγαλε από τη τσέπη του 100μύρια ευρώ για να αγοράσει την ΠΑΕ ΟΣΦΠ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ και το μισό Καραϊσκάκη που τα τελευταία χρόνια ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ. Αλλά είπαμε. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.  ;)
Όσο για το που ήμουν εγώ όταν γκρεμιζόταν η Ν. Φιλαδέλφεια; Έβριζα τον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΓΡΑΝΙΤΣΑ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.343
Πόντοι
5.006
Άντε να σου το πω ξανά ΜΠΑΣ και το καταλάβεις (δε το νομίζω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία). Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. Το Καραϊσκάκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΣΦΠ. Που λέει ο λόγος ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΕΚ ΣΤΗ Ν. Φιλαδέλφεια. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ. Το έχετε νοικιάσει ΝΑΙ. Αλλά ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΟΧΙ. Η ομάδα που 20 χρόνια έχει "προεδράρες λεφτάδες" που τα τελευταία 3 χρόνια θα τσεπώσει σχεδόν 80 μύρια από το Τσου Λου (αν περάσει και τη Μαν Γιουν που πιστεύω πως αν παρουσιαστεί σοβαρή όχι απλά θα τη περάσει ΑΛΛΑ θα ρίξει και ΠΟΥΤΣΑ στο Τράφορντ, θα αγγίξεις τα 100 μύρια) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ.
Δες τους ισολογισμούς, γιατί απ ότι φαίνεται το πρόβατο είσαι εσύ.
Από την άλλη αφού δεν είσαι πρόβατο όπως λες για πες μου το εξής
Από το Τσου Λου σε 3 χρόνια θα έχεις βγάλει ΣΙΓΟΥΡΑ σχεδόν 80 μύρια. Αν βάλεις και πωλήσεις μέχρι τώρα ξεπερνάς τα 100. Εσύ το λοιπόν ποθ ΔΕΝ είσαι πρόβατο μπορείς να μου πεις που έχουν τσεπωθεί αυτά τα λεφτά; Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή είναι στο ταμείο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Θέλεις να σου πω που έχει πάει το 50%-60% αυτών των χρημάτων; ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ. Αλλά εσύ ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ και δε πιστεύεις ότι ο χοντρός έβγαλε από τη τσέπη του 100μύρια ευρώ για να αγοράσει την ΠΑΕ ΟΣΦΠ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ και το μισό Καραϊσκάκη που τα τελευταία χρόνια ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ. Αλλά είπαμε. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.  ;)
Όσο για το που ήμουν εγώ όταν γκρεμιζόταν η Ν. Φιλαδέλφεια; Έβριζα τον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΓΡΑΝΙΤΣΑ.
μπερδευεις το γηπεδο με το οικοπεδο....
δες τα χρεη του θρυλου πριν μια τετραετια κα ιτα χρεη τωρα και θα καταλαβεις που πηγαν τα χρηματα....
πραγματικα δεν εχετε βαρεθει να ξεφτιλιζεστε τοσα χρονια....λεγατε μια ζωη πως ο κοκκαλης μας κλεβει,βεν βαζει φραγκο,ειναι καταχρεωμενος κτλ....τα ιδια λετε τωρα και για τον μαρινακη....γερασαμε 20 χρονια και ακομα τα ιδια λετε....20 χρονια ειμαστε προβατα,μας κλεβουν οι προεδροι,δεν βαζουν φραγκο,εχει ζημιες η ομαδα κτλ και τελικα 20 χρονια πρωτοι,το νουμερο 1 ποδοσφαιρικο ονομα στην ελλαδα,μαγαζι γωνια,ολοι οι παιχτες πληρωνονται στην ωρα τους,ευσημα απο την ουεφα για την οικονομικη διαχειριση του συλλογου κτλ....και προσπαθεις να με πεισεις με ισολογισμους, με παραμυθια οτι θα μας παρουν το γηπεδο οι τραπεζες και αλλα τετοια,.,,,,,μαλακια μου που και αντιπαρατιθεμαι με εσας...Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δες τα χρεη του θρυλου πριν μια τετραετια κα ιτα χρεη τωρα και θα καταλαβεις που πηγαν τα χρηματα....
πραγματικα δεν εχετε βαρεθει να ξεφτιλιζεστε τοσα χρονια....λεγατε μια ζωη πως ο κοκκαλης μας κλεβει,βεν βαζει φραγκο,ειναι καταχρεωμενος κτλ....τα ιδια λετε τωρα και για τον μαρινακη....γερασαμε 20 χρονια και ακομα τα ιδια λετε....20 χρονια ειμαστε προβατα,μας κλεβουν οι προεδροι,δεν βαζουν φραγκο,εχει ζημιες η ομαδα κτλ και τελικα 20 χρονια πρωτοι,το νουμερο 1 ποδοσφαιρικο ονομα στην ελλαδα,μαγαζι γωνια,ολοι οι παιχτες πληρωνονται στην ωρα τους,ευσημα απο την ουεφα για την οικονομικη διαχειριση του συλλογου κτλ....και προσπαθεις να με πεισεις με ισολογισμους, με παραμυθια οτι θα μας παρουν το γηπεδο οι τραπεζες και αλλα τετοια,.,,,,,μαλακια μου που και αντιπαρατιθεμαι με εσας...Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!
Bρε βουδι,ο κοκκαλης οχι μονο εσας,ολους μας εκλεβε.Και εσεις τον αποθεωνατε και τον αποθεωνετε ακομη.Απο εκει και περα,κανεις δεν μπορει να σας παρει το γηπεδο,γιατι απλα δεν εχετε καμια σχεση περα απο το οτι παιζετε εκει.Η ιδιοκτησια ειναι αλλου.Το γηπεδο εννοειται πως δεν μπορει
να κατασχεθει,μιας και εγγυητης των δανειων ειναι το ιδιο το δημοσιο οπως αποκαλυφθηκε.Κατι που ειχε
πει ο Συριγος και πηγανε να τον φανε καποιοι...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.343
Πόντοι
5.006
Bρε βουδι,ο κοκκαλης οχι μονο εσας,ολους μας εκλεβε.Και εσεις τον αποθεωνατε και τον αποθεωνετε ακομη.
τι να κανουμε εμεις ειμαστε προβατα,,,ειχαμε εναν προεδρο 17 χρονια που μας πηρε 15 στα 17 πρωταθληματα,μας εχτισε γηπεδο και προπονητικο,μας εφερε παιχταραδες,μας πηγαινε καθε χρονο τσουλου , ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ, κτλ....
μακαρι να βρουμε εναν ακομη κοκκαλη να μας κατακλεψει και να μας γεμισει χρεη....
μακαρι να ειχαμε ενα τροχανα,εναν ντεμη,ενα γρανιτσα,μια νετνμεντ,εναν αδαμιδη,ενα τιγρη να ζουσαμε ολες αυτες τις χαρες που ζησατε εσεις αυτα τα 20 χρονια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τι να κανουμε εμεις ειμαστε προβατα,,,ειχαμε εναν προεδρο 17 χρονια που μας πηρε 15 στα 17 πρωταθληματα,μας εχτισε γηπεδο και προπονητικο,μας εφερε παιχταραδες,μας πηγαινε καθε χρονο τσουλου , ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ, κτλ....
μακαρι να βρουμε εναν ακομη κοκκαλη να μας κατακλεψει και να μας γεμισει χρεη....
μακαρι να ειχαμε ενα τροχανα,εναν ντεμη,ενα γρανιτσα,μια νετνμεντ,εναν αδαμιδη,ενα τιγρη να ζουσαμε ολες αυτες τις χαρες που ζησατε εσεις αυτα τα 20 χρονια...
Για ποιον αφανισμο μιλας φιλε;ΚΑθε χρονο διεκδικουσες πρωταθλημα.Ετσι ειναι οι αφανισμοι;Ε τοτε τι ακριβως σας χαλαει με τον Μελισσανιδη που παει να κανει ακριβως το ιδιο;
Η μονη διαφορα ειναι οτι ο Μελισσανιδης πηρε την ΑΕΚ στην γ εθνικη,οπως επρεπε να γινει,
ο κοκκαλης τον πηρε τον γαυρο α εθνικη,με ροστερ φτιαγμενο με κλεμενα λεφτα του κοσκωτα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή για να καταλάβω. Το οικόπεδο πάνω στ οποίο χτίστηκε το Καραϊσκάκης ΔΕΝ είναι του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΣΦΠ αλλά το γήπεδο το ΙΔΙΟ ΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΣΦΠ και άρα αν αύριο μεθαύριο σας καβλώσει και το γκρεμίσετε ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό μου λες τώρα;
Εγώ αυτό που σου είπα για το δάνειο που πήρε ο Μαρινάκης για να αγοράσει τον ΟΣΦΠ είναι κοινο μυστικό στην πιάτσα.
Και επίσης τι μου λες; Πως ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ Κόκκαλης ΑΦΗΣΕ τον ΟΣΦΠ με χρεή; Και παρόλα αυτά ΑΠΑΙΤΗΣΕ από τον Μαρινάκη ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ 100μύρια;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καλά μαλάκα δεν υπάρχεις λεμε. Ζήσε στο παράλληλο σύμπαν που ζεις και άσε την πραγματικότητα για ανθρώπους που έχουν μια στάλα μυαλό παραπάνω.
Πάμε και στα επόμενα; Οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους γιατί πολύ απλά ο ΟΣΦΠ πληρώνεται στην ώρα του από την ΟΥΕΦΑ. Αυτό το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες. Αυτό που κάνει χρόνια τώρα ο ΟΣΦΠ, και πάνω σ αυτό στηρίζεται η οικονομική του ευρωστία είναι ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Τελευταία μεγάλη παράσταση το ματς με τον Αστέρα. Αυτό που έκανε ο Κόκκαλης (και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ) είναι ένα σύστημα που θα διασφαλίζει πως όταν ο ΟΣΦΠ δε μπορεί να κερδίσει γιατί πχ είναι σ άσχημη μέρα, τότε το σύστημα θα δίνει τη μικρή ώθηση που χρειάζεται. Όταν το λοιπόν έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΝΙΜΟΥΝ 12 εκ ευρώ (πριμ από ΟΥΕΦΑ για Τσου Λου και μάρκετ πουλ) και δε τ έχουν οι αντιπαλοί σου με το πέρασμα των χρόνων γίνεται; 1ον Όσο και να τα σπρώχνουν οι αντίπαλοι σου θα είναι μειον το ταμείο (πχ ΑΕΚ και ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) με συνέπεια οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ των αντιπάλων σου να μεγαλώνουν και άρα να είναι ή αναγκασμένοι να μειώσουν το μπάτζετ ή ν έρχονται οι αρμόδιες αρχές και να τους ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ να μειώσουν το μπάτζετ και 2ον Η ψαλίδα μεγαλώνει. Ασφαλώς και κάποια στιγμή από το μεγάλωμε της ψαλίδας θα προχωρήσεις και εσύ σε μεταγραφές επιπέδου (όπως έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια) γιατί ΠΑΙΖΕΙΣ εκ του ασφαλούς. ΠΑΟ δεν υπάρχει, ο ΠΑΟΚ ακόμα δε μπορεί, η ΑΕΚ είναι στη Γ. Ποιος θα σ απειλησει; Ο Ατρόμητος; Αστεια πράγματα. Προχωράς λοιπόν εκ του ασφαλούς σε επενδύσεις με μεταγραφές και ΑΣΦΑΛΩΣ και αξίζεις στην Ευρώπη να είσαι εκεί που είσαι τώρα. Τα προηγούμενα χρόνια επί Κόκκαλη γιατί στις 12-13 φορές που έπαιξες στο Τσου Λου πέρασες ΜΟΝΟ μία φορά από τους ομίλους; Και γιατί με τον Μαρινάκη στις 3 φορές που έχεις παίξει έχεις περάσει τη μία και την άλλη μία προχώρησες και λίγο στο ΟΥΕΦΑ; Δηλαδή τόσο καλύτερος είναι ο Μαρινάκης ή ο Κόκκαλης δεν έφερε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ (δε λέω) στον ΟΣΦΠ; Αφού δεν είσαι ΠΡΟΒΑΤΟ, φυσικά και θα ξέρεις.
Αλλά είναι κουραστικό και για μένα και για σένα να κάθομαστε να γράφουμε σεντόνια. Ζήσε εσύ στη δική σου πραγματικότητα όπου τα χρεή του ΟΣΦΠ τα φόρτωσε ο Κόκκαλης στον Μαρινάκη ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 100εκ ευρώ, στη πραγματικότητα ότι ο Μαρινάκης ΟΧΙ ΜΟΝΟ έβγαλε 100εκ από τη τσέπη του αλλά ΠΛΗΡΩΣΕ και ο ίδιος τα χρέη της ομάδας, ότι το ΟΙΚΟΠΕΔΟ δεν είναι του ΟΣΦΠ μεν, αλλά το ΣΤΑΔΙΟ σαν οικοδόμημα είναι κτλπ. Και άσε με εμένα στη δική μου πραγματικότητα. Ότι δηλαδή το στάδιο της ΑΕΚ θα χτιστεί ως δια μαγείας, ότι η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή σε καλύτερες βάσεις, ότι σε 18 μήνες θα γυρίζω εκεί που μου αξίζει να είμαι με ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΔΙΟ και ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Γρηγόρη Ασε ελεύθερο το οπαδικό σου μυαλό κ αναθεώρησε !
Πάρε εμένα για παράδειγμα !Μη γίνεσαι φουφουτος ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόρη Ασε ελεύθερο το οπαδικό σου μυαλό κ αναθεώρησε !
Πάρε εμένα για παράδειγμα !Μη γίνεσαι φουφουτος ;)
Έξω από οπαδικά.
1ον.Ο Μαρινάκης έχει πάρει δάνειο για ν αγοράσει τον ΟΣΦΠ. Αυτό είναι κοινό μυστικό στον Πειραιά.
2ον. Όσο άρρωστος ΟΣΦΠ είναι θα ήταν τεραααααααααααααααααααααααααααστιος μαλάκας αν έπαιρνε ένα δάνειο 100εκ ευρώ για ν αγοράσει μια ομάδα που δεν έχει γήπεδο ΔΙΚΟ ΤΗΣ (ιδιοκτησίας της. Η Καραϊσκάκης Α.Ε απλα Τ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΗ αν δεν είχε ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι για τ επόμενα χ,ψ χρόνια η ομάδα θ είχε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και άρα ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΗ κάποιων εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτή τη σιγουριά του τη δίνει το σύστημα που είχε φτιάξει ο Κόκκαλης και τ είδαμε ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ λειτούργησε στον περσινό τελικό κυπέλλου (βγάζω έξω μεταξύ μας παιχνίδια ή παιχνίδια του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟ για να μη λες ότι το πάω οπαδικά)
3ον. ΑΣΦΑΛΩΣ και ο Μαρινάκης έχοντας πλέον ΣΙΓΟΥΡΑ κέρδη προχώρησε και σ "επενδύσεις". Έφερε πάλι τον Βαλδέρβε με τον οποίο ο ΟΣΦΠ έπαιξε ξανά ωραίο ποδόσφαιρο. Και με τον Ζαρντίμ δεν τα πήγε άσχημα απλά δεν ήταν το ποδόσφαιρο που ήθελε να παίζει ο ΟΣΦΠ. Με τον Μίτσελ δε λέω πήρε ρίσκο και του βγήκε. Επίσης έκανε και καλές επενδύσεις σε παίκτες. Αλλά για να μπορέσει να κάνει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά ο Κόκκαλης είχε φροντίσει τα προηγούμενα χρόνια οι ΑΜΕΣΟΙ αντίπαλοι του ΟΣΦΠ να ματώσουν οικονομικά. Και φάνηκε αυτό πιο πολύ και από την ΑΕΚ στον ΠΑΟ. Που για να πάρουν ένα πρωτάθλημα τίναξαν τη μπάγκα στον αέρα, δε μπόρεσαν να κλείσουν με θετικό οικονομικό πρόσημο τη χρονιά και τώρα ο ΠΑΟ πληρώνει (σε λιγότερο βαθμό από την ΑΕΚ) αυτό που έγινε ΤΟΤΕ.  Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος και να τσακίζει 4-5 στο ξύλο και μετά να πηγαίνω εγώ και να χοροπηδάω πάνω τους. Κάπω έτσι
4ον. Είναι πολύ εύκολο να λες "κάντε επενδύσεις για να δείτε και εσείς χαρά". Πολύ εύκολο. Αλλά η αλήθεια είναι πως τοο Ελληνικό πρωτάθλημα είνα ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Όταν τα πάντα στην Ελλάδα βρωμάνε σαπίλα είναι ΑΣΤΕΙΟ να λες ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι το μόνο καθαρό. Δε λέω ότι σ όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου δε γίνονται αδικίες. Αλλά διάολε δε γίνεται σε κανένα πρωτάθλημα αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Εδώ υπήρχαν κάποιοι αγώνες του ΟΣΦΠ που πήγαν στην ΟΥΕΦΑ σαν περίεργοι και βγήκε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ και ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ για να υπερασπιστούν τον ΟΣΦΠ ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ για φακέλους που πήγαν στην ΟΥΕΦΑ για άλλες Ελληνικές ομάδες. Δηλαδή ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ για να καταλάβει ότι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρό αυτή τη στιγμή και τα προηγούμενα χρόνια ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τα καλά και συμφέροντα ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και για να σου το ποιο πιο απλά. Δεν είναι δυνατόν να λέτε οι ότι στο Ελληνικό μπάσκετ όλα είναι σάπια και στο Ελληνικο ποδόσφαιρο, που γίνονται τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ότι όλα είναι όμορφα αγγελικά πλασμένα και ότι απλά όλοι οι άλλοι βγάζουμε το κόμπλεξ μας. Είτε είναι και στα 2 ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ είτε ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΑΠΙΛΑ.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Παλικάρι ρίξε μια ματιά κάτω, τον έχεις περιγράψει τέλεια τον εαυτό σου.

ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ και βγαζεις το αχτι σου παλιοπουστα......
γιατι φανταζομαι αν βγαζεις αυτη την χολη για τον θρυλο την ΑΕΚ στον εξω κοσμο θα εχεις μαζεψει πολλες καρπαζιες...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Γρηγόρη και Μάστερ αυτή την εμμονή σας ότι δεν έχει δικό του γήπεδο ο γάβρος δεν την καταλαβαίνω. Και χωρίς δικό του γήπεδο την έκανε και την κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Εμείς όταν χάσαμε το δικό μας καταστραφήκαμε... Βγάζει κόμπλεξ αυτή η ιστορία, ειδικά όταν δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. :S

Κι ο Μαρινάκης μπορεί να είναι κουφάλα και παχύδερμο αλλά τον ξεχρέωσε το γάβρο, άσχετα αν οι νεόγαβροι που δεν έζησαν Κοσκωτά-Σαλιαρέλη και πέτρινα χρόνια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται τον βρίζουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόρη και Μάστερ αυτή την εμμονή σας ότι δεν έχει δικό του γήπεδο ο γάβρος δεν την καταλαβαίνω. Και χωρίς δικό του γήπεδο την έκανε και την κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Εμείς όταν χάσαμε το δικό μας καταστραφήκαμε... Βγάζει κόμπλεξ αυτή η ιστορία, ειδικά όταν δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. :S

Κι ο Μαρινάκης μπορεί να είναι κουφάλα και παχύδερμο αλλά τον ξεχρέωσε το γάβρο, άσχετα αν οι νεόγαβροι που δεν έζησαν Κοσκωτά-Σαλιαρέλη και πέτρινα χρόνια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται τον βρίζουν.
Μα εγώ δεν είπα ότι δε ξεχρέωσε τον ΟΣΦΠ ο χοντρός. Αλλά άλλο να λες αυτό και άλλο να λες ότι τ έβγαλε από τη τσέπη του και τον ξεχρέωσε. Και εγώ αν το σύστημα μου εξασφάλιζε βρέξει χιονίσει 10000 ευρώ το μήνα θα είχα ξεχρεώσει προ πολλού ένα δάνειο και δε θ έτρεχα στη Κίνα να δουλέψω. Αυτό είναι το θέμα. Το ΠΩΣ τον ξεχρέωσε. Όχι ΑΝ τον ξεχρέωσε

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26

εζησα τον πρίγκιπα των διαμαντιών,Νταϊφά κ κοσκωτα!Και γιατι να μην ασκήσω κριτική στο χοντρό κ Κόκκαλη :think:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
εζησα τον πρίγκιπα των διαμαντιών,Νταϊφά κ κοσκωτα!Και γιατι να μην ασκήσω κριτική στο χοντρό κ Κόκκαλη :think:
Άντε ρε που τα έζησες, ούτε το δημοτικό δεν είχες βγάλει τότε! :grin: :grin:

Για την κριτική στο χοντρό μίλησα και όχι στον Κόκκαλη που άφησε τον ΟΣΦΠ καταχρεωμένο. Ο χοντρός εκμεταλλεύεται στο έπακρον την έλλειψη ανταγωνισμού στην Ελλάδα για να νοικοκυρέψει την ομάδα και να μην πάθετε τα δικά μας και τον βρίζετε...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Άντε ρε που τα έζησες, ούτε το δημοτικό δεν είχες βγάλει τότε! :grin: :grin:

Για την κριτική στο χοντρό μίλησα και όχι στον Κόκκαλη που άφησε τον ΟΣΦΠ καταχρεωμένο. Ο χοντρός εκμεταλλεύεται στο έπακρον την έλλειψη ανταγωνισμού στην Ελλάδα για να νοικοκυρέψει την ομάδα και να μην πάθετε τα δικά μας και τον βρίζετε...
ξεγιελιεσαι με το baby face μου :grin:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ηρεμα ρε σεις ,ωραια η συζητηση αλλα μην ξεφευγουμε . Σε 1,5 χρόνο δηλαδή τι θα γίνει εδώ μέσα θα βγούν μπιστόλια ??  :grin:
Και φίλε μου Βλάκαρχε κόψε την πολύ λαλακία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι.

Για το θέμα του προπονητή πάντως ακούω πως την ψάχνουν για ξένο όνομα. Για να δούμε..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ηρεμα ρε σεις ,ωραια η συζητηση αλλα μην ξεφευγουμε . Σε 1,5 χρόνο δηλαδή τι θα γίνει εδώ μέσα θα βγούν μπιστόλια ??  :grin:
Και φίλε μου Βλάκαρχε κόψε την πολύ λαλακία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι.

Για το θέμα του προπονητή πάντως ακούω πως την ψάχνουν για ξένο όνομα. Για να δούμε..
O βλακαρχος ειναι δροσερο αγορι απο τα λιγα,ολο πουτσες εχει στο μυαλο του.
για αυτο και τις μελεταει συνεχεια.Φημες λενε οτι τον εχει ματωσει ΑΕΚτζης. :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.343
Πόντοι
5.006
Μα εγώ δεν είπα ότι δε ξεχρέωσε τον ΟΣΦΠ ο χοντρός. Αλλά άλλο να λες αυτό και άλλο να λες ότι τ έβγαλε από τη τσέπη του και τον ξεχρέωσε. Και εγώ αν το σύστημα μου εξασφάλιζε βρέξει χιονίσει 10000 ευρώ το μήνα θα είχα ξεχρεώσει προ πολλού ένα δάνειο και δε θ έτρεχα στη Κίνα να δουλέψω. Αυτό είναι το θέμα. Το ΠΩΣ τον ξεχρέωσε. Όχι ΑΝ τον ξεχρέωσε
ο μαρινακης τον ολυμπιακο τον πηρε 5ο και χωρις τσουλου....ομως εκανε αυτο που κανεις σας δεν εκανε...επενδυσε ενα τσουβαλι λεφτα (με τραπεζικο δανεισμο, τα εκλεψε απο αλλους, πειτε οτι θελετε,το ιδιο ειναι...) εκανε ομαδα, πηρε το πρωταθλημα και παει τρενο την ομαδα τωρα....
τα εχετε ριξει ολα στα λεφτα του τσουλου και κρυβετε τις αδυναμιες σας.....ξεχνατε ομως οτι ο βαζελος ηταν πρωταθλητης, μπηκε στο τσουλου, πηρε τα λεφτα, εκανε πορεια στην ευρωπη, ειχε και 3-4 πολυμετοχικους και φαλιρισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΑΛΙΡΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΣΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom