FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα συμφωνήσω μαζί σου,αλλά αυτό στην Ελλάδα το συζητάμε τόσα χρόνια και δεν γίνεται τίποτα.Και αν θες την γνώμη μου,πιστεύω ότι δεν θα γίνει.Μακάρι να κάνω λάθος...Η λύση είναι μια. Να λειτουργήσουν ΣΩΣΤΑ κάμερες ασφαλείας Σ ΟΛΑ τα γήπεδα. Κάθε οργανωμενο μέλος ν έχει τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του σε μια κάρτα με κάποιο μπαρ κοουντ, τ οποίο θα δίνεται από την κάθε ομάδα και θ έχει αντιτυπο της κάρτας ΚΑΙ η ομάδα. Όταν λοιπόν γίνονται επεισόδια θα πρέπει να δίνεται πρόσβαση στην αστυνομία στ αρχεία για να μπορεί ν ελέξει αν τ άτομα που φαίνονται στις κάμερες ασφαλείας είναι οργανωμένοι. ΑΝ είναι άμεση σύληψη, άμεσο δικαστήριο και ΑΝ βρεθεί ένοχος φυλακή. Με την αποφυλάκισή του να δίνει παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του την ώρα του αγώνα της ομάδας και να το κάνει για ελάχιστο 5χρόνια.
Όπως ανέφερα και παραπάνω,τους θέλουν οι ίδιοι για να εξυπηρετούν τους διάφορους σκοπούς τους.
Πέρισυ και παραπάνω ίσως,είχα γράψει ότι στην τελευταία αγωνιστική του 2005 με την Καλαμαριά στο Ο.Α.Κ.Α,ήμουν με αρκετούς δικούς μου ανθρώπους (όλοι Α.Ε.Κ) στην θύρα 33,αν θυμάμαι σωστά το νούμερο (λέω για την θύρα που είναι δίπλα στους φανατικούς).Λίγο πριν το τέλος του αγώνα,επειδή κάποιοι από τους φανατικούς είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και είχαν ανάψει πολλά βεγγαλικά (και καπνογόνα ίσως),πολλοί από την κερκίδα που είμασταν τους φώναζαν να βγούν έξω και να σταματήσουν να ρίχνουν βεγγαλικά και ότι άλλο έριχναν.Ο λόγος ήταν ότι στην κερκίδα ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά,τα οποία είχαν πρόβλημα στο να αναπνεύσουν και πολλοί από εμάς επίσης.Οι άνθρωποι στον κόσμο τους,δεν τους ένοιαζε.
Τότε πολλοί τους φώναζαν..."Είστε Μαλ@κες"...
Τι το ήθελαν...ανέβηκαν πάνω στις κερκίδες με σκοπό να μας χτυπήσουν!!! Οι δικοί μας οπαδοί.Τι να λέμε τώρα,τα παιδιά είναι...
Δυστυχώς δεν βλέπω ότι αυτό θα αλλάξει...