Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως θα γούσταρα να το πάρει η Άρσεναλ (αν και Λιβερπουλ) και μετά ο Αλσατός να κάνει  :birdman: στους οπαδούς της Άρσεναλ που το καλοκαίρι λέγανε τόσα και τόσα γι αυτόν και να σηκωθεί να φύγει. Τον Αλσατό τον πάω πιο πολύ από τον τσίχλα (που νταξ δε μπορείς να πεις ότι ήταν και...μυρωδιάς πολύ καλύτερος από Γκουαρδιόλες και Μουρίνιου) γιατι είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Γιατί έχει μια φιλοσοφία που τη γουστάρω "παίρνω ταλέντα και τ αναδεικνύω". ΦΥΣΙΚΑ κ η φιλοσοφία αυτή κάποιες στιγμές βγαίνει (Ανρί, Φαμπρεγκας, Φαν Πέρσι κτλπ) και άλλες όχι (Γουολκοτ)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η Άρσεναλ; Σκασμό λεφτά; η Άρσεναλ;;; Δε νομίζω. Σκασμό λεφτά έχει σκάσει η Σίτυ. Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια κατηγορούν τον Αλσατό ότι ενώ έχει μπάτζετ δε δίνει. Η Άρσεναλ έχει ΠΑΡΕΙ ένα σκασμό λεφτά τα τελευταία χρόνια από παίκτες ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ και μάλιστα μερικοί Σ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.

Η Άρσεναλ μπορεί να μην έχει χώσει οσα η Σίτυ αλλά δεν είναι μακριά. τα έχει χώσει όμως στην ουσία.
Έκανε γηπεδάρα, τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο, το καλύτερο δίκτυο και άλλα πολλά.
Τα έχει χώσει στην ουσία και στο ΜΕΛΛΟΝ.
Η Σιτυ πυροτέχνημα είναι ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αναμενόμενο...δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο για τα επόμενα 2-3 χρόνια :sunglasses:
Το ανέκδοτο του νησιού...ευτυχώς άρχισαν να το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι θα ζουν με τα παλιά και για τα επόμενα χρόνια :-*
Ανέκδοτο πιο; Η πατάγκα του τσίχλα;;; Μη λέμε και ότι θέλουμε.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Άρσεναλ μπορεί να μην έχει χώσει οσα η Σίτυ αλλά δεν είναι μακριά. τα έχει χώσει όμως στην ουσία.
Έκανε γηπεδάρα, τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο, το καλύτερο δίκτυο και άλλα πολλά.
Τα έχει χώσει στην ουσία και στο ΜΕΛΛΟΝ.
Η Σιτυ πυροτέχνημα είναι ;)
Εγώ μίλησα να τα σκάσει σ αγορά παικτών. Πλην του Οζίλ δε μπορώ να θυμηθώ πότε έσκασε χοντρά φράγκα για παίκτη. ΑΝ θυμάμαι καλά είχε δώσει σχετικά πολλά για τον Θίο Γουολκοτ γιατί το πίστευε ο Αλσατός.
Αν είναι να μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΑ για φράγκα και που τ έχει σκάσει, τότε ναι. Από τότε που ήρθε ο Αλσατός η Άρσεναλ μεγάλωσε σε μέγεθος. Απέκτησε γηπεδάρα, πολύ καλές ακαδημίες (δε ξέρω αν είναι οι καλύτερες στον κόσμο), και ΙΣΩΣ το καλύτερο δίκτυο στον κόσμο.
Η Σίτυ όταν σταματήσουν οι Άραβες να χώνουν (γιατί θα σταματήσουν) θα έχει θέμα ΜΕΓΑΛΟ

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ανέκδοτο πιο; Η πατάγκα του τσίχλα;;; Μη λέμε και ότι θέλουμε.....
Εγώ μίλησα να τα σκάσει σ αγορά παικτών. Πλην του Οζίλ δε μπορώ να θυμηθώ πότε έσκασε χοντρά φράγκα για παίκτη. ΑΝ θυμάμαι καλά είχε δώσει σχετικά πολλά για τον Θίο Γουολκοτ γιατί το πίστευε ο Αλσατός.
Αν είναι να μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΑ για φράγκα και που τ έχει σκάσει, τότε ναι. Από τότε που ήρθε ο Αλσατός η Άρσεναλ μεγάλωσε σε μέγεθος. Απέκτησε γηπεδάρα, πολύ καλές ακαδημίες (δε ξέρω αν είναι οι καλύτερες στον κόσμο), και ΙΣΩΣ το καλύτερο δίκτυο στον κόσμο.
Η Σίτυ όταν σταματήσουν οι Άραβες να χώνουν (γιατί θα σταματήσουν) θα έχει θέμα ΜΕΓΑΛΟ

Άστο σου λέω δεν ξέρεις :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν είναι κακό το "πουπέτα"!Έτοιμος είσαι να αρπαχτείς για τα πουτανάκια!    :tooth:
Άντε πάρε λίγη Αθηνούλα να ηρεμήσεις...
Το θέμα με τις παίκτριες του βόλευ γενικώς είναι πως ενώ είναι ψηλές  :cum: και γυμνασμένες  :cum: :cum: είναι ΑΒΥΖΕΣ  :tickedoff:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το θέμα με τις παίκτριες του βόλευ γενικώς είναι πως ενώ είναι ψηλές  :cum: και γυμνασμένες  :cum: :cum: είναι ΑΒΥΖΕΣ  :tickedoff:

εμένα το πολύ υψος με χαλάει και ας είμαι πάνω απο 2 μέτρα
Έχω και την ανωμαλία να μην μου αρέσει το μεγάλο στήθος! :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι κακό το "πουπέτα"!Έτοιμος είσαι να αρπαχτείς για τα πουτανάκια!    :tooth:
Άντε πάρε λίγη Αθηνούλα να ηρεμήσεις...

Είναι η αδυναμία μου και λόγω θέσης ;)

Πως να ηρεμήσω όμως γάτε, αφού...
όταν σε βλέπω η καρδιά μου χτυπά,
πιο δυνατά, πιο δυνατά...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για ποιο πράγμα μιλάς; Για τη παράγκα ή για την Άρσεναλ;

Έκανα και εγώ Αγγλία (8 χρόνια) κάτι ξέρω.  :P

Ένα είναι το ανέκδοτο στο νησι...Λίβερπουλ :boobies:

Αν έκανες Αγγλία την εποχη Ιαν Ραιτ έχεις χάσει επεισόδια :-*

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εμένα το πολύ υψος με χαλάει και ας είμαι πάνω απο 2 μέτρα
Έχω και την ανωμαλία να μην μου αρέσει το μεγάλο στήθος! :rockon:
Άλλη η χάρη του 1,65 και άλλη η χάρη του 1,80. Και άλλη η χάρη του στήθους νο1 κ άλλη του στήθους νο3 (και πάνω)

(Προσωπική άποψη)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ένα είναι το ανέκδοτο στο νησι...Λίβερπουλ :boobies:

Αν έκανες Αγγλία την εποχη Ιαν Ραιτ έχεις χάσει επεισόδια :-*
Άσε ρε που είναι ανέκδοτο η Λίβερπουλ. Η ομάδα των 5ευρωπαϊκών. Του τρεμπλ του 2001 με Κύπελλο, ΟΥΕΦΑ και Λιγκ Καπ. Χου ρε. Κάνατε 20 χρόνια για να μας ξεπεράσετε σε τίτλους (αν είσαι Μαν Γιουν) και αυτό γιατί είχε φτιάξει ο τσίχλας τη παράγκα του.

Έκανα Αγγλία την εποχή του..... Murphy Christmas  ;) :-*  :birdman:  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Άσε ρε που είναι ανέκδοτο η Λίβερπουλ. Η ομάδα των 5ευρωπαϊκών. Χου ρε. Κάνατε 20 χρόνια για να μας ξεπεράσετε σε τίτλους (αν είσαι Μαν Γιουν) και αυτό γιατί είχε φτιάξει ο τσίχλας τη παράγκα του.

Έκανα Αγγλία την εποχή του..... Murphy Christmas  ;) :-*  :birdman:  :grin:

Πονεμένο Λιβερπουλάκι βλέπω ε? :birdman:

Γάτε βρήκαμε θύμα ρε! :2funny:

URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πονεμένο Λιβερπουλάκι βλέπω ε? :birdman:

Γάτε βρήκαμε θύμα ρε! :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.naturalhattrick.com/wp-content/uploads/leedsbeachball.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πονεμένος; Εγώ; Δε νομίζω. Όταν με φτάσεις σ ευρωπαϊκά και σε τρεμπλ έλα να τα πούμε. Δέχομαι ότι ο τσίχλας ήταν μεγάλος προπονητής και πήρε μια μικρομεσαία ομάδα και την έκανε μεγάλη, αλλά τώρα που έφυγε θα πας εκεί που ήσουν πρέπει. Από κάτω μου. Χωρίς παράγκα είναι δύσκολα ε;  :birdman:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πονεμένος; Εγώ; Δε νομίζω. Όταν με φτάσεις σ ευρωπαϊκά και σε τρεμπλ έλα να τα πούμε. Δέχομαι ότι ο τσίχλας ήταν μεγάλος προπονητής και πήρε μια μικρομεσαία ομάδα και την έκανε μεγάλη, αλλά τώρα που έφυγε θα πας εκεί που ήσουν πρέπει. Από κάτω μου. Χωρίς παράγκα είναι δύσκολα ε;  :birdman:

Φωτό απο τους πανηγυρισμούς των οπαδων της Λιβερπουλ απο το τελευταίο πρωτάθλημα :2funny:

00003991_medium.jpeg

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πονεμένος; Εγώ; Δε νομίζω. Όταν με φτάσεις σ ευρωπαϊκά και σε τρεμπλ έλα να τα πούμε. Δέχομαι ότι ο τσίχλας ήταν μεγάλος προπονητής και πήρε μια μικρομεσαία ομάδα και την έκανε μεγάλη, αλλά τώρα που έφυγε θα πας εκεί που ήσουν πρέπει. Από κάτω μου. Χωρίς παράγκα είναι δύσκολα ε;  :birdman:

Πρώτα ήταν φτάσε με σε κύπελλα
μετά έγινε φτάσε με σε πρωταθλήματα
τώρα το πήγαμε σε ευρωπαϊκά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435