Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
2 σελιδες στο θρεντ της ΑΕΚ , για την μεταδοση της ΔΤ στο ματς του ΟΣΦΠ..
Σοβαρευτειτε.  Στην τελική , χέστηκε η φοραδα στο αλώνι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όχι, δεν τα πάει καλά. Αλλά εδώ μιλάμε για ερασιτεχνικό λάθος, αυτογκολ καθαρό.
Ειναι μαλακισμενη αντιδραση.Ουτε η πρωτη ομαδα ειναι που το κανει,ουτε και η τελευταια.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν θυμαμαι την ερωτηση για το νο πολιτικα ...αποψη μου ειναι σωστο αλα πρεπει να εφαρμοζεται παντα και παντου και σε μας παρατηρω παρατραγουδα που δεν συμφωνω ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΟΥ ΠΟΣΤ,οπως το καραγκιοζιλικι με τα εθνικιστικα σερβικα σχεδια και σημαιες κλπκλπ...δεν εχω προβλημα να το πω...αν δεν κανω λαθος δεν εγινε αναφορα στο τηγανι ουτε για τον φυσσα ουτε για τους 2 χρυσαυγιτες ,που μαλλον δειχνει συνεπεια στο νο πολιτικα...σωστα;;
παμε στα αλλα...στην ξανθη ηταν μπροστα ο βαζελος στονδε αστερα ηταν κρισιμοτατη καμπη και ειμασταν στον ποντο...οποτε με τα μεα δεδομενα περιμενω αλλη εκτιμηση και τοποθετηση  απο σενα μιας και η προηγουμενη σου στηριζοταν στο οτι  υπεθετες οτι ο γαυρος ηταν μακραν μπροστα αρα λιγο τον ενοιαζε...ξερεις να κανεις διαφορετικη εκτιμηση θα πρεπει πιθαν να παραδεχτεις οτι πιθανον ενα συστημα ΔΕΝ σπρωχνει ντε και καλα τον γαυρο...και αυτο οσο καλα και αν γραφεις που το αναγνωριζω θελει παραπανω αντερα απο αυτα που εχεις για να το παραδεχτεις...αλλα εγω εξακολουθω να περιμεω αναλυση για το πως γινεται σε τετοια κρισιμη καμπη να αδικηθηκε ο γαυρος ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΠΑ (ενω ειχε αδικηθει)
τα υπολοιπα για τον βοσκο και τα προβατα δεν τα καταλαβα που κολλανε....
ποιος να με λυπηθει και γιατι;;αν θες διευκρινησε

Περί no politica, από τη μεριά σου, καλά κάνεις και συμφωνείς και ίσως να είναι και η σωστή στάση. Αν με ρωτήσεις διαφωνώ κάθετα, αλλά για καθαρά πολιτικούς λόγους ;)
Η ερώτηση είναι, πως στο διάτανο συνυπάρχουν στην σκληροπυρηνική εξέδρα οι αναρχικοί με τους φασίστες. Το λέω αυτό, διότι έχω φίλους και γνωστούς, άρρωστους ολυμπιακούς, οι οποίοι, λόγω αυτής της συνύπαρξης, αποφεύγουν το γήπεδο, ένεκα των πολιτικών τους πεποιθήσεων (οι περισσότεροι ανήκουν στην ΑΚ ή στον εν γένει αναρχικό χώρο). Για αυτό και ρωτάω, επειδή απορώ. Μην ψάχνεις για παγίδα, δεν υπάρχει.

Όπως και να 'χει, στο προκείμενο. Τις φάσεις δεν θα κάτσω να τις ψάξω, διότι ειλικρινά δεν έχω τον χρόνο. Αφού μου λές λοιπόν, πως στο ένα τουλάχιστον δεν ήταν μπροστά, το δέχομαι. Για το άλλο παράδειγμα ήσουν όμως μπροστά και ας ήταν στον πόντο, όπως λες. Το νόημα όσων έγραψα είναι, πως δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που αδικήθηκες, με τον τελικό κυπέλλου, διότι στο τελευταίο κρίνεται ένας τίτλος. Εκτός φυσικά και αν μιλάμε για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπου για να το κατακτήσεις χρειάζεσαι τη νίκη (ΑΕΚ-Ιωνικός 0-1). Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και λίγη σημασία έχει αν κάποιος σε προσπεράσει (έστω και αντικανονικά) στην στροφή του 38ου χιλιομέτρου και ας μένουν άλλα 4. Ελπίζω να έγινα κατανοητός πλέον. Για το πως πήρες πρωτάθλημα αν και αδικήθηκες και υποθέτω, όπως έχω ήδη πει, πως είναι ακριβώς όπως τα λες, η απάντηση είναι εύκολη. Στο πρώτο μου ποστ, που αποτέλεσε και την απαρχή αυτού του μεταξύ μας διαλόγου, σου είπα επί λέξει:"Δεν υποστηρίζει κανείς πως από τους τίτλους που κατέκτησες δεν άξιζες τους μισούς ή και παραπάνω αν θες. Όλους όμως ρε φίλε δεν τους άξιζες...". Εφόσον λοιπόν ισχύουν αυτά που λές και προς το παρόν δεν τ' αμφισβητώ, σου απαντάω, γιατί ήσουν καλύτερος. Δεν έχω αγκυλώσεις Χρηστίδη, ούτε φοβάμαι να παραδεχτώ πράγματα, που αντιλαμβάνομαι με τη δικιά μου ποδοσφαιρική λογική, η οποία όπως διαπιστώνεις είναι απλή.  Περιμένω όμως το ίδιο και από τους συνομιλητές μου. Είμαι σίγουρος, πως το 2008 πανηγύριζες τον τίτλο. Αν όμως η ποδοσφαιρική σου λογική δεν σου επιτρέπει να καταλάβεις πως δεν ήσουν καλύτερος, τότε μάλλον αυτή είναι λάθος και καλύτερα να γυρίσουμε στα γαμοσταυρίδια και τις παναγίες ή απλά εκεί που βρισκόμασταν και πριν, αφού δεν είναι το στυλ μου αυτό (ασχέτως αν έχω τις εκρήξεις μου) και έπειτα δεν θέλω να μου τη λές, όπως στον γρηγόρη.

Τέλος, για την ιστορία με τον τσομπάνο μπορείς κάλλιστα να βάλεις στην θέση του την ομάδα σου και στην θέση των ινδιάνων, όλους τους υπόλοιπους. Θα καταλάβεις έτσι πιο εύκολα και γιατί κανείς δεν θα σε πιστέψει, όταν φωνάζεις για τη διαιτησία (μπαίνει στην ιστορία μας ως η αγέλη των λύκων), η οποία όντως μπορεί να σε αδίκησε, αλλά και γιατί κανείς δεν θα σπεύσει να σε βοηθήσει. Το να σε λυπηθεί κανείς δεν το ανέφερα πουθενα. Συνεπώς, σε παρακαλώ να μη βάζεις στο στόμα μου κουβέντες, που δεν έχω αναφέρει. Ελπίζω να κατάλαβες πλέον την οπτική μου. Γι' αυτό και δεν θα μπώ σε διαδικασία να διαφωνήσω με τον οποιονδήποτε (πολλώ δε μάλλον στο νετ) για μία φάση. Εκτός αν η συγκεκριμένη φάση αντικειμενικά κρίνει έναν τίτλο (που και πάλι δεν το έχω κάνει, ούτε προτίθεμαι). Το να μου λέει κάποιος ολυμπιακός πως η ομάδα του δεν ευνοείται, αντιθέτως μάλιστα αδικείται, μου δείχνει το λιγότερο πως εθελοτυφλεί. Το να μου λέει πως οι διαιτητές πάντα σπρώχνουν τους ισχυρούς, δείχνει αν μη τι άλλο, ευστροφία και λίγη τσίπα. Επειδή, όμως μπάλα είναι και γυρίζει, όπως είπε ορθά και ο αδερφός Lavio αν ξεφύγει το τιμόνι στον Τίγρη, μην περιμένεις να μας πειράξει. Είμαστε οι Ινδιάνοι της ιστορίας...

Και επειδή έχει αρχίσει και κουράζει όλη αυτή η κουβέντα για την ομάδα σου, στο θρέντ της ΑΕΚ, θα μου επιτρέψεις να επιστρέψω στην ουσία.

Αδέρφια την καλησπέρα μου!

Εγώ περίμενα να γίνεται κουβέντα για το αν είναι παλτό τελικά ο Μπρέσεβιτς ή όχι? Σε ποια θέση πρέπει να παίζει τελικά ο Ανάκογλου? Γιατί ο Πόποβιτς δείχνει πεσμένος μετά την επιστροφή του? Θα βγάλει πρωτάθλημα ο Τσιρίλο? Να ζητήσει συγγνώμη ο Δέλλας για την νίκη με 1-0 μόνο? Θα έρθει ο Σηφάκης, ο Λεονάρντο, ο Κάλα και τ' άλλα παιδιά? Πότε θα μπουν οι μπουλντόζες? Έχει ο Τίγρης λεφτά? Με ποιον παίζουμε την Κυριακή και για ποιο πράγμα?

Οι απαντήσεις την Κυριακή λοιπόν, 15.00 στο ΟΑΚΑ. Το πάρτυ συνεχίζεται! Όσοι πιστοί ή τρελοί προσέλθετε!

Υ.Γ. Κουφάλες βάλτε φωτό από τις κοριτσάρες μας και αφήστε τα σάπια για τον Ινδιάνο...

Υ.Γ.1
[move][size=15pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ινδιανε σε οποια θεση και να παιξει ο Ανακογλου,ειναι ξενερωμενος που παιζει στην Γ...Πιστευω οτι του χρονου
που θα υπαρχει και πιο μεγαλος ανταγωνισμος,θα δουμε αλλον παιχτη,γιατι το παιδι εχει ταλεντο.Δεν ξερω για εσενα
αλλα ο Μπρεσεβιτς δεν με πειθει καθολου....Για τον Ποποβιτς ειναι λογικο να ειναι πεσμενος..Θα ανεβει
σταδιακα.Προσωπικα θα ηθελα τον Σηφακη αλλα και τον Καλα.Αλλα για Β εθνικη..

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το ροστερ μας ειναι μιγμα παικτων με ημερομηνια ληξης τον Ιουνιο και καποιων που περιμενουν απο τωρα την επομενη (μην πω και την μεθεπομενη) σεζον.
Σημαντικοτερο θεωρω οτι ειναι πως και ο Δελλας δεν πειθει. Θα ειναι μεγαλο ρισκο να παραμεινει του χρόνου σε μια κατηγορια που πεφτουν κορμιά.

Μπουλντοζες θα δουμε μαζι με τα χελιδόνια. :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αδέρφια την καλησπέρα μου!

Εγώ περίμενα να γίνεται κουβέντα για το αν είναι παλτό τελικά ο Μπρέσεβιτς ή όχι? Σε ποια θέση πρέπει να παίζει τελικά ο Ανάκογλου? Γιατί ο Πόποβιτς δείχνει πεσμένος μετά την επιστροφή του? Θα βγάλει πρωτάθλημα ο Τσιρίλο? Να ζητήσει συγγνώμη ο Δέλλας για την νίκη με 1-0 μόνο? Θα έρθει ο Σηφάκης, ο Λεονάρντο, ο Κάλα και τ' άλλα παιδιά? Πότε θα μπουν οι μπουλντόζες? Έχει ο Τίγρης λεφτά? Με ποιον παίζουμε την Κυριακή και για ποιο πράγμα?

Οι απαντήσεις την Κυριακή λοιπόν, 15.00 στο ΟΑΚΑ. Το πάρτυ συνεχίζεται! Όσοι πιστοί ή τρελοί προσέλθετε!

Υ.Γ. Κουφάλες βάλτε φωτό από τις κοριτσάρες μας και αφήστε τα σάπια για τον Ινδιάνο...

Υ.Γ.1
[move][size=15pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]
Δε ξέρω ΑΝ και κατά πόσο είναι παλτό ο Μπρέσε. ΌΜΩΣ προς το παρός σ ένα μάτς έχει μπει ως αλλαγή και στ άλλο δεν έπαιξε. Στ ένα που μπήκε ως αλλαγή η ομάδα μπόρεσε να σκοράρει και στ άλλο που δεν έπαιξε σκοράραμε αλλά με δυσκολία. Δε λέω ότι είναι παικτούρα όχι. Απλά λόγο σωματοδομής (είναι πιο γομάρι από τον Ντακολ πχ) η αντιπαλη άμυνα πάει με 2 πάνω του. Επίσης όσες φορές έχω δει την ΑΕΚ έχω δει πως τραβιέται (μάλλον κατόπιν εντολής Δέλλα) και έξω από την περιοχή τραβόντας πάνω του παίκτες και δημιουργόντας διαδρόμους.
Τώρα όσο αφορά τον Ανάκογλου. Για μένα ΔΕΝ είναι 10άρι. Δε ξέρω κατά πόσο ταιριάζει στο 4-2-3-1 ή πόσο αυτό ταιριάζει πάνω του. Σ έναν 4-3-1-2 θα ήταν ένας από τους χαφ με περισσότερο δημιουργικό απ ότι αμυντικό ρόλο.
Για τον Πόποβιτς δεν έχω άποψη.
Ο Τσιρίλο θα το βγάλει και άνετα μάλιστα. Δε παίζει μ αντιπάλους τίποτα σοβαρούς επιθετικούς. Στη Β στα 37του ΟΥΤΕ με σφαίρες.
Ο Δέλλας δε θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τη νίκη ΑΛΛΑ για το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έδειχνα ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.
Τον Σηφάκη να πω την αλήθεια θα τον προτιμούσα του χρόνου κάτω από τα δοκάρια απ τους 2 που έχουμε φέτος. Το θέμα είναι ΑΝ θέλει ο Σηφάκης ν έρθει στην ΑΕΚ και να παίξει στη Β εθνική. Ο Καλά δε νομίζω πως χρειάζεται να πω αν κάνει για την ΑΕΚ ή όχι (είτε είναι στη Β εθνική είτε στην Α είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός και σα αμυντικός χαφ άνετα). Ο Λεονάρντο για την Β εθνική είναι πολύ καλός. Για την ΑΕΚ της Α Εθνικής που θα θέλει όμως να χτυπήσει πρωτάθλημα θα είναι απλά μια καλή αξιόπιστη λύση από τον πάγκο. Αλλά τόσο αυτός όσο και ο Καλά θα πρέπει να ρίξουν τις απατήσεις τους στο θέμα του οικονομικού συν ότι ο Λεονάρντο έχει άλλο έναν χρόνο με την ομάδα της Κορέας.
Για τους άλλους που γράφονται να πω την αλήθεια δε πιστεύω ότι θ έρθουν. Ο Τίγρης έχει δείξει ότι σ αυτά τα θέματα κινείται σαν αίλουρος. Βλέπει το "θύμα" και το "χτυπάει" και οι αντίπαλοι δεν παίρνουν χαμπάρι τι έγινε. Έτσι έχει δείξει και η μακρινή και η κοντινή ιστορία. Άρα για τους παίκτες που γράφονται ότι παρακολουθούνται κρατάω μια πισινή.

Μπουλντόζες με το καλό τέλη Φλεβάρη αρχές με μέσα Μάρτη.
Ο Μελισσάν δεν έχει λεφτά. Με δανικά ζει.
Δε παίζουμε για το Τσ Λου; Είναι επιβεβαιωμένο;;;  :huh:

Καληνύχτες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το ροστερ μας ειναι μιγμα παικτων με ημερομηνια ληξης τον Ιουνιο και καποιων που περιμενουν απο τωρα την επομενη (μην πω και την μεθεπομενη) σεζον.
Σημαντικοτερο θεωρω οτι ειναι πως και ο Δελλας δεν πειθει. Θα ειναι μεγαλο ρισκο να παραμεινει του χρόνου σε μια κατηγορια που πεφτουν κορμιά.

Μπουλντοζες θα δουμε μαζι με τα χελιδόνια. :rockon:
Εγω ειμαι πιο απαισιοδοξος,πιστευω προς το καλοκαιρι θα δουμε..Αλλα αρχιζω να πιστευω ολο και περισσοτερο
οτι θα δουμε επιτελους.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως μεταξύ μας κάτι για τονν γαύρο εχει χτίσει ευρωπαική νοοτροπία .Του πήρε χρόνια αλλά το κατάφερε . Και καμία ομάδα πλην 2-3 δεν τον νικάει εύκολα πλέον . Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς όταν με το καλό ανεβούμε.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
η χτεσινη μεταδοση ηταν η μετδοση ενος ευνοθχισμενου ολυμπιακου...δηλαδη ενος ολυμπιακου δημοσιογραφου που ηταν φανερο οτι για καποιον λογο επρεπε να ρατηθει και να ειναι πραος στην περιγραφη του....το ακρψς αντιθετο με τις μπασκετικες περιγραφες του χτζημαλακα...εχουμε δηλαδη τα εξης...
ενας γαυρος σπικερ φοραει χαλιναρι και ενας βαζελος δρα ανεξελεγκτος και κατα το δοκουν...και περιγραφει σαν μελος της θυρας 13...την ωρα που ο μπακπουλος πρεπει να δειχνει πολιτικαλυ κορεκτ...
αυτα...απλα και κατανοητα για οποιον κοζαρει...οχι για ολους ...για τους υπολοιπους 2 λεξουλες μαναχα...
ουγκ μπεεεε...
Χρηστίδη τύποι σαν τον Καραπαππά μικραίνουν την ομάδα σου που απ' ότι φαίνεται έχει μεγαλώσει και στην Ευρώπη και παίζει στα ίσια κάθε αντίπαλο. Χωρίς πολλά λόγια, τέτοια αισθητικά και επικοινωνιακά σιχάματα πρέπει να τα απομακρύνετε εσείς οι ίδιοι. Εκτός κι αν υπάρχει κριτήριο εμφάνισης για να δουλέψεις στον Ολυμπιακό.

984622-thumb-large.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Με τελειωμένους Έλληνες δεν πας πουθενά!Ελπίζω να είναι αρδιές όσα ακούγονται...αλλα με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος είμαι προετοιμασμένος για όλα...εδώ κατάφερε να φέρει συμπατριώτη του που δυσκολεύεται να σταθεί στην Γ'!  :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι έχεις δίκιο. Μαλακία μου. Τ εντός ματς τα δείχνει η ΝΟΒΑ τ εκτός η ΔΤ. Οπότε όλα τα παραπάνω διέγραψέ τα.

Υ.Γ Ήθελα να το γράψω από πριν αλλά παρασύρθηκα. ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Γρηγορη συμφωνω απολυτα.Εν τω μεταξυ εχει βγει προς τα εξω οτι ηταν ΑΕΚτζηδες αυτοι..Ελπιζω να μην ειναι αληθεια,αναμεσα στα παιδια που εχασαν αδικα την ζωη τους,ηταν και ΑΕΚτζηδες.Να θεωρησω οτι η λογικη Χριστιδη λεει
οτι αυτοι που εδωσαν τους βεβηλους στις αρχες,ηταν ρουφιανοι; :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν πάτε παραδίπλα να λύσετε τα προβλήματα του gayρου?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν πάτε παραδίπλα να λύσετε τα προβλήματα του gayρου?  :think:
Δεν λυνονται αυτα ρε...Για τους τελειωμενους ελληνες συμφωνω..Αλλα για τον Σηφακη τι εχεις να πεις;
ειναι καλος παιχτης.Και αμαν  ρε με τα κολληματα σου με τον βατραχο...Περασμενα ξεχασμενα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν λυνονται αυτα ρε...Για τους τελειωμενους ελληνες συμφωνω..Αλλα για τον Σηφακη τι εχεις να πεις;
ειναι καλος παιχτης.Και αμαν  ρε με τα κολληματα σου με τον βατραχο...Περασμενα ξεχασμενα..
Κανένα κόλλημα!Ο πιο επιτυχημένος προπονητής ήταν ο κόπρος!Δεν έχω τέτοια θέματα...
Ο Σηφάκης είναι μέτριος...μπορούν να βρουν πολύ καλύτερες λύσεις στο εξωτερικό!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κανένα κόλλημα!Ο πιο επιτυχημένος προπονητής ήταν ο κόπρος!Δεν έχω τέτοια θέματα...
Ο Σηφάκης είναι μέτριος...μπορούν να βρουν πολύ καλύτερες λύσεις στο εξωτερικό!
Για μενα μια χαρα ειναι ο Σηφακης για Β εθνικη και για τον πρωτο χρονο επανοδου στην Α.
Και μην περιμενεις σουπερ μεταγραφες οσο θα χτιζεται ο ναος..Θα κανει εναν κορμο που αργοτερα
θα ενισχυσει με καλους παιχτες απο εξω..Γενικα γινεται καλη δουλεια,και με τις ακαδημιες.
Και μια πολυ καλη κινηση ειναι αυτη 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Για μενα μια χαρα ειναι ο Σηφακης για Β εθνικη και για τον πρωτο χρονο επανοδου στην Α.
Και μην περιμενεις σουπερ μεταγραφες οσο θα χτιζεται ο ναος..Θα κανει εναν κορμο που αργοτερα
θα ενισχυσει με καλους παιχτες απο εξω..Γενικα γινεται καλη δουλεια,και με τις ακαδημιες.
Και μια πολυ καλη κινηση ειναι αυτη 
Εγώ δεν μιλάω για Β' και Γ' Εθνικές!Για εκεί είναι καλός και ο σέξυ Μπρούνο!Με τις Ακαδημίες γενικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γιατί στο Ελλάντα γίνονται προχειροδουλειές...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ δεν μιλάω για Β' και Γ' Εθνικές!Για εκεί είναι καλός και ο σέξυ Μπρούνο!Με τις Ακαδημίες γενικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γιατί στο Ελλάντα γίνονται προχειροδουλειές...
Τις πολυ καλες κινησεις να τις περιμενεις απο την Α εθνικη και μετα..Τωρα θα φτιαξουν ομαδα απλα και μονο να κερδισει τις ανοδους ανετα..Και λογικο ειναι.Σωστος,αλλα καποια πρεπει να κοιταξουμε και προς τα εκει..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τις πολυ καλες κινησεις να τις περιμενεις απο την Α εθνικη και μετα..Τωρα θα φτιαξουν ομαδα απλα και μονο να κερδισει τις ανοδους ανετα..Και λογικο ειναι.Σωστος,αλλα καποια πρεπει να κοιταξουμε και προς τα εκει..
Εννοείται ρε μάστερ!Τώρα και να θες να φέρεις μεγάλα ονόματα δεν έρχονται...
Αλλα όταν ακους Κατσουράνηδες , Μόρες , Ταυλαρίδηδες και σία...αυτούς δεν στους φέρνουνε μόνο για του χρόνου αλλά θεωρητικά για να χτίσουνε πάνω τους...γι' αυτό ελπίζω να είναι αρδιές τα δημοσιεύματα!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Original: "Σεβασμός στους νεκρούς"

Με ανακοίνωσή της η Original 21 καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τη βεβήλωση του μνημείου των οπαδών της Θύρας 7

Σχετικά με το περιστατικό στο μνημείο των θυμάτων της Θ 7 και για να σταματήσει κάθε περίεργη φημολογία, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειεs oι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία μας. Το μνημείο αυτό ως γνωστό έχει στηθεί στη μνήμη οπαδών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν οπαδοί και της ΑΕΚ

Τις διαφορές μας με αντίπαλους οπαδούς τις λύνουμε εκεί που πρέπει και με τρόπους που όλοι ξέρουν καλά χρόνια τώρα. Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς που το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει, διότι η Οriginal ξέρει και να σέβεται και να τιμά.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΝΕΚΡΟΥΣ – R21

www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/aek/original-sevasmos-stoys-nekrous.2528367.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/aek/original-sevasmos-stoys-nekrous.2528367.html[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom