Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ Η ΜΑΝΑ
ο κοκκαλης σου εχει γαμησει οτι εχεις αγαμητο λαγε...σε εχει κανει και παραμιλας και σε εριξε γαματα εθνικη μαλακα....να παιζεις σε κατι βοσκοτοπια...
και το νου σου ...μη βριζεις μανες γιατι σερνονται ρουφιανοι εδω μεσα και θα σε κανουν αναφορα....γκρεγκορθ αστο το παλικαρι ρε μη το δωσεις...ειναι καλο παιδι...του ξεφυγε  :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο κοκκαλης σου εχει γαμησει οτι εχεις αγαμητο λαγε...σε εχει κανει και παραμιλας και σε εριξε γαματα εθνικη μαλακα....να παιζεις σε κατι βοσκοτοπια...
και το νου σου ...μη βριζεις μανες γιατι σερνονται ρουφιανοι εδω μεσα και θα σε κανουν αναφορα....γκρεγκορθ αστο το παλικαρι ρε μη το δωσεις...ειναι καλο παιδι...του ξεφυγε  :2funny: :2funny:
Σου είπε κανείς ότι τ επώνυμό μου είναι Κόκκαλής;  :huh: :huh: :huh: :huh: :grin:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Na ζήσει η παράγκα σας !! Με αυτήν και η ΑΠΣ Ζάκυνθος τσεπώνει τα λεφτά του chl και πέρνει μούφα τίτλους.

*ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!! ΑΕΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Na ζήσει η παράγκα σας !! Με αυτήν και η ΑΠΣ Ζάκυνθος τσεπώνει τα λεφτά του chl και πέρνει μούφα τίτλους.

*ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!! ΑΕΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!
Τον Ντέμη τον Ρούσσο;;;  :huh: :huh: :huh:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τον Ντέμη τον Ρούσσο;;;  :huh: :huh: :huh:

Αφού μας έταξε διαστημόπλοια και τσέλσι άφησε μια ομάδα με το παρεάκι του με ρόστερ γ εθνικής και που χρωστούσε σε όποιον μιλούσε Ελληνικά. Φυσικά για ρίξη με το παρασκήνιο ούτε συζήτηση ,μην στενοχωρήσει τον φίλο του τον Πετράκη.

εσυ εισαι η αιτια ολου του κακου......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αφού μας έταξε διαστημόπλοια και τσέλσι άφησε μια ομάδα με το παρεάκι του με ρόστερ γ εθνικής και που χρωστούσε σε όποιον μιλούσε Ελληνικά. Φυσικά για ρίξη με το παρασκήνιο ούτε συζήτηση ,μην στενοχωρήσει τον φίλο του τον Πετράκη.

εσυ εισαι η αιτια ολου του κακου......
Αν και θεωρώ ότι τρολάρεις τώρα, αλλά τεσπα

Καταρχάς δε νομίζω πως χρειάζονται πολλά πολλά για ν πει κάποιος ότι ο κοντός ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ "γαύρος"
Απ εκεί και πέρα. Όταν έφυγε ο κοντος τ 1.25εκ ευρώ για το 44 πληρωνόντουσαν κανονικά. Δεν έχουν πληρωθεί οι 2 τελευταίες δόσεις (αν δε κάνω λάθος) που αντιστοιχούν στη προεδρία του Δεημητρέλου και του Αδαμίδη. Τα νέα κέρδη που δημιουργήθηκαν επίσης δηιουργήθηκαν στη πλειοψηφία τους από τις προεδρίες των Θανόπουλου, Αδαμίδη. Όταν ο κοντός έφυγε το Νοέμβρη του 2008 το ρόστερ της ΑΕΚ είχε

Μαϊστόροβιτς, Κυριάκο, Πελετιέρι, Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Χουαν Φραν κτλπ. Αυτή η ομάδα δε νομίζω πως ήταν και ομάδα γ εθνικής. Απ ότι θυμάμαι αυτή η ομάδα έπαιξε στον τελικό με τον ΟΣΦΠ όπου χρειάστηκαν ν εκτελεστούν 35 πέναλντι για να βγει ο νικητής

Όσο για το "φίλο του τον Πετράκη" μη το πεις παραέξω. Θα γελάνε και οι νεκροί.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν και θεωρώ ότι τρολάρεις τώρα, αλλά τεσπα

Καταρχάς δε νομίζω πως χρειάζονται πολλά πολλά για ν πει κάποιος ότι ο κοντός ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ "γαύρος"
Απ εκεί και πέρα. Όταν έφυγε ο κοντος τ 1.25εκ ευρώ για το 44 πληρωνόντουσαν κανονικά. Δεν έχουν πληρωθεί οι 2 τελευταίες δόσεις (αν δε κάνω λάθος) που αντιστοιχούν στη προεδρία του Δεημητρέλου και του Αδαμίδη. Τα νέα κέρδη που δημιουργήθηκαν επίσης δηιουργήθηκαν στη πλειοψηφία τους από τις προεδρίες των Θανόπουλου, Αδαμίδη. Όταν ο κοντός έφυγε το Νοέμβρη του 2008 το ρόστερ της ΑΕΚ είχε

Μαϊστόροβιτς, Κυριάκο, Πελετιέρι, Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Χουαν Φραν κτλπ. Αυτή η ομάδα δε νομίζω πως ήταν και ομάδα γ εθνικής. Απ ότι θυμάμαι αυτή η ομάδα έπαιξε στον τελικό με τον ΟΣΦΠ όπου χρειάστηκαν ν εκτελεστούν 35 πέναλντι για να βγει ο νικητής

Όσο για το "φίλο του τον Πετράκη" μη το πεις παραέξω. Θα γελάνε και οι νεκροί.

To 2013 ροστερ γ εθνικης δεν ειχαμε ??? με τον πετρακη που εβγαινε φωτογραφιες ?? 65 εκ ευρώ μέσα μας έβαλε ο κύρ θεμιστοκλής. δες ισολογισμους απο αρθρο ξενακη που ποσταρε στο κοντρα. Η ουσια ειναι πως εκεινος με το παρεακι τ μας κατεστρεψε. Γαυρο δεν εννοουσα τον Ντεμη ,απλά δεν έβαλα κόμα και κατάλαβες λάθος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

αντε γαμησου λαγε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To 2013 ροστερ γ εθνικης δεν ειχαμε ??? με τον πετρακη που εβγαινε φωτογραφιες ?? 65 εκ ευρώ μέσα μας έβαλε ο κύρ θεμιστοκλής. δες ισολογισμους απο αρθρο ξενακη που ποσταρε στο κοντρα. Η ουσια ειναι πως εκεινος με το παρεακι τ μας κατεστρεψε. Γαυρο δεν εννοουσα τον Ντεμη ,απλά δεν έβαλα κόμα και κατάλαβες λάθος.
Ο κοντός με το ρόστερ που είχε η ομάδα 4 χρόνια αφού έφυγε τι σχέση έχει; Αυτός έκανε κουμάντο; Αυτός έκανε τις μεταγραφές στο μεσοδιάστημα; Αν θες να πούμε ότι οι μεταγραφές που έκανε ως τότε ήταν μερικές/όλες άστοχες να το συζητήσω. Πχ δε δίνεις 3μύρια για τον Τζιμπουρ!!! 3 μύρια ήταν πααααααααααρα πολλά. Έχεις Σκόκο, έχεις Μπλάνκο, έχεις Μαντούκα έχεις ακόμα και τον Εντίνιο,  Τζιμπούρ δε θέλεις πως να το κάνουμε. Μπορούσε να δώσει κάποια λεφτά για κάποιον που να παίζει δεξιά και να παίζει 4-2-3-1 με τα 3 ν είναι Μαντούκα, Σκόκο (πίσω από τον Μπλάνκο) και δεξιά μπορούσε να παίζει είτε ο Εντίνιο ή ν έκανε εκεί τη μεταγραφή. Αυτό ναι να κάτσω να το συζητήσω. Αλλά να μου λες ότι για τον ρόστερ του 12-13 φταίει ο κοντός ε πως να το κάνουμε είναι κουφό.

Επειδή δηλαδή έβγαινε φωτό με τον Πετράκη αυτόματα σημαίνει ότι είναι και φίλοι;;; Δηλαδή παλιότερα που είχα βγει μαζί φωτό ο Τζιμπούρ με τον Σκόκο αυτό αυτόματα σημαίνει πως είναι φιλοι;

Ότι έχει ΚΑΙ αυτός την ευθύνη του την έχει. Αλλά τόση και άλλη τόση έχει κ ο Παππάς και ο Νοτιάς (εξάλου ήταν οι μεγαλομέτοχοι). Αλλά ΟΧΙ μόνο ο κοντός. Επειδή βγήκε μπροστά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουν ΟΛΑ τα σκάγια αυτόν και να βγουν οι άλλοι λευκές περιστέρες επειδή σήμερα δίνουν λεφτά για το γήπεδο της ΑΕΚ. Μη τρελλαθούμε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο πετρος κοκκαλης ηταν ο μονος που δεν γουσταρε το παρασκηνιακο καθεστως του γαυρου,και ειχε συμφωνησει με τον νικολαιδη να παιζεται το παιχνιδι στα ισια.Για αυτο και τον εδιωξε απο την γαυριελα ο πατερας του.Καθολου μεσα δεν εβαλε την ΑΕΚ ο νικολαιδης,ισα ισα που μεχρι και το 2012 ακομη εισπραταμε απο παικτες που ειχε φερει αυτος ελευθερους.Το λαθος του ηταν οτι ειχε τρομερη μεγαλομανια,και εβαλε στοχους
που ηταν αδυνατον να εφαρμοστουν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Ο πετρος κοκκαλης ηταν ο μονος που δεν γουσταρε το παρασκηνιακο καθεστως του γαυρου,και ειχε συμφωνησει με τον νικολαιδη να παιζεται το παιχνιδι στα ισια.Για αυτο και τον εδιωξε απο την γαυριελα ο πατερας του.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που τα βρισκετε και να γραφετε ρε πουστη μου!!!!!!!
θεωρια συνομωσιας ν.321....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε ξέρω κατά πόσο δε γούσταρε το παρασκήνιο (αν και άποψή μου είναι πως δεν είχε θέμα) αλλά η αλήθεια είναι πως τ είχε σπάσει με τον πατέρα του μετά από μία δήλωση στήριξης που είχε κάνει προς τον κοντό όταν αυτός τ έβαλε με τους τότε αρχηγούς τη ορίτζιναλ μετά τ επεισόδια στη Λειβαδιά.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
7475210566cbc49fed9d7703f3cabeb3_29202.jpg

Να γιατί παρακολουθεί ανελλιπώς γυναικείο βόλλευ ο ινδιάνος  :grin:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Εγώ σας τα λέω και σεις κάθεστε και μου ασχολείστε με Αγίες Σοφιές, Τίγρηδες, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς και φυσικά τους κάθε λογής ανόητους γαυρους ((βλ. γκάουμπίου, Αυγείας με τους κόπρους του κτλ)που μπαίνουν και γράφουν ό,τι ανοησία τους έρθει στο κεφάλι τους, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο ελλείψη οποιουδήποτε άλλου σοβαρού αντιπάλου και ας αγωνιζόμαστε στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Πρωτάθλημα. Και ας πρέπει να κάνουν υπομονή δυο χρονάκια. Και ας μην ασχολούνται να βγάλουν συνθηματα εναντίον μας, που είπε και ένας γηπεδικός. Τί να τα κάνουν εξάλλου?
Μας φοβούνται όμως πιο πολύ απο οποιονδήποτε άλλο. Γιατί ξέρουν πολύ καλά τί τους περιμένει.

Υ.Γ. Όταν σερβίρει το μωρό μου είναι... άσσος!

Υ.Γ.1 Και μεις πάντως συνθήματα για την καψούρα μας βγάζουμε
Περα και Αιβαλι εγινε καταστροφη μα μια Ιδεα
Απ' τον ξεριζωμο γεννηθηκε απο προσφυγες εδω
Μια ιστορια απο την Πολη μας μεγαλωνει απο παιδια
Το μεγαλειο σου δεν τελειωνει ΑΕΚ ιδεα μοναδικια
Εικονες αλησμονητες, ισόβια μεσ'το μυαλο μου
Μες στου βοσπορου τα στενα, ξεκινησε το ονειρο μου
Το φεραν οι παππούδες μας, στης Φιλαδελφειας τα μερη
Εκει σε πρωτογνώρισα, ολόκληρη η γη το ξέρει...
ΟΟΟ ΑΕΚΑΡΑ η ιστορια... ΟΟΟ ΑΕΚΑΡΑ ειμαστε εμεις...
ΟΟΟ ΑΕΚΑΡΑ η ιστορια... δεν εχει τελος μονο αρχη..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Όπως τα λες αγόρι μου, πρόσεχε όταν αλλάζεις πλευρό μη πέσεις το ντιβάνι.

Ο Πέτρος παραμερίστηκε από τον θείο το 2008 όταν συνειδητοποίησε ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα επειδή ο μικρός ήταν πιο ήπιων τόνων.

Την πιο πειστική και συνάμα ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αλλά και επί χρόνια παράγοντας του Ολυμπιακού.

"Εκανα κι εγώ λάθη. Οταν ήμουν ενεργός στο ποδόσφαιρο ακολουθούσα τη λογική της νίκης ανεξαρτήτου τιμήματος. Εθετα πάνω από όλα το ατομικό και όχι το συνολικό συμφέρον. Δηλαδή, "εμείς να νικάμε και οι άλλοι... να μην νικάνε." Αυτή ήταν η λογική!»

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δε ξέρω κατά πόσο δε γούσταρε το παρασκήνιο (αν και άποψή μου είναι πως δεν είχε θέμα) αλλά η αλήθεια είναι πως τ είχε σπάσει με τον πατέρα του μετά από μία δήλωση στήριξης που είχε κάνει προς τον κοντό όταν αυτός τ έβαλε με τους τότε αρχηγούς τη ορίτζιναλ μετά τ επεισόδια στη Λειβαδιά.

Οι  κακες  γλωσσες  λενε  οτι  πηρε  ο  πετρακης  τον  πουλο  απο  τον Ολυμπιακο  γιατι  πιαστηκε
να  εχει  ψιρησει  κατι  φραγκα  μαζι  με  τον ιβιτς  οταν  ηταν  μαζι  και  οι  δυο  στη  διοικηση
ο  ενας  και  υπευθυνος  μεταγραφικου  σχεδιασμου  ο  αλλος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι  κακες  γλωσσες  λενε  οτι  πηρε  ο  πετρακης  τον  πουλο  απο  τον Ολυμπιακο  γιατι  πιαστηκε
να  εχει  ψιρησει  κατι  φραγκα  μαζι  με  τον ιβιτς  οταν  ηταν  μαζι  και  οι  δυο  στη  διοικηση
ο  ενας  και  υπευθυνος  μεταγραφικου  σχεδιασμου  ο  αλλος.
Δικαιολογια εφαμιλη με το "ετρεξαν για να προλαβουν το τραινο".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τώρα αυτό ήθελες και το είπες; Οι καταθέτες ΟΝΤΩΣ δεν έχασαν τα χρήματά τους, αλλά για να μπορέσει να σωθούν οι καταθέσεις των ανθρώπων που είχαν λεφτά στη Τράπεζα Κρήτης έπρεπε ν επέμβει το κράτος. Το κράτος διέσωσε τη τράπεζα κρήτης. Κοινώς ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες έσωσαν τη τράπεζα κρήτης (όπως και στις μέρες μας. Για να μη χαθούν οι καταθέσεις των ανθρώπων που είχαν λεφτά σ επισφαλείς τράπεζες ΟΛΟΙ οι έλληνες έχουμε στήσει κωλο και μας πηδάει τ ελληνικό κράτος. Όμως σύμφωνα με σένα ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει χάσει τα λεφτά του)
Τα χρέη ΔΕ τ δημιούργησε η Τρ. Κρήτης. Τα δημιούργησε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ που έπαιρνε χρήματα από τη τράπεζα κρήτης για να στηρίξει τις επενδύσεις του μέσα στις οποίες ήταν και ο ΟΣΦΠ. Το ίδιο έγινε καμιά 20αρια χρόνια αργότερα με τον Λαυρεντιάδη.
Απ εκεί και πέρα η Τρ. Κρήτης θέλησε να πάρει ΠΙΣΩ τα λεφτά που αφαιρέθηκαν από τα ταμεία της. Ο ΟΣΦΠ ΑΣΦΑΛΩΣ και δ τ είχε. Και τι έγινε; Το Ελληνικό κράτος αποφάσισε ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ τ χρέη του ΟΣΦΠ προς την Τρ Κρήτης και όλα τ άλλα χρέη του ΟΣΦΠ προς 3ους να παγώσουν, κάποια ν διαγραφού και αυτά που έμειναν να παγώσουν και να πληρωθούν σε βάθος χρόνου 10 έτη.
δυστυχώς μέχρι σήμερα τα κράτη σώζουνε τις τράπεζες. Θα μου πεις αν δεν τις έσωζαν, θα έχανε ο κόσμος τα χρήματά του. Ναι αλλά από την άλλη και αυτό είναι μια επένδυση και κάθε επένδυση έχει ρίσκο.
Η ουσία είναι πως ο κλέφτης πρέπει να μπαίνει μέσα (μπηκε) και να του γίνεται δήμευση περιουσίας μέχρι να ικανοποιηθεί το χρέος.
Τώρα, το αν ο Ολυμπιακός ήταν περιουσία ή όχι του Κοσκωτά....αυτό επιδέχεται συζήτησης.

Αυτά πάντως γίνονται σε μία κοινωνία που επιβραβεύει φελλούς που επιπλέουνε με λαμογιές και αφήνει την πολιτική σκηνή της να κάνει πάρτυ στοκράτος.
Ατέλειωτος κατάλοςγος και εμπλουτίζεται ακόμα και τώρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όπως τα λες αγόρι μου, πρόσεχε όταν αλλάζεις πλευρό μη πέσεις το ντιβάνι.

Ο Πέτρος παραμερίστηκε από τον θείο το 2008 όταν συνειδητοποίησε ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα επειδή ο μικρός ήταν πιο ήπιων τόνων.

Την πιο πειστική και συνάμα ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αλλά και επί χρόνια παράγοντας του Ολυμπιακού.

"Εκανα κι εγώ λάθη. Οταν ήμουν ενεργός στο ποδόσφαιρο ακολουθούσα τη λογική της νίκης ανεξαρτήτου τιμήματος. Εθετα πάνω από όλα το ατομικό και όχι το συνολικό συμφέρον. Δηλαδή, "εμείς να νικάμε και οι άλλοι... να μην νικάνε." Αυτή ήταν η λογική!»

ρε τυπε συγνωμη τωρα αλλα μπερδευτηκα...ποσταρεις δυο διαφορετικα πραγματα συγκρουόμενα μεταξυ τους που δεν γινεται να ισχυουν και τα δυο...
από τη μια λες πως ο πετραν παυθηκε από τα καθήκοντα του γιατι ηταν σοφτ και από την άλλη κατά δικη του ομολογια λειτουργουσε ΜΟΝΟ για συμφέρον της ομαδας του και τον απασχολουσε μονο η νικη της ομαδας του...πραγμα που δεν θα το ελεγα και τοσο σοφτ...συμφωνεις;;τα λεω καλα;;ποιο από τα δυο ισχυει.;;γιατι ο πετραν ομολογει πως psychosa (κατά τον σρετκο)...πως τον εστειλε λοιπον ο άλλος σαν λαιτ;;
μηπως μπερδευεστε λιγο στην προσπαθεια σας να ''δεσετε'' κατηγοριες στον θρυλο;;να κουμπώσετε κατηγορητηριο;;και πεφτετε σε αντιφασεις;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom