Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οταν τρως την φαπα,συνηθιζεις να αλλαζεις κουβεντα;
σε ρωταω, ειχες παει στο παλιο να ξερεις πως ηταν για να συγκρινεις με το καινουριο;;; εγω ξερω παρα πολυ καλα τι ρωταω!!! προσεξε τι θα απαντησεις, αν απαντησεις!!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Σας;Εσεις δεν ειχατε καμια αναμιξη,απλα παιζετε εκει..Οτι γινοταν με το παλιο,γινεται και με το νεο Καραισκακη..
Η κανω λαθος;

Απάντα μου σε ένα πράγμα.
Μπορεί ο Κόκκαλης που λες πως μας το έχτισε να το πουλήσει όποτε και όπως θέλει?

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αύριο όταν θα παίρνεις τυρόπιτα, στα κάγκελα του σχολείου.
Πού τα είδες τα 6 όταν τα φάγατε?

Διπλοπρόφιλο του αιγέα είμαι.

Τράβα να πιείς το γαλατάκι σου ρε καραγκιοζη ,αντε υποκειμένο .Που θα μ πεις εμένα ότι είμαι για σχολείο. Ένα υποκείμενο είσαι.
Απογονε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε ρωταω, ειχες παει στο παλιο να ξερεις πως ηταν για να συγκρινεις με το καινουριο;;; εγω ξερω παρα πολυ καλα τι ρωταω!!! προσεξε τι θα απαντησεις, αν απαντησεις!!
Ρε ποιος δεν ειχε παει στο παλιο καραισκακη;Με αυτο που σου ειπα δεν εννουσα οτι ειναι τα ιδια γηπεδα. :S
Το καθεστως ιδιοκτησιας εννοουσα.Και το παλιο και το καινουργιο,η ιδιοκτησια ανηκε στο κρατος.Εσεις δεν ειχατε καμια
αναμιξη.Απλα παιζετε εκει,και τιποτα αλλο.Οπως και στο παλιο.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Nίκη με μπαλάρα σήμερα 5-0 και πάρτυ για την ΑΕΚΑΡΑ .

Όσο για τους οπαδούς της γαβριέλλας να σταματήσουν να ασχολόυνται με την ΑΕΚΑΡΑ . Η τρούμπα είναι εκέι και τους περιμένει .Αυτοί διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα βγαίνουν και από πάνω. Γνωστή τακτική των απόγονων.....

τυπε μην ξεχασεις να ενημερωσεις την μπαρτσελονα για το σημερινο σκορ της αεκ,να ξερουν τι τους περιμενει σε 150 χρονια.αν ανεβεις κατηγορια ποτε δηλαδη  :S

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τράβα να πιείς το γαλατάκι σου ρε καραγκιοζη ,αντε υποκειμένο .Που θα μ πεις εμένα ότι είμαι για σχολείο. Ένα υποκείμενο είσαι.
Απογονε....
μπουλακο...γαμιεσαι ...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Απογονε....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ τι είσαι? Αντικείμενο?
Στα λέει μπερδεμένα η δασκάλα μάλλον.
Που να δεις τι κόλλημα θα φας με την ιστορία τουρκόγυφτε.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ τι είσαι? Αντικείμενο?
Στα λέει μπερδεμένα η δασκάλα μάλλον.
Που να δεις τι κόλλημα θα φας με την ιστορία τουρκόγυφτε.

τυπε να πουμε στον εργολαβο που θα χτισει το νεο γηπεδο της αεκ,να εχει και καταστημα chicco μεσα,να παρει μια πιπιλα ο μικρος  :S

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Mαζευτηκε ολη η τρουμπα εδω ρε, χαχαχαχαχ . Παραγκοειδη υποκειμενα ,τσακωμενοι με την αληθεια . Εχουν πλακα οι χαρτινοι ρε...
Παντως εγω θα ηθελα να φατε στους 16 αν τυχετε με Μπαρτσα μιας και αναφερθηκε πιο πανω ,μια γερη ψωλια γιατι ολο με καφενεια κληρωνεστε και την γλιτωνετε...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
τυπε να πουμε στον εργολαβο που θα χτισει το νεο γηπεδο της αεκ,να εχει και καταστημα chicco μεσα,να παρει μια πιπιλα ο μικρος  :S

Υπάρχει ήδη στα αεκstore ομοίωμα της ψωλής του Τζόλε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μη λες τετοια ρε...θα σου κλεισει ραντεβού θανατου όταν κανει διάλλειμα στο σχολειο και θα τρεχεις

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Mαζευτηκε ολη η τρουμπα εδω ρε, χαχαχαχαχ . Παραγκοειδη υποκειμενα ,τσακωμενοι με την αληθεια . Εχουν πλακα οι χαρτινοι ρε...
Παντως εγω θα ηθελα να φατε στους 16 αν τυχετε με Μπαρτσα μιας και αναφερθηκε πιο πανω ,μια γερη ψωλια γιατι ολο με καφενεια κληρωνεστε και την γλιτωνετε...

τυπε εγω βαζω στοιχημα μαζι σου αμα θες.αν παιξουμε με την μπαρτσα,θα σου αγορασω μια κουδουνιστρα  :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
μη λες τετοια ρε...θα σου κλεισει ραντεβού θανατου όταν κανει διάλλειμα στο σχολειο και θα τρεχεις

τυπε θα μου πεταξει κουλουρια και μπομπονελες.θα με αφησει στον τοπο  :S

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα θα σου ριξω μια ριπη από σπερμα και θα πνιγεις λαγε...τι μπερδευεσαι με αντρες μαλακα;;τραβα να διαβασεις για αυριο...και πιες και το γαλατακι σου μπουλη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε θα μου πεταξει κουλουρια και μπομπονελες.θα με αφησει στον τοπο  :S
τυπε πρεπει να είναι πολύ μοβορος...θα σου κλεισει ραντεβού θανατου και θα σε περιμενει :2funny: :2funny:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Koυραστηκα να ασχολουμαι με  βρωμιαρηδες . Και εαν θελετε να ξερετε φοιτητης ειμαι και ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .   Ειστε η ντροπη των οπαδων γαυροι .  Γελοια υποκειμενα...

Redμαλακα σαλτα και γαμησου .

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Απάντα μου σε ένα πράγμα.
Μπορεί ο Κόκκαλης που λες πως μας το έχτισε να το πουλήσει όποτε και όπως θέλει?
Θα άφηνα να ξεθυμάνει η μαλακία, αλλά έχετε απόθεμα όλοι εσείς.

Ρε μεγάλε τι ερώτηση είναι η παραπάνω; Δεν ξέρεις ότι την έχει ΗΔΗ πουλήσει την εκμετάλλευση του γηπέδου σας ο Κόκκαλης;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 634305.jpg
    634305.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 15

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Koυραστηκα να ασχολουμαι με  βρωμιαρηδες . Και εαν θελετε να ξερετε φοιτητης ειμαι και ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .   Ειστε η ντροπη των οπαδων γαυροι .  Γελοια υποκειμενα...

Redμαλακα σαλτα και γαμησου .

Έλα πούλο φλωράκο.
Γαλατάκι και νάνι λούλη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε ποιος δεν ειχε παει στο παλιο καραισκακη;Με αυτο που σου ειπα δεν εννουσα οτι ειναι τα ιδια γηπεδα. :S
Το καθεστως ιδιοκτησιας εννοουσα.Και το παλιο και το καινουργιο,η ιδιοκτησια ανηκε στο κρατος.Εσεις δεν ειχατε καμια
αναμιξη.Απλα παιζετε εκει,και τιποτα αλλο.Οπως και στο παλιο.
και στο ειπα να προσεξεις τι θα απαντησεις!!!!!!! το παλιο καραισκακη ανηκει στην ε.ο.ε, που εχει αυτοδιοικητο και παραχωρησε την χρηση στον ολυμπιακο,αρα παπαρια ειπες, εκτος απο τον εθνικο και τον ατομητο παιραια ηταν εδρα του συνδεσμου διαιτητων βολευ και καποιων ομαδων στοιβου, ειναι βλεπεις ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και οχι γηπεδο, αρα ολοι πουλο και δικο μας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom