Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα τις εμπορικές χρήσεις μπορώ να σου πω πως θα τις προσκυνάνε κιόλας.... μόνο και μόνοαπό τις θέσεις εργασίας που θα δώσουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως αν σκαλώσει το γήπεδο για οποιοδήποτε λόγο ... μη σας κάνει εντύπωση αν ο Μελισσάν ξαναλακίσει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να σου θυμισω οτι και το βαζελογηπεδο τα ιδια προβληματα ειχε,και μην μου πεις οτι δεν ειχε λεφτα και χρηματοδοτες ο Βωβος τοτε.Τελως παντων εγω ελπιζω να πανε ολα καλα,γιατι αρκετα εχουμε ταλαιπωρηθει χωρις γηπεδο.Αυτο που θελω να πω ειναι να μην ενθουσιαζομαστε,γιατι ακομη δεν εχει γινει τιποτα.Συζηταμε ολοι λες και εχουν αρχισει ηδη τα εργα.Εγω σιγουρος θα ειμαι οταν αρχισουν να μπαινουν τα πρωτα τουβλα.Γιατι μπουλντοζες ειδαμε.
Καμμία σχέση αυτοί έχουν άλλα προβλήματα...
Προσωπικά μόνο ενθουσιασμένος δεν είμαι από όλο αυτό το κουκλοθέατρο που έχει παιχτεί και παίζεται αλλά άστο να πάει...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ο Δημος σε όλα ναι λεει. Δεν υπαρχει κανεις που δεν θελει να γυρισει η ΑΕΚ ή να θελει να χρεωθει οτι εμποδισε να γυρισει.
Απο τους 131 πολιτες που ειχαν καταφυγει στο ΣΤΕ , ενας νοικιαζε το μαγαζι του Στην ΑΕΚ , απεναντι απο το γηπεδο απο την μερια του πεζόδρομου.  :headbang:
Τα άλση δεν ανηκαν στους δημους σαν εκταση αλλα στο υπουργειο γεωργιας. Δεν ξερω αν άλλαξε προσφατα αυτό.
Γηπεδο βγαινει γυρω στις 30.000. Πιο κοντα στις 29000 παρα στις 31000. Για το μεσο ορο εισιτηριων της ομαδας , ειναι ικανοποιητικο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Δημος σε όλα ναι λεει. Δεν υπαρχει κανεις που δεν θελει να γυρισει η ΑΕΚ ή να θελει να χρεωθει οτι εμποδισε να γυρισει.
Απο τους 131 πολιτες που ειχαν καταφυγει στο ΣΤΕ , ενας νοικιαζε το μαγαζι του Στην ΑΕΚ , απεναντι απο το γηπεδο απο την μερια του πεζόδρομου.  :headbang:
Τα άλση δεν ανηκαν στους δημους σαν εκταση αλλα στο υπουργειο γεωργιας. Δεν ξερω αν άλλαξε προσφατα αυτό.
Γηπεδο βγαινει γυρω στις 30.000. Πιο κοντα στις 29000 παρα στις 31000. Για το μεσο ορο εισιτηριων της ομαδας , ειναι ικανοποιητικο.
με συντελεστη δομησης 40 μπορουσε να ειναι μεχρι 32000 το γηπεδο με εμβαδο εμπορικης χρησης 20000 τ.μ.,αλλα μετα το προβλημα με το ΣΤΕ επεσαν στα 30 Σ.Δ. και 12000 εμβαδο Ε.Χ.
Ο δημος και τοτε ναι ελεγε αλλα στηριξε τους 141...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Πέραν των άλλων λεπτομερειών, νομίζω πως το επενδυτικό σχέδιο εμπίπτει και στη διαδικασία φαστ-τρακ που θα επιταχύνει κάπως τις διαδικασίες. Έχω την εντύπωση πως για τη δόμηση θα πατήσουν στο Νόμο "Γρανίτσα" σε συνδυασμό με την τροπολογία "Βούρου" και θα αναζητήσουν τη συναίνεση Δήμου και Πολιτών. Υπενθυμίζω ότι άδεια θα εκδοθεί, οι νόμοι δίνουν αυτή τη δυνατότητα, το θέμα είναι αν θα προσφύγει κάποιος στο ΣΤΕ.
Εδώ ολόκληρο Mall στέκει ακόμα παρότι είναι κάργα παράνομο, αν δε μπορέσουμε να βρούμε μια λογική λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ ας το κλείσουμε το μαγαζί που λέγεται Ελλάδα από τώρα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λογική # Ελλάδα 
Σε μια πρόταση και τα 2 μαζί?  :think: :dunno:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=30pt]Λογική # Ελλάδα[/size] 
Σε μια πρόταση και τα 2 μαζί?  :think: :dunno:

applause-038.gif

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πέραν των άλλων λεπτομερειών, νομίζω πως το επενδυτικό σχέδιο εμπίπτει και στη διαδικασία φαστ-τρακ που θα επιταχύνει κάπως τις διαδικασίες. Έχω την εντύπωση πως για τη δόμηση θα πατήσουν στο Νόμο "Γρανίτσα" σε συνδυασμό με την τροπολογία "Βούρου" και θα αναζητήσουν τη συναίνεση Δήμου και Πολιτών. Υπενθυμίζω ότι άδεια θα εκδοθεί, οι νόμοι δίνουν αυτή τη δυνατότητα, το θέμα είναι αν θα προσφύγει κάποιος στο ΣΤΕ.
Εδώ ολόκληρο Mall στέκει ακόμα παρότι είναι κάργα παράνομο, αν δε μπορέσουμε να βρούμε μια λογική λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ ας το κλείσουμε το μαγαζί που λέγεται Ελλάδα από τώρα.
Το θεμα ειναι να τα βρουν.Και οχι να λειτουργησουν αυθαιρετα οπως τοτε,χωρις να ειναι σιγουροι για το αποτελεσμα.Ο δημος της ΝΦ εχει χασει πολλα απο το γκρεμισμα,και ενα γηπεδο θα βοηθουσε παρα πολυ στην ανακαμψη της περιοχης.Ας παραχωρησουν τον χωρο που χρειαζεται η ΑΕΚ απο το αλσος,για να μην υπαρξει προβλημα.Αρκετα εχει ταλαιπωρηθει και η ΑΕΚ,και ο δημος.Οσο για το προβλημα συγκοινωνιας,τα παντα λυνοται με λιγη καλη θεληση.Μπορει να χτιστει μια αερογεφυρα που να συνδεει τον ηλεκτρικο με το γηπεδο.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ρε συ μαστερ σου επαναλαμβανω και το ξερω καλά , Ο δημος θελει να φτιαχτει το γηπεδο. Μερος του αλσους δεν μπορει να παραχωρησει μονος του. Αυτο με την αερογεφυρα , πως σου ρθε? Ξερεις για τι αποσταση μιλαμε μέσα σε κατοικημενη περιοχή? Μην το ξαναπεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ μαστερ σου επαναλαμβανω και το ξερω καλά , Ο δημος θελει να φτιαχτει το γηπεδο. Μερος του αλσους δεν μπορει να παραχωρησει μονος του. Αυτο με την αερογεφυρα , πως σου ρθε? Ξερεις για τι αποσταση μιλαμε μέσα σε κατοικημενη περιοχή? Μην το ξαναπεις.
Ειναι στο χερι του δημου να παραχωρηθει η εκταση που θελει η ΑΕΚ.Δεν ειναι και τεραστια αποσταση,μπορει να γινει,και ειχε ξανασυζητηθει αυτο την πρωτη φορα που ηταν να φτιαχτει γηπεδο.Θα δεις που καποια τετοια λυση θα υπαρξει.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το άλσος ανηκε στο υπουργειο γεωργίας. Ο δημος δεχοταν να μεταφερει το γκαραζ των αυτοκινητων του που ηταν εκεί , μεταξυ του γηπεδου και κυρίου άλσους.
Συζηταγαν τοτε για το ενδεχομενο να επεκταθει το γηπεδο πρως την μερια της Αγιας Τριαδας καταλαμβανοντας τον δρομο και να φτιαχτει ή αερογεφυρα ή υπογεια οδικη αρτηρια. Αυτα ηταν στο πλαισιο αναμορφωσης της περιοχης για το φακελο του 2004. Λεφτα δεν υπαρχουν τωρα για τετοια πραγματα. Εδω με το ζορι ψαχνουν και δεν βρισκουν για να χτισουν το γηπεδο. 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι να τα βρουν.Και οχι να λειτουργησουν αυθαιρετα οπως τοτε,χωρις να ειναι σιγουροι για το αποτελεσμα.Ο δημος της ΝΦ εχει χασει πολλα απο το γκρεμισμα,και ενα γηπεδο θα βοηθουσε παρα πολυ στην ανακαμψη της περιοχης.Ας παραχωρησουν τον χωρο που χρειαζεται η ΑΕΚ απο το αλσος,για να μην υπαρξει προβλημα.Αρκετα εχει ταλαιπωρηθει και η ΑΕΚ,και ο δημος.Οσο για το προβλημα συγκοινωνιας,τα παντα λυνοται με λιγη καλη θεληση.Μπορει να χτιστει μια αερογεφυρα που να συνδεει τον ηλεκτρικο με το γηπεδο.

Συγγνώμη έχεις υπ' οψη σου ότι πέρα απο την απόσταση του γηπέδου απο τον σταθμό του Περισσού που είναι απαγορευτική για τέτοιο έργο μιλάμε καί για αμιγώς κατοικημένη περιοχή ? δεν είμαι ούτε πολ.μηχανικός ούτε πολεοδόμος αλλά φίλε αυτο που λές είναι ανέφικτο . 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συγγνώμη έχεις υπ' οψη σου ότι πέρα απο την απόσταση του γηπέδου απο τον σταθμό του Περισσού που είναι απαγορευτική για τέτοιο έργο μιλάμε καί για αμιγώς κατοικημένη περιοχή ? δεν είμαι ούτε πολ.μηχανικός ούτε πολεοδόμος αλλά φίλε αυτο που λές είναι ανέφικτο . 
Και ομως το 2004 αυτο συζητιοταν και ηταν απαιτηση των κατοικων,για να μην περναει ολη αυτη η λαοθαλασσα απο τα σπιτια τους σε καθε αγωνα.
Αν δεν κανω λαθος η δευτερη λυση που ακουγοταν ηταν για υπογεια διαβαση.Παντως καποια λυση πρεπει να βρεθει,γιατι με τον νομο για το γηπεδο,ειναι υποχρεωτικη καποια τετοια συνδεση με ΜΜΜ.Και δεν μιλαμε για την σταση Γηπεδο ΑΕΚ.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Το Mall στέκει ακόμα και θα στέκεται,γιατί πίσω του είναι ηχηρά ονόματα εφοπλιστών,επιχειρηματιών.....
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με το γήπεδο της ΑΕΚ......
Αντιρρήσεις σίγουρα θα υπάρξουν.Το θέμα είναι από ποιούς...?  :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και ομως το 2004 αυτο συζητιοταν και ηταν απαιτηση των κατοικων,για να μην περναει ολη αυτη η λαοθαλασσα απο τα σπιτια τους σε καθε αγωνα.
Αν δεν κανω λαθος η δευτερη λυση που ακουγοταν ηταν για υπογεια διαβαση.Παντως καποια λυση πρεπει να βρεθει,γιατι με τον νομο για το γηπεδο,ειναι υποχρεωτικη καποια τετοια συνδεση με ΜΜΜ.Και δεν μιλαμε για την σταση Γηπεδο ΑΕΚ.
Αυτό συζητιότανε λόγω Ολυμπιάδας και φυσικά όχι από απαίτηση των κατοίκων...αυτή την στιγμή δεν σε αναγκάζει κανείς να κάνεις κάτι τέτοιο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό συζητιότανε λόγω Ολυμπιάδας και φυσικά όχι από απαίτηση των κατοίκων...αυτή την στιγμή δεν σε αναγκάζει κανείς να κάνεις κάτι τέτοιο...
Kανεις λαθος εχει αλλαξει ο νομος,καθε γηπεδο που χτιζεται ειναι υποχρεωτικο να εχει αμεση προσβαση σε ΜΕΤΡΟ η ΗΣΑΠ.
Θα ειναι καλυτερο και για εμας να βρουν καποια λυση και σε αυτο το θεμα αλλα και για τους κατοικους της Ν.Φ.
Αλλα αυτο ειναι απο τα τελευταια,ας υπαρξουν ανακοινωσεις επιτελους για να ησυχασουμε ολοι,να μπει το νερο στο αυλακι,και αν υπαρξει καλη θεληση απο ολους,να προχωρησει το εργο.
Ειναι ευκαιρια και για την περιοχη να ξεφυγει απο την παρακμη,και για εμας να αποκτησουμε αυτο που ονειρευομαστε χρονια τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom