Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δυο ματς δυο τίτλοι.
Χάθηκαν και οι δυο. (Ειδικά ο δεύτερος τέτοια σημαδιακή μέρα).
Κορίτσια λάθος σερβιέτες φοράτε, έπρεπε να φοράτε τις always που δίνουν και φτερά.
Με τι λεφτα να παρουν σερβιετες ALWAYS  :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Όταν λέει κάποιος ότι παίζει τρελά ένα σημείο σημαίνει ότι είναι "στημένο" για να βγει, ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν ( στο μέγιστο βαθμό) ότι θα βγει.
Πως μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι το δικό μας ματς μπορεί να ανταποκρίνεται σ' αυτά τα κριτήρια είναι για μένα απορίας άξιο. Υπάρχουν δηλαδή κάποιοι που νομίζουν πως έχουν εξασφαλίσει το αποτέλεσμα; Με ποιο τρόπο ρε μάγκες;
Ας αφήσουμε τα φαντάσματα και ας πάρουμε 10 ευρώ συν τα έξοδα μετακίνησης και ας ξεκολλήσουμε από τον καναπέ γιατί αύριο είναι η Δευτέρα Παρουσία, και όποιος πάρει απουσία θα το κουβαλάει για πάντα.

[move]Την ΑΕΚάρα την αγαπάω, όπου κι αν παίζει εγώ θα είμαι πάντα εκεί, γιατί μονάχα αυτή η ομάδα μου ομορφαίνει τη ζωή[/move]

Νομίζω ότι ό trou  πρίν απο σένα έδωσε την απάντηση  :rockon: ! καλή τύχη γενικά να έχουμε σήμερα καί ψυχραιμία όσο έχει μείνει  :rockon: !

Επισκέπτης
Δυο ματς δυο τίτλοι.
Χάθηκαν και οι δυο. (Ειδικά ο δεύτερος τέτοια σημαδιακή μέρα).
Κορίτσια λάθος σερβιέτες φοράτε, έπρεπε να φοράτε τις always που δίνουν και φτερά.

Έπαιζες με ομάδα μια κλάση πάνω από σένα, με προπονητή ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους της χώρας συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών των ανδρικών ομάδων.
Κακά τα ψέματα, οι γαύροι φέτος έφτιαξαν πολύ δυνατό βόλει και στις γυναίκες και στους άνδρες. Αν είχαν το Σωτήρχο προπονητή στους άνδρες δε θα είχαν αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης.
Ευτυχώς για μας όμως, έχουν τον Καζάζη..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έπαιζες με ομάδα μια κλάση πάνω από σένα, με προπονητή ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους της χώρας συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών των ανδρικών ομάδων.
Κακά τα ψέματα, οι γαύροι φέτος έφτιαξαν πολύ δυνατό βόλει και στις γυναίκες και στους άνδρες. Αν είχαν το Σωτήρχο προπονητή στους άνδρες δε θα είχαν αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης.
Ευτυχώς για μας όμως, έχουν τον Καζάζη..
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου γιατί παρακολουθείς αγώνες βόλευ.
Αλλά πως στον κόρακα διαμορφώθηκε η μαγική εικόνα του 2-0 της κανονικής περιόδου μπορείς να μου πείς;
Oπότε εύλογα δημιουργήθηκαν και προσδοκίες σε άσχετους τύπους με το άθλημα σαν και μένα, δεν μπορώ να καταλάβω;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
others-187.gif
  καλώ σε γενικό προσκλητήριο όλους τους Αεκτζήδες του bourdela στις 19:00 στο οακα.
Μην λείψει κανείς.
Θα πάρω απουσίες.  :s&m_3:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
others-187.gif
  καλώ σε γενικό προσκλητήριο όλους τους Αεκτζήδες του bourdela στις 19:00 στο οακα.
Μην λείψει κανείς.
Θα πάρω απουσίες.  :s&m_3:
Το θεμα ειναι να παμε μαζι ολοι στην ιδια θυρα,για να κλαψουμε η να γελασμουμε μαζι στο τελος :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλη σας μερα...
να γινει ενα καλο ματς σημερα και να κερδισει ο καλυτερος...δηλαδη ο πανθρακας  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλη σας μερα...
να γινει ενα καλο ματς σημερα και να κερδισει ο καλυτερος...δηλαδη ο πανθρακας  :grin:
κρατα χυσια εσυ και ασε τους πανθρακες.....
αλλα τι να σου μεινει και εσενα ερημε μερα και η χτεσινη ε?

Επισκέπτης
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου γιατί παρακολουθείς αγώνες βόλευ.
Αλλά πως στον κόρακα διαμορφώθηκε η μαγική εικόνα του 2-0 της κανονικής περιόδου μπορείς να μου πείς;
Oπότε εύλογα δημιουργήθηκαν και προσδοκίες σε άσχετους τύπους με το άθλημα σαν και μένα, δεν μπορώ να καταλάβω;

Άλλα τα ματς της κανονικής περιόδου κι άλλα των πλέι οφ.
Με λίγα λόγια στα πλέι οφ τελειώνουν τ' αστεία κι αρχίζουν τα σοβαρά. Κι ο μπαοκ 2-0 μας είχε στην κανονική περίοδο, αλλά στα πλέι οφ τους κάναμε 3-0.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον...μιλαω απολυτως σοβαρα...σαλιαρης ξερετε δεν ειμαι,τσατσος και υποκριτης δεν ειμαι,ειλικρινης μεχρι μαλακιας και παρεξηγησεως ειμαι...
θελω να πεσει η αεκ και να κερδισει ο πανθρακας σημερα αλλα...

αλλα η αληθεια ειναι αυτη...
οποιος δεν παει ΟΑΚΑ σημερα (εκτος αν  εχει καποιο σοβαρο λογο να μην το κανει)
απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...
ειναι ενας μαλακας χουλιγκαν του ιντερνετ που η μαγκια του φτανει μεχρι το να βρισει τον μαλακα τον χρηστιδη...
αυτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γαμω την οριτζιναλ ρε μουνοπανα,γαμησατε το μπασκετ,ριξατε και το ποδοσφαιρο τωρα στην Β.Γαμω το σπιτι οποιου μπηκε μεσα στο γηπεδο.Αλητες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κανενας κομποτης δεν εριξε την ΑΕΚ,η οριτζιναλ το εκανε,ο καρκινος αυτης της ομαδας.
και μην βγει κανας μαλακας να πει οτι ακολουθουν παντου την ΑΕΚ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κανενας κομποτης δεν εριξε την ΑΕΚ,η οριτζιναλ το εκανε,ο καρκινος αυτης της ομαδας.
και μην βγει κανας μαλακας να πει οτι ακολουθουν παντου την ΑΕΚ.
ολοι φταινε καρνταση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν πεφτει ρε τύποι