Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σειρά του Θαθανόπουλου σήμερα!Το άλλο το κωλοφάνταρο προβλέπω να μην απολύεται ποτέ! :2funny:
Μαλακία πάντως του εισαγγελέα που δεν καλεί και τον Κιντή...είναι μαρτυριάρης! :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σειρά του Θαθανόπουλου σήμερα!Το άλλο το κωλοφάνταρο προβλέπω να μην απολύεται ποτέ! :2funny:
Μαλακία πάντως του εισαγγελέα που δεν καλεί και τον Κιντή...είναι μαρτυριάρης! :grin:
και άλλος στην μπουζού  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οχι...εχει ομως ορια ;)
Την οποία οι μπασταρδοφανατικοί οργανομένοι σας την έχουν ξεπεράσει προ πολλού με μια δολοφονία...Τ έχω ξαναπεί θα το ξαναπώ πάλι άλλη μία φορά. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του ΟΣΦΠ απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να τη λένε σ οπαδούς άλλων ομάδων αφού είναι πρωτοπόροι στη καφρίλα....Κάτι σα τη ΚΝΕ καθοδηγητής...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλησπερα στους φιλους χανουμηδες...
μια ερωτηση προς τους αυτοαποκαλουμενους (να η ευκαιρια να το αποδειξουν κιολας) ''περηφανους αεκτζηδες''
στο προηγουμενο ματς στην εδρα σας μπηκε ''φιλαθλος'' και χτυπησε αθλητρια του θρυλου....
η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη και δεν χωρανε μα και μου...
πρεπει να τιμωρηθει η εδρα της αεκ;;
και αν ναι σε περιπτωση που αυτο δεν γινει θα συνιστα πρωτοφανη ευνοικη μεταχειρηση υπεςρ της αεκ ;;
απλη ερωτηση που απαντιεται με απλη απαντησ...
ουτε φανφαρες ουτε σαλια...
ναι η οχι ...μπαμ μπαμ...
η εισαι περηφανος η εισαι ''περηφανος''....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλησπερα στους φιλους χανουμηδες...
μια ερωτηση προς τους αυτοαποκαλουμενους (να η ευκαιρια να το αποδειξουν κιολας) ''περηφανους αεκτζηδες''
στο προηγουμενο ματς στην εδρα σας μπηκε ''φιλαθλος'' και χτυπησε αθλητρια του θρυλου....
η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη και δεν χωρανε μα και μου...
πρεπει να τιμωρηθει η εδρα της αεκ;;
και αν ναι σε περιπτωση που αυτο δεν γινει θα συνιστα πρωτοφανη ευνοικη μεταχειρηση υπεςρ της αεκ ;;
απλη ερωτηση που απαντιεται με απλη απαντησ...
ουτε φανφαρες ουτε σαλια...
ναι η οχι ...μπαμ μπαμ...
η εισαι περηφανος η εισαι ''περηφανος''....
Πρεπει να βρεθει και να τιμωρηθει ο οπαδος.αυτο που ακουστηκε ειναι οτι τον σαπισαν τα οριτζιναλια.Η ομαδα δεν φταιει σε κατι.Και για πες οταν εσεις μπηκατε και χτυπησατε τον Σισε ποσες αγωνιστικες φαγατε;0 ειπες;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι.
Να σου κάνω και εσένα μια;
Μετά το ματς με τον ΠΑΟ, ξέρεις το γνωστό που κάποιος έλεγε σε κάποιον για προστασία διαιτητή, αυτό μωρε που ψάχναμε στο τέλος να δούμε πιος πούστης κάλυπτε τον Κατσουράνη, μπήκαν στο γήπεδο φίλαθλοι του ΟΣΦΠ και προπυλακισαν παίκτες του ΠΑΟ. Σ αυτό το ματς ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ο ΟΣΦΠ.
Σου τ έχω πει πολλές φορές θα σου το πω ΑΛΛΗ μια. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΩΝ. ΕΙΣΑΣΤΕ Π-Ρ-Ω-Τ-Ο-Π-Ο-Ρ-Ο-Ι.

Και για το τέλος ένα μα και μου. Οι δικοί μας τουλάχιστον τον παπάρα τον απομώνωσαν και πήρε τον πούλο, οι δικοί σας πουτάνας γιοι μπάσταρδοι της 7 τι έκαναν; Χειροκροτούσαν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι.
Μετά το ματς με τον ΠΑΟ, ξέρεις το γνωστό που κάποιος έλεγε σε κάποιον για προστασία διαιτητή, αυτό μωρε που ψάχναμε στο τέλος να δούμε πιος πούστης κάλυπτε τον Κατσουράνη, μπήκαν στο γήπεδο φίλαθλοι του ΟΣΦΠ και προπυλακισαν παίκτες του ΠΑΟ. Σ αυτό το ματς ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ο ΟΣΦΠ.
Σου τ έχω πει πολλές φορές θα σου το πω ΑΛΛΗ μια. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΩΝ. ΕΙΣΑΣΤΕ Π-Ρ-Ω-Τ-Ο-Π-Ο-Ρ-Ο-Ι.

Και για το τέλος ένα μα και μου. Οι δικοί μας τουλάχιστον τον παπάρα τον απομώνωσαν και πήρε τον πούλο, οι δικοί σας πουτάνας γιοι μπάσταρδοι της 7 τι έκαναν; Χειροκροτούσαν.
Πες και οτι εχουν κανει νεα μοδα να χτυπανε δημοσιογραφους και να μενουν ατιμωρητοι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε και εσύ τώρα είσαι μαρτυριάρης.... :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ξερετε οτι ειμαι ο χρηστιδης...
στηνω παγιδες τσιμπατε και πεφτετε μεσα... :2funny: :2funny:
συμφωνω μαζι σας ...και με σισεδες και με ολα οσα ειπατε...
αλλα το συμπερασμα ειναι αυτο:ειμαστε ΟΛΟΙ ιδιοι...
δεν διαφερετε εσεις απο τον σκατιαρη γαυρο...δεν ειστε περηφανοι και ηθικοι...
οτι σκατα ειναι ο γαυρος τα ιδια σκατα ειστε και εσεις...
απλα φωναζετε οταν ευνοειται ο γαυρος αλλα μουγκα οταν ευνοειστε εσεις...
αχαχαχχαχαχαχ...που πατε ρε ερμαααααα....
αυτο ηθελα αυτο περιμενα αυτο εγινε...
καλη σας συνεχεια ...κανενας ''περηφανος αεκτζης'' λοιπον... σκατα ο γαυρος ιδια και απαραλλαχτα σκατα οι χανουμες....
καλη σας συνεχεια....
με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναριξω δολωμα...οποτε καλου κακου μεινετε με το στομα ανοιχτο  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι.

τωρα τελευται κατι γινεται...η σε εχουν χακαρει η σας εχουν ψεκασει στην κινα ...δεν εξηγειται αλλοιως...αλλο γρηγορη ηξερα αλλον βλεπω τελευταια...
καλο να επανορθωσεις μιας και μπερδευεις και ας μη χαλας μια καλη εικονα που εχεις τοσο καιρο...αλλο ενα μπινελικι απλο αλλο οι γαμωμαναδες...ολοι λιγο πολυ 7 η 21 η 13 ειμαστε...αλλος πολυ αλλος πιο λιγο...
δεν χρειαζονται αυτοι οι χαρακτηρισμοι (που τους εχεις ξανακανει δεν ειναι η πρωτη φορα)...ειδικα απο παιδια σαν εσενα...
τουλαχιστον ετσι νομιζω...
παντα φιλικα  ;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τιμωρηθηκε η εδρα με μια αγωνιστικη....πηγαν να χαρουν οι γαυροπουτανιτσες,αλλα με βαση τον κανονισμο η ποινη ισχυει για τον μεθεπομενο αγωνα....ελευθερη εισοδος τη Δευτερα για να γιορτασουμε το 2ο συνεχομενο πρωταθλημα!!ουτε σερβις δεν θα μπορουν να κανουν οι γαυροπουτανιτσες....μπαχαλο και ζουγκλα δεν εφαρμοζουν οι πουστογαυροι ακομα και στο πολο? τωρα να δουν τι θα γινει.....και μετα κλααααααααμα,μας εφτυναν,μας εβριζαν,μας κλωτσουσαν,μας κατεβαζαν τα σορτσακια κλπ κλπ εχουν να παρουν αυτογραφα,σαν αυτο του πρωτου παιχνιδιου.....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κράτα και μια πισινή. Δεν βλάπτει.
Και μην ξεχνάς ότι και στο βόλλεϋ γυναικών όπως και στο χάντμπωλλ ανδρών με ξένα αρχίδια πήρατε πρωταθλήματα, καθώς τόσο ο ΠΟΑ όσο και ο ΓΣ Ηλιούπολης έβαλαν την κίτρινη φανέλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom