Επειδή ΜΑΛΛΟΝ κανένας δε ξέρει να διαβάζει ή διαβάζει όπως τα θέλει, ο Δημητρέλλος συνελήφθει ως πρόεδρος της ΑΕΚ γιατί η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει 170 εκ ευρώ. Αυτά τα χρήματα είναι ΠΡΟ άρθρου 44 τα οποία και διακανονίστηκαν αλλά επανήλθε στο ποσό αυτό επειδή η ΠΑΕ δε πλήρωσε τη δόση Σεπτεμβρίου ύψους 1.25 εκ ευρώ. Τα 170 εκ ευρώ ΔΕΝ είναι τα χρέη της ομάδας από το 2004 και μπρος. Αυτά είναι περίπου γύρω στα 35εκ ευρώ και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ είναι όλα προς το Ελληνικό δημόσιο.
Απλά εμένα μου κάνει εντύπωση η στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση. Δηλαδή γιατί δεν έγινε τον Δεκέμβρη; Ή τον Οκτώβρη; Γιατί έγινε τώρα που κάποιοι λένε (εγώ δε τους πιστεύω αλλά κρατυάω και μια πισινή) πως τίγρης, Παππάς και Βιντιάδης, είναι κοντά σε μια συμφωνία για να μπουν στην ομάδα (ξαναλέω πως αυτο το σενάριο δε το πιστεύω και το θεωρώ ράδιο αρβύλα αλλά λέω να κρατήσω και μία πισινή).
Και ρε μαλάκα Χριστίδη, μιλάς ΕΣΥ για την ΑΕΚ; Ο γαύρος να μιλήσει για την ΑΕΚ; Ο γαύρος που κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού (και παράνομα) μπήκε στο νομοσχέδιο "περί αρχαιοτήτων" ;;;; ένα νόμο που έγινε ΚΑΤΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ για τον γαύρο; Λίγη τσίπα ρε, λίγη γαμημένη τσίπα. Κάτσε στη γωνία σου σα γαύρος και άσε να μιλήσει ο Αστέρας Τρίπολης πχ