γατε μην παραμυθιαζεσαι...αν ηταν μονο 4.5 μετα το '04 θα ητανε καλα...
ειναι τυχαιο οτι ζητανε την συλληψη ΟΛΩΝ των προεδρων ΜΕΤΑ το 2004;;
Ο οικονομικός εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ζητάει την σύλληψη όλων των προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004. Η ίδια διαδικασία αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους προέδρους της ΑΕΚ δηλαδή τους ανθρώπους που είχαν το δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία χρόνια. Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στείλει έγγραφο στην Αστυνομία και ζητάει την σύλληψή τους κι αυτοί με την σειρά τους είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν ενώπιον των Αρχών μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
οταν τα ελεγα εγω ημουνα κακος και εμπαθης...αλλα η αληθεια παει παντα μπροστα...
τα εχουμε χιλιοσυζητησει αυτα...μια ζωη τα βλεπετε απο την μερια σας...
ο κακος γαυρος που με το παρασκηνιο δεν σας επιτρεπει να βγειτε τσου λου (και σας και του παο και του παοκ ,αραγε ποιος θα πρωτοεβγαινε;;) ...
και εγω λεω πως με αερα και με χρωστουμςνα στο χιονι εφερενες υλικο αταγωνιστικο (χωρις να μπορεις) δηλαδη εκλεβες απεναντι σε μενα που ειμαι σωστα οικονομικα και μετα ηθελες και κουπες...
γιαυτο σου λεω...αστα...οι μαγκες τωρα φαινονται...οσοι παραδεχονται τις αληθειες...
οπως και σε ενα αλλο θεμα...αυτο του κατιδη...
ενταξει ολοι οι αεκτζηδες παραδεχομαι ευαισθητοποιηθηκανε με τον χαιρετισμο και τον εστειλαν στην πυρα αποδεικνυοντας την ακεραιοτητα τους κλπ κλπ ...αυτο ειναι το ευκολο κομματι..καταδικαζεις εναν παιχτη που ετσι και αλλοιως δεν τον γουσταρεις και ειναι περσοναν νον γκρατα...
ρωταω τωρα εγω...ποιος παντελονατος αεκτζης θα βγει και θα πει αυτο που λεω εγω...
οτι θες δικαια θες αδικα βασει κανονισμων (αρθρο 23 ΚΑΠ) ΑΝ τιμωρηθει ο κατιδης για δυσφημιστικες χειρονομιες που αφορουν ρατσισμο και πολιτικες τοποθετησεις ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ τιμωρειται και η ομαδα του με μηδενισμο και οι βαθμοι πανε στον αντιπαλο (βεροια)
το ξερεις;;αν οχι μαθε το και μην το αμφισβητησεις καθολου...εχε μου εμπιστοσυνη...
και λεω τωρα εγω...για σενα πρεπει να γινει ετσι;;
και αν δεν γινει ετσι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ Η ΑΕΚ (για μη εφαρμογη νομων ) απεναντι στις υπολοιπες ομαδες που παλευουν για σωτηρια;;
ερωτηση που η απαντηση πρεπει να βγει απο στομα που κουβαλαει αρχιδια ;)
ετσι ειναι γατε μου...αυτη ειναι η αληθεια...ποναει αλλα γιαυτο ειναι αληθεια
καλα να λεμε για παραγκες και για παρασκηνια και το'να και τ'α λλο ....αλλα την καμπουρα μας;;θα την δουμε ποτε;;
φιλια...