nikos trelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν στημενα...απο ευρωπη και πανω.
Δε σε γαμούσε καλά όπου σε έβρισκε γι αυτό έχεις παράπονα;;;;να σε δω μωρη πουτανα ντεμη και ρε καριολη αδραχμιδη με ριγε κουστουμακι και τια αλλο σε αυτη τη ζωη...
θα ριχνει το μυδραλλιο κατα ριπας
Μέσα ήμουν. Το ματσάκι πήγαινε για 6 χαλαρά, αλλά στο β ημίχρονο κόψαμε...Τέτοιοι μαλάκες ήμαστε. Τους λυπηθήκαμε τους πουτάνας γιούς.Το <θρυλε γερα και παρτο στα χαρτια> θα το κουβαλας.
Τα 4 ηταν λιγα τοτε,γαμηθηκε το τοπι.
Ο διαιτητης σε πανικο να προσπαθει να σας βολεψει.
Ειδα την ξεφτιλα σας με τα ματια μου,οσοι ηταν μεσα το θυμουνται...
Το απιστευτο πεναλτυ που ειχε δωσει στον γκαλετι ακομη το θυμαμαι οπως και οτι φοβονταν να βγουν οι γαυροι στο δευτερο και φωναζαμε βγειτε εξω.Το <θρυλε γερα και παρτο στα χαρτια> θα το κουβαλας.
Τα 4 ηταν λιγα τοτε,γαμηθηκε το τοπι.
Ο διαιτητης σε πανικο να προσπαθει να σας βολεψει.
Ειδα την ξεφτιλα σας με τα ματια μου,οσοι ηταν μεσα το θυμουνται...
ο τσακιρης εχει χεστει πανω του...τρακοσια μπλοκ εχει γραψει για τον κολλητο του
Που τα ειδες τα 200 ρε συ Χριστιδη εντελως πλασματικο ειναι το νουμερο.οσο για την συληψη μακαρι να τους πιασουν ολους μπας και αποφασισουν να πληρωσουν τα χρεη που δημιουργησαν.να δω την κοντη πουτανα με ριγε κουστουμακι και βραχιολακια και θα χυνω σαν τρελλος...
αχαχαχαχαχαχαχ...
κουιζ....
ποσοι προεδροι της αεκ ΔΕΝ θα πανε φυλακη;;
α)ενας
β)κανενας...
αχαχαχαχαχαχχααα...
200 μυρια μονο στο δημοσιο
βαλε που χρωστατε και σε οποιον παιχτη,μανατζερ προπονητη μιλαει οποιαδηποτε επισημη γλωσσα του κοσμου γυρω στα 300 το μπαγιοκο...
και ακομα παιζετε α εθνικη...
και ακομα σας φταιω εγω
ντεμηηηηηη...
πες αλευρι...για φαντασου να τον κλεισουν σε κανενα κελλι με τον μακαρο
εχει να πιανει σαπουνιαααα....
γνωστα...κωσταβαρας ενας απο τους μεγαλυτερους αντιολυμπιακους εχει χρεωθει τα παιχνιδια μας στο κυπελλο
170 καπου διαβασα οτι χρωστατε...Που τα ειδες τα 200 ρε συ Χριστιδη εντελως πλασματικο ειναι το νουμερο.οσο για την συληψη μακαρι να τους πιασουν ολους μπας και αποφασισουν να πληρωσουν τα χρεη που δημιουργησαν.
τυπε ξυπνα...επαμηλθες στα χρεη προ 44 μιας και μετα το 44 ΔΕΝ πληρωνες αυτα που επρεπε τα μειωμενα γιατι επρεπε να κανεις μεταγραφες (με λεφτα στο χιονι)για να μου ριχνεις 4 και να διεκδικεις πρωταθληματα...Που τα ειδες τα 200 ρε συ Χριστιδη εντελως πλασματικο ειναι το νουμερο.οσο για την συληψη μακαρι να τους πιασουν ολους μπας και αποφασισουν να πληρωσουν τα χρεη που δημιουργησαν.
Εγω μιλαω για τους μετοχους και οσους ειχαν τα ηνια της ομαδας οταν δημιουργηθηκαν αυτα τα χρεη.Ενικ,Νετμεντ,και σια.Αυτα τα 170 ειναι τα πλασματικα απο προστιμα και προσαυξησεις εκεινης της εποχης.170 καπου διαβασα οτι χρωστατε...
αυτο που λες να πιασουν αυτους που χρωστανε δεν το θεωρω απολυτα σωστο γιατι δεν ειναι περιπτωση ψωμιαδη που αποδεδειγμενα σου εφαγε τα λεφτα του τσου λου... ειναι περιπτωσεις ατομων που απλως προσπαθουσαν να κανουν διαχειριση κεφαλαιων και επειδη δεν εβγαινε το πραγμα δεν πληρωναν το φπα και αλλους φορους ποδοσφαιριστων. Υπαλληλοι ηταν και οι ιδιοι κατα καποιο τροπο.
το πουλι σου και την υπογραφη σου... ;)170 καπου διαβασα οτι χρωστατε...
αυτο που λες να πιασουν αυτους που χρωστανε δεν το θεωρω απολυτα σωστο γιατι δεν ειναι περιπτωση ψωμιαδη που αποδεδειγμενα σου εφαγε τα λεφτα του τσου λου... ειναι περιπτωσεις ατομων που απλως προσπαθουσαν να κανουν διαχειριση κεφαλαιων και επειδη δεν εβγαινε το πραγμα δεν πληρωναν το φπα και αλλους φορους ποδοσφαιριστων. Υπαλληλοι ηταν και οι ιδιοι κατα καποιο τροπο.
Εγω μιλαω για τους μετοχους και οσους ειχαν τα ηνια της ομαδας οταν δημιουργηθηκαν αυτα τα χρεη.Ενικ,Νετμεντ,και σια.Αυτα τα 170 ειναι τα πλασματικα απο προστιμα και προσαυξησεις εκεινης της εποχης.
Και πως εγιναν αυτα τα 170;Για πες αφου φαινεται να ξερεις περισσοτερα απο εμενα...
τυπε σε παω...εχεις δικη σου λογικη και δικαιολογεις τα παντα οπως σε βολευει...
εσυ θα παιζεις τεταρτη εθνικη με την κατω καρδτσομαγουλα και θα νομιζεις οτι παιζεις με μενα...
στα αρχιδια σου...ετσι ειναι αν ετσι θελεις να ειναι...
μην αγχωνεσαι
τυπε σε παω...εχεις δικη σου λογικη και δικαιολογεις τα παντα οπως σε βολευει...
εσυ θα παιζεις τεταρτη εθνικη με την κατω καρδτσομαγουλα και θα νομιζεις οτι παιζεις με μενα...
στα αρχιδια σου...ετσι ειναι αν ετσι θελεις να ειναι...
μην αγχωνεσαι
αντε παλι τα ιδια...ποια 170 ρε τυπε;;δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχουν 170 ...μια χαρα ειναι η αεκ...τιποτα δεν χρωσταει ...αντιθετα την κυνηγαει το γαμημενο γαυρικο συτστημα και αυτη με τιμιοτητα τα βγαζει περα ακατω απο αντιξοες συνθηκες...Και πως εγιναν αυτα τα 170;Για πες αφου φαινεται να ξερεις περισσοτερα απο εμενα...
μιλαει η τιμιοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρουαντε παλι τα ιδια...ποια 170 ρε τυπε;;δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχουν 170 ...μια χαρα ειναι η αεκ...τιποτα δεν χρωσταει ...αντιθετα την κυνηγαει το γαμημενο γαυρικο συτστημα και αυτη με τιμιοτητα τα βγαζει περα ακατω απο αντιξοες συνθηκες...
παλι τα ιδια θα λεμε;
ποιος μιλησε για 170;;