Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βοηθαει οντως το βιντεο...εγω επιμενω με παουζ στο 1.07 οτι ο τερματζης βαζει τα δυο χερια στην μπαλλα και ο παυλης την κλωτσαει και την κανει διεκδικισιμη...αυτο βλεπω αυτο λεω πολιτισμενα ηπια και χωρις διαθεση για προκλησεις...
αν καποιος διαφωνει σεβαστο αλλα για μενα ειναι φαουλ...
1.07 παουζ...
H μπαλα παει πανω στον παυλη και χτυπαει στο ποδι του πριν βαλει τα χερια του ο τερματζης αν υπηρχε φαουλ δεν θα διαμαρτυρονταν οι του οφη;στις δηλωσεις τους μιλησαν για λαθος του τερματοφυλακα και οχι για φαουλ.Εχουν δικιο να μιλανε για μια φαση στο 75 με τον κουτσιανικουλη που κακως δοθηκε οφσαιντ οσο για την φαση του Κουτρουμπη συμφωνω μαζι σου.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Το NOVA τρίβει τα χέρια του αφού εκτός από τους ΑΕΚτζήδες τα παιχνίδια μας τα βλέπουν και όλοι οι άρρωστοι κομπλεξικοί για να κρίνουν φάσεις και να πικάρουν σε περίπτωση ήττας.
:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ευκολο δεν θα ειναι αλλα η ομαδα εχει παρει τα πανω της και αυτο φαινεται,ο κοσμος εχει αρχισει και ζεσταινεται και πιστευω θα ειναι περισσοτερος την κυριακη,και στο κατω κατω ΑΕΚ ειμαστε και ειναι νεος πανιωνιος.πρεπει να το παρουμε και αυτο το ματς.

Σίγουρα γιατί ώς γνωστόν ό Νέος μπορεί να είναι ωραίος , λέμε τώρα  :grin: ,  αλλά καί ό Παλιός είναι αλλιώς  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
H μπαλα παει πανω στον παυλη και χτυπαει στο ποδι του πριν βαλει τα χερια του ο τερματζης αν υπηρχε φαουλ δεν θα διαμαρτυρονταν οι του οφη;στις δηλωσεις τους μιλησαν για λαθος του τερματοφυλακα και οχι για φαουλ.Εχουν δικιο να μιλανε για μια φαση στο 75 με τον κουτσιανικουλη που κακως δοθηκε οφσαιντ οσο για την φαση του Κουτρουμπη συμφωνω μαζι σου.
επειδη ειμαι λιγο μαλακς με την τεχνολογια προσπαθω να δω πως θα κατεβασω την παγωμενη εικονα σε φωτο για να την ποσταρω και να δεις οτι ο τερματζης βαζει και τα δυο χερια στην μπαλλα και στο καπακι ο παυλης την κλωτσαει και του την παιρνει...
λιγη υπομονη  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το NOVA τρίβει τα χέρια του αφού εκτός από τους ΑΕΚτζήδες τα παιχνίδια μας τα βλέπουν και όλοι οι άρρωστοι κομπλεξικοί για να κρίνουν φάσεις και να πικάρουν σε περίπτωση ήττας.
:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:
καραγκιοζη ειναι η τελευταια φορα που σου κανω παραθεση γιατι γαμιεσαι πατοκορφα ....και δεν μπροκειται να ξανμπω στο τριπακι εξαιτιας σου και αναν δυο αλλων δυο αρχιδιων να εκτεθω παλι χωρις να το θελω....
σαλτα γαμησου και απο μενα η συζητηση με σενα τελος!!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
καραγκιοζη ειναι η τελευταια φορα που σου κανω παραθεση γιατι γαμιεσαι πατοκορφα ....και δεν μπροκειται να ξανμπω στο τριπακι εξαιτιας σου και αναν δυο αλλων δυο αρχιδιων να εκτεθω παλι χωρις να το θελω....
σαλτα γαμησου και απο μενα η συζητηση με σενα τελος!!!
Γιατί θίχτηκες αγόρι μου εγώ για άρρωστους κομπλεξικούς λέω τι σχέση έχεις εσύ μ αυτούς; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε μαστερ τα καταφερα...δες ςεδω...ηρεμα και ωραια...χωρις αντιπαραθεσεις...η αποψη μου ετσι κιαλλοιως ειναι οτι σαν φιλαθλος κερδισε η πολυ καλυτερη ομαδα που φυσικα ηταν η αεκ...σαν εικονα παιχνιδιου δεν υπηρχε οφη αρα θα ηταν τεραστια αδικια να επαιρνε εστω και Χ...αλλα...αυτο το γαμημενο αλλα που ολοι σας εχετε πει τοσες φορες για τον γαυρο...

Συνημμένα

• fail.png
    fail.png
    229,9 KB · Εμφανίσεις: 62

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εδω καλυτερα...
κανε ζοομ και θα δεις ...καθαρα εχει βαλει τα χερια και ο παυλης κλωτσαει την μπαλλα...

Συνημμένα

• 2013-01-26_231222.png
    2013-01-26_231222.png
    225,4 KB · Εμφανίσεις: 51

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε μαστερ τα καταφερα...δες ςεδω...ηρεμα και ωραια...χωρις αντιπαραθεσεις...η αποψη μου ετσι κιαλλοιως ειναι οτι σαν φιλαθλος κερδισε η πολυ καλυτερη ομαδα που φυσικα ηταν η αεκ...σαν εικονα παιχνιδιου δεν υπηρχε οφη αρα θα ηταν τεραστια αδικια να επαιρνε εστω και Χ...αλλα...αυτο το γαμημενο αλλα που ολοι σας εχετε πει τοσες φορες για τον γαυρο...
σοβαρα τωρα σου φαινεται να εχει σταθερα την μπαλα στα χερια του;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
εδω καλυτερα...
κανε ζοομ και θα δεις ...καθαρα εχει βαλει τα χερια και ο παυλης κλωτσαει την μπαλλα...
Σ' ένα ματς που δεν έπαιζε η ομάδα σου κι όπως παραδέχεσαι κέρδισε ο καλύτερος έκατσες και ανάλυσες καρε-καρε μία φάση για την οποία δεν διαμαρτυρήθηκε η ομάδα που έχασε, παγώνοντας το ριπλέι και ανεβάζοντας φωτό που σου πήρε 30 λεπτά για να το κάνεις. Αν αυτό δε λέγεται κόμπλεξ ή τουλάχιστον ψυχαναγκαστική διαταραχή τι να πω;

Όσον αφορά τη φάση κανείς δε μπορεί να ξέρει αν έχει ακουμπήσει για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου ή όχι ο γκολκίπερ τη μπάλα ή αν έχει και τα δύο χέρια πάνω. Σε καμία περίπτωση δεν έχει κατοχή και το ξέρει άλλωστε γι αυτό και δε διαμαρτύρεται.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δες κιαυτη ...ειναι περιεργο το γκολ σημερα...κατι βρωμαει...δυσκολη φαση αλλα αμα το εβαζε ο γαυρος θα ειχε κουνηθει η γη  :grin:
ψεμματα;;

Συνημμένα

• 2013-01-26_232322.png
    2013-01-26_232322.png
    249,8 KB · Εμφανίσεις: 71

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δες κιαυτη ...ειναι περιεργο το γκολ σημερα...κατι βρωμαει...δυσκολη φαση αλλα αμα το εβαζε ο γαυρος θα ειχε κουνηθει η γη  :grin:
ψεμματα;;
Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.
Πες το να τελειώνουμε πως πιστεύεις ότι δεν έπρεπε να κερδίσουμε το ματς, να το βγάλεις και απο μέσα σου, να ξελαφρώσεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σοβαρα τωρα σου φαινεται να εχει σταθερα την μπαλα στα χερια του;
πιστευω οτι στις εκατι ιδιες φασεις οι 99 σφυριζονται (και ειναι) φαουλ
ειπα ...σαφως καλυτερη η αεκ και νικησε ο καλυτερος...
ομως σε ποσα παιχνιδια του θρυλου που ηταν οντως καλυτερος δεν εχετε κατσει ολοιοιοιοιοι να αναλυσετε ενα αναποδο πλαγιο ενα λαθος οφσαιτ και και και...
ειδες τωρα ποσο μακια φαινεται αυτο;;
βλεπεις τι γινεται εδω και 15 χρονια;;
βλεπεις οτι ενω εισαι καλυτερος βαζεις ενα γκολ που ειναι αμφισβητησιμο;;
η εικονα δε λεει ψεμματα...
ψεμματα θα πει ο περικλης που οταν (αν ) το σχολιασει θα πει οτι δεν ειναι φαουλ...
εγω ομως δεν θελω την γνωμη του περικλη...εγω θελω να μου πει ο περικλης μονο αν ειναι φαουλ το να κλωτσας την μπαλλα απο τα χερια του τερματζη....
ας μου πει αυτο και μετα εχω την δικη μου κριση μεσω της εινονας  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.
Πες το να τελειώνουμε πως πιστεύεις ότι δεν έπρεπε να κερδίσουμε το ματς, να το βγάλεις και απο μέσα σου, να ξελαφρώσεις.
οχι κανεις μεγαλο λαθος...ναι δεν ηθελα σιγουρα να κερδισετε ψεματα δεν λεω ,αλλα αναγνωριζω οτι εισασταν πολυ καλυτεροι απο τον ανυπαρκτο οφη και παιχτικα ''δικαιουσασταν '' εκατο τοις εκατο τη νικη...οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ηταν ''μαγικη εικονα''
απλα θελω να σου-σας δειξω ποσο μαλακια ειναι  να διυλιζουμε τον κωνωπα... ;)
πραγμα που σιγουρα παραδεχεσαι εχει γινει στον γαυρο απειρες φορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom