Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν τους πειραζουν αυτους ρε η αεκ φταιει παντα αχχααχαχχαχααχαχχα
Ασε,γιατι τωρα που βγηκε βρωμα οτι η γυναικα του το ψηλοκολατσιζει μπορει να νευριασει και να κανει μονο νικες για το υπολοιπο της σεζον και οι παικτες μας αντι να περνουν τεσσερις καρτες ανα παιχνιδι να τρωνε φαπες και μετα να πηγαινουν για εκτελεση στην κεδ.Αλλα οπως διαβαζα εδω τοσες ημερες μας παει η διαιτησια.............ναι,γαμιοντας!!!Αλανια ετοιμαστειτε αυριο να βγαλουμε τα γαρυγγια μας παλι,ερχονται καυλωμενα τα κορακια απο την σφαγη του παπ-αρη στη Σαλονικα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Άσχετοι και οι δυό σας.  Ο Σαβιδης ο κύπριος ηταν και στο τελος εκανε και μια ανποδη κολοτουμπα  :2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
 :rockon: :rockon: :rockon: Μεσα ημουν. Τι κόσμος!! τι παλμός στην κερκίδα. Ο Σορεντινο ειχε κατεβασει ρολά. Ο Ιντζαγκι δεν πιστευε τι εχασε. Αλλά να μην αδικουμε και τα υπολοιπα παιδιά , ειχαν παιξει φοβερη μπάλα. Και η αμυνα με Τσιρίλο ειχε άλλη μαγκιά. Ισως οι ιταλοι να ειχαν ενα παραπανω κινητρο μιας και τους εβλεπαν και στην πατριδα τους ζωντανά.

Αξέχαστη βραδυά Ο.Α.Κ.Α. Θύρα 9 μαζί με άλλους 60.000 τρελλαμένους :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:,ό Σόρε να πιάνει τ' άπιαστα  :rockon: :rockon: ό κόσμος να φωνάζει " άστο ρε μαλάκα Λύμπε " καί ό " βάλτο ρε καράφλα " Τζούλιο Σέζαρ να μας στέλνει στα ουράνια με την γκολάρα φάουλ  :blowup: :blowup: :blowup: !!! καί οί αδιάφοροι figli di puttana  :fuck2: :fuck2: & pezzi di merda Milanisti  :badair: :badair: καθήσαν καί χάσανε το επόμενο παιχνίδι μέσα στο Μιλάνο απο την Λίλ για να μην περάσει ή Α.Ε.Κ.ΑΡΑ επειδή σύμφωνα με τον ...σπουδαίο  :jerking: Κακά (στα μούτρα του ό πούστης )  έπρεπε να περάσουν Milan καί Lille  :kissass2: !

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απο πάνω σου ημουν. :grin: Ειχα διαρκειας στην 10. Ωραιες εποχές....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Άσχετοι και οι δυό σας.  Ο Σαβιδης ο κύπριος ηταν και στο τελος εκανε και μια ανποδη κολοτουμπα  :2funny: :2funny: :2funny:
images
ήμουν νιος και γέρασα ά ρε πουτάνα χρόνε  :headbang:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μαλακία ειπα.....περάσαν τα χρόνια και με πιανει αλτσχάιμερ μου φαίνεται.... :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στην φουτμπολ λιγκ να δεις τι ωραιες εποχες θα ερθουνε... :2funny:
τυπε σαν ομαδα συνεχιζεις να εισαι μια τριχα απο τα
Testicals_in_scrotum.jpg
μας
οταν αποκτησεις πρωταθληματα περισσοτερα απο την χουφτα σου ελα να τα ξαναπουμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστίδη για να μην το παραγαμήσουμε όσο μπορώ πιο συνοπτικά...
Πρώτα απ' όλα δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορείς για τρίτο πρόσωπο...στα έχω πει και σε πρώτο και δεν έχει αλλάξει κάτι!Και ναι στην συγκεκριμένη φάση δεν είχε κανένα νόημα να σου ξαναπαντήσουν κάτι που είχε γραφτεί μια σελίδα πιο πίσω επειδή εσύ ονειρεύεσαι κιτρινόμαυρες παράγκες!Αφού δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη και το ξέρουν...
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να συνυπάρξουν όλα τα οπαδικά θρεντς σε ένα φόρουμ αν όλοι έχουμε συμπεριφορά σαν την δική σου και 3-4 άλλων!Μου είναι κι εμένα εύκολο να μπω σε όλα τα θρεντς και να τα γαμήσω!Ίδιοκτησία μου δεν είναι κανένα θρεντ και ποτέ δεν είχα τέτοιες τάσεις...σε άλλους μπορείς να το πεις αυτό αλλά σε μένα όχι!
Καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα με το μαστερ...αλλά αυτό πρέπει να το λύσετε μεταξύ σας...εδώ μπήκες και χαρακτήρισες όλους τους ΑΕΚτζήδες που δεν είδανε διαιτητική εύνοια...άρα κι εμένα!Και το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να σου ανταποδώσω το μπινελίκι γιατί δεν ήθελα να το χοντρύνω άλλο μιας και έχουμε ανταλλάξει και 5 σοβαρές κουβέντες!Ειδικά εσύ που έχεις κάποια επιλεκτική ευαισθησία στα μπινελίκια θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς!Ή τουλάχιστον να μην σε ξενίζει η οποιαδήποτε αντίδραση!
Καταλαβαίνω πλήρως την επιθυμία σου να πέσει η ΑΕΚ...λογικό είναι δεν είσαι ο μόνος...με τα συναισθήματα της πλειοψηφίας είσαι!!!ΜΕΓΑΛΗ ομάδα είναι η ΑΕΚ!!!Απλά η συμπεριφορά σου δεν είναι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ για τα δικά μου δεδομένα όσο κι αν θες να αυτοαποκαλείσαι έτσι!Κι άλλα παιδιά μπήκανε εδώ και κάνανε πλακίτσα...δεν τα έβρισε κανείς!Εσύ με την συμπεριφορά σου αυτοξεφτιλίζεσαι και πρέπει να το καταλάβεις!
Σε άλλα οπαδικά θέματα δεν πολυμπαίνω και γράφω σπάνια απ' ότι έχεις καταλάβει οπότε ούτε ξέρω για τι σκηνικό μιλάς ούτε θα μπορούσα να σε υποστηρίξω ακόμα κι αν είχες δίκιο!
στα περισσοτερα εχεις δικιο σε ενα δυο οχι...θα σου μιλησω ειλικρινα...
1ον ...καμμια σχεση με τον μαστερ .προσωπικα δεν εχω ουτε κοντρα ουτε ''φιλια'' απλα ουδετερος...περισσοτερο απευθυνομαι σε συγκεκριμενα πουστακια οπως καβιο κιντερ ,τρελος και ακτι αλλα μουνια στα οποια απευθυνονται οι χαρακτηρισμοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ και οχι σε σοβαρα ατομα οπως ΕΣΥ ,ο ναυαρχος ,ο χιτ,ο διο ,και φυσικα ο γρηγορης...
και το γνωριζουν καλα οι ιδιοι (θα επρεπε και εσυ αλλα και παλι δεν τρεχει τιποτα)
πιστεψε με τον μαστερ (μιας και το εθεσες εσυ το θεμα το συζηταω) τον θεωρω απλα μαλακ ,καθυστερημενο...που σημαινει οτι αν ειχα κοντρα μαζι του θα επρεπε να ημουνα επισης ''καθυστερημενος''
οι χαρακτηρισμοι απευθυνονται σε συγκεκριμενα λοιπον ατομα ,ξερω οτι ειναι αβολη η θεση πολλων παιδιων που διαβαζουν τα συγκεκριμενα ποσταρισματα περι φιδιων και ρεστα ,ναι εχεις δικιο στο οτι περιελαβα ολους στα περι αρη ηταν ακομψο λογω χαρακτηρισμων...το συγκεκριμενο επρεπε να το κανω ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ αλλα η ουσια παραμενει η ιδια...
αυτος ειναι και ο λογος που ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογησα και κατανοησα την αντιδραση σου (το μονο που με πειραξε ηταν το ''τριτο προσωπο'' στο ξαναλεω)
κανεις δεν βρηκε το ΘΑΡΡΟΣ (βλεπεις χρησιμοποιω πιο λαιτ εκφραση ) να παραδεχτει κατι αυταποδεικτο για μενα...
ναι αναγνωριζω την μαλκια μου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ να χαρακτηρισω ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΕΝ ΧΩΡΙς ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΑΤΟΜΑ που συμπαθω....
φυσικα οτι εγινε εγινε και αυτο δεν αλλαζει ...ειμαι εδω υπολογος για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΗ μου πραξη...δεν κρυβομαι και το βλεπεις...εχω καθαρη ομως την συνειδηση μου γιατι πιστευω οτι αυτοι που εγω θελω θα καταλαβαν την σχιζοφρενεια μου και πιθανα θα με δικαιολογησαν λεγοντας γελωντας :ο μαλακας ο χρηστιδης παλι μαλακιζεται σαν το γατι  ;)
αξηγηθηκα λοιπον οτι οι χαρακτηρισμοι πηγαιναν και πανε σε συγκεκριμενα ατομα...
ειναι σαφες δεν γινεται να το καταστησω σαφεστερο...
η πιο σιγουρη λυση θα ηταν να μην μπαινω καθολου εδω οποτε δεν θα διαβαζω και δεν θα ειναι αναγκη να ''απαντησω''
το ειχα κανει για ενα μεγαλο διαστημα (απο σεβασμο οπως σου ειπα σε καποιους πραμα που μπορεις να δεις στον προσωπικο μου λογαριασμο και στα μηνυματα μου )
αλλα ειμαι αδυναμος ανθρωπος και ενεκυψα στον πειρασμο το ομολογω  :grin:
θα προσπαθησω να το κανω στην πορεια ,δεν λεω οτι σιγουρα θα τα καταφερω .αλλωστε δεν εχω υποστηριξει ποτε οτι ειμαι ακεραιος και δεν κανω μαλακιες (το αντιθετο θα ελεγα)
αλλα ειλικρινα να ξερεις θα το ''πολεμησω''
αλλα και αν δεν τα καταφερω να ξερεις οτι οι χαρακτηρισμοι αναφερονται σε συγκεκριμενους ΜΑΛΑΚΕΣ (και οχι σε αυτους δεν ανηκει ο μαστερ)
καλα να'σαι...
και ενα δευτερο δεν ειναι οτι θελω την αεκ στην β επειδη ειναι μεγαλη ομαδα/...
εγω ειμαι μεγαλυτερος και επειδη στη ζωη ολα ειναι σχετικα οταν εγω ειμαι απο πανω λιγο με απασχολει το ''μεγαλειο'' του αλλου...
θελω να πω μπορει να ειναι μεγαλη γιοα τον παοκ η τον πανιωνιο αλλα οχι αρκετα μεγαλη για μενα ωστε να μου δημιουργησει κομπλεξ οπως ευθεως λες...
ο λογος που θελω οτι χειροτερο για την αεκ ειναι η συμπεριφορα της συγκεκριμενης ομαδας (με οτι περικλειει η λεξη ομαδα ,διοικηση,παιχτες,φιλαθλους) απεναντι στην δικια μου και απεναντι σε μενα...
θεωρω εδω και 16 χρονια την αεκ πολυ μικρη με μικρους οπαδους (τους πεισσοτερους επανλαμβανω οχι ολους) που εχουν κανει το ριξιμο λασπης επιστημη...
ξερω οτι και με τον εθνικο γαζωρου να παιζουν θα ριχνουν λασπη οτι γαμιεται η γυναικα του μαρινακη οτι το'να και οτι τάλλο...
ακομα και σημερα εισαι (τροπος του λεγειν) με το ενα ποδι (σαν ομαδα) στον ταφο και καποιες ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ απο εδω μ,εσα ασχολουνται με ενα κακοβουλο δημοσιευμα στην αγγλια (λες και οι αγγλολι ρεπορτερ ειναι στο σπιτι του μαρινακη και οχι αναπαραγουν μια μικροτητα που καποιος πικραμενος τους εδωσε μονο και μονο για να ικανοποιησει το κομπλεξ του μιας και σαν μεγεθος ομαδας δεν μπορει ουτε ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙ την ομαδα του μαρινακη)
οτι σου ειπα στο ειπα με το χερι στην καρδια...παντελονατα και αντρικια χωρις υπεκφυγες και σαλια...
οτι ενοιωθα (καλα η κακα) στα ειπα...
καλη σου συνεχεια....αν εχεις το κουραγιο να διαβασεις ολο το σεντονι  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μεγάλος παίκτης ό " κουμπάρος "  :rockon: αλλά καί τι παρασκήνιο για να τον πάρουμε μέχρι καί ό ...Περισσός έβαλε το χέρι του λέγεται  :grin:  :grin: !
Ας ειχαμε Μανωλα-Σαββιδη-Σαβευφσκι και θα εβλεπες για πότε τα πιτσιρικια γυρω τους , θα γίνονταν παιχταραδες. Γιο-γιο θα καναμε την σημερινη κοπρολινγκ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Τα τρένα λειτουργούν, βροχή δεν έχει και η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη........Όλοι γήπεδο.Πάμε γερά ρεεεεεεεεεεεε για την αρρώστια  :rockon: :rockon: :rockon:[/size]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

lavios

Σεβαστός