Χρηστίδη για να μην το παραγαμήσουμε όσο μπορώ πιο συνοπτικά...
Πρώτα απ' όλα δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορείς για τρίτο πρόσωπο...στα έχω πει και σε πρώτο και δεν έχει αλλάξει κάτι!Και ναι στην συγκεκριμένη φάση δεν είχε κανένα νόημα να σου ξαναπαντήσουν κάτι που είχε γραφτεί μια σελίδα πιο πίσω επειδή εσύ ονειρεύεσαι κιτρινόμαυρες παράγκες!Αφού δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη και το ξέρουν...
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να συνυπάρξουν όλα τα οπαδικά θρεντς σε ένα φόρουμ αν όλοι έχουμε συμπεριφορά σαν την δική σου και 3-4 άλλων!Μου είναι κι εμένα εύκολο να μπω σε όλα τα θρεντς και να τα γαμήσω!Ίδιοκτησία μου δεν είναι κανένα θρεντ και ποτέ δεν είχα τέτοιες τάσεις...σε άλλους μπορείς να το πεις αυτό αλλά σε μένα όχι!
Καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα με το μαστερ...αλλά αυτό πρέπει να το λύσετε μεταξύ σας...εδώ μπήκες και χαρακτήρισες όλους τους ΑΕΚτζήδες που δεν είδανε διαιτητική εύνοια...άρα κι εμένα!Και το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να σου ανταποδώσω το μπινελίκι γιατί δεν ήθελα να το χοντρύνω άλλο μιας και έχουμε ανταλλάξει και 5 σοβαρές κουβέντες!Ειδικά εσύ που έχεις κάποια επιλεκτική ευαισθησία στα μπινελίκια θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς!Ή τουλάχιστον να μην σε ξενίζει η οποιαδήποτε αντίδραση!
Καταλαβαίνω πλήρως την επιθυμία σου να πέσει η ΑΕΚ...λογικό είναι δεν είσαι ο μόνος...με τα συναισθήματα της πλειοψηφίας είσαι!!!ΜΕΓΑΛΗ ομάδα είναι η ΑΕΚ!!!Απλά η συμπεριφορά σου δεν είναι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ για τα δικά μου δεδομένα όσο κι αν θες να αυτοαποκαλείσαι έτσι!Κι άλλα παιδιά μπήκανε εδώ και κάνανε πλακίτσα...δεν τα έβρισε κανείς!Εσύ με την συμπεριφορά σου αυτοξεφτιλίζεσαι και πρέπει να το καταλάβεις!
Σε άλλα οπαδικά θέματα δεν πολυμπαίνω και γράφω σπάνια απ' ότι έχεις καταλάβει οπότε ούτε ξέρω για τι σκηνικό μιλάς ούτε θα μπορούσα να σε υποστηρίξω ακόμα κι αν είχες δίκιο!
στα περισσοτερα εχεις δικιο σε ενα δυο οχι...θα σου μιλησω ειλικρινα...
1ον ...καμμια σχεση με τον μαστερ .προσωπικα δεν εχω ουτε κοντρα ουτε ''φιλια'' απλα ουδετερος...περισσοτερο απευθυνομαι σε συγκεκριμενα πουστακια οπως καβιο κιντερ ,τρελος και ακτι αλλα μουνια στα οποια απευθυνονται οι χαρακτηρισμοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ και οχι σε σοβαρα ατομα οπως ΕΣΥ ,ο ναυαρχος ,ο χιτ,ο διο ,και φυσικα ο γρηγορης...
και το γνωριζουν καλα οι ιδιοι (θα επρεπε και εσυ αλλα και παλι δεν τρεχει τιποτα)
πιστεψε με τον μαστερ (μιας και το εθεσες εσυ το θεμα το συζηταω) τον θεωρω απλα μαλακ ,καθυστερημενο...που σημαινει οτι αν ειχα κοντρα μαζι του θα επρεπε να ημουνα επισης ''καθυστερημενος''
οι χαρακτηρισμοι απευθυνονται σε συγκεκριμενα λοιπον ατομα ,ξερω οτι ειναι αβολη η θεση πολλων παιδιων που διαβαζουν τα συγκεκριμενα ποσταρισματα περι φιδιων και ρεστα ,ναι εχεις δικιο στο οτι περιελαβα ολους στα περι αρη ηταν ακομψο λογω χαρακτηρισμων...το συγκεκριμενο επρεπε να το κανω ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ αλλα η ουσια παραμενει η ιδια...
αυτος ειναι και ο λογος που ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογησα και κατανοησα την αντιδραση σου (το μονο που με πειραξε ηταν το ''τριτο προσωπο'' στο ξαναλεω)
κανεις δεν βρηκε το ΘΑΡΡΟΣ (βλεπεις χρησιμοποιω πιο λαιτ εκφραση ) να παραδεχτει κατι αυταποδεικτο για μενα...
ναι αναγνωριζω την μαλκια μου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ να χαρακτηρισω ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΕΝ ΧΩΡΙς ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΑΤΟΜΑ που συμπαθω....
φυσικα οτι εγινε εγινε και αυτο δεν αλλαζει ...ειμαι εδω υπολογος για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΗ μου πραξη...δεν κρυβομαι και το βλεπεις...εχω καθαρη ομως την συνειδηση μου γιατι πιστευω οτι αυτοι που εγω θελω θα καταλαβαν την σχιζοφρενεια μου και πιθανα θα με δικαιολογησαν λεγοντας γελωντας :ο μαλακας ο χρηστιδης παλι μαλακιζεται σαν το γατι ;)
αξηγηθηκα λοιπον οτι οι χαρακτηρισμοι πηγαιναν και πανε σε συγκεκριμενα ατομα...
ειναι σαφες δεν γινεται να το καταστησω σαφεστερο...
η πιο σιγουρη λυση θα ηταν να μην μπαινω καθολου εδω οποτε δεν θα διαβαζω και δεν θα ειναι αναγκη να ''απαντησω''
το ειχα κανει για ενα μεγαλο διαστημα (απο σεβασμο οπως σου ειπα σε καποιους πραμα που μπορεις να δεις στον προσωπικο μου λογαριασμο και στα μηνυματα μου )
αλλα ειμαι αδυναμος ανθρωπος και ενεκυψα στον πειρασμο το ομολογω
θα προσπαθησω να το κανω στην πορεια ,δεν λεω οτι σιγουρα θα τα καταφερω .αλλωστε δεν εχω υποστηριξει ποτε οτι ειμαι ακεραιος και δεν κανω μαλακιες (το αντιθετο θα ελεγα)
αλλα ειλικρινα να ξερεις θα το ''πολεμησω''
αλλα και αν δεν τα καταφερω να ξερεις οτι οι χαρακτηρισμοι αναφερονται σε συγκεκριμενους ΜΑΛΑΚΕΣ (και οχι σε αυτους δεν ανηκει ο μαστερ)
καλα να'σαι...
και ενα δευτερο δεν ειναι οτι θελω την αεκ στην β επειδη ειναι μεγαλη ομαδα/...
εγω ειμαι μεγαλυτερος και επειδη στη ζωη ολα ειναι σχετικα οταν εγω ειμαι απο πανω λιγο με απασχολει το ''μεγαλειο'' του αλλου...
θελω να πω μπορει να ειναι μεγαλη γιοα τον παοκ η τον πανιωνιο αλλα οχι αρκετα μεγαλη για μενα ωστε να μου δημιουργησει κομπλεξ οπως ευθεως λες...
ο λογος που θελω οτι χειροτερο για την αεκ ειναι η συμπεριφορα της συγκεκριμενης ομαδας (με οτι περικλειει η λεξη ομαδα ,διοικηση,παιχτες,φιλαθλους) απεναντι στην δικια μου και απεναντι σε μενα...
θεωρω εδω και 16 χρονια την αεκ πολυ μικρη με μικρους οπαδους (τους πεισσοτερους επανλαμβανω οχι ολους) που εχουν κανει το ριξιμο λασπης επιστημη...
ξερω οτι και με τον εθνικο γαζωρου να παιζουν θα ριχνουν λασπη οτι γαμιεται η γυναικα του μαρινακη οτι το'να και οτι τάλλο...
ακομα και σημερα εισαι (τροπος του λεγειν) με το ενα ποδι (σαν ομαδα) στον ταφο και καποιες ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ απο εδω μ,εσα ασχολουνται με ενα κακοβουλο δημοσιευμα στην αγγλια (λες και οι αγγλολι ρεπορτερ ειναι στο σπιτι του μαρινακη και οχι αναπαραγουν μια μικροτητα που καποιος πικραμενος τους εδωσε μονο και μονο για να ικανοποιησει το κομπλεξ του μιας και σαν μεγεθος ομαδας δεν μπορει ουτε ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙ την ομαδα του μαρινακη)
οτι σου ειπα στο ειπα με το χερι στην καρδια...παντελονατα και αντρικια χωρις υπεκφυγες και σαλια...
οτι ενοιωθα (καλα η κακα) στα ειπα...
καλη σου συνεχεια....αν εχεις το κουραγιο να διαβασεις ολο το σεντονι