τελικα εχετε πλακα ...τοσα αναρχιδα πουστρακια ,τοσες αδελφουλες μαζεμενες σε ενα θρεντ να φτιαχνουν εικονικες πραγματικοτητες δεν εχω ματαδει
κριμα γαμω τα παντελονια που (υποθετω οτι ) φορατε...
σε ενα ματς ξεβρακωθηκατε πηρατε ενα Χ μηπως και ΣΩΘΕΙΤΕ και δεν εχετε τα αρχιδια να το παραδεχτειτε...
δεν ηταν φαουλ ,ειχε φταρνιστει ο παιχτης δεν ηταν αποβολη δεν δεν δεν ...
εδω καποιος μαλακας ειπε (συγνωμη ζηταω απο τους μαλακες) οτι οταν σπρωχνεται η αεκ γινεται χαμος ενω οταν ο θρυλος δεν κουνιεται φυλλο
θεε μου (με αναγκασατε αν και αθεος να τον επικαλεστω) σωσε μας....
ειπαμε αλλα και η μαλακια εχει οριο...
χαμος εγινε που ολοι και ολα τα σαιτ εχουν βαλθει να μα ςτρελλανουν βγαζοντας κακο και για τους δυο τον κακο και χωρις να παιρνουν και ξεκαθαρη θεση αν αδικηθηκε η ευνοηθηκε καποια ομαδα...
μαλιστα το βαζελετα που εχει αναγει την προπαγανδα κατα του γαυρου σε επιστημη κανει και αφιερωμα οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που αδικουνται ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (εννοωντας προφανως οτι χτες ευνοηθηκε ΚΑΙ ο αρης τρωγοντας οφσαιτ φκολ στο 96
) σαν αφορμη για να γραψει οτι και οι δυο ομαδες στα παιχνιδια με τον γαυρο αδικηθηκαν και στερηθηκαν βαθμους
www.gazzetta.gr/podosfairo/article/363713-metrane-bathmoys-vids]http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/363713-metrane-bathmoys-vids[/url]
εδω βεβαια παρατηρουμε το εξης οξυμωρο...
το χερι του αμυντικου του αρη βαφτιζεται ακουσιο
''Ένα ακούσιο χέρι του Ψυχογιού θα εκτιμηθεί διαφορετική από τον διαιτητή του αγώνα, που θα χρεώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, με το οποίο και ισοφαρίζεται ο Άρης σε 1-1.''
ενω το χερι του χολεμπας παραμενει αβαπτιστο αλλα ομολογειται σαν χερι (χωρις αιτιολογηση αν ειναι η οχι ακουσιο
)
'' ο Δωδεκανήσιος ρέφερι κλείνει τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι όταν ο Χολέμπας αποκρούει με το χέρι την σέντρα του Κοντοέ. ''
μιλαμε δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις....
βαζει οφσαιτ γκολ η αεκ στο 96 ,καμμια μομφη για ευνοια διαιτησιας που πραγματικα υπηρξε αντιθετα αφορμη για λασπη στον γαυρο ,και η αλλη η κυλοτα (μου το στειλανε για να μην γινει καμμια παρεξηγηση μιας και εγω δεν διαβαζω καν τα ποστ της κυλοτας,μολις δω την υπογραφη του προσπερναω,αλλα ας οψονται οι καλοθελητες
)
λεει οτι γινεται χαμος με την αεκ και ''πνιγουν'' τα του θρυλου
ελεος ρεεεεεε....
και ξαναεπαναλμαβανω...
η β εθνικη σας αξιζει γιατι τετοια φιδια ειστε....
μεχρι να δω ανα αρσενικο να βγει και να πει ΝΑΙ ΡΕ χρηστιδη χτες ευνοηθηκαμε παραμενετε για παρτη μου λουγκρες ανανδρες που το μονο χομπυ σας ειναι να ριχνετε λασπη στον γαμια σας τον γαυρο με την συνεπικουρια των προθυμων οσφυοκαμπτων ...
αλλα ρε κοτες ο γαυρος δεν μασαει...εκει στα χωραφια που θα αγωνιζεστε θα βλεπετε την κοκκινη αρμαδα να επελαυνει σε ελλαδα και ευρωπη...
και εσεις θα δινετε μαχη στα χωραφια του γαζωρου και της κατω ραχουλας....
η ωρα σας πλησιασε...αυτο που σας αξιζει αυτο θα παρετε...