Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλο κερδος για την αεκ ο τσουπρος! μετα απο πολλα χρονια και την εποχη μανωλα στελιου ειδα τετοιο αμυντικο στην αεκ,λιγη δουλεια ακομα και μερικα παιχνιδια και θα κανει παπαδες,η φαση χτες με τον πουλιδο που του δινει αγκωνια μου θυμισε μια φαση ακριβως στο οακα με τον ιδιο παιχτη να τρωει ακριβως την ιδια αγκωνια απο αντιπαλο, δεν θυμαμαι απο πια ομαδα ηταν ο αντιπαλος παιχτης αλλα για να τρωει και την ιδια ακριβως μου κανει για παιχτη τσαμπουκα και ψυχραιμο , δειτε αντιδραση με το που την τρωει σηκωνεται κατευθειαν σαν να μην τρεχει τιποτα! απιστευτο! οι δυναμεις του πρπει να ειναι τρομερες! και ο μπουγαιδης πολυ καλος! γενικα η αεκ αυτη τη στιγμη εχει παικτες που εχουν τσαμπουκα παθος θεληση ενα τριπτυχο για να την ξανακανει μεγαλη και τρανη οπως της αξιζει, αρκει να ερθει ενας σοβαρος επιχηρηματιας τιποτε αλλο,Υ.Γ Ο κατιδης με το που μπαινει το γκολ κανει μια χειρονομια στην κερκιδα των αρειανων που μου προκαλει ανατριχιλα! ετσι ετσι ρε γιωργαρα αυτες ειναι αντιδρασεις αεκτζηδικες παντα τετοια αγορι μου
 

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
To ματς στο Βικελίδης τελειώνει, οι παίκτες πηγαίνουν προς τη φυσούσα, εκεί γίνεται ένας... ψιλοχαμός  που τελειώνει όμως σύντομα και η συνέχεια δίνεται στα αποδυτήρια της ΑΕΚ... Εκεί που οι παίκτες της ΑΕΚ ξεσπάθωσαν... Η ιαχή "ΑΕΚΑΡΑ" ακούστηκε πολλά στόματα στα αποδυτήρια, αγκαλιές, πανηγύρια, όχι τόσο για τον βαθμό, αλλά για το γεγονός ότι η ΑΕΚ στάθηκε όρθια σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε πολλά! Εξ ου και πολλές ατάκες που ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα είχαν το ίδιο νόημα: "Κόντρα σε όλα, αντέχουμε. Ό,τι και να κάνουν, αντέχουμε. Μόνοι μας είμαστε και όλοι τους και αντέχουμε". αυτο σημαινει αεκ
 

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ο Τάσος Κάκος στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο "Κλ. Βικελίδης" κακώς απέβαλε τους δυο παίκτες της Ένωσης, τον Τσούπρο και τον Βλάχο, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας πρόσθεσε πως το γκολ του Πετρόπουλου ήταν οφσάιντ, θεωρεί πως στην αποβολή του Αγκάνθο εφαρμόστηκε ο κανονισμός και υπογράμμισε πως και οι δυο ομάδες έχουν δίκιο που φωνάζουν για την διαιτησία.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε για την διαιτησία του Κάκου: " Η ΚΕΔ έβαλε τον καλύτερο διαιτητή σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να που υπάρχει γκρίνια και προκατάληψη. Ο Κάκος με υπόδειξη του βοηθού Τάτση στην αγκωνιά του Πουλίδο έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ίδιο και τον Τσούπρο. Ο τελευταίος δεν έκανε τίποτα και δεν έπρεπε να τιμωρηθεί, ενώ ο Πουλίδο έπρεπε να πάρει απευθείας κόκκινη. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα είναι μεσοβέζικη λύση.
Σε ό,τι αφορά στην αποβολή του Αγκάνθο, υπάρχει το γράμμα και το πνεύμα του κανονισμού. Πράγματι, από τη μια ο κανονισμός αναφέρει πως πρέπει να πάρει κάρτα, αλλά από την άλλη ήταν μια ειδική συνθήκη με το θάνατο του μικρού παιδιού από την ομάδα Νέων του Άρη. Πάντως σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να κακίσεις τον Κάκο επειδή εφάρμοσε τον κανονισμό.
Στην αποβολή του Βλάχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο παίκτης σηκώνει τα χέρια, η μπάλα χτυπά στον ώμο του και είναι λάθος η αποβολή του.
Στην ισοφάριση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο οφσάιντ και ξέφυγε από τον βοηθό Μπαλτά.
Και για μένα ο Κάκος είναι από τους καλύτερους διαιτητές, αλλά σε αυτό το ματς τού έκατσαν όλα τα στραβά και οι βοηθοί του, που είναι κατά τα άλλα καλοί, τον κρέμασαν. Φωνάζει ο Άρης, φωνάζει και η ΑΕΚ, αλλά έχουν και οι δύο δίκιο. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι οι διαιτητές να είναι συνεχώς προσεκτικοί και να μη χαλαρώνουν στιγμή".
 

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
με τον οφη πρεπει να χει πολυ κοσμο να σπρωξουν τα παληκαρια μας
 

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Μηνύματα
14.588
Like
0
Πόντοι
166
θα κλάψω από συγκίνηση

τι ξανθόπουλος και μαλακίες
 

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΟΙ απογονοι του στολου και τα περισευματα των μαουνιεριδων λενε τον τοροσιδη αμπαλο και οτι δεν προσφερε τιποτα!!!! χαχααχαχαχ τελικα εχουν πολυ γελιο οι σιχαμεροι
 

Επισκέπτης
Δεν θεωρω την ΑΕΚ η τον ΑΡΗ ανταγωνιστη μου και για αυτο δεν με ενδιαφερει αν πεσει καποια απο αυτες τις ομαδες αλλα το χτεσινο ηταν καραμπινατη πιστολια στον ΑΡΗ,δεν λεω οτι υπαρχει δολος απ τον Κακο γιατι ουτος η αλλιως ειναι ενα =ς κακος και κομπλεξικος διαιτητης αλλα οταν μετραει γκολ στο τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα που ειναι εμφανως οφσαιντ αναμεσα σε δυο ομαδες που εχουν κοινο στοχο τοτε ναι ειναι πιστολια.Για τις καρτες εκατερωθεν δεν παιρνω θεση γιατι ειναι (οι πιο πολλες) αστειες.

ΥΓ Αγκανθο δεν εχει καμια ομαδα σε ολη την Ελλαδα.
 

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=xaros1982 link=topic=220.msg4304216#msg4304216 date=1358763564

ΥΓ Αγκανθο δεν εχει καμια ομαδα σε ολη την Ελλαδα.
[/quote]τη ενοεις? οτι ειναι καλος? η το λες ειρωνικα?
 

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Μηνύματα
428
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλο μπραβο κετσε Καλή εβδομάδα να έχουμε. Και καλά νέα επιτέλους να έχουμε. Και... Πετρογκόλ έχουμε. Και Θεό έχουμε να βλέπει από ψηλά και καμιά φορά όταν παρατραβάει το πράγμα να ασχολείται για λίγα δευτερόλεπτα με τα... δευτερεύοντα. Κάτι δέκατα χρειάστηκε ο Πετρόπουλος να κάνει το βηματάκι πίσω και να μπερδέψει τον επόπτη και κάτι λίγα ακόμη για να πάει η μπάλα από την εκπληκτική κεφαλιά ενός χαρισματικού φορ συστημένη στην γωνία του Βελλίδη και να πλακώσει η σιωπή και η κατάθλιψη τα νέα γιουσουφάκια. Περαστικά. Τον κάλυπταν ο... Τσούπρος και ο Βαλεντίνος τον Πετρόπουλο.

@ Κι όμως θα ξεκινήσω από κάτι αγωνιστικό. Αυτό που για μένα είναι το πιο ελπιδοφόρο του χθεσινού αγώνα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Η ΑΕΚ σε παιχνίδι έξι πόντων με σφαγή από την διαιτησία έφαγε ένα γελοίο γκολ δέκα λεπτά πριν το τέλος σε ένα γήπεδο καμίνι. Εχοντας δει όλα τα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος ομολογώ πως δεν είχα ελπίδες. Δεν θυμάμαι κανένα παιχνίδι εκτός από αυτό με την Κέρκυρα που η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει και εκείνο δεν ήταν και... υπέρβαση απλά περίμενε η Κέρκυρα και κατάφερε να ισοφαρίσει η ομάδα σε μια αναμπουμπούλα. Χθες λοιπόν στο Χαριλάου η ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος παρά τα χτυπήματα που ήρθαν το ένα μετά το άλλο στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειξε ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Δεν συμβιβάστηκε με την ήττα. Προσπάθησε για την ισοφάριση. Εκανε δύο ευκαιρίες και στην δεύτερη κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα με οργανωμένη επίθεση. Με ωραίες πάσες και πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Παυλή και εκπληκτική κεφαλιά του Πετρόπουλου. Βεβαίως είναι οφσάιντ αλλά δεν κερδίζει πλεονέκτημα. Μειονέκτημα ήταν γιατί αναγκάστηκε να κάνει βήμα πίσω για να πάρει την κεφαλιά και σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το ότι είναι οφσάιντ στην αρχή της φάσης την όλη προσπάθεια της ομάδας. Αυτό ήταν για μένα το πιο καλό αγωνιστικό νέο της ΑΕΚ που δείχνει πολλά ενόψει της συνέχειας. Γιατί θα ξαναβρεθούμε σε τέτοια κατάσταση σίγουρα και έχει πολύ μεγάλη σημασία  αυτή η ειδική φετινή ΑΕΚ του περίεργου στόχου να μπορεί να σηκώνει κεφάλι.

@ Πάμε παρακάτω. Τα δύο παιδιά μας που έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας ήταν για μένα οι καλύτεροι. Είχαν το πιο δύσκολο έργο, οι καλύτεροι παίκτες του Αρη είναι στην επίθεση, έπαιζαν πρώτη φορά μαζί και όλη την εβδομάδα ένιωσαν την έλλειψη εμπιστοσύνης με το σήριαλ Κοντοέ παρότι είναι δικαιολογημένο όλοι να θέλουν έναν πιο έμπειρο παίκτη σε τέτοιο ματς φωτιά. Οι μικροί έκλεισαν στόματα κι αν δεν απέβαλε τόσο άδικα ο Τάτσης τον Τσούπρο δεν υπήρχε περίπτωση ο Αρης να κάνει άλλη ευκαιρία εκτός από εκείνο το σουτ του Αγκάνθο στο πρώτο λεπτό. Οι ακραίοι το πάλεψαν και ιδίως ο Τσουμάγκας έδειξε πως και αμυντικά μπορεί να σταθεί κι ας αποσυντονίστηκε λίγο στην φάση του γκολ. Ολοι είχαν αποσυντονιστεί άλλωστε. Ο Βαλεντίνος είναι μια χαρά. Οι τρεις του κέντρου δεν είχαν όλοι την ίδια απόδοση, αδιαμφισβήτητα καλύτερος ο Μητρόπουλος, αλλά ήταν μαχητές. Και ο Κορδέρο μπορεί να έκανε λάθος πάσες κάποιες φορές ή να μην είχε καθαρό μυαλό αλλά είχε πάθος και αυτό μετράει πάνω από όλα για έναν Ισπανό που δεν ζει και το... όνειρο ακριβώς στην πρώτη του έξοδο από την χώρα. Ο Ρίκκα πάλεψε πάλι αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο τώρα που ο ρόμβος στο κέντρο δείχνει να κλειδώνει. Ο Φούντας λίγα πράγματα και ο Πετρόπουλος είναι ο άνθρωπος μας. Ενα μεγάλο μπράβο στον Παυλή που κατάφερε σε τοσο μικρή συμμετοχή να κάνει τόσο σημαντικό και ότι και να λένε εγώ γούσταρα και κυρίως κατάλαβα τον πανηγυρισμό του Κατίδη. Οσον αφορά τον Ρότζερ είναι ντροπή του να παίρνει όσα όλοι οι άλλοι μαζί και να είναι τόσο λιγότερος από όλους. Κρίμα.

@ Ο Λίνεν έστησε καλά την ομάδα. Δεν κινδύνευσε και οι δύο καλύτεροι παίκτες του Αρη, ο Γιαννιώτας και ο Αγκάνθο, κλείστηκαν πολύ καλά. Αν έβαζε και τον Κατίδη αντί του Καραλή στην θέση του Ρότζερ για πρώτη αλλαγή θα ήταν άριστος και στην διαχείριση. Αυτό που δεν του συγχωρώ είναι οι δηλώσεις του. Δημόσιες σχέσεις στον πόλεμο δεν επιτρέπονται. Επι 95 λεπτά η διαιτησία έπαιζε φουλ Αρη, δύο παίκτες της ΑΕΚ αποβλήθηκαν χωρίς να κάνουν τίποτα,ο Αγκάνθο θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με δύο κίτρινες πολύ πριν σκοράρει, το γκολ του Αρη ξεκινάει από ανύπαρκτο φάουλ ενώ επηρρεάζει αρκετά την φάση ο Παντίδος που είναι οφσάιντ κρατόντας τον Μητρόπουλο. Πες τα όλα αυτά και μετά πες πως στην αρχή της φάσης είναι όντως οφσάιντ ο Πετρόπουλος στο γκολ. Ή μην πεις τίποτα. Εδωσε τροφή στην προπαγάνδα των εχθρών μας. Και δεν έχουμε και λίγους όπως πολύ καλά καταλάβαμε χθες. Αυτά. Για την διαιτησία τα έχουμε πει όλα. Δεν χαλάω άλλο μελάνι. Κρίμα για τον Κάκο γιατί πλέον δεν υπάρχει ούτε μισός διαιτητής που να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Εγινε ρόμπα κι αυτός. Για τον Τάτση τον επόπτη εύχομαι να νιώσει κι αυτός την αδικία που ένιωσε ο Τσούπρος στην ζωή του. Θα καταλάβει.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom