Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλως τα παιδια,μας αδικησαν [size=18pt]6-0[/size] 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.859
Πόντοι
46.232
τυχερό το αεκακί.......
ο βαλβέρδε στο 2-0 θα δώσει εντολή για σβήσιμο μηχανών εν όψη καζαν.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυχερό το αεκακί.......
ο βαλβέρδε στο 2-0 θα δώσει εντολή για σβήσιμο μηχανών εν όψη καζαν.....

τυπε μου αντι να ασχολεισαι  με την ΑΕΚ δεν πας να μαθεις να ριχνεις καναν πουτσο,να μην γελάνε τα μασαζοκοριτσα μαζι σου? ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.859
Πόντοι
46.232
ναι ναι το άλλο με τον τοτό το ξέρεις......
ξεκόλλα το χέρι σου πρώτα απο τα αχαμνά σου και μετά μου την ξαναλές.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απο τα ποια;;αχαχαχαχαχαχαχ
που να τα βρει ρε η πουτανα;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε σε πληγωσα;ενταξει δεν εισαι ο μονος ειναι και αλλοι σαν και σενα,δεν ειναι ντροπη. :2funny:

Επισκέπτης
τυπε μου αντι να ασχολεισαι  με την ΑΕΚ δεν πας να μαθεις να ριχνεις καναν πουτσο,να μην γελάνε τα μασαζοκοριτσα μαζι σου? ;)
σε σαιτ για πουτανες υπαρχει τυπος που την λεει στον αλλον επειδη παει σε μασατζηδικα.
τετοια μαλακια  μονο εσυ μπορουσες να γραψεις παπαρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε σαιτ για πουτανες υπαρχει τυπος που την λεει στον αλλον επειδη παει σε μασατζηδικα.
τετοια μαλακια  μονο εσυ μπορουσες να γραψεις παπαρα
τυπε αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν φταιω αν εισαι μειωμενης νοημοσυνης.δεν του την λεω που παει σε μασατζιδικα,καλα κανει.
το θεμα ειναι αλλο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Επειγόντως λεφτά ή τέλος η Ευρώπη για την ΑΕΚ

prisoner-039.gif

www.aek365.com/a-171815/epeigontws-lefta-h-telos-h-eurwph-gia-thn-aek.htm]http://www.aek365.com/a-171815/epeigontws-lefta-h-telos-h-eurwph-gia-thn-aek.htm[/url]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.859
Πόντοι
46.232
τυπε αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν φταιω αν εισαι μειωμενης νοημοσυνης.δεν του την λεω που παει σε μασατζιδικα,καλα κανει.
το θεμα ειναι αλλο.
γάμησα και σένα καθώς δούλευες κανονικά στη βάρδια σου με τα φουστανάκια σου , και δεν το ευχαριστήθηκες γι αυτό τα λες αυτά ότι πρέπει να μάθω να γαμάω.....
για στείλε ρε "φιλαράκι"πμ να μου πεις λεπτομέρειες γιατί και εγώ μπορώ έτσι εύκολα να  γράψω και να δημιουργήσω εντυπώσεις ότι με δύο κριτικές όλο τον παίζεις ή ότι και εμένα μου λένε τα call girl
ότι πχ είσαι μικροτσούτσουνός.......ζητώ συγνώμη απο τους συναγωνιστές για το  :offtopic:,ότι θές στείλε πμ 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπερίζω όλο τον κόσμο.

Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ΄΄συλληπητήρια΄΄ για την απώλεια συγγενικού προσώπου ενός μεγάλου Αεκτζή εδώ μέσα.
Γιωργάρα μου,τα θερμά μου συλληπητήρια.Τα έμαθα.... :'(

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και πάντα καλά.

Όσο για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μας,ότι και να κάνει την Παρασκευή-χάσει,κερδίσει-δεν έχει σημασία,μιας και ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.

Να 'στε όλοι καλά και πάντα καλά.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γάμησα και σένα καθώς δούλευες κανονικά στη βάρδια σου με τα φουστανάκια σου , και δεν το ευχαριστήθηκες γι αυτό τα λες αυτά ότι πρέπει να μάθω να γαμάω.....
για στείλε ρε "φιλαράκι"πμ να μου πεις λεπτομέρειες γιατί και εγώ μπορώ έτσι εύκολα να  γράψω και να δημιουργήσω εντυπώσεις ότι με δύο κριτικές όλο τον παίζεις ή ότι και εμένα μου λένε τα call girl
ότι πχ είσαι μικροτσούτσουνός.......ζητώ συγνώμη απο τους συναγωνιστές για το  :offtopic:,ότι θές στείλε πμ 
ασχολεισαι ακομα με τον καραγκιοζη τον στρακο;;αυτο κανει μονιμως πεταει μια αστηριχτη μαλακια, ριχνει λασπη και νομιζει ο ηλιθιος οτι κερδιζει ετσι τις εντυπωσεις...
λες να μπηκε κανενας στον κοπο να ψαξει τι θελει να πει το νουμερο;;
μην πιανεσαι κοροιδο...τον γνωριζουν ολοι τι μαλακας ειναι και δεν ασχολουνται...
αστον να πει τις μαλακιες του... στα αρχιδια σου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλησπερίζω όλο τον κόσμο.

Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ΄΄συλληπητήρια΄΄ για την απώλεια συγγενικού προσώπου ενός μεγάλου Αεκτζή εδώ μέσα.
Γιωργάρα μου,τα θερμά μου συλληπητήρια.Τα έμαθα.... :'(

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και πάντα καλά.

Όσο για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μας,ότι και να κάνει την Παρασκευή-χάσει,κερδίσει-δεν έχει σημασία,μιας και ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.

Να 'στε όλοι καλά και πάντα καλά.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ....
επισης καλησπερα...
γιατι τοση απαισιοδιξια;;γνωριζεις κατι;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μη μασας ρε μαλακα...αεκ γεννηθηκες και αεκ θα πεθανεις...
ομαδα δεν αλλαζουμε ποτε...
οι ιδεες δεν πεθαινουν  ;) ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μη μασας ρε μαλακα...αεκ γεννηθηκες και αεκ θα πεθανεις...
ομαδα δεν αλλαζουμε ποτε...
οι ιδεες δεν πεθαινουν  ;) ;)
και ποιός σου είπε οτι θα αλλάξουμε ομάδα,
αλλά το οτι ζούμε τις τελευταίες μέρες της Αεκ έτσι όπως τις ξέραμε εμεις οι παλιοί (θα συμφωνήσω με τον Σκοτεινό) είναι αλήθεια.
Αλλα στ'αρχίδια μας και δ΄ Εθνική και τοπικό και ερασιτεχνικό εκει θα είμαστε να βλέπουμε τα ματσάκια και μετα σε ταβερνούλα για τσίπουρα και μεζέδες.
Ολοι οι καλοί χωράνε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλά το οτι ζούμε τις τελευταίες μέρες της Αεκ έτσι όπως τις ξέραμε εμεις οι παλιοί (θα συμφωνήσω με τον Σκοτεινό) είναι αλήθεια.
Αλλα στ'αρχίδια μας και δ΄ Εθνική και τοπικό και ερασιτεχνικό εκει θα είμαστε να βλέπουμε τα ματσάκια και μετα σε ταβερνούλα για τσίπουρα και μεζέδες.
Ολοι οι καλοί χωράνε  ;)
αυτο ειπα ρε και εγω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ασχολεισαι ακομα με τον καραγκιοζη τον στρακο;;αυτο κανει μονιμως πεταει μια αστηριχτη μαλακια, ριχνει λασπη και νομιζει ο ηλιθιος οτι κερδιζει ετσι τις εντυπωσεις...
λες να μπηκε κανενας στον κοπο να ψαξει τι θελει να πει το νουμερο;;
μην πιανεσαι κοροιδο...τον γνωριζουν ολοι τι μαλακας ειναι και δεν ασχολουνται...
αστον να πει τις μαλακιες του... στα αρχιδια σου...
το ποιος ειναι πουστρα το εχεις αποδειξει απειρες φορες.μια απλη ερωτηση σου εκανα προχθες και εφυγες σαν κοκοτα.και σου ξαναλεω.πετα τα παντελονια δεν σου ταιριαζουν.και πες.περυσι σε γαμησε ο βαζελος στο καραισκακη και τον κερδισες καθαρα με την διαιτησια ναι η οχι?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ολοι οι καλοί χωράνε  ;)
Ο επαγγελματικος αθλητισμος πεθανε στην Ελλαδα ετσι και αλλιως.Ειναι ευκαιρια απο του χρονου ολες οι ομαδες να στηριζονται σε νεα παιδια ελληνοπουλα.Απο μονο του παει σε αυτη τη κατευθυνση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο επαγγελματικος αθλητισμος πεθανε στην Ελλαδα ετσι και αλλιως.Ειναι ευκαιρια απο του χρονου ολες οι ομαδες να στηριζονται σε νεα παιδια ελληνοπουλα.Απο μονο του παει σε αυτη τη κατευθυνση.
τα παντα πεθαναν στην ελλαδα πλεον.οχι μονο ο αθλητισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom