You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.859
- Πόντοι
- 46.232
τυχερό το αεκακί.......
ο βαλβέρδε στο 2-0 θα δώσει εντολή για σβήσιμο μηχανών εν όψη καζαν.....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε μου αντι να ασχολεισαι με την ΑΕΚ δεν πας να μαθεις να ριχνεις καναν πουτσο,να μην γελάνε τα μασαζοκοριτσα μαζι σου? ;)τυχερό το αεκακί.......
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.859
- Πόντοι
- 46.232
ναι ναι το άλλο με τον τοτό το ξέρεις......
ξεκόλλα το χέρι σου πρώτα απο τα αχαμνά σου και μετά μου την ξαναλές.....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
απο τα ποια;;αχαχαχαχαχαχαχναι ναι το άλλο με τον τοτό το ξέρεις......
που να τα βρει ρε η πουτανα;;;;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε σε πληγωσα;ενταξει δεν εισαι ο μονος ειναι και αλλοι σαν και σενα,δεν ειναι ντροπη.ναι ναι το άλλο με τον τοτό το ξέρεις......
Επισκέπτης
σε σαιτ για πουτανες υπαρχει τυπος που την λεει στον αλλον επειδη παει σε μασατζηδικα.τυπε μου αντι να ασχολεισαι με την ΑΕΚ δεν πας να μαθεις να ριχνεις καναν πουτσο,να μην γελάνε τα μασαζοκοριτσα μαζι σου? ;)
τετοια μαλακια μονο εσυ μπορουσες να γραψεις παπαρα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν φταιω αν εισαι μειωμενης νοημοσυνης.δεν του την λεω που παει σε μασατζιδικα,καλα κανει.σε σαιτ για πουτανες υπαρχει τυπος που την λεει στον αλλον επειδη παει σε μασατζηδικα.
τετοια μαλακια μονο εσυ μπορουσες να γραψεις παπαρα
το θεμα ειναι αλλο.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Επειγόντως λεφτά ή τέλος η Ευρώπη για την ΑΕΚ
www.aek365.com/a-171815/epeigontws-lefta-h-telos-h-eurwph-gia-thn-aek.htm]http://www.aek365.com/a-171815/epeigontws-lefta-h-telos-h-eurwph-gia-thn-aek.htm[/url]
www.aek365.com/a-171815/epeigontws-lefta-h-telos-h-eurwph-gia-thn-aek.htm]http://www.aek365.com/a-171815/epeigontws-lefta-h-telos-h-eurwph-gia-thn-aek.htm[/url]
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.859
- Πόντοι
- 46.232
γάμησα και σένα καθώς δούλευες κανονικά στη βάρδια σου με τα φουστανάκια σου , και δεν το ευχαριστήθηκες γι αυτό τα λες αυτά ότι πρέπει να μάθω να γαμάω.....τυπε αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν φταιω αν εισαι μειωμενης νοημοσυνης.δεν του την λεω που παει σε μασατζιδικα,καλα κανει.
το θεμα ειναι αλλο.
για στείλε ρε "φιλαράκι"πμ να μου πεις λεπτομέρειες γιατί και εγώ μπορώ έτσι εύκολα να γράψω και να δημιουργήσω εντυπώσεις ότι με δύο κριτικές όλο τον παίζεις ή ότι και εμένα μου λένε τα call girl
ότι πχ είσαι μικροτσούτσουνός.......ζητώ συγνώμη απο τους συναγωνιστές για το ,ότι θές στείλε πμ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλησπερίζω όλο τον κόσμο.
Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ΄΄συλληπητήρια΄΄ για την απώλεια συγγενικού προσώπου ενός μεγάλου Αεκτζή εδώ μέσα.
Γιωργάρα μου,τα θερμά μου συλληπητήρια.Τα έμαθα.... :'(
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και πάντα καλά.
Όσο για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μας,ότι και να κάνει την Παρασκευή-χάσει,κερδίσει-δεν έχει σημασία,μιας και ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.
Να 'στε όλοι καλά και πάντα καλά.
ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ....
Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ΄΄συλληπητήρια΄΄ για την απώλεια συγγενικού προσώπου ενός μεγάλου Αεκτζή εδώ μέσα.
Όσο για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μας,ότι και να κάνει την Παρασκευή-χάσει,κερδίσει-δεν έχει σημασία,μιας και ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ασχολεισαι ακομα με τον καραγκιοζη τον στρακο;;αυτο κανει μονιμως πεταει μια αστηριχτη μαλακια, ριχνει λασπη και νομιζει ο ηλιθιος οτι κερδιζει ετσι τις εντυπωσεις...γάμησα και σένα καθώς δούλευες κανονικά στη βάρδια σου με τα φουστανάκια σου , και δεν το ευχαριστήθηκες γι αυτό τα λες αυτά ότι πρέπει να μάθω να γαμάω.....
για στείλε ρε "φιλαράκι"πμ να μου πεις λεπτομέρειες γιατί και εγώ μπορώ έτσι εύκολα να γράψω και να δημιουργήσω εντυπώσεις ότι με δύο κριτικές όλο τον παίζεις ή ότι και εμένα μου λένε τα call girl
ότι πχ είσαι μικροτσούτσουνός.......ζητώ συγνώμη απο τους συναγωνιστές για το ,ότι θές στείλε πμ
λες να μπηκε κανενας στον κοπο να ψαξει τι θελει να πει το νουμερο;;
μην πιανεσαι κοροιδο...τον γνωριζουν ολοι τι μαλακας ειναι και δεν ασχολουνται...
αστον να πει τις μαλακιες του... στα αρχιδια σου...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
επισης καλησπερα...Καλησπερίζω όλο τον κόσμο.
γιατι τοση απαισιοδιξια;;γνωριζεις κατι;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μη μασας ρε μαλακα...αεκ γεννηθηκες και αεκ θα πεθανεις...Επειγόντως λεφτά ή τέλος η Ευρώπη για την ΑΕΚ
ομαδα δεν αλλαζουμε ποτε...
οι ιδεες δεν πεθαινουν ;) ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και ποιός σου είπε οτι θα αλλάξουμε ομάδα,μη μασας ρε μαλακα...αεκ γεννηθηκες και αεκ θα πεθανεις...
ομαδα δεν αλλαζουμε ποτε...
οι ιδεες δεν πεθαινουν ;) ;)
αλλά το οτι ζούμε τις τελευταίες μέρες της Αεκ έτσι όπως τις ξέραμε εμεις οι παλιοί (θα συμφωνήσω με τον Σκοτεινό) είναι αλήθεια.
Αλλα στ'αρχίδια μας και δ΄ Εθνική και τοπικό και ερασιτεχνικό εκει θα είμαστε να βλέπουμε τα ματσάκια και μετα σε ταβερνούλα για τσίπουρα και μεζέδες.
Ολοι οι καλοί χωράνε ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αυτο ειπα ρε και εγω...και ποιός σου είπε οτι θα αλλάξουμε ομάδα,
αλλά το οτι ζούμε τις τελευταίες μέρες της Αεκ έτσι όπως τις ξέραμε εμεις οι παλιοί (θα συμφωνήσω με τον Σκοτεινό) είναι αλήθεια.
Αλλα στ'αρχίδια μας και δ΄ Εθνική και τοπικό και ερασιτεχνικό εκει θα είμαστε να βλέπουμε τα ματσάκια και μετα σε ταβερνούλα για τσίπουρα και μεζέδες.
Ολοι οι καλοί χωράνε ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
το ποιος ειναι πουστρα το εχεις αποδειξει απειρες φορες.μια απλη ερωτηση σου εκανα προχθες και εφυγες σαν κοκοτα.και σου ξαναλεω.πετα τα παντελονια δεν σου ταιριαζουν.και πες.περυσι σε γαμησε ο βαζελος στο καραισκακη και τον κερδισες καθαρα με την διαιτησια ναι η οχι?ασχολεισαι ακομα με τον καραγκιοζη τον στρακο;;αυτο κανει μονιμως πεταει μια αστηριχτη μαλακια, ριχνει λασπη και νομιζει ο ηλιθιος οτι κερδιζει ετσι τις εντυπωσεις...
λες να μπηκε κανενας στον κοπο να ψαξει τι θελει να πει το νουμερο;;
μην πιανεσαι κοροιδο...τον γνωριζουν ολοι τι μαλακας ειναι και δεν ασχολουνται...
αστον να πει τις μαλακιες του... στα αρχιδια σου...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ο επαγγελματικος αθλητισμος πεθανε στην Ελλαδα ετσι και αλλιως.Ειναι ευκαιρια απο του χρονου ολες οι ομαδες να στηριζονται σε νεα παιδια ελληνοπουλα.Απο μονο του παει σε αυτη τη κατευθυνση.και ποιός σου είπε οτι θα αλλάξουμε ομάδα,
Ολοι οι καλοί χωράνε ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τα παντα πεθαναν στην ελλαδα πλεον.οχι μονο ο αθλητισμος.Ο επαγγελματικος αθλητισμος πεθανε στην Ελλαδα ετσι και αλλιως.Ειναι ευκαιρια απο του χρονου ολες οι ομαδες να στηριζονται σε νεα παιδια ελληνοπουλα.Απο μονο του παει σε αυτη τη κατευθυνση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις