Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 420
- Πόντοι
- 3.275
Πάει ο Τσιώλης... σειρά ο Λίνεν.
Έφυγε ο "καλύτερος έλληνας προπονητής" από τον Άρη; Όχι ρε πούστη μου!!! Δηλαδή τώρα ο Άρης δε πάει "καρφί" για το νταμπλ; Ή με τον Λίνεν πάει για την κούπα με τα μεγάλα αυτία;Πάει ο Τσιώλης... σειρά ο Λίνεν.
ηταν βασικος στο 0-4 ο νασουτι... πιθανοι για λαδωμα ειναι οι σαχα,νασουτι,γιαχιτς...Έφυγε ο "καλύτερος έλληνας προπονητής" από τον Άρη; Όχι ρε πούστη μου!!! Δηλαδή τώρα ο Άρης δε πάει "καρφί" για το νταμπλ; Ή με τον Λίνεν πάει για την κούπα με τα μεγάλα αυτία;
Όσο για τα ματς με τους Ολυμπιακούς, δε θυμάμαι αν ο Νασούτι έπαιξε σε κάποιο απ αυτά. Τον Σάχα και τον Σκόκο τον θυμάμαι. Επίσης θα μου κάνει εντύπωση αν είναι μπλεγμένος ο Μπλάνκο. Αλλά για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου, τόσους μήνες απλήρωτοι ήταν. Ήθελαν τα λεφτά τους!!!!
Έφυγε ο "καλύτερος έλληνας προπονητής" από τον Άρη; Όχι ρε πούστη μου!!! Δηλαδή τώρα ο Άρης δε πάει "καρφί" για το νταμπλ; Ή με τον Λίνεν πάει για την κούπα με τα μεγάλα αυτία;
Nίκο πρώτον μην φωνάζειςΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΙΚΑΝΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΜΕ 3-0 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΚΗ ΑΕΚ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΣΥ ΟΧΙ!
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΙΚΑΝΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΜΕ 3-0 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΚΗ ΑΕΚ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΣΥ ΟΧΙ!
προφανώς μιλάει φωναχτά το παιδί... κουφάθηκα!!!Νικο, να γραφεις με μικρα !!!
Μπορει να του χαλασε το πληκτρολογιο του ανθρωπου μην τον κραζετε ολοι μαζιΝικο, να γραφεις με μικρα !!!
να χαλαρωσεις με κανενα μασαζακι!τις καλημερες μου!Καλημέρα....Ουτε να γραψω δεν εχω κουραγια πια......Εξαφανίστηκε και ο Σκοτεινός.....
Την καλημερα μου, εχεις και απο εμενα !!!να χαλαρωσεις με κανενα μασαζακι!τις καλημερες μου!