Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε αλανακο τωρα φασκεις και αντιφασκεις.αφου ειμαι υπαλληλος του βαγγελα δεν μπορει να μην πηγαινω εκδρομες.κανονικα θα πρεπει να εχω φορτωμενο προγραμμα νεα σμυρνη καραισκακη εκτος εδρας :2funny: :2funny: :2funny:ρε μπαγασα εσυ εχεις μεγαλο προβλημα παντους βλεπεις εχθρους να κατηγορουν την αδεκαστη αεκ και το βαγγελα υποκινητη.εχεις γινει γραφικος και στο λεω φιλικα και χωρις δοση ερωνιας ;)οσο για τα 9000 μεχρι τα 60000 που γεμιζει εχεις ακομα.εγω παντως θα την κανω την προταση επειδη δεν σας βλεπω να το γεμιζετε και επειδη τα φραγκα τα χρειαζεσται δεν δινετε και εισητηρια στο γαυρο μπας και βγαλετε τα σπασμενα; :2funny:Υ.Γαλανακο εκει που εχω παει εγω και τα ποδσφαιρικα ματς που εχω δει στη ζωη μου πιστεψε μονο στον υπνο σου μπορει να τα εχεις δει ;)
που εχεις παει με τον πανιωνιο ρε τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μας δουλευεις κανονικα ρε τυπε? ημαρτοοοοοοοοοοοοοοοοον!!
επειδη τα περισοτερα εισητηρια απο αγωνες τα εχω κρατησει απο δεκαετια 90 ελα να σε παω μια κοντρα... μονο αν φερεις και τα εισητηρια του γαυρου απο καραισκακη που πας μπορει να με ξεπερασεις  :2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα εκλασα στα γελια χωρις πλακα... εκει που εχω παει εγω λεει ο τρελος... που εχεις παει ρε μεγαλε με το πανιωνακι??? πωπω μιλαμε εισαι σοου... τελος.

Επισκέπτης
που εχεις παει με τον πανιωνιο ρε τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μας δουλευεις κανονικα ρε τυπε? ημαρτοοοοοοοοοοοοοοοοον!!
επειδη τα περισοτερα εισητηρια απο αγωνες τα εχω κρατησει απο δεκαετια 90 ελα να σε παω μια κοντρα... μονο αν φερεις και τα εισητηρια του γαυρου απο καραισκακη που πας μπορει να με ξεπερασεις  :2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα εκλασα στα γελια χωρις πλακα... εκει που εχω παει εγω λεει ο τρελος... που εχεις παει ρε μεγαλε με το πανιωνακι??? πωπω μιλαμε εισαι σοου... τελος.
στειλε πμ να τα βαλουμε κατω.απο εκτος εδρας στην ελλαδα μεχρι τη 10 ετια 80 ταξιδια στη γαλλια με τουλουζ ιταλια νορβηγια  κυπρο και οπου γουσταρεις ;)ασε ρε τυπε δεκαετια 90 :2funny:με εκανες και γελασα :2funny:εδω εχω ξεκινησει απο το 79 απο την πουτσα που σου εριξα στο τηγανι :2funny:αλλα τοτε δεν θυμασαι ησουν μικρος :2funny:παντως εχω και εισητηρια και με το γαυρο και με το βαζελο εχω παει βαρκελωνη με βαζελο :2funny:αυτο μετραει αλανακο :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
στειλε πμ να τα βαλουμε κατω.απο εκτος εδρας στην ελλαδα μεχρι τη 10 ετια 80 ταξιδια στη γαλλια με τουλουζ ιταλια νορβηγια  κυπρο και οπου γουσταρεις ;)ασε ρε τυπε δεκαετια 90 :2funny:με εκανες και γελασα :2funny:εδω εχω ξεκινησει απο το 79 απο την πουτσα που σου εριξα στο τηγανι :2funny:αλλα τοτε δεν θυμασαι ησουν μικρος :2funny:παντως εχω και εισητηρια και με το γαυρο και με το βαζελο εχω παει βαρκελωνη με βαζελο :2funny:αυτο μετραει αλανακο :2funny:
επιτελους εκδηλωθηκες... εισουν βαζελος και μετα γαυρος... τουλαχιστον εμεσα το παραδεχεσε... το 79 δεν πηγαινα γηπεδο τυπε ειμουν στο καροτσακι ακομα... νεο παιδι στα φορτε μου ειμαι οχι παπουλης... και φυσικα ειμαι ΑΕΚ και δεν παω σε αλλες ομαδες γιατι δεν με ενδιαφερουν... εσυ που εισαι μια ζωη παραρτημα πας παντου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισητηρια του πανιωνιου που λες οτι εισαι (αν και περισοτερο γαυρος εισαι τωρα) με τα δικα μου της ΑΕΚ τα βαζουμε κατω και ας ειμαι και μικροτερος... ενα σου λεω, 92-93 και 93-94 σεζον εχασα μονο 3 ματς απο οσα συνολικα παιξαμε... και μιλαμε για εκδρομες βαρβατες σε ελλαδα και εξωτερικο, οχι με ταξι σαν τα πανιωνακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μαλακα σκοτεινε πουτσα απο τους μηναρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε τα ψοφια και πες μας τωρα τι λεει παρακατω...

Μία περίεργη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο, την ίδια ώρα που αναχωρούσε η ομάδα του Πανιωνίου για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο Πανιώνιος μετέβη στο αεροδρόμιο με λεωφορείο του Allou Fun Park (!!!)

οτι ειστε για το λουνα παρκ το ξεραμε,δεν θελω να σου πω αυτο... αλλα ποιος εδωσε το λεωφοριο για να πατε στο αεροδρομιο? κουιζ ε?  :think:
την απαντηση την ξερεις αλλα τι να πεις και συ... νεος ολυμπιακος τυπε... πανιωνιος δεν υπαρχει παρε χαμπαρι...

Επισκέπτης
επιτελους εκδηλωθηκες... εισουν βαζελος και μετα γαυρος... τουλαχιστον εμεσα το παραδεχεσε... το 79 δεν πηγαινα γηπεδο τυπε ειμουν στο καροτσακι ακομα... νεο παιδι στα φορτε μου ειμαι οχι παπουλης... και φυσικα ειμαι ΑΕΚ και δεν παω σε αλλες ομαδες γιατι δεν με ενδιαφερουν... εσυ που εισαι μια ζωη παραρτημα πας παντου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισητηρια του πανιωνιου που λες οτι εισαι (αν και περισοτερο γαυρος εισαι τωρα) με τα δικα μου της ΑΕΚ τα βαζουμε κατω και ας ειμαι και μικροτερος... ενα σου λεω, 92-93 και 93-94 σεζον εχασα μονο 3 ματς απο οσα συνολικα παιξαμε... και μιλαμε για εκδρομες βαρβατες σε ελλαδα και εξωτερικο, οχι με ταξι σαν τα πανιωνακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη δειχνεις να μην καταλαβαινεις η απλα κανεις το βλακα σου ξαναλεω την μπαλα που εχω δει εγω δεν μπορεις να τη δεις ουτε σε δυο ζωες ;)φυσικα και εχω οχι μονο παο οσφπ αλλα και αεκ.και λογο οτι επαιζα μεχρι ερασιτεχνες του πανιωνιου ειχα τη τυχη να δω απο κοντα τη μιλαν σακι του βαν μπαστεν γκουλιτ ραικαρντ απο κοντα.δεν χρειαζετι να σου πω αλλα αφου μονο και μονο που εχεις δει ΜΟΝΟ Ο ΑΕΚ  και λες οτι ξερεις και απο μπαλα καταλαβαινεις κανει πολλα ;)και να σου πω οτι εγω  οπου πηγαινα ποτε δεν πληρωνα εισητηρια λογο οτι εμπαινα μεσα μεσω ποδοσφαιρικης ακαδημιας ;)ακομα και μετα που σταματησα και λογο δουλειας παλι δεν πληρωνω ;)εσυ που εισαι κοροιδο και σαπορτερ :2funny:πληρωνε μπας και σωθεις.αντε τωρα που δεν γεμιζετε παρακαλεστε το μαρινακη να παρει εισητηρια κανετε και ερανο μπας σωθειτε :2funny: :2funny:μιλας μονο για δυο σεζον 92-94 ρε κακομοιρη γηπεδα οπως μεατσα μπερναμπεου καμπ νοου τορινο ανφιλντ και τα ματς που εχω δει οχι με ελληνικες αλλα με ξενες ομαδες ουτε στον υπνο σου.καλημερα αλανακο και καλο ειναι να μασας παρα να μιλας. ;)

Επισκέπτης
ασε τα ψοφια και πες μας τωρα τι λεει παρακατω...

Μία περίεργη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο, την ίδια ώρα που αναχωρούσε η ομάδα του Πανιωνίου για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο Πανιώνιος μετέβη στο αεροδρόμιο με λεωφορείο του Allou Fun Park (!!!)

οτι ειστε για το λουνα παρκ το ξεραμε,δεν θελω να σου πω αυτο... αλλα ποιος εδωσε το λεωφοριο για να πατε στο αεροδρομιο? κουιζ ε?  :think:
την απαντηση την ξερεις αλλα τι να πεις και συ... νεος ολυμπιακος τυπε... πανιωνιος δεν υπαρχει παρε χαμπαρι...
μιλαμε τωρα με αποστομοσες :2funny: :2funny:τη να πω ρε μπαγασα πραγματικα με ταπωσες :2funny: :2funny:εσεις που πηγαινεται με κανονικο πουλμαν που ειναι δανεικο και αυτο κοιτα να δεις πως αρχισουν απο αυτη την εβδομαδα οι παραστασεις στο οακα :2funny: :2funny:τσιρκο medrano μιλαμε στο μαρουσι θα εχει :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
επειδη δειχνεις να μην καταλαβαινεις η απλα κανεις το βλακα σου ξαναλεω την μπαλα που εχω δει εγω δεν μπορεις να τη δεις ουτε σε δυο ζωες ;)φυσικα και εχω οχι μονο παο οσφπ αλλα και αεκ.και λογο οτι επαιζα μεχρι ερασιτεχνες του πανιωνιου ειχα τη τυχη να δω απο κοντα τη μιλαν σακι του βαν μπαστεν γκουλιτ ραικαρντ απο κοντα.δεν χρειαζετι να σου πω αλλα αφου μονο και μονο που εχεις δει ΜΟΝΟ Ο ΑΕΚ  και λες οτι ξερεις και απο μπαλα καταλαβαινεις κανει πολλα ;)και να σου πω οτι εγω  οπου πηγαινα ποτε δεν πληρωνα εισητηρια λογο οτι εμπαινα μεσα μεσω ποδοσφαιρικης ακαδημιας ;)ακομα και μετα που σταματησα και λογο δουλειας παλι δεν πληρωνω ;)εσυ που εισαι κοροιδο και σαπορτερ :2funny:πληρωνε μπας και σωθεις.αντε τωρα που δεν γεμιζετε παρακαλεστε το μαρινακη να παρει εισητηρια κανετε και ερανο μπας σωθειτε :2funny: :2funny:μιλας μονο για δυο σεζον 92-94 ρε κακομοιρη γηπεδα οπως μεατσα μπερναμπεου καμπ νοου τορινο ανφιλντ και τα ματς που εχω δει οχι με ελληνικες αλλα με ξενες ομαδες ουτε στον υπνο σου.καλημερα αλανακο και καλο ειναι να μασας παρα να μιλας. ;)
OK αφου λες οτι πας και στην ΑΕΚ τοτε σε πιστευω οτι εχεις δει μπαλα γιατι αν μου λεγες οτι πας μονο στον νιονιο τοτε δυσκολο ;) τα εισητηρια που θα κοψω εγω με γαυρο ειναι οσα θα κοψει το πανιωνακι ολη τη χρονια τυπε  :2funny: Στον μαρινακη ανετα δινουμε εισητηρια αρκει να δωσει και αυτος... εσενα σε κοβει για να ερθεις παρεα με τα αφεντικα? και κατι τελευταιο,γιατι δεν αλλαζεις νικ, να σου προτεινω ενα καλο ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ σου πηγαινει γαντι, η μηπως προτιμας το ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΓΑΤΑΚΙ?  :2funny:
μολις αποφασισεις τι ομαδα εισαι (που δεν το βλεπω) τα ξαναλεμε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η ξε-Κωλετσα δεν ειναι αυτη ρε τυπε?  :think:
Δε ξέρω ποια είναι, αλλά χαλαρά τη ξεκώλιαζα και τη ξεμούνιαζα.
Α! Όσο για το τσιγάρο ο Ντέμης έκανε πακέτο όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Για να μη πω για τον μεγάλο Ζιντάν και με πάρετε με τις πέτρες που συγκρίνω μεγέθη.
Το θέμα είναι πως με αυτό το μούνο δίπλα του άλλο θα πρέπει να τον άγχωνει τον παπα Νίκο και όχι το τσιγαράκι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα αδέλφια μου.Καλησπέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέλφια μου.Καλησπέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
κερδισαμε τον πανιωνιο, ετσι και κερδισουμε και το γαυρο μαυρες μερες θα περασουν στην πλατεια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κερδισαμε τον πανιωνιο, ετσι και κερδισουμε και το γαυρο μαυρες μερες θα περασουν στην πλατεια...

Ναι ακριβώς,γιατί μετά δεν θα τους χαρίσει κανα βαθμουδάκο το αφεντικό τους η Βαγγέλα,γιατί θα τρεχει να καλυψει την διαφορα.
ααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
θα αδυνατήσει εν μία νυκτί ο χοντρός έτσι και τους κερδίσουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom