Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πλεον διδασκουν πανευρωπαικα ηθος...
Τους εχουν παρει χαμπαρι μεχρι και την αλλη ακρη του κοσμου λεμε...
Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τα στημένα κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού για 5 χρόνια από το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος άνθρωπος, αφου τα αποκάλυψε όλα, έσπευσε να καλύψει τον Βαγγέλα δηλώνοντας πως "το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον κύριο Μαρινάκη". Ο δε κατηγορούμενος για συνέργεια σε σύσταση συμμορίας Μαρινάκης κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού η στέρηση εξόδου από τη χώρα, που του είχε επιβληθεί, διήρκεσε μόλις μερικές ημέρες και ανενόχλητος πλεόν συνεχίζει να... διδάσκει ήθος  :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ανοιχτή πρόσκληση της ΠΑΕ για νέο ιδιοκτήτη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους όσους ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ - Επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του aek365.gr - Μέχρι τις 12 του μήνα συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Petit Chateau

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις προθέσεις της κάνοντας άνοιγμα σε κάθε ενδιαφερόμενο για την δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος, αγοράζοντας στην ουσία την ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε η διοίκηση, επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του aek365.gr. Αναλυτικά η ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται και στις διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία Petit Chateau θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 (καταληκτική ημερομηνία), ώστε η εν λόγω εταιρία να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αξιολόγηση άλλων προτάσεων, θέτοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα το άμεσο και απώτερο συμφέρον της ομάδας μας.

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 πρόκειται να συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας, με κύριο θέμα την αξιολόγηση και προώθηση της πλέον αξιόπιστης πρότασης που θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ και το νέο διοικητικό της σχήμα.

Μέχρι τότε η διοίκηση της ΠΑΕ απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή άλλων αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, που θα της υποβληθούν εγγράφως έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας είναι εξ ορισμού απορριπτέες.

Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόταση προς όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας και έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να υπερασπιστούν την υπόσταση και την ιστορία της να το κάνουν.

Η ομάδα μας έχει συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πρώτο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, διαθέτει καινούργιο προπονητή και στοχεύει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας και να αδιαφορήσουν για τη συνεχιζόμενη και ελεγχόμενη αισχρή επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Από "έγκριτους" ΑΕΚάρες, ανέξοδους λεονταρισμούς, λόγια, τζάμπα κριτική από τον καναπέ και τα πληκτρολόγια των υπολογιστών, διοίκηση μέσω των "αντικειμενικών" ΜΜΕ και δημοσιογράφων που συντηρούνται από άλλων αποχρώσεων συμφέροντα και που όλως τυχαίως ασχολούνται συνεχώς με την ΑΕΚ, πλέον χορτάσαμε. Όποιος είναι ΑΕΚ ας το αποδείξει τώρα, υποβάλλοντας τις προτάσεις του.

www.aek365.gr/a-148296/anoixth-prosklhsh-ths-pae-gia-neo-idiokthth.htm]http://www.aek365.gr/a-148296/anoixth-prosklhsh-ths-pae-gia-neo-idiokthth.htm[/url]

*Μαγαζί γωνία το βγάλατε στην επαιτία.Το απαξιώσατε και το πουλάτε μουνιά

Επισκέπτης
εγω ενα εχω να πω ακομα τον αδαμιδη πως δεν τον εχετε παρει με τις πετρες;αν αυτος δεν καθοδηγειτε απο καποιονο τυπος ειναι για πολλες κλωτσιες.αυτα που λεει η νομιζει οτι απευθυνετε σε ηλιθιους η νομιζει οτι υπαρχουν στην εποχη μας μαγοι με τα δωρα :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω ενα εχω να πω ακομα τον αδαμιδη πως δεν τον εχετε παρει με τις πετρες;αν αυτος δεν καθοδηγειτε απο καποιονο τυπος ειναι για πολλες κλωτσιες.αυτα που λεει η νομιζει οτι απευθυνετε σε ηλιθιους η νομιζει οτι υπαρχουν στην εποχη μας μαγοι με τα δωρα :grin:
μας τελειωσανε οι πετρες... τωρα περιμενουμε καινουργια παρτιδα...

Επισκέπτης
μας τελειωσανε οι πετρες... τωρα περιμενουμε καινουργια παρτιδα...
αυτο θα σας φαει...θα πηγαινεις στο γκρεμο και οταν δεν θα υπαρχει επιστροφη τοτε θα βγουν ολοι και θα μιλαμε για ολους αλλα κανεις δεν θα φταει ουσιαστικα και για τιποτα.εγω παντως βλεπω ενα ατομο επικινδυνο χωρις σχεδιο και κανενα πλανο.το να βαγινεις και να σηκωνεις τα χερια ψηλα ..και τα ποδια :grin:ζητωντα ςειτε απο τον κοσμο ειτε απο εναν επενδυτη -φαντασμα δειχνει οτι κατι δεν παει καλα.οσο μενει η κατρακυλα δεν θα εχει σταματημο.εκτος οπως ειπα αν καποιος αλλος κρυβεται απο πισω και απλως εκτελει εντολες ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτο θα σας φαει...θα πηγαινεις στο γκρεμο και οταν δεν θα υπαρχει επιστροφη τοτε θα βγουν ολοι και θα μιλαμε για ολους αλλα κανεις δεν θα φταει ουσιαστικα και για τιποτα.εγω παντως βλεπω ενα ατομο επικινδυνο χωρις σχεδιο και κανενα πλανο.το να βαγινεις και να σηκωνεις τα χερια ψηλα ..και τα ποδια :grin:ζητωντα ςειτε απο τον κοσμο ειτε απο εναν επενδυτη -φαντασμα δειχνει οτι κατι δεν παει καλα.οσο μενει η κατρακυλα δεν θα εχει σταματημο.εκτος οπως ειπα αν καποιος αλλος κρυβεται απο πισω και απλως εκτελει εντολες ;)
τι αλλες λυσεις εχει ο συγκεκριμενος προεδρος? οχι οτι τον στηριζω η τον συμπαθω... απλα επειδη λες αυτα που λες, εξηγησε μου τι μπορει να κανει για να βγαλει την ομαδα απο το οικονομικο αδιεξοδο? μηπως να γινει παραρτημα του γαυρου περνοντας παραδειγμα απο τις ομαδες σας? μη λεμε οτι θελουμε και οπως το θελουμε... λεφτα δεν υπαρχουν... ουτε στην αεκ, ουτε στον βαζελο,ουτε στον πανιωνιο κτλ μονο ο γαυρος τα τσεπωσε απο το τσουλου... απο κει και περα ολοι ψαχνουν για επενδυτες... και ο παοκ εψαξε και ο βαζελος μιλαει με αορατους πριγκιπες,καπου πρεπει να ψαξει και ο αδαμιδακος να βρει κανα φραγκο... αν υπηρχε αλλη λυση, αλλος επενδυτης να χωσει λεφτα τοτε να εισαι σιγουρος οτι οχι μονο ο αδαμιδης θα ειχε φυγει τρεχοντας αλλα και ολη η παρεα του... το εχουμε ξανακανει με τροχαναδες,γιδοπουλους κτλ στον αδαμιδη λες να κολοσουμε? τι μας περασες ρε ολιβερ? πανιωνακια?  :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έλα ΑΕΚάρες
γρίφος
ποιον Πάβελ περίμεναν σήμερα στο αεροδρόμιο από την ΑΕΚ;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παντως οχι τον Νετβεντ  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τα στημένα κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού για 5 χρόνια από το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος άνθρωπος, αφου τα αποκάλυψε όλα, έσπευσε να καλύψει τον Βαγγέλα δηλώνοντας πως "το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον κύριο Μαρινάκη". Ο δε κατηγορούμενος για συνέργεια σε σύσταση συμμορίας Μαρινάκης κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού η στέρηση εξόδου από τη χώρα, που του είχε επιβληθεί, διήρκεσε μόλις μερικές ημέρες και ανενόχλητος πλεόν συνεχίζει να... διδάσκει ήθος  :headbang:
κλαψεεεεεε...κλαψε ελευθερα....κοιτα τον καθρεφτη λιγο και δες ποιος εισαι;;;δεν ντρεπεσαι να εισαι μια αδερφη;;;
σε πειραζει ο μαρινακης ετσι;;;ειναι κακος...πολυ...καταστρεφει το ποδοσφαιρο ετσι;;;ποιο ποδοσφαιρο ρε κακομοιρη;;;του αδραχμιδη και του υπαλληλου γοντυκα που περιμενει τους σειχηδες;;; :jerking: :jerking: :jerking:
μονοι σας λετε τις αρχιδιες σας και μονοι σας ψηνοσαστε...σας ενοχλει ο χοντρος αλλα οχι για τις μαλακιες που λετε...απλα γιατι καταλαβαινετε την διαφορα που κανει αναμεσα σε σας και στο θρυλο...εσεις στην επαιτια λιγο πριν το πρωτοδικειο και την Δ εθνικη για χρεη και ο θρυλος παντοδυναμος και να ατενιζει το μελλον...ελα κοπελλα μου παραδεξου το ...αυτο ειναι...δεν ειναι οτι διδασκει ηθος και λοιπες μαλακιες...ελα τωρα ...αγορακι εισαι ...(η μηπως οχι;;) πες και μια φορα αληθεια...φοβασαι μηπως σας ανοιξει καινουριες τρυπες απο τα πολλα γαμησια ο βαγγελαρος...ελα τωρα κοπελλια που σε ενοχλει στην αισθητικη σου και στην ηθικη σου η συμπεριφορα του...αχου το καλε μου το κακομοιρο...ηρθε ο βαγγελης και του χαλασε τον αγγελικο του κοσμο με τις μαλακιες του...αχου καλη μου... :2funny: :2funny: :2funny:
για τα εξι που εφαγες εχεις να πεις κατι;;;εξι ρε κακομοιρη και ακομα γυρνας σε φορουμ και γραφεις και πιανεις στο στομα σου ολυμπιακο και μαρινακη...εεεεεεεξξξιιιιιιιιιιιιιιιιιι εφαγες ρε τι ψαχνεις;;;αν ειπε οτι διδασκει ηθος;;;αυτο ειναι το προβλημα σου;;;
πουτσα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
τι αλλες λυσεις εχει ο συγκεκριμενος προεδρος? οχι οτι τον στηριζω η τον συμπαθω... απλα επειδη λες αυτα που λες, εξηγησε μου τι μπορει να κανει για να βγαλει την ομαδα απο το οικονομικο αδιεξοδο? μηπως να γινει παραρτημα του γαυρου περνοντας παραδειγμα απο τις ομαδες σας? μη λεμε οτι θελουμε και οπως το θελουμε... λεφτα δεν υπαρχουν... ουτε στην αεκ, ουτε στον βαζελο,ουτε στον πανιωνιο κτλ μονο ο γαυρος τα τσεπωσε απο το τσουλου... απο κει και περα ολοι ψαχνουν για επενδυτες... και ο παοκ εψαξε και ο βαζελος μιλαει με αορατους πριγκιπες,καπου πρεπει να ψαξει και ο αδαμιδακος να βρει κανα φραγκο... αν υπηρχε αλλη λυση, αλλος επενδυτης να χωσει λεφτα τοτε να εισαι σιγουρος οτι οχι μονο ο αδαμιδης θα ειχε φυγει τρεχοντας αλλα και ολη η παρεα του... το εχουμε ξανακανει με τροχαναδες,γιδοπουλους κτλ στον αδαμιδη λες να κολοσουμε? τι μας περασες ρε ολιβερ? πανιωνακια?  :tooth:
ρε αλανακο δυστυχως εσενα ο γαυρος σου εχει γινει εμονη ιδεα.δηλαδη εγω για παραδειγμα φετος που με εχει βοηθησει ο γαυρος;μηπως μου εχει δωσει παιχες;αλλα και +
παιχτη να παρω τη θα γινει;αν δεν κανω λαθος εσυ φετος ηθελες να παρεις δυο παιχτες απο γαυρο του μαρινακη ασχετα αν δε σου εκατσε.αρα μη μου λες εμενα τωρα για παραρτηματα ;)η τα εχεις ξεχασει οτι ηθελες το γιαννακη τον παπαδοπουλο και τον κατσικογιαννη;συμφωνω οτι λεφτα δεν υπαρχουν αλλα το να μην εχεις κανενα πλανο και σχεδιο αυτο ειναι προνομοιο του αδαμιδη.ουτε εγω εχω λεφτα αλλα κραταω τον προπονητη και δεν αλλαζω γνωμη απο τη μια στιγμη στην αλλη.ο βαζελος στηρηξε τον φερειρα και ειδες τη στραπατσο επαθε δειχνει οτι εχει ενα πλανο με αυτους που εχει.εσεις αντιθετα τη μια θελετε παιχτες την αλλη οχι.τη μια ζηταει παιχτες ο χιμενεθ ο αδαμιδης λεει δεν σου περνω.τωρα πηγε ο  :priest:και αυτος ζητησε παιχτες.και σε ρωταω εγω αν ο προπονητης ζηταει παιχτες και ο προεδρος συνεχως αρνειτε λεγοντας δεν εχω λεφτα και παει και περνει τον ισλανδο χωρις ο χιμενεθ να ειναι συμφωνος αφου με αυτα τα χρηματα θα ειχε μπαλωσει 2-3 τρυπες πες μου εσυ πως να δουλεψει;επισης αν εσυ ησουν παιχτης της αεκ και ησουν 6 μηνες απληρωτος και σου ελεγε ο αδαμιδης δεν εχουμε λεφτα και επερνε μια μεταγραφη και τον πληρωνε μπροστα τη θα εκανες;με ολα αυτα τα παραδειγματα προσπαθω να σου πω οτι ο αδαμιδης εχει αλοπροσαλη συμπεριφορα και αυτα που κανει δεν εχουν καμια λογικη.βλεπεις εσυ αυτα να συμβαινουν σε αλλες ομαδες με οικονομικα προβληματα που ανεφερες;εγω δεν το βλεπω.εκτος...αν καποιος του τα λεει να τα κανει ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αλλάζουν και οι προπονήσεις της ΑΕΚ!
Εκτός από τον προπονητή, αλλάζει πλέον και ο τρόπος που θα γυμνάζονται οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Κωστένογλου. Ο... Αδιόρθωτος έχει το θέμα και φυσικά τη φωτογραφία.
www.sport.gr/default.asp?pid=48&aid=107036]http://www.sport.gr/default.asp?pid=48&aid=107036[/url]

URL]] :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε αλανακο δυστυχως εσενα ο γαυρος σου εχει γινει εμονη ιδεα.δηλαδη εγω για παραδειγμα φετος που με εχει βοηθησει ο γαυρος;μηπως μου εχει δωσει παιχες;αλλα και +
παιχτη να παρω τη θα γινει;αν δεν κανω λαθος εσυ φετος ηθελες να παρεις δυο παιχτες απο γαυρο του μαρινακη ασχετα αν δε σου εκατσε.αρα μη μου λες εμενα τωρα για παραρτηματα ;)η τα εχεις ξεχασει οτι ηθελες το γιαννακη τον παπαδοπουλο και τον κατσικογιαννη;συμφωνω οτι λεφτα δεν υπαρχουν αλλα το να μην εχεις κανενα πλανο και σχεδιο αυτο ειναι προνομοιο του αδαμιδη.ουτε εγω εχω λεφτα αλλα κραταω τον προπονητη και δεν αλλαζω γνωμη απο τη μια στιγμη στην αλλη.ο βαζελος στηρηξε τον φερειρα και ειδες τη στραπατσο επαθε δειχνει οτι εχει ενα πλανο με αυτους που εχει.εσεις αντιθετα τη μια θελετε παιχτες την αλλη οχι.τη μια ζηταει παιχτες ο χιμενεθ ο αδαμιδης λεει δεν σου περνω.τωρα πηγε ο  :priest:και αυτος ζητησε παιχτες.και σε ρωταω εγω αν ο προπονητης ζηταει παιχτες και ο προεδρος συνεχως αρνειτε λεγοντας δεν εχω λεφτα και παει και περνει τον ισλανδο χωρις ο χιμενεθ να ειναι συμφωνος αφου με αυτα τα χρηματα θα ειχε μπαλωσει 2-3 τρυπες πες μου εσυ πως να δουλεψει;επισης αν εσυ ησουν παιχτης της αεκ και ησουν 6 μηνες απληρωτος και σου ελεγε ο αδαμιδης δεν εχουμε λεφτα και επερνε μια μεταγραφη και τον πληρωνε μπροστα τη θα εκανες;με ολα αυτα τα παραδειγματα προσπαθω να σου πω οτι ο αδαμιδης εχει αλοπροσαλη συμπεριφορα και αυτα που κανει δεν εχουν καμια λογικη.βλεπεις εσυ αυτα να συμβαινουν σε αλλες ομαδες με οικονομικα προβληματα που ανεφερες;εγω δεν το βλεπω.εκτος...αν καποιος του τα λεει να τα κανει ;)
μαλλον δεν καταλαβες αυτα που σου εγραψα στην παραθεση και εβαλες παλι την ιδια κασετα... μου απαντας λες και υποστηριξα εγω καναν αδαμιδη... τεσπα... το οτι ηθελα παιχτες του γαυρου αν και εφοσον εμεναν ελευθεροι αυτο δε λεει κατι, ετσι νομιζω πηρα και τον κοντοε απο την πλατεια... εσυ εδω και καιρο πιπιλας ιδιες καραμελες προσπαθοντας να αποδειξεις οτι δεν εισαι παραρτημα... σου εχω ξαναπει και σου ξαναλεω οτι καποια πραγματα τα γνωριζω απο πρωτο χερι γιαυτο και επιμενω, δεν εισαι παραρτημα, αλλα παραρτηματαρα... αυτο που δεν ξερω ακομα ειναι αν τον εστογιανοφ θα τον δωσεις σε συσκευασια δωρου η θα τον τυλιξεις στην λαδοκολα  :tooth:

Επισκέπτης
μαλλον δεν καταλαβες αυτα που σου εγραψα στην παραθεση και εβαλες παλι την ιδια κασετα... μου απαντας λες και υποστηριξα εγω καναν αδαμιδη... τεσπα... το οτι ηθελα παιχτες του γαυρου αν και εφοσον εμεναν ελευθεροι αυτο δε λεει κατι, ετσι νομιζω πηρα και τον κοντοε απο την πλατεια... εσυ εδω και καιρο πιπιλας ιδιες καραμελες προσπαθοντας να αποδειξεις οτι δεν εισαι παραρτημα... σου εχω ξαναπει και σου ξαναλεω οτι καποια πραγματα τα γνωριζω απο πρωτο χερι γιαυτο και επιμενω, δεν εισαι παραρτημα, αλλα παραρτηματαρα... αυτο που δεν ξερω ακομα ειναι αν τον εστογιανοφ θα τον δωσεις σε συσκευασια δωρου η θα τον τυλιξεις στην λαδοκολα  :tooth:
ρε αλάνακο πως τα λες ρε μπαγασα.οτι ηθλες παιχτες του γαυρου δεν σημαινιε απολυτως τιποτα.οτι εγω εχω προπονητη που ηταν στο γαυρο λεει πολλα :2funny:οτι θα επερνε δυο παιχτες που αγωνιζοντουσταν στα σπλαχνα του γαυρου δεν λλει απολυτως τιποτα οτι εγω περσι πηρα δανεικους αυτο λεει πολλα :2funny:μα ςλες οτι ξερεις πολλα και εγω σου λεω οτι ξερω πολυ περισοτερα ;)παμε στον εστογιανοφ τωρα ακομα και να τον δωσουμε αν παρουμε φραγκα καλα θα κανουμε οπως καναμε το ιδιο με το τζιμππουρ το μακο τον μαντζιο τον τζιωλη τον σπυροπουλο.το μονο φαουλ ηταν με το μανιατη αλλα εκει βλεπεις επεσα στην αναγκη και τον σκοτωσα.λες να μας δωσουν κανενα βαθμο για να ριξουμε την τιμη  :2funny: :2funny:για πες...εσυ που τα ξερεις ολα :2funny:

Επισκέπτης
αλανακο και κατι αλλο στην πατρα παλι διδαξατε ηθος :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλανακο και κατι αλλο στην πατρα παλι διδαξατε ηθος :2funny:
δε νομιζω οτι την ευθυνη στα συγκεκριμενα επεισοδια την εχουν οι αεκτζηδες... αλλα και εσυ κατι πρεπει να πεις για να στηριξεις τα αφεντικα ομως, σε καταλαβαινω... αλητες κ καφρους δυστηχως εχουν ολες οι ομαδες οπως και η αεκ εχει τους δικους της...

Επισκέπτης
δε νομιζω οτι την ευθυνη στα συγκεκριμενα επεισοδια την εχουν οι αεκτζηδες... αλλα και εσυ κατι πρεπει να πεις για να στηριξεις τα αφεντικα ομως, σε καταλαβαινω... αλητες κ καφρους δυστηχως εχουν ολες οι ομαδες οπως και η αεκ εχει τους δικους της...
χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα.εχεις μεγαλη πλακα μου παραθετεις το επισημο σαιτ της αεκ που στον τελικο κυπελλου ελεγε οτι για ολα φταινε οι εξωγηινοι :2funny: :2funny:αλλα ρε μπαγασα τη σχεσει εχει αυτη η εμονη σου με τα επεισοδια εσυ δεν ελεγες για ηθος ;)παρε τωρα και την αλλη οψη του νομισματος για το ποιος ξεκινησε τα επεισοδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom