Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε αλανακο τωρα που το σκεφτομαι αυτοι που εκαναν τα επεισοδια δεν ηταν αεκτζηδες :grin:ηταν πληρωμενοι μισθοφοροι του μαρινακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε αλανακο τωρα που το σκεφτομαι αυτοι που εκαναν τα επεισοδια δεν ηταν αεκτζηδες :grin:ηταν πληρωμενοι μισθοφοροι του μαρινακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες να ηταν με μπλε ποδια? και τσαντα σχολικια? πανιωνακια! πανιωνακια!
πρεπει και αυτοι να βγαλουν κανα φραγκο ε? να πληρωσουν το 50ρικο για το διαρκειας  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα.εχεις μεγαλη πλακα μου παραθετεις το επισημο σαιτ της αεκ που στον τελικο κυπελλου ελεγε οτι για ολα φταινε οι εξωγηινοι :2funny: :2funny:αλλα ρε μπαγασα τη σχεσει εχει αυτη η εμονη σου με τα επεισοδια εσυ δεν ελεγες για ηθος ;)παρε τωρα και την αλλη οψη του νομισματος για το ποιος ξεκινησε τα επεισοδια.
ναι... και που λεει ρε τυπε ποιος ευθυνετε για τα επεισοδια?  :think: ψαξε βρες κανα αλλο γρηγορα για να δικαιολογηθει το μεροκαματο... ερχοντε και εφεδριες  :2funny:

Επισκέπτης
λες να ηταν με μπλε ποδια? και τσαντα σχολικια? πανιωνακια! πανιωνακια!
πρεπει και αυτοι να βγαλουν κανα φραγκο ε? να πληρωσουν το 50ρικο για το διαρκειας  :2funny:
οτι κα να ηταν ενα ειναι το σιγουρο...ειναι δακτυλος του βαγγελα :2funny: :2funny:σας κυνηγαει παντου ο χοντρος ουε στο μπασκετ δεν σας αφηνει  ησυχια. αφου τωρα αρχιζω να οιστευω οτι στον τελικο με τον ατρομητο τα επεισοδια δεν τα κανατε εσεεις :2funny: :2funny:ηταν πληρωμενοι οπαδοι του πανιωνιου της ξανθης του αστερα του οφη με οργανωτη τον τσουκαλα και ηθκο αυτουργο το μαρινακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΑΝΙ :2funny: :2funny:για ολα αυτος ο πουστης ο χοντρος φταιει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι... και που λεει ρε τυπε ποιος ευθυνετε για τα επεισοδια?  :think: ψαξε βρες κανα αλλο γρηγορα για να δικαιολογηθει το μεροκαματο... ερχοντε και εφεδριες  :2funny:
Επεισόδια και τραυματίες στην Πάτρα!

08/10/2011, 18:44 | Διαβάστηκε 3662 φορές
    Αποστολή

Συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ με τα ΜΑΤ υπήρξαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης που διεξάγεται στην Πάτρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α2, με τον τοπικό Απόλλωνα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ειπαμε ομως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ :2funny: :2funny:ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οτι κα να ηταν ενα ειναι το σιγουρο...ειναι δακτυλος του βαγγελα :2funny: :2funny:σας κυνηγαει παντου ο χοντρος ουε στο μπασκετ δεν σας αφηνει  ησυχια. αφου τωρα αρχιζω να οιστευω οτι στον τελικο με τον ατρομητο τα επεισοδια δεν τα κανατε εσεεις :2funny: :2funny:ηταν πληρωμενοι οπαδοι του πανιωνιου της ξανθης του αστερα του οφη με οργανωτη τον τσουκαλα και ηθκο αυτουργο το μαρινακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΑΝΙ :2funny: :2funny:για ολα αυτος ο πουστης ο χοντρος φταιει :2funny: :2funny:
αρχισες παλι τα παπατζιλικια ε? δεν πας να πουλησεις κανα διαρκειας του πανιωνιου κατω στο λιμανι καλυτερα? με το 50ρικο που βαλατε ολο και καποιος θα βρεθει να αγορασει  :tooth: μετα θα ερθεις να μας πεις για τη λαοθαλασσα του νεου ολυμπιακου παλι  :2funny: :2funny: :2funny:
Το σιγουρο ειναι ενα τυπε... νεος πανιωνιος τελος, νεος ολυμπιακος ... αλλα μεχρι και εκει 2ος ερχεσε γιατι για πρωτο παραρτημα εχει τον ατρομητο... φαντασου χαλι...

Επισκέπτης
αρχισες παλι τα παπατζιλικια ε? δεν πας να πουλησεις κανα διαρκειας του πανιωνιου κατω στο λιμανι καλυτερα? με το 50ρικο που βαλατε ολο και καποιος θα βρεθει να αγορασει  :tooth: μετα θα ερθεις να μας πεις για τη λαοθαλασσα του νεου ολυμπιακου παλι  :2funny: :2funny: :2funny:
Το σιγουρο ειναι ενα τυπε... νεος πανιωνιος τελος, νεος ολυμπιακος ... αλλα μεχρι και εκει 2ος ερχεσε γιατι για πρωτο παραρτημα εχει τον ατρομητο... φαντασου χαλι...
ετσι αγορινα μου οταν δεν εχεις απαντηση αρχιζεςι τις κωλοτουμπες :2funny: :2funny: :2funny:ετσι σε θελω  :2funny: :2funny:και ειπαμε ολα οσα γινονται δακτυλος του μαρινακη.ρε αλανι μπας και η εταιρεια που θελει να σας αγορασει κρυβεται πισω αυτος π απαισιος ο μαρινακης.για πες τους εσυ που τα γνωριζεις ολα να το ψαξουν λιγακι καλυτερα :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ετσι αγορινα μου οταν δεν εχεις απαντηση αρχιζεςι τις κωλοτουμπες :2funny: :2funny: :2funny:ετσι σε θελω  :2funny: :2funny:και ειπαμε ολα οσα γινονται δακτυλος του μαρινακη.ρε αλανι μπας και η εταιρεια που θελει να σας αγορασει κρυβεται πισω αυτος π απαισιος ο μαρινακης.για πες τους εσυ που τα γνωριζεις ολα να το ψαξουν λιγακι καλυτερα :grin:
δηλαδη εσυ ρε τυπε που τα διαβαζεις και ψαχνεσε μετα απο αυτο το μινι αρθρο που διαβασες εφτασες στο συμπερασμα οτι τα επεισοδια τα ξεκινισαν αεκτζηδες... με την ιδια λογικη τα επεισοδια στο συνταγμα τα ξεκινουν οι αγανακτησμενοι και οχι οι προκλησεις των ματ... καταρχας πιστευω οτι απο επεισοδια δεν εχεις ιδεα πως γινοντε και πως ξεκινουν... αν δεν εισαι μπροστα η εστω δεν εχεις καθαρη εικονα απο τηλεοραση δεν μπορεις να καταληξεις ευκολα σε κανενα συμπερασμα... ξερεις ποσες φορες εχω δει μπροστα μου επεισοδια που αλλιως ξεκινησαν και εγιναν και αλλιως τα εγραψαν την αλλη μερα? που να ξερεις.... εσυ μεχρι την πλατεια πας και κανα δυο εκδρομες το χρονο και αυτες με ταξι... και μετα μας λες οτι δεν εισαι υπαλληλος του γαυρου... βρες τιποτα αλλο τωρα να κατηγορησεις την αεκ γιατι ετσι οπως το πας σημερα σε βλεπω για μειωση μισθου... α και που σαι του χρονου αν το βαλετε 25 ευρω το διαρκειας μπορει να παρουν και απο τα αλλα παραρτηματα και να εχεις μεγαλυτερο λαο μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Aek_laos2011.jpg
    Aek_laos2011.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 38

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εκτός απο τα εισιτήρια έφυγαν και κάποιοι άλλοι http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/resized/1318103538_kala_!_800x527_317x209.jpg[/img[/URL]]

*ξεκίνα προπονήσεις την κυριακή 16/10 θα σε βάλω να παίξεις  ;D

[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=107297]http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=107297[/url[/URL]]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εκτός απο τα εισιτήρια έφυγαν και κάποιοι άλλοι http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/resized/1318103538_kala_!_800x527_317x209.jpg[/img[/URL]]

*ξεκίνα προπονήσεις την κυριακή 16/10 θα σε βάλω να παίξεις  ;D

[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=107297]http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=107297[/url[/URL]]

[/quote]
ετοιμος ειμαι εδω και κανα διμηνο... παρε τηλ τον κωστενογλου να μου κανονισει τα δελτια  ;D

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ετοιμος ειμαι εδω και κανα διμηνο... παρε τηλ τον κωστενογλου να μου κανονισει τα δελτια  :grin:
Ωραία ένας εσύ θα πάρω τηλέφωνο και τον σκοτεινό και τον ναύαρχο.............
εγώ θα κουβαλάω τους κόνους και τις μπάλες
πιστεύω οτι ενδεκάδα θα καταφέρουμε να κατεβάσουμε μεχρι την κυριακή  :helpplea: :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ωραία ένας εσύ θα πάρω τηλέφωνο και τον σκοτεινό και τον ναύαρχο.............
εγώ θα κουβαλάω τους κόνους και τις μπάλες
πιστεύω οτι ενδεκάδα θα καταφέρουμε να κατεβάσουμε μεχρι την κυριακή   :helpplea: :headbang:
απο κατι αλλους καλυτερα θα παιξω... εστω και για ενα ημιχρονο θα ειμαι αξιπιστος...  :grin:

Επισκέπτης
δηλαδη εσυ ρε τυπε που τα διαβαζεις και ψαχνεσε μετα απο αυτο το μινι αρθρο που διαβασες εφτασες στο συμπερασμα οτι τα επεισοδια τα ξεκινισαν αεκτζηδες... με την ιδια λογικη τα επεισοδια στο συνταγμα τα ξεκινουν οι αγανακτησμενοι και οχι οι προκλησεις των ματ... καταρχας πιστευω οτι απο επεισοδια δεν εχεις ιδεα πως γινοντε και πως ξεκινουν... αν δεν εισαι μπροστα η εστω δεν εχεις καθαρη εικονα απο τηλεοραση δεν μπορεις να καταληξεις ευκολα σε κανενα συμπερασμα... ξερεις ποσες φορες εχω δει μπροστα μου επεισοδια που αλλιως ξεκινησαν και εγιναν και αλλιως τα εγραψαν την αλλη μερα? που να ξερεις.... εσυ μεχρι την πλατεια πας και κανα δυο εκδρομες το χρονο και αυτες με ταξι... και μετα μας λες οτι δεν εισαι υπαλληλος του γαυρου... βρες τιποτα αλλο τωρα να κατηγορησεις την αεκ γιατι ετσι οπως το πας σημερα σε βλεπω για μειωση μισθου... α και που σαι του χρονου αν το βαλετε 25 ευρω το διαρκειας μπορει να παρουν και απο τα αλλα παραρτηματα και να εχεις μεγαλυτερο λαο μετα  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε αλανακο τωρα φασκεις και αντιφασκεις.αφου ειμαι υπαλληλος του βαγγελα δεν μπορει να μην πηγαινω εκδρομες.κανονικα θα πρεπει να εχω φορτωμενο προγραμμα νεα σμυρνη καραισκακη εκτος εδρας :2funny: :2funny: :2funny:ρε μπαγασα εσυ εχεις μεγαλο προβλημα παντους βλεπεις εχθρους να κατηγορουν την αδεκαστη αεκ και το βαγγελα υποκινητη.εχεις γινει γραφικος και στο λεω φιλικα και χωρις δοση ερωνιας ;)οσο για τα 9000 μεχρι τα 60000 που γεμιζει εχεις ακομα.εγω παντως θα την κανω την προταση επειδη δεν σας βλεπω να το γεμιζετε και επειδη τα φραγκα τα χρειαζεσται δεν δινετε και εισητηρια στο γαυρο μπας και βγαλετε τα σπασμενα; :2funny:Υ.Γαλανακο εκει που εχω παει εγω και τα ποδσφαιρικα ματς που εχω δει στη ζωη μου πιστεψε μονο στον υπνο σου μπορει να τα εχεις δει ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ :priest:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ :priest:
Γειά σου σκοτεινέ!
το απολυτίκιο του Αγίου Σουλπικίου το έμαθες? Γιατί εαν δεν το έμαθες να το ψάλλεις απ'έξω δεν θα σε βάζει ο πάτερ στο γήπεδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γειά σου σκοτεινέ!
το απολυτίκιο του Αγίου Σουλπικίου το έμαθες? Γιατί εαν δεν το έμαθες να το ψάλλεις απ'έξω δεν θα σε βάζει ο πάτερ στο γήπεδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτως ή άλλως δεν θα με βάζει καθόσον άθεος.
ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom