Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
θα αδυνατήσει εν μία νυκτί ο χοντρός έτσι και τους κερδίσουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Εν πάση περιπτώση για να σοβαρευτούμε(αν ποτέ μπορεί να γίνει αυτό),ακόμα κ η ισοπαλία΄,τηρουμένων πάντα των αναλογιών,είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για μας κόντρα σε αυτόν τον γαύρο,που ναι μεν θα έχει απουσίες ,αλλά κ υλικό έχει κ πολλαπλές επιλογες έχει.Ενώ εμείς στα στόπερ στον πάγκο θα εχουμε τον απίθανο Χέλγκασον κ τον άπειρο Μπουγαϊδη,ενώ μην πιάσω το θέμα των μπακ ή των κοφτών.Και σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό που δεδομένα έχει καλό υλικό και από την μέση κ μπροστά είναι φωτιά,είναι πολύ πιθανό να έχουμε αμυντικές απώλειες κατά την διάρκεια του ματς,απώλειες που θα είναι ενδεχομένως δυσαναπλήρωτες.

Δεδομένων των αναλογιών,και των ειδικών συνθηκών η ισοπαλία σε αυτό το ματς θα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα,πόσο μάλλον η νίκη.
Πάντως ακόμα και παρούσης της αδύναμης αυτής ΑΕΚ,είναι ένα ντερμπι,και το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι,οπότε όλα ανοιχτά.

Ποντάρω πολλά στον ενθουσιασμό του πάτερ,και των Ελλήνων παικτών που ίσως θα θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
κλαψεεεεεε...κλαψε ελευθερα....κοιτα τον καθρεφτη λιγο και δες ποιος εισαι;;;δεν ντρεπεσαι να εισαι μια αδερφη;;;
σε πειραζει ο μαρινακης ετσι;;;ειναι κακος...πολυ...καταστρεφει το ποδοσφαιρο ετσι;;;ποιο ποδοσφαιρο ρε κακομοιρη;;;του αδραχμιδη και του υπαλληλου γοντυκα που περιμενει τους σειχηδες;;; :jerking: :jerking: :jerking:
μονοι σας λετε τις αρχιδιες σας και μονοι σας ψηνοσαστε...σας ενοχλει ο χοντρος αλλα οχι για τις μαλακιες που λετε...απλα γιατι καταλαβαινετε την διαφορα που κανει αναμεσα σε σας και στο θρυλο...εσεις στην επαιτια λιγο πριν το πρωτοδικειο και την Δ εθνικη για χρεη και ο θρυλος παντοδυναμος και να ατενιζει το μελλον...ελα κοπελλα μου παραδεξου το ...αυτο ειναι...δεν ειναι οτι διδασκει ηθος και λοιπες μαλακιες...ελα τωρα ...αγορακι εισαι ...(η μηπως οχι;;) πες και μια φορα αληθεια...φοβασαι μηπως σας ανοιξει καινουριες τρυπες απο τα πολλα γαμησια ο βαγγελαρος...ελα τωρα κοπελλια που σε ενοχλει στην αισθητικη σου και στην ηθικη σου η συμπεριφορα του...αχου το καλε μου το κακομοιρο...ηρθε ο βαγγελης και του χαλασε τον αγγελικο του κοσμο με τις μαλακιες του...αχου καλη μου... :2funny: :2funny: :2funny:
για τα εξι που εφαγες εχεις να πεις κατι;;;εξι ρε κακομοιρη και ακομα γυρνας σε φορουμ και γραφεις και πιανεις στο στομα σου ολυμπιακο και μαρινακη...εεεεεεεξξξιιιιιιιιιιιιιιιιιι εφαγες ρε τι ψαχνεις;;;αν ειπε οτι διδασκει ηθος;;;αυτο ειναι το προβλημα σου;;;
πουτσα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σε τσούζει όταν σου θίγουν το αφεντικό ε?
[move]ΥΠΑΛΛΗΛΕ[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ελάτε με  τον κώλοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

ααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααα

καλώστον
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααα

Επισκέπτης
OK αφου λες οτι πας και στην ΑΕΚ τοτε σε πιστευω οτι εχεις δει μπαλα γιατι αν μου λεγες οτι πας μονο στον νιονιο τοτε δυσκολο ;) τα εισητηρια που θα κοψω εγω με γαυρο ειναι οσα θα κοψει το πανιωνακι ολη τη χρονια τυπε  :2funny: Στον μαρινακη ανετα δινουμε εισητηρια αρκει να δωσει και αυτος... εσενα σε κοβει για να ερθεις παρεα με τα αφεντικα? και κατι τελευταιο,γιατι δεν αλλαζεις νικ, να σου προτεινω ενα καλο ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ σου πηγαινει γαντι, η μηπως προτιμας το ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΓΑΤΑΚΙ?  :2funny:
μολις αποφασισεις τι ομαδα εισαι (που δεν το βλεπω) τα ξαναλεμε...
αλανι μου αρεσει το χιουμορ σου εχεις μεγαλη πλακα.αλλα πιο μεγαλη πλακα εχουν αυτοι που βγαινουν και λενε για ισοπαλιες ...μετα το παιχνιδι βλεπω να κανουν να εμφανιστουν παλι κανενα 2μηνο οπως με μετα την 6αρα :2funny:τωρα οσο αφορα το τη εχω δει εισαι πολυ μικρος και ατυχος που δεν εχεις δει αυτα που εχω δει.οσο για τα εισητηρια φυσικα και δεν μπορω να κοψω τα δικα σου εισητηρια αυτο θα ηταν παραλογο να το πω οπως και εσυ θα ηταν παραλογο να γεμισεςι το οακα.για θυμησε μου τα τελαυταια 6-7 χρονια ποσες φορες το εχεις γεμισει σε ντερμπι και ευρωπη;γιατι αν με 30-40 χιλιαδες το θεωρεις κοσμο για τα δεδομενα που θες να παρουσιασεις παω πασο.οσο για εισητηρια ο μαρινακης θα σου κανει χαρη να παρει εισητηρια μπας και γεμισεις το γηπεδο γιατι πανω απο 35 χιλιαδες δεν σε βλεπω να εχεις :2funny: :2funny:αλλα να ζητας και εισητηρια στο Β γυρο τη να πας να δεις ρε κακομοιρη καμια 6αρα παλι ;)τωρα οσο για το πως θα λεγομαι αυτο αστο αλανακο κατσε λεγε οτι εχεις δει μπαλα μονο απο την αεκ να το λες και να το φωναζεις και μετα τη να σου πω ρε κακομοιρη οτι εχεις δει μπαλα;τη να πουμε και εμεις που εχουμε δει μιλαν τη τελος 80 αρχες 90 οτι εχουμε δει κλανιες;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλανι μου αρεσει το χιουμορ σου εχεις μεγαλη πλακα.αλλα πιο μεγαλη πλακα εχουν αυτοι που βγαινουν και λενε για ισοπαλιες ...μετα το παιχνιδι βλεπω να κανουν να εμφανιστουν παλι κανενα 2μηνο οπως με μετα την 6αρα :2funny:τωρα οσο αφορα το τη εχω δει εισαι πολυ μικρος και ατυχος που δεν εχεις δει αυτα που εχω δει.οσο για τα εισητηρια φυσικα και δεν μπορω να κοψω τα δικα σου εισητηρια αυτο θα ηταν παραλογο να το πω οπως και εσυ θα ηταν παραλογο να γεμισεςι το οακα.για θυμησε μου τα τελαυταια 6-7 χρονια ποσες φορες το εχεις γεμισει σε ντερμπι και ευρωπη;γιατι αν με 30-40 χιλιαδες το θεωρεις κοσμο για τα δεδομενα που θες να παρουσιασεις παω πασο.οσο για εισητηρια ο μαρινακης θα σου κανει χαρη να παρει εισητηρια μπας και γεμισεις το γηπεδο γιατι πανω απο 35 χιλιαδες δεν σε βλεπω να εχεις :2funny: :2funny:αλλα να ζητας και εισητηρια στο Β γυρο τη να πας να δεις ρε κακομοιρη καμια 6αρα παλι ;)τωρα οσο για το πως θα λεγομαι αυτο αστο αλανακο κατσε λεγε οτι εχεις δει μπαλα μονο απο την αεκ να το λες και να το φωναζεις και μετα τη να σου πω ρε κακομοιρη οτι εχεις δει μπαλα;τη να πουμε και εμεις που εχουμε δει μιλαν τη τελος 80 αρχες 90 οτι εχουμε δει κλανιες;
και εγω εχω δει απο κοντα την μεγαλη γιουβε και αλλες ευρωπαικες ομαδες... μη το γενικευεις το θεμα, εδω μιλαω για την αεκ και οτι εχει να κανει με αυτη την ομαδα, τωρα αν εσυ δεν εχεις ομαδα και μιλας για την μιλαν και ξερω γω τι δεν με αφορα... οσο για τον κοσμο ξερεις πολυ καλα οτι ο αεκτζης παει στο γηπεδο και οταν η ομαδα ειναι τριτοτεταρτη και εχει και 30-40 οπως λες... οι υπολοιποι οταν τερματιζαν τριτοτεταρτοι ποσο κοσμο ειχαν? ουτε ταξι μηπως? σιγουρα ειμαι μικρος στα χρονια αλλα υποστηριζω μεγαλη ομαδα, την οποια την κανει μεγαλη ο λαος της... εσυ υποστηριζεις μια ομαδα γειτονιας και τα αφεντικα της, οσο και να ποναει αυτη ειναι η αληθεια τυπε... το δεχεσε και ζεις με αυτο η καθεσε και συνεχιζεις τα παπατζιλικια... απλα πραγματα ;)

Επισκέπτης
και εγω εχω δει απο κοντα την μεγαλη γιουβε και αλλες ευρωπαικες ομαδες... μη το γενικευεις το θεμα, εδω μιλαω για την αεκ και οτι εχει να κανει με αυτη την ομαδα, τωρα αν εσυ δεν εχεις ομαδα και μιλας για την μιλαν και ξερω γω τι δεν με αφορα... οσο για τον κοσμο ξερεις πολυ καλα οτι ο αεκτζης παει στο γηπεδο και οταν η ομαδα ειναι τριτοτεταρτη και εχει και 30-40 οπως λες... οι υπολοιποι οταν τερματιζαν τριτοτεταρτοι ποσο κοσμο ειχαν? ουτε ταξι μηπως? σιγουρα ειμαι μικρος στα χρονια αλλα υποστηριζω μεγαλη ομαδα, την οποια την κανει μεγαλη ο λαος της... εσυ υποστηριζεις μια ομαδα γειτονιας και τα αφεντικα της, οσο και να ποναει αυτη ειναι η αληθεια τυπε... το δεχεσε και ζεις με αυτο η καθεσε και συνεχιζεις τα παπατζιλικια... απλα πραγματα ;)
η εισαι αφελης η απλα δεν ξερεις τη σου γινετε.οι μοναδικιες ομαδες που γεμιζαν γηπεδο ειδικα σε ΝΤΕΡΜΠΥ οταν ηταν τριτοτεταρτοι ειναι ο ολυμπιακος και ο παοκ.εσεις μισογεματα .αυτα ειναι γεγονοτα αποδεδειγμενα.παιζεις ντερμπυ περσι με το βαζελο στο μοναδικο στοχο που σου απεμεινε και δεν εχεις πανω απο 35χιλιαδες.αν ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες με το κοσμο χαλαλι σου.εγω θυμαμαι το γαυρο στα πετρινα χρονια και ειχε ενα καραισκακη γεματο στο 70%των παιχνιδιων.αντιθετα θυμαμαι εσενα στο οακα να εχει 4-5 χιλιαδες κοσμο;γιαυτο αλλου αυτα περι κοσμου.οσο για εμας εγω ποτ εδεν ειπα οτι εχω 40-50χιλιαδες κοσμο.αντιθετα εσυ που τα λες εκτιθεσαι.ουτε καν το βαζελο δεν πιανεις σε ντερμπυ αυτοι τουλαχιστον με γαυρο το γεμιζαν εσυ;αλλα ειπαμε κοντη γιορτη την κυριακη για να δουμε...και η ομαδα παει σουπερ με νικη περνας μπροστα και πας για πρωταθλημα :2funny: :2funny:για να σε δω ποσο κοσμο θα εχεις;τελος εγω σου  απαντησα στο οτι εσυ ειπες οτι εβλεπες μονο αεκ.εγω βλεπω καλο ποδοσοσφαιρο οποια ομαδα και να ειναι αυτη.γιαυτο μπορω να εχω πιο τεκμηριωμενη αποψη εσυ αντιθετα βλεπεις μονο αεκ ;)σε καλυψα;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η εισαι αφελης η απλα δεν ξερεις τη σου γινετε.οι μοναδικιες ομαδες που γεμιζαν γηπεδο ειδικα σε ΝΤΕΡΜΠΥ οταν ηταν τριτοτεταρτοι ειναι ο ολυμπιακος και ο παοκ.εσεις μισογεματα .αυτα ειναι γεγονοτα αποδεδειγμενα.παιζεις ντερμπυ περσι με το βαζελο στο μοναδικο στοχο που σου απεμεινε και δεν εχεις πανω απο 35χιλιαδες.αν ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες με το κοσμο χαλαλι σου.εγω θυμαμαι το γαυρο στα πετρινα χρονια και ειχε ενα καραισκακη γεματο στο 70%των παιχνιδιων.αντιθετα θυμαμαι εσενα στο οακα να εχει 4-5 χιλιαδες κοσμο;γιαυτο αλλου αυτα περι κοσμου.οσο για εμας εγω ποτ εδεν ειπα οτι εχω 40-50χιλιαδες κοσμο.αντιθετα εσυ που τα λες εκτιθεσαι.ουτε καν το βαζελο δεν πιανεις σε ντερμπυ αυτοι τουλαχιστον με γαυρο το γεμιζαν εσυ;αλλα ειπαμε κοντη γιορτη την κυριακη για να δουμε...και η ομαδα παει σουπερ με νικη περνας μπροστα και πας για πρωταθλημα :2funny: :2funny:για να σε δω ποσο κοσμο θα εχεις;τελος εγω σου  απαντησα στο οτι εσυ ειπες οτι εβλεπες μονο αεκ.εγω βλεπω καλο ποδοσοσφαιρο οποια ομαδα και να ειναι αυτη.γιαυτο μπορω να εχω πιο τεκμηριωμενη αποψη εσυ αντιθετα βλεπεις μονο αεκ ;)σε καλυψα;
στα πετρινα χρονια εγω θυμαμε κατι 3χιλιαρα σε ματσακια ολυμπιακου-παναχαικης...για να μην πω για τα τοτε φιλαρακια σου τους βαζελους που εσκαγαν φιλαδεφλια καμια 300ρια νοματεοι... ποσα σου δινει το αφεντικο για να κανεις τον παπατζη τωρα αληθεια? κανα 500ρικο?  :think: τωρα καθομαι και μιλαω με ενα ατομο για ομαδες και δεν ξερω ειλικρινα τι ομαδα ειναι... δεν περιμενω να μου πεις, μεχρι τωρα γαυρο και λιγο πανιωνιο σε κοβω... δεν εχει νοημα να μιλαμε για ποδοσφαιρο ρε τυπε, αλλιως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα, λογο ηλικιας μαλλον οσα χρονια σου μενουν θελεις να τα περασεις καλα και σε καταλαβαινω... καλυτερα να τα λεμε στο θρεντ του στοιχηματος για τα υπολοιπα... εσυ του χρονου θα ερθεις εδω και θα υποστηριζεις τον μπαογκ η ξερω γω που αλλου σε παει το συμφερον...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο βάζελος νομίζω ότι έχει κάνει το αρνητικότερο ρεκόρ σε προσέλευση κόσμου σε παιχνίδι της Α'Εθνικής από τις ομάδες του ΠΟΚ.Ήταν σε έναν αγώνα πρωταθλήματος ,Τετάρτη πάντως που πήγαινε κατά διαόλου τότε-νομίζω ότι ήταν η εποχή που δεν είχαν βγει ούτε Ευρώπη πριν 8-9 χρόνια.Είχαν κόψει περίπου 250 εισιτήρια.

Επισκέπτης
στα πετρινα χρονια εγω θυμαμε κατι 3χιλιαρα σε ματσακια ολυμπιακου-παναχαικης...για να μην πω για τα τοτε φιλαρακια σου τους βαζελους που εσκαγαν φιλαδεφλια καμια 300ρια νοματεοι... ποσα σου δινει το αφεντικο για να κανεις τον παπατζη τωρα αληθεια? κανα 500ρικο?  :think: τωρα καθομαι και μιλαω με ενα ατομο για ομαδες και δεν ξερω ειλικρινα τι ομαδα ειναι... δεν περιμενω να μου πεις, μεχρι τωρα γαυρο και λιγο πανιωνιο σε κοβω... δεν εχει νοημα να μιλαμε για ποδοσφαιρο ρε τυπε, αλλιως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα, λογο ηλικιας μαλλον οσα χρονια σου μενουν θελεις να τα περασεις καλα και σε καταλαβαινω... καλυτερα να τα λεμε στο θρεντ του στοιχηματος για τα υπολοιπα... εσυ του χρονου θα ερθεις εδω και θα υποστηριζεις τον μπαογκ η ξερω γω που αλλου σε παει το συμφερον...
ρε αλανακο μην με κανεις να ψαχνω τωρα στοιχεια.τη μπαλα μη τη πετας αλλου.σε ρωταω αφου θες φρεσκα κουλουρια.περσι ποσα εισητηρια εκοψες με γαυρο βαζελο και στο κυπελλο;θυμασαι;την τελευταια 7ετια πες ποτε γεμισες το οακα.ολοι αυτοι που σου ειπα στα ντερμπυ το ειχαν φουλ γεματο ;)δεν ειναι κακο να ακους και κανεναν αλλο μαθαινεις ;)οσο για την ειρωνια σου απλα δειχνει την αδυναμια σου να απαντησεις σε ολα αυτα.παρτο χαμπαρι σε κοσμο εισαι η 4 ομαδα στην ελλαδα.ειτε σου αρεσει ειτε οχι.οσο για μενα για να σε προλαβω εγω ποτε δεν ειπα οτι γεμιζα γηπεδα..εσυ το ειπες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε αλανακο μην με κανεις να ψαχνω τωρα στοιχεια.τη μπαλα μη τη πετας αλλου.σε ρωταω αφου θες φρεσκα κουλουρια.περσι ποσα εισητηρια εκοψες με γαυρο βαζελο και στο κυπελλο;θυμασαι;την τελευταια 7ετια πες ποτε γεμισες το οακα.ολοι αυτοι που σου ειπα στα ντερμπυ το ειχαν φουλ γεματο ;)δεν ειναι κακο να ακους και κανεναν αλλο μαθαινεις ;)οσο για την ειρωνια σου απλα δειχνει την αδυναμια σου να απαντησεις σε ολα αυτα.παρτο χαμπαρι σε κοσμο εισαι η 4 ομαδα στην ελλαδα.ειτε σου αρεσει ειτε οχι.οσο για μενα για να σε προλαβω εγω ποτε δεν ειπα οτι γεμιζα γηπεδα..εσυ το ειπες.

η τρίτη είναι η ΑΕΚ,με στοιχεία τεκμηριωμένα,κάπου 300.000 περισσότεροι από τον ΠΑΟΚ,αφού θες να το παίξεις έξῦπνος.
Εσύ πές μας το κωλοχανείο σου σε ποια θέση στην Ελλάδα είστε;;;
περνάτε τον Παναιτωλικό,τον Ολ.Βόλου,τα Άσπρα Χώματα και τον Αετό Σκύδρας ή όχι;;;;;
άντε πες μας για αν πιάνετε οπαδικά πάτο και άσε τις μεγάλες ομάδες.

Και αφού την ψάχνεις τόσο εγώ έχω δει έρευνα που είχε δημοσιευτεί στο ΑΕΚ EMPIRE και με στοιχεία ήταν 2.500.000 οι γαύροι,2.300.000 οι βάζελοι,1,5 η ΑΕΚ και 1,2 ο ΠΑΟΚ.
Εσείς δεν περνάγατε το ένα τοις χιλίοις.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,παναγίτσα μου κέφια που έχω με τα γατάκια σήμερα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε καληνύχτα σας αδέρφια.Κλείνω γιατί έχω και δουλειές

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η εισαι αφελης η απλα δεν ξερεις τη σου γινετε.οι μοναδικιες ομαδες που γεμιζαν γηπεδο ειδικα σε ΝΤΕΡΜΠΥ οταν ηταν τριτοτεταρτοι ειναι ο ολυμπιακος και ο παοκ.εσεις μισογεματα
δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γεμισεις γηπεδο 28000
αν μαλιστα οι τζαμπατζηδες ειναι χιλιαδες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

Επισκέπτης
δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γεμισεις γηπεδο 28000
αν μαλιστα οι τζαμπατζηδες ειναι χιλιαδες
ενω στο οακα ειναι ολα με εισητηρια :grin:αληθεια για πες μου στα υπιτιθεμενα μεγαλα ματς ποσα εισητηρια εκοβαν η ποσο κοσμο με τους τζαμπατζηδες ειχαν;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ενω στο οακα ειναι ολα με εισητηρια :grin:αληθεια για πες μου στα υπιτιθεμενα μεγαλα ματς ποσα εισητηρια εκοβαν η ποσο κοσμο με τους τζαμπατζηδες ειχαν;
δεν πειθεις... εξασκησου περισοτερο :grin:

Συνημμένα

• edoPapasEkeiPapas.jpg
    edoPapasEkeiPapas.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 14

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εμενα ρωτας;
εγω σου λεω τι γινεται στην Τουμπα
οσες φορες εχω παει στο ΟΑΚΑ και παλιοτερα στην Φιλαδελφεια δεν εχω δει το χαλι που γινεται στην Τουμπα
για Καραισκακη δεν ξερω,δεν εχω παει

Επισκέπτης
εμενα ρωτας;
εγω σου λεω τι γινεται στην Τουμπα
οσες φορες εχω παει στο ΟΑΚΑ και παλιοτερα στην Φιλαδελφεια δεν εχω δει το χαλι που γινεται στην Τουμπα
για Καραισκακη δεν ξερω,δεν εχω παει
τυπε επειδη τα ξερω απο πρωτο χερι στο οακα μπανουν 20 ατομα με ενα εισητηριο.και στο βαζελο και στην αεκ το ιδιο γινετε τοσα χρονια.και οποιος θελει ας με διαψευσει.προσωπικα ειχα παει το 2005 με την μπαρσελονα υποτιθετε ευρωπαικο τσαμπιον λιγκ μπηκαμε 8 ατομα με ενα εισητηριο.οσο για τη φιλαδελφεια ασε εκει δεν υπηρχε εισητηριο.οσο για το καραισκακη εκει να δες τη γινετε ακομα και τωρα που υποτιθετε υπαρχει ελεγχος.μπατε σκυλοι αλεστε ;)για πιο παλια δεν μιλαμε τη γινοταν οποιος γουσταρε εμπαινε.δεν εχετε εσεις αυτα τα προνομοια.η ελλαδα ειναι μια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom