alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τωρα οκ τερμα τα αστεια... αν θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα ομορφα και ωραια θα πεις πρωτα τι ομαδα εισαι...δες και τα δικο σου ακαταριπτα ρεκορ
τωρα οκ τερμα τα αστεια... αν θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα ομορφα και ωραια θα πεις πρωτα τι ομαδα εισαι...δες και τα δικο σου ακαταριπτα ρεκορ
ρε εισαι βλακας η τον κανεις.ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ80.σταματα αλανακο ξεφτυλιζεσαι.αν δεν ξερεις καλο θα ειναι νξα μην μιλας ;)καλα εσυ πηγες 10τια 80 οταν ο γαυρος επαιζε στο οακα
εγω εκτιθομε? ρε τυπε εδω εχει παρει γραμμη ολο το θρεντ ποσο υπαλληλαρας εισαι μη μιλας για ξεφτιλα... εδω παπας εκει παπας που ειναι ο πανιωνιος? στο λεοφωριο του λουνα παρκ
παντα με στοιχεια και στη χιλιετια που θες τερμα τα αστεια αλανακο απλα εκτιθεσαι.οταν θα μιλας μαζι μου καλο θα ειναι πρωτα να σκεφτεσαι τη κοτσανα θα αμολυσεις.ακου αν χωραει 72000;ρε μπαγασα εισαι σιγουρος οτι βλεπεις μπαλα απο το 92 και μετα.γιατι και ο βαζελος με τον αγιαξ στον ημιτελικο του 1996 ειχε 74000χιλιαδες.και ημουν και μεσα ;)τωρα οκ τερμα τα αστεια... αν θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα ομορφα και ωραια θα πεις πρωτα τι ομαδα εισαι...
kαλα λεγε τα δικα σου εσυ... οσα και να λες προισταμενο δεν θα σε κανουν, μια ζωη υπαλληλο θα σε εχουν... αντε να σε στειλουν και καμια εκδρομη με το λεωφοριο απο το τσιρκο... μεχρι εκει ;)ρε εισαι βλακας η τον κανεις.ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ80.σταματα αλανακο ξεφτυλιζεσαι.αν δεν ξερεις καλο θα ειναι νξα μην μιλας ;)
τοτε εισουν τριφυλαρα δικε μου? ρε μιλαμε για καταντια μεγαληπαντα με στοιχεια και στη χιλιετια που θες τερμα τα αστεια αλανακο απλα εκτιθεσαι.οταν θα μιλας μαζι μου καλο θα ειναι πρωτα να σκεφτεσαι τη κοτσανα θα αμολυσεις.ακου αν χωραει 72000;ρε μπαγασα εισαι σιγουρος οτι βλεπεις μπαλα απο το 92 και μετα.γιατι και ο βαζελος με τον αγιαξ στον ημιτελικο του 1996 ειχε 74000χιλιαδες.και ημουν και μεσα ;)
οταν πλεον δεν εχεις κανενα επιχειρημα οτι εχεις πει εχεις φαει φολα αρχιζεις τα περι υπαλληλου.δηλαδη τα εισητηρια ειναι υπαλληλοι; κριμα γιατι σε ειχα για σοβαρο αλλα οσο περναει η ωρα χανεις τον ελεγχο και δεν ξερεις τη λες.εγω απλα στοιχεια ποσταρω στις μπαρουφες που λες.αν αυτο σημαινει οτι ειμαι υπαλληλος...τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα....η βλακεια νικησεkαλα λεγε τα δικα σου εσυ... οσα και να λες προισταμενο δεν θα σε κανουν, μια ζωη υπαλληλο θα σε εχουν... αντε να σε στειλουν και καμια εκδομη με το λεωφοριο απο το τσιρκο... μεχρι εκει ;)
συνεχισε να εκτιθεσαι.εγω ας ημουν οτι θες εσυ σταματα να εκτιθεσαι.το σταματω γιατι αν συνεχισω θα εχουμε και αλλα ωραια.να εισαι καλα μαθαμε οτι το οακα σημερα δεν μαζευει πανω απο 72000.ρε μπαγασα σιγουρα εχεις παει σε γηπεδο ;)τοτε εισουν τριφυλαρα δικε μου? ρε μιλαμε για καταντια μεγαλη
και εγω για σοβαρο σε ειχα αλλα πλεον καταλαβα ποιος εισαι... ο βαζελογαυρος 4 που αραζεις σουπερ 3 και εχεις το πανο πανθηρες ν σμυρνη... γιαυτο και εγω σηκωνω τα χερια ψηλα αλλα η ρουφιανια και το γλυψιμο δεν θα νικησειοταν πλεον δεν εχεις κανενα επιχειρημα οτι εχεις πει εχεις φαει φολα αρχιζεις τα περι υπαλληλου.δηλαδη τα εισητηρια ειναι υπαλληλοι; κριμα γιατι σε ειχα για σοβαρο αλλα οσο περναει η ωρα χανεις τον ελεγχο και δεν ξερεις τη λες.εγω απλα στοιχεια ποσταρω στις μπαρουφες που λες.αν αυτο σημαινει οτι ειμαι υπαλληλος...τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα....η βλακεια νικησε
ολοι θελουν τα κακο της αεκ αλανακο.μιλαμε εσυ δεν παλευεσαι με τιποτα.οταν σου λεω οτι εισαι ασχετος και οι γνωσεις σου περιοριζονται μονο στην αεκ και αυτα απο το 92 και μετα εσυ λες οτι ειμαι βαζελογαυρος οταν εκτιθεσαι μονος σου με αυτα που λες για τα εισητηρια και απλα σου παραθετω στοιχεια αμεσως το γυριζεις παλι στο γλυψιμο.απο εκει και περα τη να συζητησω μαζι σου σοβαρα; οτι και να σου πω που δεν εχεις απαντηση για τις ανακριβειες που λες αμεσως το γυριζεις στο μαρινακη στο βαζελο και οπου θες.μου θυμηζεις το ανεκδοτο με το μπατσο που δεν ηξερε να γραφει τιποτα αλλο και εγραφε ολα στο''χαντακι''ετσι εισαι και εσυ οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ολα στο ''μαρινακη''και εγω για σοβαρο σε ειχα αλλα πλεον καταλαβα ποιος εισαι... ο βαζελογαυρος 4 που αραζεις σουπερ 3 και εχεις το πανο πανθηρες ν σμυρνη... γιαυτο και εγω σηκωνω τα χερια ψηλα αλλα η ρουφιανια και το γλυψιμο δεν θα νικησει
και κατι τελευταιο... φολα τρωνε τα γατακια
καλο βραδυ
ρε κακομοιρε ακομα μιλας εσυ? καθε φορα που μπαινεις να γραψεις τα παπατζιλικια σου αντι να απαντησεις σε αυτα που λεω το γυρνας και λες για τα ματς που ειδες τη μιλαν? αλλα σου λεω και εσυ καθεσε και βαζεις τα εισητηρια του 2010? οποτε δεις τα σκουρα φωναζεις και απο ενα γαυρο για συμπαρασταση? ουτε σε ενα φορουμ δεν μπορεις να σταθεις και φωναζεις ενυσχισεις και μιλας κ απο πανω για το ποιος εκτιθετε... αλλα ετσι εχετε μαθει δυστηχως δυο δυο, μονοι σας απλα δεν φτουρατε... περαστικαολοι θελουν τα κακο της αεκ αλανακο.μιλαμε εσυ δεν παλευεσαι με τιποτα.οταν σου λεω οτι εισαι ασχετος και οι γνωσεις σου περιοριζονται μονο στην αεκ και αυτα απο το 92 και μετα εσυ λες οτι ειμαι βαζελογαυρος οταν εκτιθεσαι μονος σου με αυτα που λες για τα εισητηρια και απλα σου παραθετω στοιχεια αμεσως το γυριζεις παλι στο γλυψιμο.απο εκει και περα τη να συζητησω μαζι σου σοβαρα; οτι και να σου πω που δεν εχεις απαντηση για τις ανακριβειες που λες αμεσως το γυριζεις στο μαρινακη στο βαζελο και οπου θες.μου θυμηζεις το ανεκδοτο με το μπατσο που δεν ηξερε να γραφει τιποτα αλλο και εγραφε ολα στο''χαντακι''ετσι εισαι και εσυ οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ολα στο ''μαρινακη''
τελικα εσυ εισαι βλακας εκτιθεμαι σε αυτα που σου απανταω.σε τη δεν σου απαντησα ρε κακομοιρη;αυτα που θες εσυ;να σου πω οτι ειμαι υπαλληλος του βαζελου και του γαυρου;τοσο μυαλο εχεις ρε αλανακο;λες οτι ξερεις και βλεπεις μπαλα και δεν γνωριζεις οτι στο οακα χωρανε πανω απο 70000 κοσμο και θες να πιστεψω οτι πας γηπεδο;εγω σου παρεθεσα τα περι μιλαν για να σου δειξω οτι εκτος απο αεκ παο γαυρο πανιωνιο εχω δει πολυ περισοτερα και μπορω να εχω αποψη για πολλα.τωρα τα υπολοιπα ολοι ειδαν ποιος εκετεθηκε με αυτα που γραφει.οτι σου εχω γραψει ειναι γεγονοτα.τοσο απλα.τωρα τα υπολοιπα συνεχιζεις τις αερολογιες χωρις νοημα προσπαθεις να κρυφτεις βριζοντας και κανοντας επιθεσεις προσωπικες.το ποιος λοιπον εχει μαθει αυτο φαινεται.ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΑΛΑΝΑΚΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΟΑΚΑ; απαντηση.....ξερω υπαλληλος εντυπωσεις...περαστικα.........ενισχυσειςρε κακομοιρε ακομα μιλας εσυ? καθε φορα που μπαινεις να γραψεις τα παπατζιλικια σου αντι να απαντησεις σε αυτα που λεω το γυρνας και λες για τα ματς που ειδες τη μιλαν? αλλα σου λεω και εσυ καθεσε και βαζεις τα εισητηρια του 2010? οποτε δεις τα σκουρα φωναζεις και απο ενα γαυρο για συμπαρασταση? ουτε σε ενα φορουμ δεν μπορεις να σταθεις και φωναζεις ενυσχισεις και μιλας κ απο πανω για το ποιος εκτιθετε... αλλα ετσι εχετε μαθει δυστηχως δυο δυο, μονοι σας απλα δεν φτουρατε... περαστικα
το οακα το γεμισα περσυ στον τελικο υπαληλαρα μου το οακα χωρουσε πανω απο 70 χιλιαδες καποιες αλλες εποχες... ουτε σε εβρισα ουτε σου εκανα επιθεση απλα σε ποναει που λεω την αληθεια... η αληθεια ειναι οτι εισαι υπαλληλαρας και μια ζωη θα παρακαλας για να σου πεταξουν το κοκκαλακι να γλυψεις... την κουβεντα αλλιως την ξεκιναω και απλα το πας οπου θες εσυ και οπου πιστευεις οτι εχεις κατι να πεις... αλλα τι να πεις... πες μας καλυτερα για τις βολτες που σε κανουν με τα λεωφορια απο τα τσιρκα και τα λουνα παρκ... πες μας για τα παρακαλια να σου δωσουν κανα παιχτακι... πες μας για το γλυψιμο που κανεις μπας και τους πουλησεις κανα διαρκειας για να φανει οτι εχεις κοσμο στο γηπεδο που παιζει η ομαδα της γειτονιας... πες μας για τα πριμ που σου ταζουν να κερδισεις τους αντιπαλους τους... αυτα πες μας και οχι οτι σε συμφερει... αλλα ξερω αν τα πεις αυτα θα χασεις το μισθο ε? πακετο ρε τυπε...τελικα εσυ εισαι βλακας εκτιθεμαι σε αυτα που σου απανταω.σε τη δεν σου απαντησα ρε κακομοιρη;αυτα που θες εσυ;να σου πω οτι ειμαι υπαλληλος του βαζελου και του γαυρου;τοσο μυαλο εχεις ρε αλανακο;λες οτι ξερεις και βλεπεις μπαλα και δεν γνωριζεις οτι στο οακα χωρανε πανω απο 70000 κοσμο και θες να πιστεψω οτι πας γηπεδο;εγω σου παρεθεσα τα περι μιλαν για να σου δειξω οτι εκτος απο αεκ παο γαυρο πανιωνιο εχω δει πολυ περισοτερα και μπορω να εχω αποψη για πολλα.τωρα τα υπολοιπα ολοι ειδαν ποιος εκετεθηκε με αυτα που γραφει.οτι σου εχω γραψει ειναι γεγονοτα.τοσο απλα.τωρα τα υπολοιπα συνεχιζεις τις αερολογιες χωρις νοημα προσπαθεις να κρυφτεις βριζοντας και κανοντας επιθεσεις προσωπικες.το ποιος λοιπον εχει μαθει αυτο φαινεται.ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΑΛΑΝΑΚΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΟΑΚΑ; απαντηση.....ξερω υπαλληλος εντυπωσεις...περαστικα.........ενισχυσεις
γραφεις ενα ποστ δεν απαντας φυσικα γιατι περσι ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ.εσυ αναρωτηθηκες αν χωραει 72000 κοσμο και οχι εγω.στο υπολοιπο ποστ συνεχιζεις τα ιδια αφου παλι εκτειθεσαι οτι το γεμισες αφου δεν το γεμισες μονο σου ;)λες δεν βριζεις το να ειρωνευεσαι και να απαντας συνεχεια με τα ιδια ακριβως πραγματα δειχνεςι οτι απλα δεν εχεις απαντησεις προσπαθωντας να μειωσεις τον συνομιλητη σου με μαλακιες.το αν ειμαι υπαλληλος το ξερω εγω αλανακο.εσυ παντως αφου γεμισες περσι το σταδιο στο τελικο ...ας βγουν καποιοι εδω να σου απαντησουν το τη μαλακιες λες;πλεον δεν μπορω να ασχοληθω σοβαρα οταν δεν μπορεις να δεις την πραγματικοτητα η μαλλον οταν δεν ξερεις την λες και ποσταρεις απλα για να ειρωνευτεις εκτειθοντας τον ιδιο σου τον ευατο.ξανασκεψου το παντως ποτε γεμισεςσε ΝΤΕΡΜΠΥ το οακα.μην μου πεις μονο στον τελικο με το γαυρο γιατι εκει θα γελασουμε ολοιτο οακα το γεμισα περσυ στον τελικο υπαληλαρα μου το οακα χωρουσε πανω απο 70 χιλιαδες καποιες αλλες εποχες... ουτε σε εβρισα ουτε σου εκανα επιθεση απλα σε ποναει που λεω την αληθεια... η αληθεια ειναι οτι εισαι υπαλληλαρας και μια ζωη θα παρακαλας για να σου πεταξουν το κοκκαλακι να γλυψεις... την κουβεντα αλλιως την ξεκιναω και απλα το πας οπου θες εσυ και οπου πιστευεις οτι εχεις κατι να πεις... αλλα τι να πεις... πες μας καλυτερα για τις βολτες που σε κανουν με τα λεωφορια απο τα τσιρκα και τα λουνα παρκ... πες μας για τα παρακαλια να σου δωσουν κανα παιχτακι... πες μας για το γλυψιμο που κανεις μπας και τους πουλησεις κανα διαρκειας για να φανει οτι εχεις κοσμο στο γηπεδο που παιζει η ομαδα της γειτονιας... πες μας για τα πριμ που σου ταζουν να κερδισεις τους αντιπαλους τους... αυτα πες μας και οχι οτι σε συμφερει... αλλα ξερω αν τα πεις αυτα θα χασεις το μισθο ε? πακετο ρε τυπε...
Εδω παπας εκει παπας οπου σε παει ο ανεμος πας... αντε φωναξε κανα γαυρο τωρα να ερθει να σε στηριξει
εισουν και εσυ περιστεριωτης περσυ ε?γραφεις ενα ποστ δεν απαντας φυσικα γιατι περσι ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ.εσυ αναρωτηθηκες αν χωραει 72000 κοσμο και οχι εγω.στο υπολοιπο ποστ συνεχιζεις τα ιδια αφου παλι εκτειθεσαι οτι το γεμισες αφου δεν το γεμισες μονο σου ;)λες δεν βριζεις το να ειρωνευεσαι και να απαντας συνεχεια με τα ιδια ακριβως πραγματα δειχνεςι οτι απλα δεν εχεις απαντησεις προσπαθωντας να μειωσεις τον συνομιλητη σου με μαλακιες.το αν ειμαι υπαλληλος το ξερω εγω αλανακο.εσυ παντως αφου γεμισες περσι το σταδιο στο τελικο ...ας βγουν καποιοι εδω να σου απαντησουν το τη μαλακιες λες;πλεον δεν μπορω να ασχοληθω σοβαρα οταν δεν μπορεις να δεις την πραγματικοτητα η μαλλον οταν δεν ξερεις την λες και ποσταρεις απλα για να ειρωνευτεις εκτειθοντας τον ιδιο σου τον ευατο.ξανασκεψου το παντως ποτε γεμισεςσε ΝΤΕΡΜΠΥ το οακα.μην μου πεις μονο στον τελικο με το γαυρο γιατι εκει θα γελασουμε ολοι
υπαλληλακο η κουβεντα ξεκινισε για την στηριξη του κοσμου οταν η ομαδα ειναι τριτοτεταρτη και οχι για το ποτε γεμιζω η οχι... ασε τα παπατζιλικια, για να βγαλεις το μεροκαματακι πρεπει να δουλεψεις ποιο σκληρα...βεβαια μπορει εσυ να θεωρεις 33000 κοσμο γεματο γηπεδο.αν ειναι ετσι παω πασο.αλλωστε δεν νομιζω να εχεις δει ποτε σου το οακα γεματο ;)
για να δεις αφου εχειςεκτεθει λεγοντας οτι εχεις γεμισει το οακα ξαφνικα ολοι οσοι παιζουν εναντιον της αεκ δεν εχουν κανενα οπαδο και ολοι οι γαυροι οι βαζελοι και οι λοιποι πανε να υποστηριξουν την εκαστοτε ομαδα δυστυχως εχει εμονες και νομιζεις οτι ολοι εχουν την εννοια να ασχοληθουν εναντιον της κατατρεγμενης/ημαρτον τη αλο θα μας πεις.εκτιθεσαι που λες οτι γεμισες το γηπεδο οταν ολα μαζι τα εισητηρια δεν ξεπερνουσαν τα 50000χιλιαδες.παρολαυτα εσυ ειπες οτι το γεμισες.μετα το γυρισες λεγοντα ςενταξει μωρε δεν ηταν ολοι περιστεριωτες και φυσικα συνεχιζεις το ιδιο ειρωνικο σου υφος.εγω σου απανταω παντα με γεγονοτα που σε εκθετουν και σου λεω ποσο βλακας εισαι..δυστυχως εσυ αντι να κανεις την κοτα συνεχιζεις να επιτιθεσαι να ειρωνευεσαι και να γραφεις μπουρδες.μεχρι τωρα δειχνεις οτι δεν γνωριζεις ουτε ποσο κοσμο εχεις χδε δικα σου ματς ..και εχω δικιο που αναρωτιεμαι τελικα εχεις παει ποτε σου στο γηπεδο;συνεχισε αλανακο εχεις μεγαλη πλακα παντως.εισουν και εσυ περιστεριωτης περσυ ε?
ποιοι περιστεριωτες ρε κακομοιρη που μεχρι και γαυροι που τους γνωριζω ηταν μεσα... αντε και του χρονου θα σου δωσουν και μπονους αν το συνεχισεις...
τι να ειρωνευτω ρε ανθρωπε? εσυ ριχνεις το επιπεδο σου με αυτους που πας και υποστηριζεις... αλλα δυστηχως εχεις χασει το τρενο απο πολυ καιρο οπως καταλαβαινω, μιας και λες πως εισαι και μεγαλος πολυ αργα πλεον να γυρισεις πισω... σοβαρα τωρα δεν ντρεπεσε να φωναζεις την μια κυριακη θρυλε ολε την επομενη πανιωναρα και καπακι ατρομητος στον τελικο?
Το οακα ξερεις δυσκολευομαι να το γεμιζω συνεχεια γιατι δεν εχω υπαλληλους,παραρτηματα,ρουφιανους και γλυφτες στην εξεδρα οπως τα αφεντικα σου... φυσικα ομως η κουβεντα δεν ξεκινισε ετσι γιατι ποτε δεν σου ειπα εγω οτι γεμιζω καθε κυριακη η καθε χρονο, εσυ λες απλα αυτα που σε συμφερουν για να εχεις να πεις κατι, ξερουν να διαλεγουν υπαλληλακια,δεν πετανε τα λεφτα τους χωρις να πιασουν τοπο...
Λυπαμαι παντως για την καταντια σας, σαν φιλαθλους αλλα και ανθρωπους, η οποια αρχιζει και γενικευετε δυστηχως...
εκτιθεσαι γιατι σου εχω απαντησει οτι ο γαυρος και ο παοκ οταν ηταν τριτοτεταρτοι ειχαν 70000 κοσμο ο μεν 40000κοσμο ο δε ;)εσυ αυτα τα νουμερα δεν τα εκανες οταν ησουν πρωτος ;)τοσο απλα αλανακο και με στοιχεια παντα ;)μην με κανεις να στα παραθεσω και εκτεθεις παλι.υπαλληλακο η κουβεντα ξεκινισε για την στηριξη του κοσμου οταν η ομαδα ειναι τριτοτεταρτη και οχι για το ποτε γεμιζω η οχι... ασε τα παπατζιλικια, για να βγαλεις το μεροκαματακι πρεπει να δουλεψεις ποιο σκληρα...
γαυρακο δεκαετια 90 οταν εισασταν τριτοτεταρτοι με το ζορι γεμιζατε το τηγανι στα ντερμπι μονο... αλλα συγνωμη τοτε εισουν βαζελακι ξεχασα, οι φιλοι σου οι βαζελοι λοιπον πανω απο 3-4 χιλιαδες δεν ειχαν στο οακα, αρνητικο ρεκορ σε εκτος με 300 ατομα στα φιλαδελφεια στο 3-0 (με γκολαρα μανωλα) και 7-8 χιλιαδες στο οακα στο 0-0,υπαρχουν και αλλα στοιχεια... εγω τα στοιχεια που περιμενω ακομα απο σενα αν τελικα εχεις τα κοτσια να τα παραθεσεις ειναι τα εξης, βολτες με το ματζικ μπας του τσιρκου, μουφα βαθμοι για να σωθεις, πριμ για να κοψεις βαθμουδακια απο αντιπαλους, παρακαλια στην στρατια για να ερθουν στην πλατεια και να εχεις κοσμο... αυτα τα στοιχεια πες μας... αντε γαυρακο ξεκινα...εκτιθεσαι γιατι σου εχω απαντησει οτι ο γαυρος και ο παοκ οταν ηταν τριτοτεταρτοι ειχαν 70000 κοσμο ο μεν 40000κοσμο ο δε ;)εσυ αυτα τα νουμερα δεν τα εκανες οταν ησουν πρωτος ;)τοσο απλα αλανακο και με στοιχεια παντα ;)μην με κανεις να στα παραθεσω και εκτεθεις παλι.