Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γαυρακο δεκαετια 90 οταν εισασταν τριτοτεταρτοι με το ζορι γεμιζατε το τηγανι στα ντερμπι μονο... αλλα συγνωμη τοτε εισουν βαζελακι ξεχασα, οι φιλοι σου οι βαζελοι λοιπον πανω απο 3-4 χιλιαδες δεν ειχαν στο οακα, αρνητικο ρεκορ σε εκτος με 300 ατομα στα φιλαδελφεια στο 3-0 (με γκολαρα μανωλα) και 7-8 χιλιαδες στο οακα στο 0-0,υπαρχουν και αλλα στοιχεια... εγω τα στοιχεια που περιμενω ακομα απο σενα αν τελικα εχεις τα κοτσια να τα παραθεσεις ειναι τα εξης, βολτες με το ματζικ μπας του τσιρκου, μουφα βαθμοι για να σωθεις, πριμ για να κοψεις βαθμουδακια απο αντιπαλους, παρακαλια στην στρατια για να ερθουν στην πλατεια  και να εχεις κοσμο... αυτα τα στοιχεια πες μας... αντε γαυρακο ξεκινα...
τελικα εισαι βλακας :jerking:σου εχω παραθεσει τοσα στοιχεια...οταν στα παραθετω μου λες...καλα εγω δεν ειπα οτι γεμιζα το γηπεδο....μετα μου λες καποια παιχνιδια που ειχαν λιγο κοσμο.τη να σου πω ρε αφου το ασπρο το κανεις μαυρο.οταν μου λες οτι περσι γεμισες το οακα πες μου ειληκρινα τη να σου παραθεσω εγω;και που στα εδειξα παλι λες τις ιδιες ανακριβειες.τελος παντων κυριακη κοντη γιορτη εισαι δευτερος με νικη πας πρωτος για να δουμε θα κανεις 40000 χιλαιδες εισητηρια...αφου αυτο ειναι το ταβανι σου οπως εχεις παραδεχτει με τα 33000 του τελικου.ειπαμε γεμιζεις το οακα με 33000 κοσμο :headbang:αυτα λες αλανακο πως να σε παρω στα σοβαρα...ξερω ξερω..υπαλληλος του γαυροβαζελου και τετοια.απλα μια υπενθυμηση ο γαυρος εχει γεμισει το οακα 70000 οταν επαιζε με παναχαικη και δεν διεκδικουσε τιποτα ;)εσυ δεν το γεμιζεςα ακομα και οταν επερνες πρωταθλημα ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τελικα εισαι βλακας :jerking:σου εχω παραθεσει τοσα στοιχεια...οταν στα παραθετω μου λες...καλα εγω δεν ειπα οτι γεμιζα το γηπεδο....μετα μου λες καποια παιχνιδια που ειχαν λιγο κοσμο.τη να σου πω ρε αφου το ασπρο το κανεις μαυρο.οταν μου λες οτι περσι γεμισες το οακα πες μου ειληκρινα τη να σου παραθεσω εγω;και που στα εδειξα παλι λες τις ιδιες ανακριβειες.τελος παντων κυριακη κοντη γιορτη εισαι δευτερος με νικη πας πρωτος για να δουμε θα κανεις 40000 χιλαιδες εισητηρια...αφου αυτο ειναι το ταβανι σου οπως εχεις παραδεχτει με τα 33000 του τελικου.ειπαμε γεμιζεις το οακα με 33000 κοσμο :headbang:αυτα λες αλανακο πως να σε παρω στα σοβαρα...ξερω ξερω..υπαλληλος του γαυροβαζελου και τετοια.απλα μια υπενθυμηση ο γαυρος εχει γεμισει το οακα 70000 οταν επαιζε με παναχαικη και δεν διεκδικουσε τιποτα ;)εσυ δεν το γεμιζεςα ακομα και οταν επερνες πρωταθλημα ;)
λοιπον για να τελειωνουμε τα παπατζιλικια σου θα σου παραθεσω τα εξης πραγματακια... τα οποια δεν ηθελα να τα γραψω αλλα δεν πειραζει...
μελος της οικογενειας μου επαιξε για δυο χρονακια στην ομαδα σου, επισης πολυ κοντινοτερο μελος της οικογενειας μου εκανε καλη παρεα με τον γερο σαραβακο και αραζανε κιολας στο βενζιναδικο (αν ξερεις)... τα χαλια σου τα μαυρα τα ξερω απο πρωτο χερι... μια ζωη μαγαζακι αλλων ειστε,ρουφιανογλυφτες,περιμενετε να αρπαξετε κανα πριμ για να κοψετε βαθμους και φωναζετε βοηθεια απο οπαδους των αφεντικων και αυτο το κανεις και εσυ εξαλου στα φορουμ...καταντια μεγαλη... λοιπον ασε τις παπαριες με εισητηρια κτλ και βρες αλλο τροπο να βγαλεις το μεροκαματο...

Επισκέπτης
λοιπον για να τελειωνουμε τα παπατζιλικια σου θα σου παραθεσω τα εξης πραγματακια... τα οποια δεν ηθελα να τα γραψω αλλα δεν πειραζει...
μελος της οικογενειας μου επαιξε για δυο χρονακια στην ομαδα σου, επισης πολυ κοντινοτερο μελος της οικογενειας μου εκανε καλη παρεα με τον γερο σαραβακο και αραζανε κιολας στο βενζιναδικο (αν ξερεις)... τα χαλια σου τα μαυρα τα ξερω απο πρωτο χερι... μια ζωη μαγαζακι αλλων ειστε,ρουφιανογλυφτες,περιμενετε να αρπαξετε κανα πριμ για να κοψετε βαθμους και φωναζετε βοηθεια απο οπαδους των αφεντικων και αυτο το κανεις και εσυ εξαλου στα φορουμ...καταντια μεγαλη... λοιπον ασε τις παπαριες με εισητηρια κτλ και βρες αλλο τροπο να βγαλεις το μεροκαματο...
και εγω σου λεω οτι εχω κολητο που επαιζε στην αεκ τη δεκαετια του 90 και μπορω να σου πω για τα δικα σου χαλια.ποσα παιχνιδια στημενα ειχες πως πηρες καποια πρωταθληματα και ποιος σε βοηθησε και μαλιστα αυτος που τωρα βριζεις.επισης μπορω να σου πω οτι καποια εποχη ησουν στο αρμα το βαρδινογιαννη και καλο τσιρακι.οποτε αλανακο εισαι πολυ μικρος για να μου πεις εσυ πραγματα για ελληνικο ποδοσφαιρο.επισης εχω να σου πω οτι ειναι προσωπος μου φιλος παιχτης συμβολο της ομαδας σου που εχει γινει συνθημα στην εξεδρα και μενει στο καλαμακι διπλα στο παλιο αεροδρομιο αν ξερεις ;)τελος αυτα που λες ειναι μαλακιες το γερο σαραβακο τον γνωριζα προσωπικα τον συγχωρεμενο οπως και τον γιο του ασχετα αν δεν μιλαγανε.αυτα που λες ειναι ολα της νοσηρης φαντασιας σου.τετοια μπορω να σου πω παραααααααααααααααα πολλααααααααααααααααααααααααααα ;)συνεχισε το παραληρημα μονο σου.ειπαμε εχεις μεγαλο κολημα που δεν γιατρευετε οι παοκτζηδες μπροστα σου ειναι μαθητες νηπηαγωγιου :2funny:...και κατι αλλο ο μαρινακης ειναι ο κακος που θελει την εξοντωση-αφανισμο της κατατρεγμενης.επισης ολες οι ομαδες που παιζουν εναντιον της αεκ ειναι παραρτηματα που δωροδολουνται απο το μαρινακη να σε κερδισουν,και οι οπαδοι τους ειναι καμουφλαρισμενοι γαυροι :2funny:αχ.... τα ειπα και ησυχασα.τωρα συνεχισε το παραληρημα.....ειπαμε κυριακη κοντη γιορτη :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και εγω σου λεω οτι εχω κολητο που επαιζε στην αεκ τη δεκαετια του 90 και μπορω να σου πω για τα δικα σου χαλια.ποσα παιχνιδια στημενα ειχες πως πηρες καποια πρωταθληματα και ποιος σε βοηθησε και μαλιστα αυτος που τωρα βριζεις.επισης μπορω να σου πω οτι καποια εποχη ησουν στο αρμα το βαρδινογιαννη και καλο τσιρακι.οποτε αλανακο εισαι πολυ μικρος για να μου πεις εσυ πραγματα για ελληνικο ποδοσφαιρο.επισης εχω να σου πω οτι ειναι προσωπος μου φιλος παιχτης συμβολο της ομαδας σου που εχει γινει συνθημα στην εξεδρα και μενει στο καλαμακι διπλα στο παλιο αεροδρομιο αν ξερεις ;)τελος αυτα που λες ειναι μαλακιες το γερο σαραβακο τον γνωριζα προσωπικα τον συγχωρεμενο οπως και τον γιο του ασχετα αν δεν μιλαγανε.αυτα που λες ειναι ολα της νοσηρης φαντασιας σου.τετοια μπορω να σου πω παραααααααααααααααα πολλααααααααααααααααααααααααααα ;)συνεχισε το παραληρημα μονο σου.ειπαμε εχεις μεγαλο κολημα που δεν γιατρευετε οι παοκτζηδες μπροστα σου ειναι μαθητες νηπηαγωγιου :2funny:...και κατι αλλο ο μαρινακης ειναι ο κακος που θελει την εξοντωση-αφανισμο της κατατρεγμενης.επισης ολες οι ομαδες που παιζουν εναντιον της αεκ ειναι παραρτηματα που δωροδολουνται απο το μαρινακη να σε κερδισουν,και οι οπαδοι τους ειναι καμουφλαρισμενοι γαυροι :2funny:αχ.... τα ειπα και ησυχασα.τωρα συνεχισε το παραληρημα.....ειπαμε κυριακη κοντη γιορτη :2funny:

συνεχιζεις τα παπατζιλικια δεν κουραζεσε με τιποτα... η αεκ λεει αρμα βαρδινογιαννη :2funny: αν δεν ηταν ο βαρδινογιαννης τωρα θα εψαχνες το πανιωνακι στην Γ εθνικη... να μου ελεγες οτι κανεις παρεα με κανα γαυρο να σε πιστευα ;) οσα μου λες τα ακουω βερεσε... κυριακη κοντη γιορτη? το σαββατο παιζουν τα αφεντικα σου με την αεκ και οχι κυριακη... τα ειπες επιτελους και ησχυχασες,δηλωσες στα ισα το ποσο υπαλληλος εισαι,οπως και οι περισοτεροι εκει στην γειτονια σας... γιαυτο σου λεω καλυτερα ΑΕΚ και τριτοτεταρτος παρα ρουφιανος γλυφτης και ανανδρος... λυπαμαι για την καταντια σας αλλα ετσι οπως ειστε μαλλον σας αξιζει...
για το μονο πραγμα που τελικα εκτιθομε ειναι στο οτι ασχολουμε μαζι σου

Επισκέπτης
συνεχιζεις τα παπατζιλικια δεν κουραζεσε με τιποτα... η αεκ λεει αρμα βαρδινογιαννη :2funny: αν δεν ηταν ο βαρδινογιαννης τωρα θα εψαχνες το πανιωνακι στην Γ εθνικη... να μου ελεγες οτι κανεις παρεα με κανα γαυρο να σε πιστευα ;) οσα μου λες τα ακουω βερεσε... κυριακη κοντη γιορτη? το σαββατο παιζουν τα αφεντικα σου με την αεκ και οχι κυριακη... τα ειπες επιτελους και ησχυχασες,δηλωσες στα ισα το ποσο υπαλληλος εισαι,οπως και οι περισοτεροι εκει στην γειτονια σας... γιαυτο σου λεω καλυτερα ΑΕΚ και τριτοτεταρτος παρα ρουφιανος γλυφτης και ανανδρος... λυπαμαι για την καταντια σας αλλα ετσι οπως ειστε μαλλον σας αξιζει...
για το μονο πραγμα που τελικα εκτιθομε ειναι στο οτι ασχολουμε μαζι σου
πως το ειπες; αν δεν υπηρχε ο βαρδινογιαννης θα επαιζα Γ εθνικη; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:τελικα τυπε δεν ξερεις απολυτως τιποτα.δεν ξερεςι τη ζημια μου εχει κανει ο βαρδινογιαννης ο καπετανιος δεν ξερεις οτι με εχει ριξει δυο φορες και μου εχει κλεψει αλλες τοσες.οταν σου λεω οτι εισαι ασχετος δεν με ακους.το αν ησουν αρμα αστο καλυτερα οχι αρμα συντεχνεια ησουν ειδικα μετα το 98 ;)οταν σου εκλεψε την προκριση στο τσουλου σαν καλη υπαλληλος βουβα την εκανες ουτε που ακουστηκε η φωνουλα σου :2funny:οταν ο γαυρος σου εριχνες 6αρες ησουν αδικημενη και επεφτες κατω :2funny:τετοια ξεφτιλα ομαδα εισαι αλανακο..αλλα αυτα δεν υα θυμασαι.εχω και αλλα να σου πω που δεν εχουν βγει αλλα δεν αξιζει τον κοπο.με νικησες αλανακο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πως το ειπες; αν δεν υπηρχε ο βαρδινογιαννης θα επαιζα Γ εθνικη; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:τελικα τυπε δεν ξερεις απολυτως τιποτα.δεν ξερεςι τη ζημια μου εχει κανει ο βαρδινογιαννης ο καπετανιος δεν ξερεις οτι με εχει ριξει δυο φορες και μου εχει κλεψει αλλες τοσες.οταν σου λεω οτι εισαι ασχετος δεν με ακους.το αν ησουν αρμα αστο καλυτερα οχι αρμα συντεχνεια ησουν ειδικα μετα το 98 ;)οταν σου εκλεψε την προκριση στο τσουλου σαν καλη υπαλληλος βουβα την εκανες ουτε που ακουστηκε η φωνουλα σου :2funny:οταν ο γαυρος σου εριχνες 6αρες ησουν αδικημενη και επεφτες κατω :2funny:τετοια ξεφτιλα ομαδα εισαι αλανακο..αλλα αυτα δεν υα θυμασαι.εχω και αλλα να σου πω που δεν εχουν βγει αλλα δεν αξιζει τον κοπο.με νικησες αλανακο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μια χαρα τα ξερω,αυτα παθαινεις οταν σηκωνεις κεφαλι στα αφεντικα... σας πηδανε ασαλιωτα γιατι πολυ απλα ποτε δεν εισασταν δυνατοι...
τραβα φτιαξε κανα κλωνο με το 7 στο τελος του νικ (ξερεις εσυ) γιατι πλησιαζει και ντερμπυ το σαββατο να εισαι ετοιμος για να παρεις και τα μπονους μπας και βγαλεις την συνδρομη της νοβα για τη σεζον παπατζακο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μια χαρα τραγουδια θα βγαλουν τωρα που θα πεσει και το μπονους της επο θα γεμισουν και οι τσεπες  :tooth:
στο EURO παντως δεν μας βλεπω καλα αλλα οπως και να χει ακομα μια φορα θα ειναι εκει η εθνικη ελλαδος,για την χωρα παντως αμφιβαλω αν θα ειναι στη θεση της :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Να πω και εγω, ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια της Εθνικης μας !!!
Θελω να ελπιζω,οτι στο EYRO θα εχουν μια καλη πορεια και να μην παρουν τα μυαλα τους αερα !!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1ον Ρε αλάνι και καν δε βαρεθήκατε ρε πούστη μου; Τι σκατά εχετε να χωρήσετε δεν έχω καταλάβει! (βασικά δε μπαίνω πλέον καν στον κόπο να διαβάσω...Το θρεντάκι από "Ρε μόνο η χανούμα" το έχετε κάνει πίκι πίκι ραμ
2ον Μπράβο στην Εθνική. Κάποιοι λένε πως ήμασταν κωλόφαρδοι που νικήσαμε την Γεωργία. Επειδή όμως τον αγώνα τον είδα (  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:) αυτοί που ήταν κωλόφαρδοι ήταν οι Γεωργιανοί. Γκολ δώρο από τον τερματοφύλακα. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ στο πρώτο ημίχρονο ενώ εμείς είχαμε 3-4. Και δε θεωρώ πως μας χαμογέλασε η τύχη επειδή οι Γεωργιανοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 60. Μέσα στο παιχνίδι είναι και ο τραυματισμός (δες πχ Νίνη).
3ον Μάγκες άλλο Σάντος άλλο Ρεχάγκλ! Για μένα ο πρώτος είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις καλύτερος τον δεύτερο και ας μην έχει τις ίδιες επιτυχίες. Καταρχάς ο Ρεχάγκελ αν δεν έπαιζες Γερμανία, Αγγλία, Σκωτία (εξωτερικό γενικότερα) ή σε μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα δε σε καλούσε ούτε με σφαίρες. Ο Σάντος κάλεσε παίκτη του Βόλου που έχει να παίξει 2 μήνες μπάλα το παλικάρι! Με Ρεχάγκελ ούτε τα κάγκελα του προπονητηρίου της Ελλάδας δε θα έβλεπε. Ο Σάντος παρακολουθεί όσο περισσότερα παιχνίδια στην Ελλάδα μπορεί. ΑΥΤΟΣ, όχι ο βοηθός του. Επί Ρεχάγκελ ήταν είδηση να πάει να δει ο ίδιος παιχνίδια Ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης θεωρώ πως η Εθνική (αν είναι λίγο τυχερή στη κλήρωση) θα έχει καλή πορεία. Καλύτερη από αυτή του 08. Μη περιμένουμε να δούμε ριμέικ του 04. Μια φορά έπεσε σε κόμμα ο θεός! Απλά θυμηθείτε τι υλικό είχε στα χέρια του το 04 στην ΑΕΚ και τι κατάφερε να κάνει. Όπως και με τον ΠΑΟΚ τον πρώτο του χρόνο, που ουσιαστικά ήταν υλικό υποβιβασμού και όμως τον έσωσε και κατάφερε σιγά σιγά να τον ανεβάσει και να τον φτάσει εκεί που τον έφτασε. Πιστεύω με τους παίκτες που θα διαλέξει αυτός και την προετοιμασία που θα κάνει για 1 με 2 μήνες θα δούμε καλά αποτελέσματα. Πρώτον γιατί οι παίκτες που θα πάρει θα είναι αυτοί που πιστεύει αυτός πως είναι οι καλύτεροι (οι Έλληνες παίκτες θεωρώ πως δε βλέπουν την Εθνική πλέον σαν ένα κλειστό κλαμπ και ξέρουν πως αν παίξουν καλά είτε είναι 18 είτε 38 είτε λέγονται Λύμπε είτε Γρηγόρης Χ θα έχουν ελπίδες να κληθούν) και δεύτερον γιατί πιστεύω πως η δουλειά του Σάντος στις προπονήσεις είναι από τις κορυφαίες που γίνονται στην Ελλάδα.
4ον Αυτό που είδα είναι μια ομάδα που μέχρι το 100 παλεύει για να κερδίσει πρωτίστως (ή να μη χάσει). Που το είχα ξαναδεί; Στην ΑΕΚ το 2004-06. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, και περιμένω, ΝΑ ΔΩ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!

Και κλείνω με 2 λόγια για το ματς. Κοιτούσα τις σημερινές εφημερίδες (οπαδικέ) της ΑΕΚ και γελούσα. Η μία έχει κολλάζ τους Ράμπο (!!!) ή άλλη έγραφε "με θυμάσαι ρε;". Ρε δε σκάτε λέω εγώ! Μούγκα στη στρούγκα ρε πούστη μου πριν το ματς, και αν θέλετε γλώσσα μετά. Αιμε στο διάλο να γαμηθείτε! Παπάρες. Θα φάμε σφαλιάρα (κατά 90%, αφήνω ένα 9% να φέρουμε Χ και ένα 1% να κερδίσουμε) και μετά θα λέμε ΠΑΛΙ για διαιτήσιες, διορισμένους και αδιόριστους. Σκασμός το λοιπόν. Δουλεία όλοι μας (με πρώτους τους παίκτες και τον προπονητή, και εμάς να φωνάζουμε από τις κερκίδες και τις κίνες για την ομάδα μας και τους δημοσιογράφους να εμψυχώνουν τους πάικτες ΜΑΣ και όχι να προκαλουν τους αντιπάλους) και όχι φαμφάρες και μαλακίες! Αλλιώς δε διαφέρουμε και σε τίποτα από τον ΟΣΦΠ, που στην τελική με 14 πρωταθλήματα από το 96 και μετά (όπως και να τα πήρε) έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να λέει το οτιδήποτε.

Δουλεία και πάλι δουλεία το λοιπόν και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Επισκέπτης
μια χαρα τα ξερω,αυτα παθαινεις οταν σηκωνεις κεφαλι στα αφεντικα... σας πηδανε ασαλιωτα γιατι πολυ απλα ποτε δεν εισασταν δυνατοι...
τραβα φτιαξε κανα κλωνο με το 7 στο τελος του νικ (ξερεις εσυ) γιατι πλησιαζει και ντερμπυ το σαββατο να εισαι ετοιμος για να παρεις και τα μπονους μπας και βγαλεις την συνδρομη της νοβα για τη σεζον παπατζακο
δεν θα το συνεχισω αφου δεν βγαζουμε ακρη.απλα μια αποροια τελικα τη γινετε κανω οτι λενε τα αφεντικα;  σηκωνω κεφαλι; τη στο διολο συμβαινει;.με εσενα ακρη δεν βγαζω.περσι πηρα χ απο το γαυρο μετα απο χρονια ηταν στημενο μου του εδωσε..αντε να το δεχτω αν τωρα την επομενη χασω που ειναι και φυσιολογικο θα ειναι γιατι ειναι αφεντικο μου.αν παλι παρω αποτελεσμα τοτε θα μου το εχεινδωσει για να ριξει σταχτη στα ματια και να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα.αλανακο ουτε με τριπλη δεν σε πιανω.οσο για το παιχνιδι το σαββατιατικο ...χεστηκα τη θα κανετε και οι δυο ;)απλα κρατα και μια πισινη γιατι δεν ξερεις ;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δυστυχως με τη κατηφορα που μας εχει παρει εβγαλαν γλωσσα παοκακια,αρηανακια,πανιωνακια και λοιπες....δημοκρατικες ομαδες!!!!! ααααα μη το ξεχασω,οτιδηποτε αλλο σκορ εκτος απο 6-0 το Σαββατο ισον ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!(βεβαια ειναι σιγουρο οτι μολις γινει το 0-1 θα γινει ο κακος χαμος....ποσο δινει στο στοιχημα η διακοπη?)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν θα το συνεχισω αφου δεν βγαζουμε ακρη.απλα μια αποροια τελικα τη γινετε κανω οτι λενε τα αφεντικα;  σηκωνω κεφαλι; τη στο διολο συμβαινει;.με εσενα ακρη δεν βγαζω.περσι πηρα χ απο το γαυρο μετα απο χρονια ηταν στημενο μου του εδωσε..αντε να το δεχτω αν τωρα την επομενη χασω που ειναι και φυσιολογικο θα ειναι γιατι ειναι αφεντικο μου.αν παλι παρω αποτελεσμα τοτε θα μου το εχεινδωσει για να ριξει σταχτη στα ματια και να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα.αλανακο ουτε με τριπλη δεν σε πιανω.οσο για το παιχνιδι το σαββατιατικο ...χεστηκα τη θα κανετε και οι δυο ;)απλα κρατα και μια πισινη γιατι δεν ξερεις ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δυστυχως με τη κατηφορα που μας εχει παρει εβγαλαν γλωσσα παοκακια,αρηανακια,πανιωνακια και λοιπες....δημοκρατικες ομαδες!!!!! ααααα μη το ξεχασω,οτιδηποτε αλλο σκορ εκτος απο 6-0 το Σαββατο ισον ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!(βεβαια ειναι σιγουρο οτι μολις γινει το 0-1 θα γινει ο κακος χαμος....ποσο δινει στο στοιχημα η διακοπη?)
Σωπα ρε τυπε... θα ειμαστε καλα παιδια αυριο οτι και να γινει  :grin:

Επισκέπτης
Σωπα ρε τυπε... θα ειμαστε καλα παιδια αυριο οτι και να γινει  :grin:
ετσι..ετσι.... αλλωστε δεν εχετε δωσει εσεις τετοια δειγματα εισαστε κυριοι και δεν δημηουργητε ποτε επεισοδια :2funny: :2funny:και αν ρε αδερφε γινει κατι..απλα θα ειναι εικονικη πραγματικοτητα :2funny: :2funny:α. και να μην  ξεχασω αλανακο αν λεω...αν γινουν επεισοδια θα ειναι δαχτυλος μαρινακη :2funny:αυτος τα εχει οργανωσει ολα :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δεν εχει και λιγο μαρθα(κλαψα)βουρτση αποψε το μεσημερι για προθερμανση ρε γαμωτο :'( :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

ΑΕΚΤΖΗ δεν πιστεύω ν'αφήσεις την Αρρώστια μόνη της απόψε

[move]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!