1ον Ρε αλάνι και καν δε βαρεθήκατε ρε πούστη μου; Τι σκατά εχετε να χωρήσετε δεν έχω καταλάβει! (βασικά δε μπαίνω πλέον καν στον κόπο να διαβάσω...Το θρεντάκι από "Ρε μόνο η χανούμα" το έχετε κάνει πίκι πίκι ραμ
2ον Μπράβο στην Εθνική. Κάποιοι λένε πως ήμασταν κωλόφαρδοι που νικήσαμε την Γεωργία. Επειδή όμως τον αγώνα τον είδα (
) αυτοί που ήταν κωλόφαρδοι ήταν οι Γεωργιανοί. Γκολ δώρο από τον τερματοφύλακα. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ στο πρώτο ημίχρονο ενώ εμείς είχαμε 3-4. Και δε θεωρώ πως μας χαμογέλασε η τύχη επειδή οι Γεωργιανοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 60. Μέσα στο παιχνίδι είναι και ο τραυματισμός (δες πχ Νίνη).
3ον Μάγκες άλλο Σάντος άλλο Ρεχάγκλ! Για μένα ο πρώτος είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις καλύτερος τον δεύτερο και ας μην έχει τις ίδιες επιτυχίες. Καταρχάς ο Ρεχάγκελ αν δεν έπαιζες Γερμανία, Αγγλία, Σκωτία (εξωτερικό γενικότερα) ή σε μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα δε σε καλούσε ούτε με σφαίρες. Ο Σάντος κάλεσε παίκτη του Βόλου που έχει να παίξει 2 μήνες μπάλα το παλικάρι! Με Ρεχάγκελ ούτε τα κάγκελα του προπονητηρίου της Ελλάδας δε θα έβλεπε. Ο Σάντος παρακολουθεί όσο περισσότερα παιχνίδια στην Ελλάδα μπορεί. ΑΥΤΟΣ, όχι ο βοηθός του. Επί Ρεχάγκελ ήταν είδηση να πάει να δει ο ίδιος παιχνίδια Ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης θεωρώ πως η Εθνική (αν είναι λίγο τυχερή στη κλήρωση) θα έχει καλή πορεία. Καλύτερη από αυτή του 08. Μη περιμένουμε να δούμε ριμέικ του 04. Μια φορά έπεσε σε κόμμα ο θεός! Απλά θυμηθείτε τι υλικό είχε στα χέρια του το 04 στην ΑΕΚ και τι κατάφερε να κάνει. Όπως και με τον ΠΑΟΚ τον πρώτο του χρόνο, που ουσιαστικά ήταν υλικό υποβιβασμού και όμως τον έσωσε και κατάφερε σιγά σιγά να τον ανεβάσει και να τον φτάσει εκεί που τον έφτασε. Πιστεύω με τους παίκτες που θα διαλέξει αυτός και την προετοιμασία που θα κάνει για 1 με 2 μήνες θα δούμε καλά αποτελέσματα. Πρώτον γιατί οι παίκτες που θα πάρει θα είναι αυτοί που πιστεύει αυτός πως είναι οι καλύτεροι (οι Έλληνες παίκτες θεωρώ πως δε βλέπουν την Εθνική πλέον σαν ένα κλειστό κλαμπ και ξέρουν πως αν παίξουν καλά είτε είναι 18 είτε 38 είτε λέγονται Λύμπε είτε Γρηγόρης Χ θα έχουν ελπίδες να κληθούν) και δεύτερον γιατί πιστεύω πως η δουλειά του Σάντος στις προπονήσεις είναι από τις κορυφαίες που γίνονται στην Ελλάδα.
4ον Αυτό που είδα είναι μια ομάδα που μέχρι το 100 παλεύει για να κερδίσει πρωτίστως (ή να μη χάσει). Που το είχα ξαναδεί; Στην ΑΕΚ το 2004-06. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, και περιμένω, ΝΑ ΔΩ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!
Και κλείνω με 2 λόγια για το ματς. Κοιτούσα τις σημερινές εφημερίδες (οπαδικέ) της ΑΕΚ και γελούσα. Η μία έχει κολλάζ τους Ράμπο (!!!) ή άλλη έγραφε "με θυμάσαι ρε;". Ρε δε σκάτε λέω εγώ! Μούγκα στη στρούγκα ρε πούστη μου πριν το ματς, και αν θέλετε γλώσσα μετά. Αιμε στο διάλο να γαμηθείτε! Παπάρες. Θα φάμε σφαλιάρα (κατά 90%, αφήνω ένα 9% να φέρουμε Χ και ένα 1% να κερδίσουμε) και μετά θα λέμε ΠΑΛΙ για διαιτήσιες, διορισμένους και αδιόριστους. Σκασμός το λοιπόν. Δουλεία όλοι μας (με πρώτους τους παίκτες και τον προπονητή, και εμάς να φωνάζουμε από τις κερκίδες και τις κίνες για την ομάδα μας και τους δημοσιογράφους να εμψυχώνουν τους πάικτες ΜΑΣ και όχι να προκαλουν τους αντιπάλους) και όχι φαμφάρες και μαλακίες! Αλλιώς δε διαφέρουμε και σε τίποτα από τον ΟΣΦΠ, που στην τελική με 14 πρωταθλήματα από το 96 και μετά (όπως και να τα πήρε) έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να λέει το οτιδήποτε.
Δουλεία και πάλι δουλεία το λοιπόν και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε