Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
γεια σου αδελφε απο το νησι με τις χονδρες...
πως τα βλεπεις φετος;
θα το γλυτωσουμε το 3μπαλο στο χαριλαου;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γεια σου αδελφε απο το νησι με τις χονδρες...
πως τα βλεπεις φετος;
θα το γλυτωσουμε το 3μπαλο στο χαριλαου;
Πεμπτη βραδακι εγω θα ειμαι γηπεδο για ευρωπαικο ματσακι... εσυ πιτσα,μπυρονι και καναπεδακι... χαλαρααααααααα :2funny:
στου χαριλαου περσυ ηταν τεσσερα,φετος μπορει να ριξουμε μονο τρια μια και ειναι δευτερο γυρο... κοιτα εκει να τσιμπισεις κανα Χ με τον πας 1η αγωνιστικη και ασε την αεκ...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Πεμπτη βραδακι εγω θα ειμαι γηπεδο για ευρωπαικο ματσακι... εσυ πιτσα,μπυρονι και καναπεδακι... χαλαρααααααααα :2funny:
στου χαριλαου περσυ ηταν τεσσερα,φετος μπορει να ριξουμε μονο τρια μια και ειναι δευτερο γυρο... κοιτα εκει να τσιμπισεις κανα Χ με τον πας 1η αγωνιστικη και ασε την αεκ...
καλα εσυ κοιτα να μην φας κανα παστελι απο τους γεωργιανους...
γιατι μετα η αεκαρα θα γινει τυφλιδα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλα εσυ κοιτα να μην φας κανα παστελι απο τους γεωργιανους...
γιατι μετα η αεκαρα θα γινει τυφλιδα
μεχρι το 70' θα εχει τελειωσει η υποθεση προκριση... παιξε στοιχημα μπας και παρεις και κανα φραγκο να γαμησεις καμια βιζιτα γιατι οταν σε βαραει η αγαμια λες ολο μαλακιες :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
μεχρι το 70' θα εχει τελειωσει η υποθεση προκριση... παιξε στοιχημα μπας και παρεις και κανα φραγκο να γαμησεις καμια βιζιτα γιατι οταν σε βαραει η αγαμια λες ολο μαλακιες :2funny:
σοβαρα τωρα τι να το παιξω?
τιποτα αλλο εχεις να με δωσεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις. Ναι η ομάδα από τη γεωργία είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά αν πάμε με αυτά τα μυαλά θα την πατήσουμε όπως ο βάζελος...Θέλει σοβαρότητα το παιχνίδι και καθαρό σκορ (πχ 2-0)

Ρε μεγαλέφαντε τι θα γίνει με τον χαφ σας. Ποιον θα πάρετε τελικά;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις. Ναι η ομάδα από τη γεωργία είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά αν πάμε με αυτά τα μυαλά θα την πατήσουμε όπως ο βάζελος...Θέλει σοβαρότητα το παιχνίδι και καθαρό σκορ (πχ 2-0)

Ρε μεγαλέφαντε τι θα γίνει με τον χαφ σας. Ποιον θα πάρετε τελικά;
σου λεω και τα πιθανα σκορ απο τωρα... 3-0 η 4-1 ριξε και εσυ κανα δελτιο εκει στα ανατολικα :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε μαν αλλα ασχολουμε ερασιτεχνικα με το στοιχηματακι :grin: πολλες φορες εχω πετυχει πολλες φορες οχι... οποιος θελει ακολουθει :P
Φίλε αν δεν είσαι επαγγελματίας σα το Μπεό και τον Μπιγκ Μακ (ο οποίος ακόμα τον ψάχνουν ανα τον κόσμο) τότε θα το σκεφτώ  :grin: :grin:. Θα δώ πόσο το παίζουν και οι μπούκ στη κίνα  :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε αν δεν είσαι επαγγελματίας σα το Μπεό και τον Μπιγκ Μακ (ο οποίος ακόμα τον ψάχνουν ανα τον κόσμο) τότε θα το σκεφτώ  :grin: :grin:. Θα δώ πόσο το παίζουν και οι μπούκ στη κίνα  :2funny: :2funny:
αυτοι ρε συ δεν παιζουν παμε στοιχημα... αυτοι παιζουν

Συνημμένα

• kourkouti-pame-stisimo.jpg
    kourkouti-pame-stisimo.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 23

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ενωσιτες! :rockon: Χρονια πολλα σε οσους/ες γιορταζουν! Ευρωπαικη εβδομαδα για την ομαδα ξεκιναει... παμε γερα! :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Α.Ε.Κτζηδες την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τα Χρονια Πολλα και στον φιλο μου, τον Διομηδη !!!
Αν τον λενε Διομηδη ???

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα ενωσιτες! :rockon: Χρονια πολλα σε οσους/ες γιορταζουν! Ευρωπαικη εβδομαδα για την ομαδα ξεκιναει... παμε γερα! :rockon:
Ειμαι σιγουρος, οτι θα παμε ΚΑΛΑ και θα περασουμε στον επομενο γυρο !!!

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολο τον κοσμο.Σε αυτο το βιντεο με τους Σκωτσεζους στο 0,57 δειχνει τους ΑΕΚτζηδες να πανηγυριζουν,ενας τυπος εχει γυρισει αναποδα προς την εξεδρα των αντιπαλων και κανει κωλοδαχτυλα με απιστευτη ταχυτητα...Μεθαυριο πρεπει να  :kissass2: τα παιδια απο την Γε-οργια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom