Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Ανόρθωση - ΑΕΚ 3-0
*To μάτς δεν το είδα,διάβασα κριτικές όμως.Αυτό που έχω να πώ είναι εντάξει φιλικό είναι έξι απουσίες είχαμε να δούμε και τους πιτσιρικάδες
αλλά στις 18 του μήνα παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν επικίνδυνα.Αν δεν περάσουμε τους γεωργιανούς νομίζω οτι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Δέλλας (Κατσέτης 79'), Κάλα, Καράμπελας (Εγγλέζου 46') (Γεωργέας 77'), Αγκιρίμπα (Γκουλόν 46'), Κλωναρίδης (Γκερέιρο 40'), Κάρλος (Φέτσης 70'), Σιαλμάς (Μπέλεκ 46'), Λεονάρντο (Λαγός 70'), Τσίτας (Μπερνς 46').

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
παίζει να είστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που να μην έχει νικήσει σε 8 τελικούς κυπέλλου στη σειρά.
εσυ τωρα τι θες;
σε ξυνει ο λιμανισιος κωλος σου
και σεις ειστε η μοναδικη ομαδα που εφαγε 7 μπαλακια ρουφηχτα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ανόρθωση - ΑΕΚ 3-0
*To μάτς δεν το είδα,διάβασα κριτικές όμως.Αυτό που έχω να πώ είναι εντάξει φιλικό είναι έξι απουσίες είχαμε να δούμε και τους πιτσιρικάδες
αλλά στις 18 του μήνα παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν επικίνδυνα.Αν δεν περάσουμε τους γεωργιανούς νομίζω οτι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Δέλλας (Κατσέτης 79'), Κάλα, Καράμπελας (Εγγλέζου 46') (Γεωργέας 77'), Αγκιρίμπα (Γκουλόν 46'), Κλωναρίδης (Γκερέιρο 40'), Κάρλος (Φέτσης 70'), Σιαλμάς (Μπέλεκ 46'), Λεονάρντο (Λαγός 70'), Τσίτας (Μπερνς 46').
καλυτερα να φας και αυριο 3 μπας και καλυφθουν οι θεσεις που μπαζεις συντομοτερα παρα να ριξεις 3 και να πουν ολα ειναι οκ... καλη δικαιολογια οι απουσιες αλλα οπως φενετε οι πιτσιρικαδες που εχουμε αυτη τη στιγμη στο ροστερ δεν κανουν και για πολλα, τουλαχιστον οχι να παιζουν ολοι μαζεμενοι... ουτε εγω το ειδα το ματς (ευτυχως)  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ομαδαρα η αεκαρα μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :shit:
που ειναι ο γκουντιοσεν να παστελωσει κανα τεμαχιον :headbang: :headbang: :headbang:
παιζει να ειστε η μοναδικη ομαδα στην ευρωπη που να μην εχεθ νικησει σε φιλικο...
εσεις παντως στα φιλικα πετατε :2funny: μετα απο 3 σερι ηττες με παραλιμνι,γιαχαμπιμπι και σισσελατσιο καταφερατε να παρετε ισοπαλια :2funny:
πιτσα μπυρα καναπε σε λεω καρνταση :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Που είναι ο μάστορας να μας πει για τη σκατοπλημμύρα που παρουσιάζει ο γαύρος
στην άμυνα και για το πως θα είστε ανταγωνιστικοί με Ζαλμά-Καράμπελα;
ρε μαστορα εσυ εφαγες 5 απο χειροτερη ομαδα σε φιλικο εχεις ομως το αλοθι οτι δεν σφυριξε ελληνας διαιτητης :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια!

Καμπανάκι από Χιμένεθ για διοίκηση και παίκτες!

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές αλλά δεν ξέρει αν θα γίνουν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της δεν μπορούν να είναι στο ρόστερ της ΑΕΚ – Τι είπε για Μίτσελ και Γκουλόν
Η ήττα και η κακή εμφάνιση απόψε στην Λάρνακα, δεν μπορούσε να περάσει… απαρατήρητη από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ είδε για ακόμη μία φορά τις ελλείψεις της ομάδας και τις ανάγκες για μεταγραφές. Παράλληλα, έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου στην διοίκηση για τις μεταγραφές, ενώ για τους παίκτες της Ενωσης είπε ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να βρίσκονται στο ρόστερ.

«Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα. Ηθελα να δω πολλά πράγματα… Επρεπε να δούμε παίκτες πως θα έπαιζαν όταν δεν παίζουν οι βασικοί μας. Για να τους δούμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Μετά και το αυριανό φιλικό θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Το πρόβλημα είναι απλό και ξεκάθαρο. Μπορούν ή δεν μπορούν. Εγώ υπολόγιζα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Υπολόγιζα και στον Ντιόπ και στον Μίτσελ. Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέοι παίκτες. Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα. Όλα είναι στην διοίκηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει προβλήματα και οι άνθρωποι της παλεύουν να βρουν έσοδα. Αν θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζω. Αρα δεν ξέρω αν θα γίνουν νέες μεταγραφές. Το να πάρουμε ένα παίκτη και να του υπογράψουμε συμβόλαιο απλώς για να υπάρχει, είναι μία σπατάλη που δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Δεν είναι το θέμα απλώς να έρθει κάποιος για να έρθει…» είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Μίτσελ, ο Ισπανός προπονητής τόνισε «Ξέρουμε ότι έχει υπογράψει στην Χετάφε. Είναι παίκτης της Χετάφε. Τώρα αν η Χετάφε θα μας το δώσει δανεικό, δεν το γνωρίζω. Αυτή την στιγμή δυστυχώς δεν είναι εδώ και δεν τον υπολογίζω». Αναφορικά με τον Γκουλόν ο Χιμένεθ σχολίασε «Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν έχω 100% άποψη. Πρέπει να τον ξαναδούμε και θα το ξαναδούμε».

www.aek365.gr/a-137109/kampanaki-apo-ximeneth-gia-dioikhsh-kai-paiktes.htm]http://www.aek365.gr/a-137109/kampanaki-apo-ximeneth-gia-dioikhsh-kai-paiktes.htm[/url]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια!

Καμπανάκι από Χιμένεθ για διοίκηση και παίκτες!

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές αλλά δεν ξέρει αν θα γίνουν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της δεν μπορούν να είναι στο ρόστερ της ΑΕΚ – Τι είπε για Μίτσελ και Γκουλόν
Η ήττα και η κακή εμφάνιση απόψε στην Λάρνακα, δεν μπορούσε να περάσει… απαρατήρητη από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ είδε για ακόμη μία φορά τις ελλείψεις της ομάδας και τις ανάγκες για μεταγραφές. Παράλληλα, έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου στην διοίκηση για τις μεταγραφές, ενώ για τους παίκτες της Ενωσης είπε ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να βρίσκονται στο ρόστερ.

«Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα. Ηθελα να δω πολλά πράγματα… Επρεπε να δούμε παίκτες πως θα έπαιζαν όταν δεν παίζουν οι βασικοί μας. Για να τους δούμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Μετά και το αυριανό φιλικό θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Το πρόβλημα είναι απλό και ξεκάθαρο. Μπορούν ή δεν μπορούν. Εγώ υπολόγιζα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Υπολόγιζα και στον Ντιόπ και στον Μίτσελ. Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέοι παίκτες. Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα. Όλα είναι στην διοίκηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει προβλήματα και οι άνθρωποι της παλεύουν να βρουν έσοδα. Αν θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζω. Αρα δεν ξέρω αν θα γίνουν νέες μεταγραφές. Το να πάρουμε ένα παίκτη και να του υπογράψουμε συμβόλαιο απλώς για να υπάρχει, είναι μία σπατάλη που δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Δεν είναι το θέμα απλώς να έρθει κάποιος για να έρθει…» είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Μίτσελ, ο Ισπανός προπονητής τόνισε «Ξέρουμε ότι έχει υπογράψει στην Χετάφε. Είναι παίκτης της Χετάφε. Τώρα αν η Χετάφε θα μας το δώσει δανεικό, δεν το γνωρίζω. Αυτή την στιγμή δυστυχώς δεν είναι εδώ και δεν τον υπολογίζω». Αναφορικά με τον Γκουλόν ο Χιμένεθ σχολίασε «Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν έχω 100% άποψη. Πρέπει να τον ξαναδούμε και θα το ξαναδούμε».

www.aek365.gr/a-137109/kampanaki-apo-ximeneth-gia-dioikhsh-kai-paiktes.htm]http://www.aek365.gr/a-137109/kampanaki-apo-ximeneth-gia-dioikhsh-kai-paiktes.htm[/url]
Καλημερα!
κανα μπανιο εκανες?  :P

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
εσεις παντως στα φιλικα πετατε :2funny: μετα απο 3 σερι ηττες με παραλιμνι,γιαχαμπιμπι και σισσελατσιο καταφερατε να παρετε ισοπαλια :2funny:
πιτσα μπυρα καναπε σε λεω καρνταση :tooth:
απο σενα καλυτερα παντως...
3 μπαλακια σε λεω... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ο ΄΄iceman΄΄ σε ελειπε
που ειναι ο μιτσελ
που ειναι ο ντιοπ
που ειναι ο ΣΚΟΚΟ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο ΄΄iceman΄΄ σε ελειπε
που ειναι ο μιτσελ
που ειναι ο ντιοπ
που ειναι ο ΣΚΟΚΟ
ασε τα παραλιμνια και τα γιαλελελι που παιζεις εκει φιλικα της πλακας και ετοιμασου...
18 του μηνα
πιτσα μπυρα καναπε κλασε μας μια μαντρα γαμαικανε :tooth: :tooth: :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο ΄΄iceman΄΄ σε ελειπε
που ειναι ο μιτσελ
που ειναι ο ντιοπ
που ειναι ο ΣΚΟΚΟ
εισαι παντως αλα νταλον ρε μαλακα,ερχεσε εδω και ασχολισε με την αεκ,τον γκουντγιονσεν? τον σκοκο? και την ιδια στιγμη παρακαλας παιχτακια απο τη Β' Γαλλιας να ερθουν στην ομαδιτσα σου? σοβαρεψου ρε γινε ανθρωπος...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
εισαι παντως αλα νταλον ρε μαλακα,ερχεσε εδω και ασχολισε με την αεκ,τον γκουντγιονσεν? τον σκοκο? και την ιδια στιγμη παρακαλας παιχτακια απο τη Β' Γαλλιας να ερθουν στην ομαδιτσα σου? σοβαρεψου ρε γινε ανθρωπος...
ωπα τι εγινε αλανακο
εχουμε νευρακια γιατι η ομαδαρα μας ειναι αστα να πανε μπανε... :boobies: :boobies: :boobies:
ηρεμα αλανακο...εγω στα ελεγα κουκλε μου
δεν με ακουγες σαν αλλος τεντιμποη :-* :-*
3 κυπριακα χαλουμια ειναι αυτα...
με το κραμπαλο με τον δελλα να κουτρανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα θα μου κατσει οπου να ναι ο επιθετικος
μην ανησυχεις

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ωπα τι εγινε αλανακο
εχουμε νευρακια γιατι η ομαδαρα μας ειναι αστα να πανε μπανε... :boobies: :boobies: :boobies:
ηρεμα αλανακο...εγω στα ελεγα κουκλε μου
δεν με ακουγες σαν αλλος τεντιμποη :-* :-*
3 κυπριακα χαλουμια ειναι αυτα...
με το κραμπαλο με τον δελλα να κουτρανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα θα μου κατσει οπου να ναι ο επιθετικος
μην ανησυχεις
εσυ κανεις χαρουλες ε? πηρες ισσοπαλια γιαυτο :2funny: μα ποσο μαλακες ειστε επιτελους εκει στου χαριλαου? μαλλον τοσο ωστε να σας παρουν στο κηνυγι 15 ατομα της ασκολι... ακου τωρα ασκολι β ιταλιας  :tooth: μαλακα εκει πανω στο σαλονικα κυκλοφορειτε ακομα η ντρεπεστε?

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ανόρθωση - ΑΕΚ 3-0

Με τέτοια σύνθεση ποιός θα περάσει την μπάλα μπροστά;;;

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καλυτερα να φας και αυριο 3 μπας και καλυφθουν οι θεσεις που μπαζεις συντομοτερα παρα να ριξεις 3 και να πουν ολα ειναι οκ... καλη δικαιολογια οι απουσιες αλλα οπως φενετε οι πιτσιρικαδες που εχουμε αυτη τη στιγμη στο ροστερ δεν κανουν και για πολλα, τουλαχιστον οχι να παιζουν ολοι μαζεμενοι... ουτε εγω το ειδα το ματς (ευτυχως)  :grin:

Σωστός!
Αλλά πρέπει να πέσει και χρήμα για να καλυφθούν οι θέσεις (δες τον γαύρο που πλερώνει ο Θείος Βαγγέλης και αγοράζει ότι του λείπει και ότι δεν του λείπει)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Σωστός!
Αλλά πρέπει να πέσει και χρήμα για να καλυφθούν οι θέσεις (δες τον γαύρο που πλερώνει ο Θείος Βαγγέλης και αγοράζει ότι του λείπει και ότι δεν του λείπει)
θα πεσει οπου να ναι
θα το ριξει ο αλανακος...
του τα δωσε μια χοντρη που τον ειχε γκομενο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom