Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την καλημερα μου στους απανταχου Α.Ε.Κ.τζηδες, ολης της γης !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
«Ήταν… τρελό»

Ένα εξαιρετικά σεμνό και καλόκαρδο παιδί, που δεν του αρέσει να… αγορεύει, αλλά, απλά, να καταθέτει την άποψή του, είδαν -στο δείπνο της Βουλιαγμένης- οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Έιντουρ Γκούντγιονσεν -εκτός από τον παίκτη που θα δώσει αυτό το… κάτι που έλειπε από την ομάδα.

«Με είχαν προετοιμάσει (σ.σ. οι Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης) για αυτά που θα ζούσα. Ήταν… τρελό, αλλά μου άρεσε», είπε ο Ισλανδός για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο!

Μάλιστα, ο Ice Man θυμήθηκε ότι έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Χιμένεθ, όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός τεχνικός καθοδηγούσε τη Σεβίλλη…

Ο Γκούντγιονσεν παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι φοβερό. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και δεν έχει τύχει ποτέ να έρθω στην Ελλάδα. Αλήθεια, μπροστά σε πόσο κόσμο παίζει η ΑΕΚ;».

Για να λάβει την εξής απάντηση από τους διοικούντες: «Το γήπεδό μας είναι μεγάλο, αλλά συνήθως έχουμε έναν μέσο όρο κοντά στους 18.000 θεατές. Στον τελικό Κυπέλλου, πάντως, είχαμε 60.000»!

Τέλος, το «λαμπερό» απόκτημα του «Δικεφάλου», είπε: «Είμαι λάτρης του αγγλικού στιλ του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει το αθλητικό, δυνατό παιχνίδι. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται στην Ισπανία, όταν οι επιθετικοί πέφτουν στο χόρτο με ένα απλό άγγιγμα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που… ξαπλώνουν».

Καλά ετοιμάσου να δεις τι κάνουν στην Ελλάδα...Που να παίξει και με κανένα Καραγκούνη. Παίζει να να τραβάει τα μαλλιά του

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα ρε γιατι ποτε επεσε ο καραγκουνα?  :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τέλος, το «λαμπερό» απόκτημα του «Δικεφάλου», είπε: «Είμαι λάτρης του αγγλικού στιλ του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει το αθλητικό, δυνατό παιχνίδι. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται στην Ισπανία, όταν οι επιθετικοί πέφτουν στο χόρτο με ένα απλό άγγιγμα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που… ξαπλώνουν».

Καλά ετοιμάσου να δεις τι κάνουν στην Ελλάδα...Που να παίξει και με κανένα Καραγκούνη. Παίζει να να τραβάει τα μαλλιά του

Μουρίνιο: "Σε εμάς ο Γκούντιονσεν δεν έπεφτε, στην Μπαρτσελόνα τον έκαναν βουτηχτή."

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σορρυ που θα σας το χαλασω αλλα το θεμα δεν ειναι τι θα κανει ο Ισλανδος αλλα ΠΟΙΟΣ θα δινει τις πασες στον Ισλανδο..Kοιταω τα χαφ σας και βλεπω εναν πιο γηρασμενο Καφε και εναν αχρωμο Γκερειρο,απο εκει κ περα το χαος ενω απο επιθετικους εχετε οσους και ο Ολυμπιακος (που ψαχνει να τους στειλει εδω κ εκει). Μια χαρα (και) επικοινωνιακα η κινηση Αδαμιδη ;-)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
@Μεγαλέφαντο. Αν έχει όρεξη μπορεί σε 2 χρονάκια να πάρει μεταπτυχιακό στα μακροβούτια. Αν μάλιστα κάνει και τίποτα σεμινάρια με τον μέγα Αναστό τότε το διδακτορικό το έχει στο τσεπάκι :grin:

@Αλάνι. Θα πάμε κανένα Ρεκιαβικ και θα βλέπουμε ανθρώπους να φοράνε τη μπλούζα της ομαδάρας  :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σορρυ που θα σας το χαλασω αλλα το θεμα δεν ειναι τι θα κανει ο Ισλανδος αλλα ΠΟΙΟΣ θα δινει τις πασες στον Ισλανδο..Kοιταω τα χαφ σας και βλεπω εναν πιο γηρασμενο Καφε και εναν αχρωμο Γκερειρο,απο εκει κ περα το χαος ενω απο επιθετικους εχετε οσους και ο Ολυμπιακος (που ψαχνει να τους στειλει εδω κ εκει). Μια χαρα (και) επικοινωνιακα η κινηση Αδαμιδη ;-)
εκτος απο αυτους που ανεφερες προσθεσε χοσε καρλος,λεοναρντο,λαγο,γκεντσογλου,μακο (ισως και μιτσελ), του πουστη ρε μπομπα,δεν θα πιασουν καλη αποδοση εστω και δυο απο αυτους φετος? καθαρα επιθετικοι στην αεκ ειναι εκτος του ισλανδου οι λυμπε,μπελεκ,σιαλμας...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
@Μεγαλέφαντο. Αν έχει όρεξη μπορεί σε 2 χρονάκια να πάρει μεταπτυχιακό στα μακροβούτια. Αν μάλιστα κάνει και τίποτα σεμινάρια με τον μέγα Αναστό τότε το διδακτορικό το έχει στο τσεπάκι :grin:

@Αλάνι. Θα πάμε κανένα Ρεκιαβικ και θα βλέπουμε ανθρώπους να φοράνε τη μπλούζα της ομαδάρας  :rockon: :rockon: :rockon:
στη Σλοβενια ηδη αρκετα πιτσιρικια δεν χανουν προπονηση... τους εκαναν και δωρο φανελες  :grin:
αεκ παντου λεμε... απο αυστραλια μεχρι αμερικη... απο ισλανδια μεχρι κινα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τύπε να με συγχωρείς και εμένα που θα σου την χαλάσω αλλά ο Γκουντ ΔΕΝ είναι φουνταριστός. Είναι περιφερειακός οπότε ΜΑΛΛΟΝ αυτός θα δίνει τη τελική πάσα στον φουνταριστό. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που ο Χιμένεθ τον βάλει φουνταριστό έχουμε τον Κάρλος

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Θέουτα, Βαγγέλης Κρύος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm για τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα χρονιά οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στην Ισπανία και από τα λόγια του η ΑΕΚ μπορεί να είναι αισιόδοξη πως έκανε τις καλύτερες επιλογές. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Κρύος δήλωσε:
Ο Χοσέ Κάρλος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας, όμως έχει πολύ καλή τεχνική, έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα δύο άκρα, διαθέτει τελική πάσα, καλές εκτελέσεις στα στημένα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει παρά το γεγονός ότι είναι αδύναμος αμυντικά.

Σε σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τους δύο επιθετικούς, ενώ σε σύστημα 4-3-3 μπορεί να είναι σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Είναι αρκετά γρήγορος, όμως κυρίως βασίζεται στην τεχνική του και την καλή πάσα που διαθέτει».

Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία για τη τελική πάσα ;)

Επισκέπτης
εκτος απο αυτους που ανεφερες προσθεσε χοσε καρλος,λεοναρντο,λαγο,γκεντσογλου,μακο (ισως και μιτσελ), του πουστη ρε μπομπα,δεν θα πιασουν καλη αποδοση εστω και δυο απο αυτους φετος? καθαρα επιθετικοι στην αεκ ειναι εκτος του ισλανδου οι λυμπε,μπελεκ,σιαλμας...
ρε αλανι απο αυτους που λες μονο ο ο καρλος αν βγει ισως μπορει να ππρασει μια μπαλια.ο λαγος ο λεοναρντο ο μακος και ο γκεντζογλου ποσες φορες τους εχεις δει να βγαλουν μια μπαλια στον επιθετικο :idiot:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε αλανι απο αυτους που λες μονο ο ο καρλος αν βγει ισως μπορει να ππρασει μια μπαλια.ο λαγος ο λεοναρντο ο μακος και ο γκεντζογλου ποσες φορες τους εχεις δει να βγαλουν μια μπαλια στον επιθετικο :idiot:
Ο Λεονάρντο πιστεύω ότι την έχει την κάθετη πάσα. Μπορεί να αποτελέσει μπακ απ του Κάρλος. Και ο Μίτσελ ΑΝ (πολύ μεγάλο αυτό το αν) επιστρέψει έχει την κάθετη πάσα. Το έχει δείξει στους αγώνες που έχει παίξει. Με τους παίκτες που έχει μέχρι τώρα η ΑΕΚ Κάρλος,Λεονάρντο, Λύμπε και Γκουντ έχουν στα στοιχεία τους μέσα τη κάθετη πάσα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο λεοναρντο περσυ στο τελος της σεζον εκανε καλα ματς δινοντας αρκετες πασες μπροστα... οκ για τον μακο δεν θα διαφωνισω αλλα ο γκεντσογλου δεν επαιξε και καθολου για να βγαλεις συμπερασματα (κατι που αναμενετε φετος)... ο λαγος αν πιασει καλη σχετικα αποδοση μπορει να βοηθησει (θα δουμε και γιαυτον)... η πλακα παντως με εσας ειναι οτι εχει πεσει η μουγκα αυτοπροσωπος στα θρεντ των δικων σας ομαδων και ολοι προς τα εδω μου ερχεστε πουλακια μου  :grin:
δεν χρειαζεται να σχολιαζετε αρνητικα τους παιχτες και το ροστερ της αεκ... δεν γιναμε ξαφνικα υπερομαδα... απλα ελπιζουμε με σωστη προετοιμασια μερικοι παιχτες να δωσουν φετος το κατι παραπανω, κατι που νομιζω ειναι εφικτο...

Επισκέπτης
Ο Λεονάρντο πιστεύω ότι την έχει την κάθετη πάσα. Μπορεί να αποτελέσει μπακ απ του Κάρλος. Και ο Μίτσελ ΑΝ (πολύ μεγάλο αυτό το αν) επιστρέψει έχει την κάθετη πάσα. Το έχει δείξει στους αγώνες που έχει παίξει. Με τους παίκτες που έχει μέχρι τώρα η ΑΕΚ Κάρλος,Λεονάρντο, Λύμπε και Γκουντ έχουν στα στοιχεία τους μέσα τη κάθετη πάσα
εγω αλλο ειπα.εχεις δει εσυ το λεοναρντο να δινει καθετη πασα;γιατι εγω τη μονη πασα που εχω δει ειναι απο το δεξι στο αριστερο :2funny:το θεμα ειναι ποτε θα παρουν αυτοι τη μπαλα και απο ποιον για να δημηουργησουν προυποθεσεις ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω αλλο ειπα.εχεις δει εσυ το λεοναρντο να δινει καθετη πασα;γιατι εγω τη μονη πασα που εχω δει ειναι απο το δεξι στο αριστερο :2funny:το θεμα ειναι ποτε θα παρουν αυτοι τη μπαλα και απο ποιον για να δημηουργησουν προυποθεσεις ;)
περσυ απο ποιον την επερναν τη μπαλα μπροστα? εκτος των σκοκο,μπλανκο ιδια ομαδα ειμαστε...

Επισκέπτης
ο λεοναρντο περσυ στο τελος της σεζον εκανε καλα ματς δινοντας αρκετες πασες μπροστα... οκ για τον μακο δεν θα διαφωνισω αλλα ο γκεντσογλου δεν επαιξε και καθολου για να βγαλεις συμπερασματα (κατι που αναμενετε φετος)... ο λαγος αν πιασει καλη σχετικα αποδοση μπορει να βοηθησει (θα δουμε και γιαυτον)... η πλακα παντως με εσας ειναι οτι εχει πεσει η μουγκα αυτοπροσωπος στα θρεντ των δικων σας ομαδων και ολοι προς τα εδω μου ερχεστε πουλακια μου  :grin:
δεν χρειαζεται να σχολιαζετε αρνητικα τους παιχτες και το ροστερ της αεκ... δεν γιναμε ξαφνικα υπερομαδα... απλα ελπιζουμε με σωστη προετοιμασια μερικοι παιχτες να δωσουν φετος το κατι παραπανω, κατι που νομιζω ειναι εφικτο...
γραφω που και που :grin:αλλα τη ναπω αφου εμεις παμε για διαλυση.καταφερα μια ομαδα διοικητικα καθαρη και με πλεονασμα σε 6μηνες να εχει ελλειμα 2εκ.ο βεντουρης και η παρεα του ξαναχτυπησε.οσο για τον γκεντζογλου ουτε φετος βλεπω να περνει ευκαιριες.ο λεοναρντο εκανε καλα ματς αλλα δεν ειναι ο παιχτης που θα δωσει πασα..γενικα ;)θα δουμε και σε τη κατασταση θα ειναι ο ισλανδος αφου αν ειναι στα περσινα δυσκολα τα βλεπω.επσιης να πω κατι μιλατε για παιχτες αλλα κανεις δεν ανεφερε οτι σανΟΝΟΜΑ τα τελευταια χρονια μετα το ριβαλντο ειναι και ο ρεκομπα ;)ασχετα αν επαιξε :grin:δυο τρεις μαγικες στιγμες που τον ειδα μου εφταναν ειδα πραγματα που δεν τα εχω δει ποτε στην ελλαδα.

Επισκέπτης
περσυ απο ποιον την επερναν τη μπαλα μπροστα? εκτος των σκοκο,μπλανκο ιδια ομαδα ειμαστε...
αυτο λεω καλη η επιθεση αλλα αν δεν εχεις παιχτη να περασει μια μπαλια τη να τους κανεις.δε λεω κατι διαφορετικο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γραφω που και που :grin:αλλα τη ναπω αφου εμεις παμε για διαλυση.καταφερα μια ομαδα διοικητικα καθαρη και με πλεονασμα σε 6μηνες να εχει ελλειμα 2εκ.ο βεντουρης και η παρεα του ξαναχτυπησε.οσο για τον γκεντζογλου ουτε φετος βλεπω να περνει ευκαιριες.ο λεοναρντο εκανε καλα ματς αλλα δεν ειναι ο παιχτης που θα δωσει πασα..γενικα ;)θα δουμε και σε τη κατασταση θα ειναι ο ισλανδος αφου αν ειναι στα περσινα δυσκολα τα βλεπω.επσιης να πω κατι μιλατε για παιχτες αλλα κανεις δεν ανεφερε οτι σανΟΝΟΜΑ τα τελευταια χρονια μετα το ριβαλντο ειναι και ο ρεκομπα ;)ασχετα αν επαιξε :grin:δυο τρεις μαγικες στιγμες που τον ειδα μου εφταναν ειδα πραγματα που δεν τα εχω δει ποτε στην ελλαδα.
μεγαλος παιχτης και ο ρεκομπα... ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως και δεν επιασε αυτος στην ελλαδα... ισως να φταινε καποιοι τραυματισμοι που ειχε ισως και να μην ειχε ορεξη...

Επισκέπτης
μεγαλος παιχτης και ο ρεκομπα... ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως και δεν επιασε αυτος στην ελλαδα... ισως να φταινε καποιοι τραυματισμοι που ειχε ισως και να μην ειχε ορεξη...
δεν επιασε γιατι πολυ απλα ειναι σακατεμενος.υπηρχε περιπτωση να φυγει απο ιταλια αν ηταν καλα;εδω ο μορατι τον κραταγε 8 χρονια κια τα τελευταια 3 χρονια ηταν με προβληματα.ειδες οτι και που εφυγε δεν μπορεσε να παιξει.ο τυπος ηταν να κανει δυο χαλαρες προπονησεις και να παιζει δυο τρια ματς το μηνα ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μη λες ότι να είναι. Φυσικά και την έχει την τελική πάσα ο Λεονάρντο. Αλλά τι περίμενες να δεις σε μια ομάδα που επί 2 χρόνια δεν είχε δουλέψει σχεδον καθόλου στη τακτικη; Περίμενες να δεις αυτοματισμούς; Όχι. Αν και στο τέλος της περσινής περιόδου ο Λεονάρντο έβγαλες αρκετές πάσες τροφοδοτόντας τους φορ. Αλλά σου ξαναλέω ΑΝ η ΑΕΚ παίξει 4-3-1-2 λογικά ο 1 θα είναι ο Κάρλος και περιφερειακός επιθετικός ο Γκουντ με φουνταριστό τον Λύμπε (αν και στο προκειμένη περίπτωση θα χρειαζόμασταν έναν Μπλάνκο).
Όσο για σας απορώ πως δεν έχετε πάρει ΑΚΟΜΑ στο κυνήγι τον Βεντούρη που κάνει από χιλιόμετρα μακριά πως πάει να σας καταστρέψει (και δε ξέρω το λόγο) ; Όσο για τον Ρεκόμπα ναι θα συμφωνήσω. Αλλά ρε τύπε δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου ο παίκτης. Και είναι κρίμα γιατί ήταν μεγάλη παιχτούρα.

Υ.Γ ΠΟΣΟ μαλάκας πρέπει να είναι αυτός ο Νικολακό. Τόοοοοοοοσο πολύ τον πόνεσε που η ΑΕΚ έφερε στην Ελλάδα τον Γκουντ; Και είδαμε και τις μεταγραφές του ΟΣΦΠ. Ο ένας από το υπερπρωτάθλημα του Ντουμπάι και ο άλλος ο Γέστε ενώ είναι εργαλείο παρουσιάζεται λες και είναι ο θεος της μπάλας προσωποποιημένος  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom