master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εσυ να χαρεις αμα παρετε τον λιντςκαι χαιρεσαι που πηρες τον γκουντιοσεν...
ζωο
εσυ να χαρεις αμα παρετε τον λιντςκαι χαιρεσαι που πηρες τον γκουντιοσεν...
ζωο
απο το παλτο που πηρεςεσυ να χαρεις αμα παρετε τον λιντς
να δεις ποσο θα χαρω οταν θα ερθει στου χαριλαου να σου αδειασει το σπερμα του...και χαιρεσαι που πηρες τον γκουντιοσεν...
ζωο
θα ερθει μαζι με τον φιγκεροα ρε μην τρελενεσεαπο το παλτο που πηρες
κλασεις ανωτερος και ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
μακαρι να ερθει αλλα χλωμο το κοβω
ποιος γκουντιοσεν ρε μαλακα...ρε που να δουνε αυτοι τετοιους παιχτες ρεεεεεεεεεεεεεεεε
ριβαλντο,σκοκο,γκουντγιονσεν... ουτε στα ονειρα τους... με καπετανο και παλτιδιο που πατε ρεεεεεεεεεεεε
ποιος γκουντιοσεν ρε μαλακα...
last year
για φουντο πατε φετος
ολα τα σαιτ ενημερωσης πρωτο θεμα... προβλεπω να περνει φωτια το ελ. βενιζελος αυριο
ποτε θα παιξει τελικα ο αρης ευρωπη δε μας ειπες
εγω προβλεπω φωτια να περνουν ολα τα μπουζουκτσιδικα της αθηνας...
παλι μεσα ησουν σκ;ποτε θα παιξει τελικα ο αρης ευρωπη δε μας ειπες
χτες βγηκα και βραδυ και για μπανιο το μεσημερι... σημερα σκαει ο τζιτζικας θα δω...παλι μεσα ησουν σκ;
εγω τα μπλεξα με τρεις στην χαλκιδικη
βλακα...
ποιο νησι ρε ιταλοποντιε;χτες βγηκα και βραδυ και για μπανιο το μεσημερι... σημερα σκαει ο τζιτζικας θα δω...
υ.γ στο νησι ειμαι ρε βλαμενε
σου ειχα πει πριν δυο-τρεις βδομαδες... αλλα ποιος ξερει ποσες ληγμενες μπουγατσες εφαγες απο τοτε...ποιο νησι ρε ιταλοποντιε;
αν ερθει στο πρωτο ποδισου ειχα πει πριν δυο-τρεις βδομαδες... αλλα ποιος ξερει ποσες ληγμενες μπουγατσες εφαγες απο τοτε...
χαλκιδικη θα ερθει ενας φιλαρακος απο ρουμανια τον αυγουστο και του αρεσει το γκρικ φουντ... ειναι και μπουχεσας σαν εσενα καλη ωρα... για πες κανα καλο μαγειριο να τον στειλουμε...
πρεπει να εισαι πρωτη πελαταρα εκει ε? σου στρωνουν και κοκκινο χαλι? γιαυτο εγινες και 901 κιλα?αν ερθει στο πρωτο ποδι
να παει στο κασσανδρινο στην ταβερνα γιωργος&χριστινα
αν δεν παθει πλακα εγω θα αλλαξω ομαδα και θα γινω αεκουλα κοτουλα
ντοπια κρεατα και σαλατες ολα δικα τους
πατα ρε μαλακα στο facebook να δειςπρεπει να εισαι πρωτη πελαταρα εκει ε? σου στρωνουν και κοκκινο χαλι? γιαυτο εγινες και 901 κιλα?
ασε μαλακα γιατι δεν εχω τα 3D γυαλια μαζι μουπατα ρε μαλακα στο facebook να δεις
αλλα μην με δειξεις στην γκομενιτσα σου γιατι θα χυσει το βρακι της...
Mια που σε ειδε ειπε οτι αδελφοφερνεις ειναι αληθεια ρε?πατα ρε μαλακα στο facebook να δεις
αλλα μην με δειξεις στην γκομενιτσα σου γιατι θα χυσει το βρακι της...
η γκομενα σου ηταν ρεMια που σε ειδε ειπε οτι αδελφοφερνεις ειναι αληθεια ρε?