Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Έλιωσα στα γέλια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κατι μου λεει πως παει να παρουσιαστει το θεμα οτι και καλα πηραμε τον παιχτη μεσα απο τα χερια του μεγαθηριου παοκ.. :jerking: :jerking: :jerking:

Αν είστε τυχεροί, ο Βαλβίδας θα δώσει πούλο (και) στο Νικλητσιώτη(ολόκληρο Χα-Χαβίτο έχουμε στην ίδια θέση  :headbang: ),
ο οποίος είναι ίδιο στυλ με το Γεωργιάδη και με 100.000, την 1η χρονιά, θα κάνει και κωλοτούμπες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Mπερδεύτηκα  :think:

Στα "κιτρινόμαυρα" ο Γεωργιάδης - "Πετάει" για Σλοβενία χωρίς Ντιόπ – Ψάχνει στην Αγγλία για σέντερ φορ

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=87247&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=87247&catid=1[/url]
γιατί μπερδεύεσαι;
το άρθρο και η εφημερίδα είναι εγκυρότατες
δίπλα ακριβώς σε αυτο το άρθρο πρώτο τίτλο πως ο Γεωργιάδης πάει ΠΑΟΚ, μετά λέει για τον Γκουτγιονσον και αμέσως μετά πως ο Γεωργιάδης πάει ΑΕΚ.
Όπως και να έχει η εφημερίδα είναι έγκυρη - ή θα παέι ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης - γκαραντί

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιατί μπερδεύεσαι;
το άρθρο και η εφημερίδα είναι εγκυρότατες
δίπλα ακριβώς σε αυτο το άρθρο πρώτο τίτλο πως ο Γεωργιάδης πάει ΠΑΟΚ, μετά λέει για τον Γκουτγιονσον και αμέσως μετά πως ο Γεωργιάδης πάει ΑΕΚ.
Όπως και να έχει η εφημερίδα είναι έγκυρη - ή θα παέι ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης - γκαραντί
ξυπναω κατα τις 8 παρα κατι... φτιαχνω φραπεδια και ανοιγω 2-3 αθλητικα σαιτ... σε ολα βλεπω πρωτη μουρη γκουντγιονσεν στην αεκ... λεω μπα δεν μπορει μαλλον δεν εχω ξυπνησει ακομα... τωρα ειμαι ονλαιν στο μσν με ενα φιλαρακι που γνωριζει πραγματα εκ των εσω και μου λεει οτι κατα 90% ο παιχτης εχει κλεισει και θα ανακοινωθει μεχρι την δευτερα το πολυ... για να δουμε...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπαι δε γουει... ο μπαοκ για να τα εχωσε και να παρει γεωργιαδη κατι μου λεει οτι εχει καλες προτασεις για βιειρινια...

Επισκέπτης
ειναι αυτα που ελαγα περι αξιας παιχτη και χρηματων.ο κοντοες πηρε 200χιλιαρικα και ειναι αγνωστο αν ειναι βασικος.ο γεωργιαδης που ειναι μεσα στου 2-3 ελληνες που μπορουν να κανουν τη διαφορα εκλεισε με 250χιλιαρικα. ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ειναι αυτα που ελαγα περι αξιας παιχτη και χρηματων.ο κοντοες πηρε 200χιλιαρικα και ειναι αγνωστο αν ειναι βασικος.ο γεωργιαδης που ειναι μεσα στου 2-3 ελληνες που μπορουν να κανουν τη διαφορα εκλεισε με 250χιλιαρικα. ;)
το ποιος αξιζε τελικα και ποιος οχι τα φραγκα απο μεταγραφες συμβολαια μονο μεσα στο γηπεδο μπορεις να το δεις... και αλλοι εχουν παρει πενταπλασια ποσα απο αυτους που αναφερεις και εχουν κλασει μια μεντα, μην καθομε να γραφω ονοματα γιατι ειναι και πολλα  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λοιπόν κατά 99.9% ο Γεωργιάδης πάει στον ΠΑΟΚ. Οπότε πλέον η διοικηση ΑΝ θέλει να πάρει άλλον παίκτη θα στραφεί σε Α-Ν-Α-Κ-Ο-Γ-Λ-Ο-Υ ή Κατσικο ή Σολεϊδη σε σε κανέναν άλλο πιτσιρικά. Ο Γεωργιάσης ήθελε να πάρει 300χιλιάρικα ετησίως (δε ξέρω πόσα του έδινε η ΑΕΚ) και τελικά κλείνει στα 250 του ΠΑΟΚ.
Πάμε στα του Γκουντιονσεν.32 ετών με μεγάλη καριέρα τα 2 τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πτώση. Από την Τσέλσι και την Μπάρτσα στη Στόουκ (έλα ρε ομάδα, αν και Λιβερποτλ η Στόουκ είνει η ομάδα της πόλης που έζησα στην Αγγλία)...Δε ξέρω πόσα παίρνει εκεί, αλλά ακόμα και αν η ΑΕΚ του δώσει μισό μύριο το χρόνο (αν μπορεί να το δώσει) δε ξέρω κατά πόσο θα συμφωνησει...Είναι πολύ δύσκολο και ΑΝ ο Γκρέτανσον τα καταφέρει θα έχει βγάλει λαγό από το καπέλλο του, ΧΩΡΙΣ να παύει ο παίκτης να είναι ερωτηματικό.
Πάω και σε κάτι άλλο. Διάβασα ότι η Στεάουα ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο και πως η ΑΕΚ αξιώνει 1.4εκ!!! Πρώτον ΔΕ νομίζω το δημοσίευμα αν αληθεύει, αλλά ΑΝ αληθεύει είναι ΣΟΒΑΡΟΙ; Θέλουν 1.4 για έναν παίκτη που ο προπονητής ΔΕΝ τον υπολογίζει (από ότι βγαίνει προς τα έξω) και δε τον δίνουν με ένα ποσό της τάξης του μισού μυρίου να πάρουν και λεφτά να ελευθερωθεί και χώρος και στο μπάντζετ να δώσουν τα λεφτά που θα πάρουν για να καλύψουν την μεταγραφή άλλου παίκτη (πχ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ,ξέρω ξέρω σας τα έχω πρήξει) και να τους περισσέψουν και λεφτά για τους καφέδες;;;ΑΝ όντως η ΑΕΚ θέλει 1.4 για τον Λεονάρντο είναι ΜΑΛΑΚΕΣ. Από τη στιγμή που δεν τον θέλεις ζητάς ένα μύριο αλλά αφήνεις να εννοειθει πως το διαπραγματεύεσαι και αν μπορείς να τσιμπήσεις 700χιλιάρικα λες ένα μεγάλο ευχαριστώ (από την στιγμή που δε τον θες, γιατί εγώ σαν οπαδός τον θέλω) πας στον Θεοδωρίδη και του λες τσίμπα 250 για τον Ανάκογλου (και μπορείς να ανέβεις στο χαλαρό στα 300) και δίνεις και στον παίκτη καμιά 350άρα συνολικά για 3 χρόνια και σου περισσέυουν. Και τα λεφτά που έπαιρνε ο Λεονάρντο πας σε Σολεϊδη και Κατσικό και τους τα μοιραζεις (και το πολύ πολύ τσοντάρεις και κάτι ψιλά)...Άρα πουλώντας έναν παίκτη ΞΕΝΟ παίρνεις 3 πιτσιρικάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και κλείνεις το ρόστερ σου μια χαρούλα.
Πάντως ΑΝ τελικά φύγουν Λεονάρντο,Ντάτομο (τι γινεται με αυτόν; ) και Έντνερ (και με αυτόν τι γίνεται; ) Γκερέιρο, τότε από ότι έχω υπολογίσει το μπάτζετ της ΑΕΚ μειώνεται κατά περίπου 1.3 μυριο το χρόνο (600 ο Γκερέιρο και 350 ο Λεό και υπολογίζω Ντάτομο και Εντνερ μαζί γύρω στα 400). ΑΝ το λοιπόν φύγουν η ΑΕΚ θα μπορέσει πολύ άνετα να πάρει τους 2 πιτσιρικάδες του ΟΣΦΠ ελεύθερους και να ψαχτουν για έναν ακόμα πιτσιρικά Έλληνα για πλάγιο αμυντικό. Έτσι θα έχει 1ον απαλαγεί από παλτά, 2ον Θα έχει απαλλαγεί από μη παλτά που όμως έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους. 3ον θα έχει ελληνοποιήσει την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό και 4ον θα έχει ρίξει το κόστος της ομάδας σε επίπεδα πολύ κοντά σε αυτά που έχουν αναφερθεί. ΟΜΩΣ καλό θα είναι να βγει καποιος και να πει στον κόσμο "μάγκες φέτος παλεύουμε μπας και βγούμε ευρώπη οπότε μην έχετε απαιτήσεις. Έχουμε και πιτςσιρικάδες και θέλουμε να πάρουν εμπειρίες για να μπορέσουμε να στηριχτούμε πάνω τους τα επόμενα χρόνια, οπότε να είστε υπομονετικοί μαζί τους αλλά και με τον προπονητή" και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Υ.Γ Δίαβασα επίσης πως παίζει ο Ντίοπ να ζητήσει να φύγει λόγο σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Καταρχάς να πάνε όλα καλά και να ξεπεραστεί το πρόβλημα. ΑΝ ώμος φύγει η ΑΕΚ ναι μεν ξεφορτώνεται ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο αλλά θα δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα στο κέντρο της. ΑΝ φύγει η ενδεδειγμένη λύση είναι αυτή του Μίτσελ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χωρίς να θυμάμαι το συμβόλαιο του Κοντοέ, είμαι σίγουρος πως στον πρώτο χρόνο του στην ΑΕΚ δε θα πάρει 250χιλιάρικα που θα πάρει ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ. Και επίσης ο Γεωργιάδης θα πάρει 350 χιλιάρικα στον τελευταίο του χρόνο στον ΠΑΟΚ, ποσό που το βλέπω οχι χλωμό αλλά εκρού του νεκρού μα το πάρει ο Κοντοές στην ΑΕΚ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα αδέρφια !

*Η μπίλια που έκατσε με το θέμα του γεωργιάδη στο Κιτρινο ή στο μαύρο?
**Συμφωνία για δύο χρόνια με Γκούντγιονσεν;;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Γρηγορη ο εντερ ηδη εχει φυγει... για ντατομο δεν ξερω τι γινετε αλλα για λεοναρντο θα ηθελα να μεινει εστω για αναπληρωματικος... ο γκουντγιονσεν μπορει να βρισκετε τα δυο τελευταια χρονια σε πτωση οπως λες (ετσι ηταν και ο ριβαλντο πριν ερθει ελλαδα) αλλα μιλαμε για ενα παιχτη που εκανε ονομα σε τσελσι και μπαρτσα... δεν νομιζω να εχει προβλημα για να ανταπεξελθει στο επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος και να αντιμετωπισει αμυντικους του στυλ τσιριλο,μαλεζα,παπαδοπουλου,σαριεγκι κτλ. 32 ετων ειναι και τα εχει ανετα ακομα 2 χρονακια μπαλας...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη ο εντερ ηδη εχει φυγει... για ντατομο δεν ξερω τι γινετε αλλα για λεοναρντο θα ηθελα να μεινει εστω για αναπληρωματικος... ο γκουντγιονσεν μπορει να βρισκετε τα δυο τελευταια χρονια σε πτωση οπως λες (ετσι ηταν και ο ριβαλντο πριν ερθει ελλαδα) αλλα μιλαμε για ενα παιχτη που εκανε ονομα σε τσελσι και μπαρτσα... δεν νομιζω να εχει προβλημα για να ανταπεξελθει στο επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος και να αντιμετωπισει αμυντικους του στυλ τσιριλο,μαλεζα,παπαδοπουλου,σαριεγκι κτλ. 32 ετων ειναι και τα εχει ανετα ακομα 2 χρονακια μπαλας...
Εντάξυ μη λέμε και ότι θέλουμε. Ο Ρίμπο έφυγε από Μπάρτσα και πήγε Μίλαν και ο Γκουντιονσεν από Μπάρτσα και κατέληξε Στόουκ (αφού πέρασε και από αλλού). Τι βλέπεις τη διαφορά φαντάζομαι! Πάντως αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ, πως απέναντι στους αμυντικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα δε θα έχουν καμιά σχεση με αυτους της πρέμιερ λινγκ...Αν μάλιστα είναι και σωστός επαγγελματίας και δε τον παρασύρει το Άθενς μπάι νάιτ τότε όχι 2 έχει αλλά 4 (αν αναλογιστούμε πως ο Λύμπε βγήκε από τους πρώτους -αν όχι ο πρώτος- στα εργονομετρικα).
Δεν γνώριζα πως το ένα παλτό έφυγε. Ο Ντάτομο ΑΚΟΜΑ είναι στο δυναμικό της ΑΕΚ και το ξέρω γιατί διάβασα πριν λίγες μέρες ένα κείμενο που και καλά κάποια ομάδα της πατρίδας του ενδιαφέρεται γι αυτόν. Ο Λεο θεωρώ πως μπορεί να είναι μια χαρά στην ΑΕΚ και να είναι ο 1 στο 4-3-1-2 (αν παίξει αυτό το σύστημα η ΑΕΚ)...Όχι σα βασικός αλλά να δινει ανάσες και τα λοιπά. Αν τον βάλεις χαφ έτσι όπως είναι μισή μερίδα....Αλλά ΑΝ είναι να φύγει να φύγει έτσι ώστε ΚΑΙ η ΑΕΚ να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα (όχι φυσικα 1.4 μύρια που γράφουν) και να έρθουν πιτσιρικάδες έλληνες οι οποίοι να μπορούν να πάρουν και κάποιες εμπειρίες στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε μετά από 1-2 χρόνια Ή να μπορούν να παίζουν βασικοί στην ομάδα Ή να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων ώστε η ΑΕΚ να εποφελειθεί οικονομικά από αυτούς

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξυ μη λέμε και ότι θέλουμε. Ο Ρίμπο έφυγε από Μπάρτσα και πήγε Μίλαν και ο Γκουντιονσεν από Μπάρτσα και κατέληξε Στόουκ (αφού πέρασε και από αλλού). Τι βλέπεις τη διαφορά φαντάζομαι! Πάντως αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ, πως απέναντι στους αμυντικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα δε θα έχουν καμιά σχεση με αυτους της πρέμιερ λινγκ...Αν μάλιστα είναι και σωστός επαγγελματίας και δε τον παρασύρει το Άθενς μπάι νάιτ τότε όχι 2 έχει αλλά 4 (αν αναλογιστούμε πως ο Λύμπε βγήκε από τους πρώτους -αν όχι ο πρώτος- στα εργονομετρικα).
Δεν γνώριζα πως το ένα παλτό έφυγε. Ο Ντάτομο ΑΚΟΜΑ είναι στο δυναμικό της ΑΕΚ και το ξέρω γιατί διάβασα πριν λίγες μέρες ένα κείμενο που και καλά κάποια ομάδα της πατρίδας του ενδιαφέρεται γι αυτόν. Ο Λεο θεωρώ πως μπορεί να είναι μια χαρά στην ΑΕΚ και να είναι ο 1 στο 4-3-1-2 (αν παίξει αυτό το σύστημα η ΑΕΚ)...Όχι σα βασικός αλλά να δινει ανάσες και τα λοιπά. Αν τον βάλεις χαφ έτσι όπως είναι μισή μερίδα....Αλλά ΑΝ είναι να φύγει να φύγει έτσι ώστε ΚΑΙ η ΑΕΚ να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα (όχι φυσικα 1.4 μύρια που γράφουν) και να έρθουν πιτσιρικάδες έλληνες οι οποίοι να μπορούν να πάρουν και κάποιες εμπειρίες στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε μετά από 1-2 χρόνια Ή να μπορούν να παίζουν βασικοί στην ομάδα Ή να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων ώστε η ΑΕΚ να εποφελειθεί οικονομικά από αυτούς

το καλο σημερινο νεο εκτος απο αυτο του γκουντγιονσεν ειναι οτι ο μπαχα δεν συμπεριλαμβανετε στην αποστολη για σλοβενια  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
το καλο σημερινο νεο εκτος απο αυτο του γκουντγιονσεν ειναι οτι ο μπαχα δεν συμπεριλαμβανετε στην αποστολη για σλοβενια  :grin:
Ο Γρηγόριος δεν το πήρε χαμπάρι ακόμα
Αλλιώς θα χόρευε τσάμικο πάνω στην πλώρη κανενός πλοίου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
                                                                                :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Γρηγόριος δεν το πήρε χαμπάρι ακόμα
Αλλιώς θα χόρευε τσάμικο πάνω στην πλώρη κανενός πλοίου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
                                                                                 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χάζευα τις φωτό τις Εύας ρε συ...Αλλά τις έβαλες για αντιπερισπασμό για να μη πάρω χαμπάρι ότι χάνουμε αυτόν τον παικταρά μέσα από τα χέρια μας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom