Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
«Βόμβα» Χίλντεμπραντ στην ΑΕΚ

To aek365.gr αποκαλύπτει ότι η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Γερμανό γκολκίπερ

Αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο μπαμ είναι η ΑΕΚ και να αντικαταστήσει τον Σεμπάστιαν Σάχα με τον κορυφαίο Γερμανό γκολκίπερ, Τίμο Χίλντεμπραντ. Η Ένωση βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο τερματοφύλακα που έχει ρίξει πολύ το κασέ του. Οι πιθανότητες να υπάρξει σύντομα συμφωνία είναι μεγάλες εάν φυσικά η ΑΕΚ εξασφαλίσει τα χρήματα για μια καλή προκαταβολή.

Ο Χίλντεμπραντ στο ξεκίνημα της καριέρα του θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Γερμανία. Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Στουτγάρδης όπου αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2007 του είχαν δικαίως, αποφέρει, τον τίτλο του διαδόχου του Όλιβερ Καν. Το 2004 έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα και όλα έδειχναν ότι τα «πάντσερ» είχαν βρει τον νέο τους μεγάλο γκολκίπερ. Ήταν μέλος της «νασιονάλμανσαφτ» μέχρι και τα προκριματικά του Euro 2008. Στην τελική φάση ο Γιόακιμ Λεβ εκπλήσσοντας τους πάντες τον έκοψε από την αποστολή και από τότε, παρότι λέει ότι τον υπολογίζει, δεν τον έχει καλέσει. Οι πληροφορίες λένε πως οι κακές σχέσεις των δύο αδρών είναι ο λόγος που ο Χίλντεμπραντ μένει εκτός.

Την τελευταία του σεζόν στη Σάλκε (2006-07) ήταν εκπληκτικός. Ψάχνοντας το βήμα παραπάνω δεν ανανέωσε και αφού φλέρταρε με πολλές μεγάλες ομάδες τελικά κατέληξε στην Βαλένθια. Στο Λεβάντε όλα ξεκίνησαν ιδανικά. Πήρε από νωρίς φανέλα βασικού αφήνοντας στον πάγκο τον «γερόλυκο» Σάντι Κανιθάρες και αγωνιζόταν ανελλιπώς. Όλα αυτά έως την αποχώρηση του Κούμαν από τον πάγκο των «νυχτερίδων» και την άφιξη του Ουνάι Έμερι. Αυτός άφησε στον πάγκο τον Χίλντεμπραντ και έδωσε φανέλα βασικού στον Μπρίτο. Αυτό εξόργισε τον Γερμανό που αρνήθηκε να κάτσει στον πάγκο και τελικά τον Δεκέμβριο του 2008 έλυσε το συμβόλαιο του με τη Βαλένθια.

Άμεσα συμφώνησε με τον Χόφενχαϊμ όπου αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2010 πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πέρσι τον Ιούνιο συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για έναν χρόνο ψάχνοντας ακόμα μια φορά την τύχη του στο εξωτερικό. Στα «Λιοντάρια» αγωνίστηκε μόνο στο Κύπελλο και φιλικά ματς καθώς ο Ρουί Πατρίσιο (που αρχικά ήταν να φύγει και να παίξει ο Γερμανός) είχε πάρει τη φανέλα του βασικού στο... σπίτι του. Ελεύθερος πλέον ο Χίλντεμπραντ ψάχνει μια ομάδα όπου θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Το βασικό του μέλημα είναι να παίζει γι' αυτό άλλωστε και έχει ρίξει πολύ το κασέ του. Στις συζητήσεις που έχουν γίνει θεωρεί την ΑΕΚ εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αναγεννηθεί και να δείξει την αξία του.

Αν τελικά η ΑΕΚ τον αποκτήσει θα έχει καταφέρει να πάρει έναν γκολκίπερ παγκόσμιας κλάσης με τεράστιες δυνατότητες. Πρόκειται για έναν μεγάλο τερματοφύλακα με χαρακτήρα πρωταθλητή που αν δουλέψει σωστά θα αποτελέσει κεφάλαιο για τη νέα ΑΕΚ.

Εμένα γιατί μου κάνει κάπως δύσκολο ένας τέτοιος τερματοφύλακας να έρθει στην ΑΕΚ για 200 ή 300 χιλιάρικα (γιατί δύσκολο το κόβω η ΑΕΚ να δώσει πάνω από 300 ΑΝΤΕ το πολύ 350)....Πάντως ΑΝ έρθει και ΑΝ τελικά μείνει και ο Μανωλάς η ΑΕΚ αποκτάει μια αξιόλογη αμυντική γραμμή (της λείπει ένας ακραίος μπακ κατά τη γνώμη μου)...Και τα πρώτα σημάδια του ΤΙ θέλει ο Μανόλο από τη νέα ΑΕΚ κάνουν την εμφάνισή τους...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
«Βόμβα» Χίλντεμπραντ στην ΑΕΚ

Εμένα γιατί μου κάνει κάπως δύσκολο ένας τέτοιος τερματοφύλακας να έρθει στην ΑΕΚ για 200 ή 300 χιλιάρικα (γιατί δύσκολο το κόβω η ΑΕΚ να δώσει πάνω από 300 ΑΝΤΕ το πολύ 350)....Πάντως ΑΝ έρθει και ΑΝ τελικά μείνει και ο Μανωλάς η ΑΕΚ αποκτάει μια αξιόλογη αμυντική γραμμή (της λείπει ένας ακραίος μπακ κατά τη γνώμη μου)...Και τα πρώτα σημάδια του ΤΙ θέλει ο Μανόλο από τη νέα ΑΕΚ κάνουν την εμφάνισή τους...

Να σου δώσω δανεικό το Δασκαλάκη και με το συμβόλαιο πληρωμένο;;;

Ότι να ναι κουβαλήσαμε και φέτος! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Ότι να ναι κουβαλήσαμε και φέτος! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Θα βρεθει αντικαταστατης για τον κηπουρο μην αγχωνεσε... αντικαταστατη του μπεου να δω που θα βρειτε...  :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Δεν είπα ότι ΔΕΝ είναι καλός, εξάλλου το που έχει παίξει το δείχνει, αλλά μάλλον βρίσκεται σε μια καθοδική πορεία ΚΑΙ το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ θα έρθει στην ΑΕΚ για 300χιλιάρικα;;;;;;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θα βρεθει αντικαταστατης για τον κηπουρο μην αγχωνεσε... αντικαταστατη του μπεου να δω που θα βρειτε...  :tooth:

Ρε θα αθωωθεί ο Μαρινάκης και θα κάνει μήνυση σε όλες τις φυλλάδες μέχρι και για το ότι τον λένε χοντρό.  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε θα αθωωθεί ο Μαρινάκης και θα κάνει μήνυση σε όλες τις φυλλάδες μέχρι και για το ότι τον λένε χοντρό.  :grin:
και να αθωωθει λες να εχει τοσο ευκολα ετοιμο τον αντι-μπεο? τετοια μεταγραφη δυσκολα βρισκεις  :tooth:
ασε που χανει και το ποιο δυνατο παραρτημα στην σουπερλιγκ... που θα βρει ομαδα σαν το βολο να εχει στανταρ το +6 και να κοβει συνεχεια βαθμους απο τους αλλους? πονοκεφαλο εχει σου λεω, τον βλεπω καμια 10ρια κιλα αδυνατισμενο μεχρι το επομενο συμβουλιο της σουπερκλικας...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είπα ότι ΔΕΝ είναι καλός, εξάλλου το που έχει παίξει το δείχνει, αλλά μάλλον βρίσκεται σε μια καθοδική πορεία ΚΑΙ το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ θα έρθει στην ΑΕΚ για 300χιλιάρικα;;;;;;
Γρηγορη τοσα ζηταει... 300 χιλιαρικα θελει χωρις μπονους και η αεκ του προτινει 200 χιλιαρικα + μπονους...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γρηγορη τοσα ζηταει... 300 χιλιαρικα θελει χωρις μπονους και η αεκ του προτινει 200 χιλιαρικα + μπονους...
Και εμείς θα σκάμε 200 στο μπετατζή το Δασκαλάκη που είναι και βάζελος!! :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε κάντε με προπονητή και τεχνικό διευθυντή μαζί, μόνο 1 παλτό θα κουβαλάω το χρόνο και με λογική μίζα.  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Άντε τότε να δούμε τι θα γίνει....
απο οσο καταλαβα το θεμα κολαει στην προκαταβολη... αν ριξει τις απαιτησεις στα χρηματα που ζηταει προκαταβολικα θα τα βρουνε περιπου στα 250 χιλιαρικα το χρονο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Οι επιλογές σας στην ψηφοφορία είναι για πολλοστή ελλειπείς και στερούνται φαντασίας.
Προσθέστε επιλογές "Πρόεδρο & Μετόχους", "Προπονητή", "Παρασκήνιο & διαιτητές", "Αντικειμενικούς".

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οι επιλογές σας στην ψηφοφορία είναι για πολλοστή ελλειπείς και στερούνται φαντασίας.
Προσθέστε επιλογές "Πρόεδρο & Μετόχους", "Προπονητή", "Παρασκήνιο & διαιτητές", "Αντικειμενικούς".
Στο πρωτο εχεις δικιο,στο δευτερο η απαντηση ειναι οτι εχουμε αλλα καλυτερα να το αφησουμε για ενα χρονο τουλαχιστον και μετα θα δουμε τα αποτελεσματα της νεκροψιας,το τριτο δεν μας απασχολει και στο τεταρτο πιστευω οτι απο τους βαζελογαυρομπαοκτζηδες ειμαστε μακραν αντικειμενικοτεροι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο πρωτο εχεις δικιο,στο δευτερο η απαντηση ειναι οτι εχουμε αλλα καλυτερα να το αφησουμε για ενα χρονο τουλαχιστον και μετα θα δουμε τα αποτελεσματα της νεκροψιας,το τριτο δεν μας απασχολει και στο τεταρτο πιστευω οτι απο τους βαζελογαυρομπαοκτζηδες ειμαστε μακραν αντικειμενικοτεροι...

δεν σας απασχολεί;;
μάλλον εννοείς πως δεν σας ενδιαφέρει να έχετε τον έλεγχο...αλλά και αυτό είνια λάθος
το λέτε γιατί (ενδεχομένως) δεν τον έχετε.
αν τον είχατε θα ήταν αλλιώς το παραμύθι - σόρρυ κιόλας.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν σας απασχολεί;;
μάλλον εννοείς πως δεν σας ενδιαφέρει να έχετε τον έλεγχο...αλλά και αυτό είνια λάθος
το λέτε γιατί (ενδεχομένως) δεν τον έχετε.
αν τον είχατε θα ήταν αλλιώς το παραμύθι - σόρρυ κιόλας.
για καποιους προβατακιδες,κολλημενους μπορει να ειναι ετσι οπως το λες... για τους αεκτζηδες που εχω παρτιδες και ξερω εγω καμια σχεση και πιστευω οτι ανηκουμε στην πλειοψηφια των φιλαθλων της ομαδας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για καποιους προβατακιδες,κολλημενους μπορει να ειναι ετσι οπως το λες... για τους αεκτζηδες που εχω παρτιδες και ξερω εγω καμια σχεση και πιστευω οτι ανηκουμε στην πλειοψηφια των φιλαθλων της ομαδας...
ξέρεις, αυτό ειναι κουβέντα χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο
θα είχε ουσιαστικό αντικείμενο αν υπήρχε αυτή τη στιγμή δυνατότητα να έχετε ξαφνικά τα κόζια σήμερα και να βλέπαμε πως λέγατε "όχι δεν τα θέλουμε". Ούτε το ένα θα συμβεί ούτε το άλλο.

εντελώς αντικειμενικά εγώ έχω να πω τα παρακάτω:
1. Οι Παναθηναϊκοί φωνάζουνε για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο αλλά κάνουνε τα ίδια στο μπάσκετ (και φυσικά ούτε λόγος για παραδοχή)
2. Οι ΑΕΚτζήδες φωνάζανε για την ένσταση και μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία το έκαναν δίς (και στις δύο ομάδες υπήρχανε φίλαθλοι που λέγανε πως δεν την ήθελαν ή πως είναι νομικά σωστή κλπ - δεν είναι δυνατόν να μετρήσουμε ούτε σε ποσοστό ούτε σε απόλυτο αριθμό πόσοι ήταν οι μεν ή οι δε)

εξ αυτού συμπεραίνω πως ο Έλληνας εξακολουθεί να είναι κωλοτούμπας
φωνάζει όσο τον αδικούνε για το σύστημα
αλλά μόλις το σύστημα τον ωφελεί ξαφνικά βρίσκει αμέσως δικαιολογίες και φυσικά δεν παραδέχεται και την κωλοτούμπα του
δεν έχει να κάνει με παράταξη ή ομάδα
έχει να κάνει με κουλτούρα λαού

εξακολουθείτε να νομίζετε πως είστε παιδιά ανώτερου θεού - δεν ξέρω πώς στο λύκο σας έχει καρφωθεί αυτό στον εγκέφαλο, αλλά πίστεψέ με, στην Ελλάδα όλοι το ίδιο νομίζουνε για τον εαυτό τους
γιαυτό και μαλλώνουμε χωρίς λόγο και κάποια καθήκια κάνουνε τις δουλειές τους αθόρυβα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για αυτό (για να το πολιτικοποιήσω το θέμα, γιατί το λέω από την αρχή πως στον αθλητισμό λειτουργούν οι οπαδοί όπως ακριβώς λειτουργούν και στην πολιτική), αν γίνονταν αυτή τη στιγμή εκλογές, προφανώς θα έβγαινε πάλι ένα από τα δύο μεγάλα, μάλλον η ΝΔ.
Γιατί αυτή τη στιγμή νομίζει ο κόσμος πως η ΝΔ θα τους ανταμείψει (το ώφελος από το σύστημα που έλεγα πιο πριν)

γάμα τα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
θα είχε ουσιαστικό αντικείμενο αν υπήρχε αυτή τη στιγμή δυνατότητα να έχετε ξαφνικά τα κόζια σήμερα και να βλέπαμε πως λέγατε "όχι δεν τα θέλουμε". Ούτε το ένα θα συμβεί ούτε το άλλο.

1. Οι Παναθηναϊκοί φωνάζουνε για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο αλλά κάνουνε τα ίδια στο μπάσκετ (και φυσικά ούτε λόγος για παραδοχή)
2. Οι ΑΕΚτζήδες φωνάζανε για την ένσταση και μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία το έκαναν δίς (και στις δύο ομάδες υπήρχανε φίλαθλοι που λέγανε πως δεν την ήθελαν ή πως είναι νομικά σωστή κλπ - δεν είναι δυνατόν να μετρήσουμε ούτε σε ποσοστό ούτε σε απόλυτο αριθμό πόσοι ήταν οι μεν ή οι δε)

αλλά μόλις το σύστημα τον ωφελεί ξαφνικά βρίσκει αμέσως δικαιολογίες και φυσικά δεν παραδέχεται και την κωλοτούμπα του

εξακολουθείτε να νομίζετε πως είστε παιδιά ανώτερου θεού - δεν ξέρω πώς στο λύκο σας έχει καρφωθεί αυτό στον εγκέφαλο, αλλά πίστεψέ με, στην Ελλάδα όλοι το ίδιο νομίζουνε για τον εαυτό τους
γιαυτό και μαλλώνουμε χωρίς λόγο και κάποια καθήκια κάνουνε τις δουλειές τους αθόρυβα

Τα είπες όλα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

η αεκ ποτε δεν ελεγχε παραγκες και διαιτητες οπως γινετε τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον απο τους αλλους... οποτε οι γενιες των αεκτζηδων τα τελευταια 30 χρονια εχουν μεγαλωσει ετσι, να κερδιζουν με την αξια τους... βαζελογαυροι εχουν μεγαλωσει πανυγηριζοντας μουφες και στημενα οποτε λογικο ειναι να τους αρεσει... οσο για τις ενστασεις αν και δεν ειχαν μεγαλη σχεση μεταξυ τους (αυτη του οσφπ στο ποδοσφαιρο με της αεκ στο μπασκετ) οι περισοτεροι των αεκτζηδων ηταν κατα... τουλαχιστον εγω αυτο ειδα απο καθημερινες συζητησεις με γνωστους αλλα και στο νετ... επισης οι αεκτζηδες στην πλειοψηφια τους ειναι αποδεδειγμενα οι ποιο αντικειμενικοι φιλαθλοι στην ελλαδα ακομη και αν προκειτε για καταστασεις που δεν συμφερουν την ομαδα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αεκ ποτε δεν ελεγχε παραγκες και διαιτητες οπως γινετε τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον απο τους αλλους... οποτε οι γενιες των αεκτζηδων τα τελευταια 30 χρονια εχουν μεγαλωσει ετσι, να κερδιζουν με την αξια τους... βαζελογαυροι εχουν μεγαλωσει πανυγηριζοντας μουφες και στημενα οποτε λογικο ειναι να τους αρεσει... οσο για τις ενστασεις αν και δεν ειχαν μεγαλη σχεση μεταξυ τους (αυτη του οσφπ στο ποδοσφαιρο με της αεκ στο μπασκετ) οι περισοτεροι των αεκτζηδων ηταν κατα... τουλαχιστον εγω αυτο ειδα απο καθημερινες συζητησεις με γνωστους αλλα και στο νετ... επισης οι αεκτζηδες στην πλειοψηφια τους ειναι αποδεδειγμενα οι ποιο αντικειμενικοι φιλαθλοι στην ελλαδα ακομη και αν προκειτε για καταστασεις που δεν συμφερουν την ομαδα...
εντάξει
οκ
σου το είπα και πιο πριν
αν θεωρείς πως το γεγονός (δεν συμφωνώ ούτε σε αυτό αλλά ας πάει και το παλιάμπελο) πςσ δεν είχατε παράγκα σημαίνει πως αν είχατε δεν θα κάνατε τα ίδια....τι να σου πω...απλά αιθεροβατείς.

εξακολουθείς να απαντάς στο ίδιο στυλ.
πως εσείς είστε διαφορετική κάστα
news flash: δεν είστε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εντάξει
οκ
σου το είπα και πιο πριν
αν θεωρείς πως το γεγονός (δεν συμφωνώ ούτε σε αυτό αλλά ας πάει και το παλιάμπελο) πςσ δεν είχατε παράγκα σημαίνει πως αν είχατε δεν θα κάνατε τα ίδια....τι να σου πω...απλά αιθεροβατείς.

εξακολουθείς να απαντάς στο ίδιο στυλ.
πως εσείς είστε διαφορετική κάστα
news flash: δεν είστε

αλλοι μπορει να μην ειναι.... οι περισοτεροι που γνωριζω και μιλαω ειναι... δες και στο συγκεκριμενο μικροκοσμο αυτου του σαιτ ποσο διαφορετικη ειναι η πλειοψηφια των αεκτζηδων που γραφουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom