hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δεν τα ρωτανε αυτα ;)ντάρκιε......αφού δεν βγαίνετε ρε δεν μας το δίνετε να μην βγεί ο πάοκ?......άντε και το επόμενο τραπέζι κερασμένο......
δεν τα ρωτανε αυτα ;)ντάρκιε......αφού δεν βγαίνετε ρε δεν μας το δίνετε να μην βγεί ο πάοκ?......άντε και το επόμενο τραπέζι κερασμένο......
ελπιζω να κερδισετε τον βαζελο πανω σας πονταρωThis is AEK
Εγω πιστευω θα το δωσει στο βαζελο για να μη βγει ο παοκ ;)ελπιζω να κερδισετε τον βαζελο πανω σας πονταρω
πες μου ενα λογο σοβαροΕγω πιστευω θα το δωσει στο βαζελο για να μη βγει ο παοκ ;)
Πιστευω οτι δεν θα θελουν να δωσουν τη χαρα στο παοκ μ,ετα απο αυτα που εγιναν τη τεταρτη,συν οτι θα παιξουμε με μιση ομαδα και στην ουσια χωρις κινητρο..πες μου ενα λογο σοβαρο
ο βολος εχει λογο και συμφερων
η αεκ τι εχει?
δλδ θες να μου πεις οτι καθες χρονο βλεπετε και καινουρους αορατους εχθρουςΠιστευω οτι δεν θα θελουν να δωσουν τη χαρα στο παοκ μ,ετα απο αυτα που εγιναν τη τεταρτη,συν οτι θα παιξουμε με μιση ομαδα και στην ουσια χωρις κινητρο..
Στην Ελλαδα εισαιδλδ θες να μου πεις οτι καθες χρονο βλεπετε και καινουρους αορατους εχθρους
μια σας φταει ο παοκ
μια ο ολυμπιακος
μια ο παναθηναικος
τωρα και ο ατρομητος
Στην Ελλαδα εισαι
η μεγαλυτερη μαλακια που εχω καουσει
εγω οταν εχω προβλημα με εναν δε δινω σημασια
αλλα οταν ακολουθησουν και αλλα περιστατικα
κοιταω τι εχω κανει εγω λαθος
δε μπορει να εχουν ολοι αδικο και εγω δικαιο
ξερεις απο μπαλα φιλαρακιΠιστευω οτι δεν θα θελουν να δωσουν τη χαρα στο παοκ μ,ετα απο αυτα που εγιναν τη τεταρτη,συν οτι θα παιξουμε με μιση ομαδα και στην ουσια χωρις κινητρο..
αρχισαμε τα ανεκδοτα;;;;ξερεις απο μπαλα φιλαρακι
με νικη της ΑΕΚ και μη νικη του ΠΑΟΚ τι γινεται;
Ρε φιλε λες ο Βολος να το χτυπησει για να μη βγει ευρωπη Θα το δωσει οσο διακριτικοτερα γινεται ..ξερεις απο μπαλα φιλαρακι
με νικη της ΑΕΚ και μη νικη του ΠΑΟΚ τι γινεται;
ποια γιουροπα;αρχισαμε τα ανεκδοτα;;;;
ετοιμαζε βαλιτσες για γιουροπα απο τον ιουλη...
αν φιλαρακι ο αγωνας στο βολο μεχρι το 80 ειναι 0-0αρχισαμε τα ανεκδοτα;;;;
ετοιμαζε βαλιτσες για γιουροπα απο τον ιουλη...
και γω σου λεω οτι το κανει,λες να μη γινει ασσος Λες να ρισκαρει ο Μπεοςαν φιλαρακι ο αγωνας στο βολο μεχρι το 80 ειναι 0-0
δεν θα προσπαθησει η αεκ να το χτυπησει μην τυχον και
να μην σου πω στο α ημιχρονο να κερδιζει ο βολος
για να παιξει η αεκ τα παντα
δεν ειναι στον βολο ο αγωνας ρε αλλα στην τουμπα.αν φιλαρακι ο αγωνας στο βολο μεχρι το 80 ειναι 0-0
αναψε καντηλακια...η ΑΕΚ θα χτυπησει το ματς για πολλους λογους
τα αλλα ειναι ονειρωξεις οπαδων
χαχαχαχαχαχα...που ζειτε ρε..αν φιλαρακι ο αγωνας στο βολο μεχρι το 80 ειναι 0-0