Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εδω φταιει η μαλικισμενη ανυπαρκτη διοικηση σου...
στην πουτσα που φαγανε (και)στο κυπελλο,με το που πεφτει φωτοβολιδα στο σαχα ΦΕΥΓΕΙΣ απο το γηπεδο..
εμεις οχι μονο δε φυγαμε,παιξαμε επιπλεον,μας την ξαναπεσανε,μπηκαμε στα αποδυτηρια και βγηκαμε μετα απο 45' για να σφυριξει ληξη μην τυχει και τιμωρηθουνε οι βουλγαρογυφτοι...στα σκουπιδια δε δειχνεις σεβασμο,τα πετας στον καλαθο οταν ερθει η ωρα..

Έχεις απόλυτο δίκιο!
Αντίθετα στο σεβασμό που λες ο Ζαγοράκης απαντάει έτσι:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η περιέργεια που μας κυρίευσε όταν πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση, έδωσε τη θέση της στην έκπληξη, μόλις την διαβάσαμε. Πρόκειται για μια έκθεση ιδεών γεμάτη γενικότητες, χωρίς συγκεκριμένους παραλήπτες και ονόματα.

Επί της ουσίας και ως σύλλογος που παραδοσιακά είμαστε στοχοποιημένοι από το παρασκήνιο, απαιτούμε από την ΠΑΕ ΑΕΚ να κατονομάσει μιας και η σημερινή της ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα το δουν και στο replay…

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ ενδιαφέρεται ειλικρινά για την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξάλειψη της βίας, θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με υπαλλήλους της που άλλοτε σε ρόλο σερίφηδων από τον πάγκο και άλλοτε διαμαρτυρόμενων εντός των γραμμών του γηπέδου, προκαλούν και διαιωνίζουν καταστάσεις που υποκριτικά αποστρέφεται»

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εδω μεσα κρινετε με δυο μετρα και δυο σταθμα :headbang:απο τη μια για σας τελειωνουν ολα στην τιμωρια των 3 αγωνιστικων λες και χεστηκε η φατμε και απο την αλλη διαμαρτυρεστε για μια φωτοβολιδα που ΚΑΚΩΣ επεσε και θελετε να πεσουν κεφαλια να διακοπει το παιχνιδι επειδη κινδυνευουν οι παιχτες.και θα συμφωνησω ρε μαγκες και επαυξανω αλλα ειναι τουλαχιστον υποκριτικο οταν εσεις στο πρωταθλημα μπουκαρατε μεσα διακοψατε το παιχνιδι μετα στο κυπελλο κανατε τα αισχη οχι μονο στους παιχτες αλλα και στα γυναικοπαιδα των παιχτων και τα σβηνετε ολα λεγοντα ςενταξει εμεις τιμωρηθηκαμε.εκει ειναι το προβλημα;καιμην αρχισετε το παραμυθι ο γαβρος εκανε τα ιδια και ο βαζελος και ο παοκ :headbang:δηλαδη επειδη τα κανουν κρυβομαστε πισω απο αυτα και οταν τα κανει η ομαδα μας απλα επικαλουμαστε των αλλω.ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ Η ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.και στο επομενο αποβολη απο το πρωταθλημα;ΚΑΝΕΝΑΣ :uglystupid:γιατι απλα το ποδοσφαιρο διοικητε απο το μαρινακη τη μια χρονια το βαρδινογιαννη την αλλη τον αδαμιδη η καθε προεδρο που εχει η αεκ το ζαγορακη.υπαρχει περιπτωση αυτοι να ψηφησουν κατι τετοιο; :uglystupid:
Αν λέγαμε κακώς τιμωρηθήκαμε γιατί τα ίδια έχουν γίνει και από άλλους θα μας κράζατε... λέμε καλώς τιμωρηθήκαμε για τα αίσχη που γίνανε λέτε πάλι ότι το βλέπουμε συμψηφιστικά ... τι σκατά θέλετε δεν μπορώ να καταλάβω. Προφανώς το ηθικό για σένα θα ήταν να αναγνωρίζουμε ότι σωστά έπεσε ποινή για εμάς αλλά ταυτόχρονα να αδιαφορούμε για το αν οι άλλοι για αντίστοιχες ενέργειες δεν τιμωρούνται.
Έχετε μπερδέψει το volley με το trolley...για να μην πω το άλλο με τη βούρτσα!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμίσατε που είχαν πει κάποτε ότι την επόμενη φορά που θα ακουστεί αντεθνικό σύνθημα τότε θα διακοπεί και ο αγώνας. Έγινε ποτέ?
Είναι αστείο να ζητάει μια ομάδα ένα παιχνίδι στα χαρτιά στο οποίο ήταν ανύπαρκτη επειδή έπεσε ένας πυρσός. Αντί κάποιοι να δουν τι φταίει (διοίκηση, προπονητής κλπ) ασχολούνται με αστειότητες και με το αν ο Γκαρσία έκανε μαλακιές. Έκανε και τιμωρήθηκε και θα τιμωρηθεί και επιπλέον (ελπίζω) όσο πρέπει. Τι σχέση έχει όμως αυτό με τον αγώνα που χάθηκε? Αποπροσανατολίζεστε αλλά δεν μπορείτε να αποπροσανατολίσετε και τους υπόλοιπους.

Επισκέπτης
Αν λέγαμε κακώς τιμωρηθήκαμε γιατί τα ίδια έχουν γίνει και από άλλους θα μας κράζατε... λέμε καλώς τιμωρηθήκαμε για τα αίσχη που γίνανε λέτε πάλι ότι το βλέπουμε συμψηφιστικά ... τι σκατά θέλετε δεν μπορώ να καταλάβω. Προφανώς το ηθικό για σένα θα ήταν να αναγνωρίζουμε ότι σωστά έπεσε ποινή για εμάς αλλά ταυτόχρονα να αδιαφορούμε για το αν οι άλλοι για αντίστοιχες ενέργειες δεν τιμωρούνται.
Έχετε μπερδέψει το volley με το trolley...για να μην πω το άλλο με τη βούρτσα!
εσυ απο ολα αυτα αυτο καταλαβες; εγω απλα ειπα οτι επειδη τιμωρηθηκατε με τρεις αγωνιστικες πατησατε πανω σε αυτο και ζητατε τωρα για ενα καπνογονο να διακοπει το παιχνιδι.και σε ρωταω αυτο δεν ειναι υποκρισια;οταν πριν 15 μερες εσεις ειχατε κανει το γηπεδο αρενα κοπαναγατε οτι κινιοταν χτυπαγατε γυναικοπαιδα και παιχτες και επειδη τιμωρηθηκατε φυσικα βαση νομου παντα με την ανωτερη ποινη γινατε ξαφνικα και τιμητες!!!η μαγκια θα ηταν αν πρωτα η διοικηση σου τα καταδικαζε ολα αυτα και να ελεγε τα ιδια που ειπε και για τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο και τον παοκ και οχι να καθετε να δικαιολογει τις ασημιες λεγοντα ςτον ατρομητο ομαδα γειτονιας και αλλα τετοια προπαθωντας να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.και να βγαινει τωρα και να ζητα εισαγγελεις δικαστες και οτι αλλο θες στο βολο.αυτο αν δεν ειναι υποκρισια τη ειναι;

Επισκέπτης
Μου θυμίσατε που είχαν πει κάποτε ότι την επόμενη φορά που θα ακουστεί αντεθνικό σύνθημα τότε θα διακοπεί και ο αγώνας. Έγινε ποτέ?
Είναι αστείο να ζητάει μια ομάδα ένα παιχνίδι στα χαρτιά στο οποίο ήταν ανύπαρκτη επειδή έπεσε ένας πυρσός. Αντί κάποιοι να δουν τι φταίει (διοίκηση, προπονητής κλπ) ασχολούνται με αστειότητες και με το αν ο Γκαρσία έκανε μαλακιές. Έκανε και τιμωρήθηκε και θα τιμωρηθεί και επιπλέον (ελπίζω) όσο πρέπει. Τι σχέση έχει όμως αυτό με τον αγώνα που χάθηκε? Αποπροσανατολίζεστε αλλά δεν μπορείτε να αποπροσανατολίσετε και τους υπόλοιπους.
συμφωνω απολυτα.οσοι ειδαμε χθες το παιχνιδι και μετα διαβασαμε τι ςδηλωσεις χιμενεθ και διοικησης ειπαμε οτι μαλλον ειδαμε αλλο παιχνιδι ;)ειδικα χθες το γηπεδο της τουμπας σε σχεσει με αλλα ματς ηταν εκκλησια :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ απο ολα αυτα αυτο καταλαβες; εγω απλα ειπα οτι επειδη τιμωρηθηκατε με τρεις αγωνιστικες πατησατε πανω σε αυτο και ζητατε τωρα για ενα καπνογονο να διακοπει το παιχνιδι.και σε ρωταω αυτο δεν ειναι υποκρισια;οταν πριν 15 μερες εσεις ειχατε κανει το γηπεδο αρενα κοπαναγατε οτι κινιοταν χτυπαγατε γυναικοπαιδα και παιχτες και επειδη τιμωρηθηκατε φυσικα βαση νομου παντα με την ανωτερη ποινη γινατε ξαφνικα και τιμητες!!!η μαγκια θα ηταν αν πρωτα η διοικηση σου τα καταδικαζε ολα αυτα και να ελεγε τα ιδια που ειπε και για τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο και τον παοκ και οχι να καθετε να δικαιολογει τις ασημιες λεγοντα ςτον ατρομητο ομαδα γειτονιας και αλλα τετοια προπαθωντας να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.και να βγαινει τωρα και να ζητα εισαγγελεις δικαστες και οτι αλλο θες στο βολο.αυτο αν δεν ειναι υποκρισια τη ειναι;
Από μόνοι μας το ζητάμε; Μαζευτήκαμε πριν τελιώσει το ματς και είπαμε "παίξαμε σκατά τι δικαιολογία να πούμε; Για τον πυρσό". Είναι ή όχι λόγια του επίσημου κράτους πως το παραμικρό να πέσει πρέπει να τελιώσει το ματς; Είναι λόγια επισήμων και το μόνο που ζητάμε είναι να γίνουν γαμώ την πουτάνα, πράξη. Όπως έγιναν και με την ΑΕΚ και ΟΡΘΩΣ έγιναν. Μη με ξαναπάς στον τελικό, έλεος. Είπαμε η επομένη του τελικού είναι το σημείο μηδέν. Ότι έγινε πριν από αυτόν σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος δεν υφίστανται. Ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει την επομένη του τελικού. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό ή θα ξαναξεκινήσουμε τα κλασσικά ελληνικα "εσεις το 2006, αυτοί το 86, οι άλλοι το 1821" ;
Είχα γράψει πως θέλω ισονομία στην δικαιοσύνη όχι ισονομία στην ατιμωρησία. Ήλπιζα και ελπίζω ότι η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη. Αλλά τι να σου κάνει και αυτή όταν έχεις διαιτητές που ΚΑΙ δε ξέρουν ΚΑΙ είναι και ακατάλληλοι;!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να καταλάβω. Έχει να κάνει με τον αριθμό των πυρσών; Έχει να κάνει με αυτούς που τα πετάνε; Ξέρεις η λογική αυτή μας έφερε εδώ που μας έφερε "κοιτάχτε την ομάδα σας που είναι για τον μπούντζο και αφήστε αυτά που γίνονται/λέγονται στην κερκίδα".
Αν έχεις αυτή την άποψη, μπορεί την άλλη φορά να γίνει κάτι εναντίων του ΠΑΟΚ πχ με τον ΟΣΦΠ στο Καραισκάκη, να πετάξουν ένα μπουκάλι και να βγάλουν το μάτι του Βερίνια (αλλά Μιραλλάς)...Θα λες τα ίδια; Δε νομίζω. Και πότε θα σταματήσουν να είναι αστειότητες; Γιατί αστειότητες μπορεί να σου πει ότι είναι και αυτά που φώναζε ο Ατρόμητος στο ματς κυπέλλου. Δεν υπάρχει λίγο έγκυος και ολίγον έγκυος. Το πρόβλημα είναι ή μάλλον έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πρέπει για ψίλου πήδημα να πέφτει γαμήσι είτε η ομάδα είναι η ΑΕΚ είτε ο ΠΑΟΚ είτε η Άνω ΜΑγούλα. Αλλιώς με το απαξιώνουμε τον ένα πυρσό σήμερα στο μέλλον θα απαξιώσουμε τους 10, τη μία κροτίδα, τις 100 και στο τέλος θα φτάσουμε να απαξιώσουμε και θύματα
Δε κοιτάω αν η ΑΕΚ υπήρχε ή όχι στον αγωνιστικό χώρο...Αν το παιχνίδι είχε τελιώσει χωρίς παρατράγουδα (από κερκίδα) τότε θα σου έλεγα έχεις δίκιο. Ήμασταν για τον μπούντζο και κοιτάμε τον διαιτητή. 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Για να καταλάβω. Έχει να κάνει με τον αριθμό των πυρσών; Έχει να κάνει με αυτούς που τα πετάνε; Ξέρεις η λογική αυτή μας έφερε εδώ που μας έφερε "κοιτάχτε την ομάδα σας που είναι για τον μπούντζο και αφήστε αυτά που γίνονται/λέγονται στην κερκίδα".
Αν έχεις αυτή την άποψη, μπορεί την άλλη φορά να γίνει κάτι εναντίων του ΠΑΟΚ πχ με τον ΟΣΦΠ στο Καραισκάκη, να πετάξουν ένα μπουκάλι και να βγάλουν το μάτι του Βερίνια (αλλά Μιραλλάς)...Θα λες τα ίδια; Δε νομίζω. Και πότε θα σταματήσουν να είναι αστειότητες; Γιατί αστειότητες μπορεί να σου πει ότι είναι και αυτά που φώναζε ο Ατρόμητος στο ματς κυπέλλου. Δεν υπάρχει λίγο έγκυος και ολίγον έγκυος. Το πρόβλημα είναι ή μάλλον έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πρέπει για ψίλου πήδημα να πέφτει γαμήσι είτε η ομάδα είναι η ΑΕΚ είτε ο ΠΑΟΚ είτε η Άνω ΜΑγούλα. Αλλιώς με το απαξιώνουμε τον ένα πυρσό σήμερα στο μέλλον θα απαξιώσουμε τους 10, τη μία κροτίδα, τις 100 και στο τέλος θα φτάσουμε να απαξιώσουμε και θύματα
Δε κοιτάω αν η ΑΕΚ υπήρχε ή όχι στον αγωνιστικό χώρο...Αν το παιχνίδι είχε τελιώσει χωρίς παρατράγουδα (από κερκίδα) τότε θα σου έλεγα έχεις δίκιο. Ήμασταν για τον μπούντζο και κοιτάμε τον διαιτητή. 
+1

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φίλε όταν μπαίνεις σ' αυτό το forum μιλάς με τα μέλη αυτού του forum. Ενδεικτικά σου λέω μόνο κάποια ονόματα:Διομήδης, Gregory, Alani, Admiral, Master 21 και σίγουρα ξεχνάω πολλούς. Όλοι από τον τελικό και μετά έχουν γαμηθεί να φωνάζουν ότι σωστά τιμωρηθήκαμε και πόσο μαλάκες ήταν όσοι μπήκαν μέσα. Τον Αδαμίδη τον έχουν περάσει γενεές 14. Εσύ συνεχίζεις να μας μιλάς σαν είμαστε εκπρόσωποι των  αλητών που έκαναν τα επεισόδια ή της διοίκησης.
Στο ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά. Ήταν αισχρά όσα έγιναν και σωστά έπεσε τιμωρία. Απάντησε μου όμως: Έχω δικαίωμα να ενδιαφέρομαι αν για αντίστοιχες περιπτώσεις οι άλλοι θα τιμωρούνται ανάλογα από δω και πέρα ή όχι; Ή πρέπει να περιμένουμε την επόμενη τιμωρία της ΑΕΚ πάλι για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, να πέσει άπλετο φως και να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο;

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
*Αλεξ για έλα απο δω που θέλω την νομικές σου γνώσεις παρακαλώ
Εαν κάνεις μία παράβαση εντός του αγωνιστικού χώρου φας την κόκκινη και αποβληθείς
και συνεχίσεις να χειροδικείς δεν πρεπει αυτεπάγγελτα να επέμβει το όργανο να σε μπουζουριάσει και να πας αυτόφωρο για ξυλοδαρμό επικίνδυνες σωματικές βλάβες αντίσταση κατά της αρχής κτλ;

Σιγά μην έρθει και η Αντιτρομοκρατική.
Τί άλλο θα ακούσουμε :headbang: :headbang: :headbang:

Κατανοητή η πίκρα σας για την ήττα, αλλά δείξτε τουλάχιστον λίγη αξιοπρέπεια.  

Επισκέπτης
Από μόνοι μας το ζητάμε; Μαζευτήκαμε πριν τελιώσει το ματς και είπαμε "παίξαμε σκατά τι δικαιολογία να πούμε; Για τον πυρσό". Είναι ή όχι λόγια του επίσημου κράτους πως το παραμικρό να πέσει πρέπει να τελιώσει το ματς; Είναι λόγια επισήμων και το μόνο που ζητάμε είναι να γίνουν γαμώ την πουτάνα, πράξη. Όπως έγιναν και με την ΑΕΚ και ΟΡΘΩΣ έγιναν. Μη με ξαναπάς στον τελικό, έλεος. Είπαμε η επομένη του τελικού είναι το σημείο μηδέν. Ότι έγινε πριν από αυτόν σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος δεν υφίστανται. Ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει την επομένη του τελικού. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό ή θα ξαναξεκινήσουμε τα κλασσικά ελληνικα "εσεις το 2006, αυτοί το 86, οι άλλοι το 1821" ;
Είχα γράψει πως θέλω ισονομία στην δικαιοσύνη όχι ισονομία στην ατιμωρησία. Ήλπιζα και ελπίζω ότι η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη. Αλλά τι να σου κάνει και αυτή όταν έχεις διαιτητές που ΚΑΙ δε ξέρουν ΚΑΙ είναι και ακατάλληλοι;!!!
αν θες να το πας με το νομο τον ισχυοντα δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα.καμια εξαγγελια οτι ΑΝ γινει κατι ΘΑ διακοπει το παιχνιδι δεν ισχυει.οπως δεν ισχυουν οι νομοι εδω και χρονια.αν ζητας τιμωρια το πολυ με αυτα που εγιναν βαση ΝΟΜΟΥ οπως θες να φαει χρηματικο προστιμο.δεν μπορει επειδη εσυ εφαγες την πιο βαρια αλλα αστεια ποινη με ενα καπνογονο να ζητα ςνα διακοπει το ματς.εγω θα ειμαι μαζι σου σε αυτο εφοσον ειναι δυνατο αυτο να γινει.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ; οχι σου λεω και αυτο γιατι απλα δεν υπαρχει προβλεψη τιμωριας για τετοια γεγονοτα και οταν λεω τιμωρια δεν λεω αυτες τις αστειες ποινες που επιβληθηκαν σε εσας στον οσφπ τον παοκ και τον παο.αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ.ξερεις ποια θα ειναι η ποινη διακοπη του παιχνιδιου οπως εγινε στη γερμανια.αλλα εδω ειναι ελλαδα και στην ελλαδα οι ιδιοι οι παραγοντες-ιδιοκτητες των παε φτιαχνουν οπως βολευονται τους νομους αλλα και τις τιμωριες.τοσο απλο ειναι και καταλαβετε το σας δουλευουν ολοι κανονικα.οσο οι ποινες ειναι στη δικαιοδοσια των ιδιοκτητων δηλαδη τς γνωστης superleuge αυτα θα γινονται ειτε σου αρεσουν ειτε οχι.και να δεις οτι τη νυφη θα την πληρωσει χοντρα καποια μικρομεσαια ομαδα που θα τηντιμωρησουν δηθεν παραδειγματικα.οπως ακριβως και με τον ηρακλη που ΟΡΘΩΣ ΕΠΕΣΕ ΑΦΟΥ χρωσταει απο το καλοκαιρι αλλα εγω σε ρωταω μονο ο ηρακλης χρωσταει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ;)

Επισκέπτης
Ρε φίλε όταν μπαίνεις σ' αυτό το forum μιλάς με τα μέλη αυτού του forum. Ενδεικτικά σου λέω μόνο κάποια ονόματα:Διομήδης, Gregory, Alani, Admiral, Master 21 και σίγουρα ξεχνάω πολλούς. Όλοι από τον τελικό και μετά έχουν γαμηθεί να φωνάζουν ότι σωστά τιμωρηθήκαμε και πόσο μαλάκες ήταν όσοι μπήκαν μέσα. Τον Αδαμίδη τον έχουν περάσει γενεές 14. Εσύ συνεχίζεις να μας μιλάς σαν είμαστε εκπρόσωποι των  αλητών που έκαναν τα επεισόδια ή της διοίκησης.
Στο ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά. Ήταν αισχρά όσα έγιναν και σωστά έπεσε τιμωρία. Απάντησε μου όμως: Έχω δικαίωμα να ενδιαφέρομαι αν για αντίστοιχες περιπτώσεις οι άλλοι θα τιμωρούνται ανάλογα από δω και πέρα ή όχι; Ή πρέπει να περιμένουμε την επόμενη τιμωρία της ΑΕΚ πάλι για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, να πέσει άπλετο φως και να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο;
εγω ιθα σου απαντησω διφορετικα.εσυ δηλαδη θεωρεις δικαια την ποινη των 3 αγωνιστικων με βαση οσα εγιναν;επισης επειδη ξερω τη θα πεις το ιδιο ισχυει και για ολυμπιακο και για τον παο.οι ποινες ειναι αστειες και επειδη ετυχε να φας την μεγαλυτερη λες οτι πρεπει να γινει το ιδιο.και σε ρωταω τη ποινη θες για τον παοκ;ξερεις οτι δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη παραπανω προβλεψη απο τις 3 αγωνιστικες;ολα τα αλλα κουβεντα να κανουμε αγαπητε.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν θες να το πας με το νομο τον ισχυοντα δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα.καμια εξαγγελια οτι ΑΝ γινει κατι ΘΑ διακοπει το παιχνιδι δεν ισχυει.οπως δεν ισχυουν οι νομοι εδω και χρονια.αν ζητας τιμωρια το πολυ με αυτα που εγιναν βαση ΝΟΜΟΥ οπως θες να φαει χρηματικο προστιμο.δεν μπορει επειδη εσυ εφαγες την πιο βαρια αλλα αστεια ποινη με ενα καπνογονο να ζητα ςνα διακοπει το ματς.εγω θα ειμαι μαζι σου σε αυτο εφοσον ειναι δυνατο αυτο να γινει.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ; οχι σου λεω και αυτο γιατι απλα δεν υπαρχει προβλεψη τιμωριας για τετοια γεγονοτα και οταν λεω τιμωρια δεν λεω αυτες τις αστειες ποινες που επιβληθηκαν σε εσας στον οσφπ τον παοκ και τον παο.αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ.ξερεις ποια θα ειναι η ποινη διακοπη του παιχνιδιου οπως εγινε στη γερμανια.αλλα εδω ειναι ελλαδα και στην ελλαδα οι ιδιοι οι παραγοντες-ιδιοκτητες των παε φτιαχνουν οπως βολευονται τους νομους αλλα και τις τιμωριες.τοσο απλο ειναι και καταλαβετε το σας δουλευουν ολοι κανονικα.οσο οι ποινες ειναι στη δικαιοδοσια των ιδιοκτητων δηλαδη τς γνωστης superleuge αυτα θα γινονται ειτε σου αρεσουν ειτε οχι.και να δεις οτι τη νυφη θα την πληρωσει χοντρα καποια μικρομεσαια ομαδα που θα τηντιμωρησουν δηθεν παραδειγματικα.οπως ακριβως και με τον ηρακλη που ΟΡΘΩΣ ΕΠΕΣΕ ΑΦΟΥ χρωσταει απο το καλοκαιρι αλλα εγω σε ρωταω μονο ο ηρακλης χρωσταει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ;)
Ε τότε γιατί δεν τιμώρησαν και εμάς με τον ισχύοντα νόμο όπως ΟΣΦΠ - ΠΑΟ; Και να παίρναμε και το πριμ του τελικού όπως ο Μαριδάκης!

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - A.E.K. είναι 1Χ από δω μέχρι τον Βόλο.

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ είναι 1Χ επίσης.

Όλα θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα ή 2ος ή 1ος.

Ενώ ΠΑΟ και ΑΕΚ θα είναι ή 1οι ή 3οι  και 2οι μόνο αν ο ΠΑΟΚ βγει πρώτος.

Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 1ος όπως και πέρσι.

Ο νοών νοείτο.

Επισκέπτης
Ε τότε γιατί δεν τιμώρησαν και εμάς με τον ισχύοντα νόμο όπως ΟΣΦΠ - ΠΑΟ; Και να παίρναμε και το πριμ του τελικού όπως ο Μαριδάκης!
μα εσενα με τον ισχυοντα νομο σε τιμωρησαν οι τρεις αγωνιστικες ηταν η ΑΝΩΤΑΤΗ ποινη που μπορουσε να επιβληθει.αλλωστε αυτο το ελεγαν ολοι και πριν τη ποινη ολοι ηξεραν ποσο θα ηταν.τωρα για το θεμα πριμ αυτο δεν εχει να κανει με τις ποινες εχει να κανει με την διοργανωτρια του κυπελλου τον οπαπ δηλαδη το κρατος .ειδες ομως πως ετσουξε για τα λεφτα ;)αντι να πουν οτι η ποινη ηταν μικρη οπως και ολες βγηκαν και κλαφτηκαν για το χρημα.εκει πονανε ολοι μονο αν του χτυπησεις εκει θα λυθουν ολα.με τις αστειες ποινες δεν λυνετε τιποτα αγαπητε μου.αντε και ο παοκ τρωει μια αγωνιστικη τη εγινε.οταν εγω ξερω πως αν μπω στο γηπεδο κυνηγαω παιχτες παραγοντες βαζω φωτιες το πολυ θα φαω τρεις αγωνιστικες πες μου εσυ ποιος θα με σταματησει;κανεις.αντιθετα οταν ξερω πως αν τα κανω θα πεσω κατηγορια θα μηδενηστω και θα φαω και προστιμο να ξερεις οτι θα ειμαι παναγια και να εισαι σιγουρος δεν θα υπαρξει ποτε κανενας ανεγκεφαλος.απλα δες τη εγινε στην αγγλια εκει που ο χουλιγκανισμος ειναι επαγγελμα.ΟΥΤΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ;)απλα εκει ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ να δωσουν λυσεη στο προβλημα αντιθετα εδω ειναι ολοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ με πρωτους και καλυτερους τους ιδιοκτητες των ομαδων ;)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - A.E.K. είναι 1Χ από δω μέχρι τον Βόλο.

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ είναι 1Χ επίσης.

Όλα θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα ή 2ος ή 1ος.

Ενώ ΠΑΟ και ΑΕΚ θα είναι ή 1οι ή 3οι  και 2οι μόνο αν ο ΠΑΟΚ βγει πρώτος.

Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 1ος όπως και πέρσι.

Ο νοών νοείτο.
Καθόλου απίθανο! Δες το post 69331. Ίσως το κανονίσανε ήδη σήμερα το πρωί.

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Αλλά το σίγουρο είναι ότι καμία από τις τρεις ομάδες δεν πρόκριτε να μπουν σε ομίλους τσούλου. Οπότε τα λεφτά θα τα πάρει όλα μόνος του ο χοντρός!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Η πρώτη σεζόν του Πάμπλο Γκαρσία στην Ελλάδα ήταν και η πιο επεισοδιακή, αφού επιβεβαίωσε με το καλημέρα τα όσα ακούγονταν γι αυτόν και τη συμπεριφορά του εντός γηπέδων.

Ο Ουρουγουανός άσος αγωνίστηκε σε 23 αγώνες μόλις, λόγω των τιμωριών, στους οποίους είδε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες! Οι δυο ήταν με διπλές κάρτες και η μία με απευθείας αποβολή.

16-11-2008: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0

Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε μία μπουνιά στο στομάχι του Λουίς Ντιόγκο, μετά από εκτέλεση φάουλ, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα τόσο στον ίδιο όσο και στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή! Στο 89ο λεπτό και με τον ΠΑΟΚ να χάνει, ο άσος του ΠΑΟΚ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελούτσι και αποβλήθηκε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε μετά το ματς πως ο Ντιόγκο του έδωσε αγκωνιά στο στόμα στην αρχή του ματς, με αποτέλεσμα να του σπάσουν δυο δόντια, οπότε του το κράτησε... μανιάτικο μέχρι το 42'.

δειτε στο 3.10

Ατάκες που έγραψαν ιστορία

Κλείνοντας να πούμε ορισμένες φράσεις και δηλώσεις του Γκαρσία που σημάδεψαν την καριέρα του στην Ελλάδα. 

Μετά το ματς με την Ξάνθη και τη νίκη με 1-0 στο 89' είπε για το ντέρμπι που ακολουθούσε με την ΑΕΚ: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί.

Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία".

Το 2006 είχε πει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης: "Δίνω κι εγώ κλοτσιές το παραδέχομαι, αλλά αυτές που τρώνε οι συμπαίκτες μου είναι χειρότερες. Δεν έχω πρόθεση να κάνω κακό στον αντίπαλο πάντως".

Μιλώντας σε συνέντευξη του για τον τρόπου που παίζει, τόνισε: "Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζομαι. Ακόμη και η μάνα μου να ήταν απέναντι ως αντίπαλος, τα ίδια σκληρά μαρκαρίσματα θα έκανα"!

Μετά την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ, δήλωσε: " Τον χτύπησα ναι, αλλά όχι για να τον σκοτώσω".

Εναντίον του Ολυμπιακού είχε πει: "Θέλαμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση απέναντι σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δουλεύει τίμια και δεν χρειαζόμαστε χάρες από κανέναν".

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μα εσενα με τον ισχυοντα νομο σε τιμωρησαν οι τρεις αγωνιστικες ηταν η ΑΝΩΤΑΤΗ ποινη που μπορουσε να επιβληθει.αλλωστε αυτο το ελεγαν ολοι και πριν τη ποινη ολοι ηξεραν ποσο θα ηταν.τωρα για το θεμα πριμ αυτο δεν εχει να κανει με τις ποινες εχει να κανει με την διοργανωτρια του κυπελλου τον οπαπ δηλαδη το κρατος .ειδες ομως πως ετσουξε για τα λεφτα ;)αντι να πουν οτι η ποινη ηταν μικρη οπως και ολες βγηκαν και κλαφτηκαν για το χρημα.εκει πονανε ολοι μονο αν του χτυπησεις εκει θα λυθουν ολα.με τις αστειες ποινες δεν λυνετε τιποτα αγαπητε μου.αντε και ο παοκ τρωει μια αγωνιστικη τη εγινε.οταν εγω ξερω πως αν μπω στο γηπεδο κυνηγαω παιχτες παραγοντες βαζω φωτιες το πολυ θα φαω τρεις αγωνιστικες πες μου εσυ ποιος θα με σταματησει;κανεις.αντιθετα οταν ξερω πως αν τα κανω θα πεσω κατηγορια θα μηδενηστω και θα φαω και προστιμο να ξερεις οτι θα ειμαι παναγια και να εισαι σιγουρος δεν θα υπαρξει ποτε κανενας ανεγκεφαλος.απλα δες τη εγινε στην αγγλια εκει που ο χουλιγκανισμος ειναι επαγγελμα.ΟΥΤΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ;)απλα εκει ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ να δωσουν λυσεη στο προβλημα αντιθετα εδω ειναι ολοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ με πρωτους και καλυτερους τους ιδιοκτητες των ομαδων ;)
Συνεπώς όταν δικάζεται η ΑΕΚ ο νόμος είναι ισχύων, όταν δικάζεται ο ΟΣΦΠ για το Καραισκάκη, ο ΠΑΟ για το ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ για το Βόλο ο νόμος γίνεται ανενεργός. Έχεις δίκιο έτσι θα φτιάξει το ποδόσφαιρο, τιμωρήστε τους όλους αρκεί να είναι μόνο Αεκτζήδες, όχι και Αεκτζήδες.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Συνεπώς όταν δικάζεται η ΑΕΚ ο νόμος είναι ισχύων, όταν δικάζεται ο ΟΣΦΠ για το Καραισκάκη, ο ΠΑΟ για το ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ για το Βόλο ο νόμος γίνεται ανενεργός. Έχεις δίκιο έτσι θα φτιάξει το ποδόσφαιρο, τιμωρήστε τους όλους αρκεί να είναι μόνο Αεκτζήδες, όχι και Αεκτζήδες.
δεν σου λεει αυτο...βγαλε τα κιτρινα γυαλια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom