You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε ηταν προμελετημενα...Μαγκες οι απολυτη ξεφτιλα,η απολυτη ζουγλα με το ζορι να χασουμε,αηδιασα με αυτα που ειδα ..
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ο Μπεος καθαρισε παλι,απιστευτα πραγματα..Τυπε ηταν προμελετημενα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ατρομητος εισαι?Μαγκες οι απολυτη ξεφτιλα,η απολυτη ζουγλα με το ζορι να χασουμε,αηδιασα με αυτα που ειδα ..
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τυπε παοκτζη ο τροπος που παιξατε χεσμενα και οι 11 παιχτες ενω εμεις ειμασταν με 10 εδειξε ποσο μεγαλη ομαδα ειμαστε ;) Φιλικα παντα στα λεω,σεβομαι της μικρες ομαδες που ισως γινουν καποτε μεγαλες ;)Ατρομητος εισαι?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
αντε κοπελλες μου τωρα στον κυριο αχιλλεα να σας σενιαρει λιγο τα γκροβερακια...
εχει και χοντρο καβλι ακουγεται στην πιατσα...![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εχει και χοντρο καβλι ακουγεται στην πιατσα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Το νετ τα έπαιξε λίγο πριν το 1-1 και επανήλθε κάπου στο 80 φεύγα, οπότε δεν έχω εικόνα.
Το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Γκαρσία ΚΑΝΟΝΙΚΑ δε πρέπει να ξαναπαίξει μπάλα σε ελληνικά γήπεδα για τουλάχιστον 2 χρόνια...3 απανοτά χτυπήματα ο πουτάνας γιος
Το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Γκαρσία ΚΑΝΟΝΙΚΑ δε πρέπει να ξαναπαίξει μπάλα σε ελληνικά γήπεδα για τουλάχιστον 2 χρόνια...3 απανοτά χτυπήματα ο πουτάνας γιος
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δεν ειμαι παοκτζης κατα πρωτον,κατα δευτερον τα παραπονα σου σε αυτη την μαριονετα-προπονητη που εχεις στον παγκο σου,ο,τι εκανε ηταν υπερ του παοκ...Τυπε παοκτζη ο τροπος που παιξατε χεσμενα και οι 11 παιχτες ενω εμεις ειμασταν με 10 εδειξε ποσο μεγαλη ομαδα ειμαστε ;) Φιλικα παντα στα λεω,σεβομαι της μικρες ομαδες που ισως γινουν καποτε μεγαλες ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ποσο μεγαλη ομαδα ειμαστε ;) Φιλικα παντα στα λεω,σεβομαι της μικρες ομαδες που ισως γινουν καποτε μεγαλες ;)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
σταματα ρε....με εχει πιασει νευρικο...ποναει η κοιλια μου απο τα γελια
μεγαλη ομαδα η αεξαρα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τυπε δεν φταει ο Γκαρσια ουτε οι βρομικες τακτικες,φταινε αυτοι που εχουν στα χερια τους το ποδοσφαιρο,το ματς επρεπε να λειξει στη πρωτη φωτοβολιδαΤο νετ τα έπαιξε λίγο πριν το 1-1 και επανήλθε κάπου στο 80 φεύγα, οπότε δεν έχω εικόνα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ρε νουμερο εσυ κερδισες εμενα με φωτοβολιδα στο γηπεδο και πανηγυριζες και τωρα ηθελες να ληξει;;;αχαχχαχαχαχαχαχχαΤυπε δεν φταει ο Γκαρσια ουτε οι βρομικες τακτικες,φταινε αυτοι που εχουν στα χερια τους το ποδοσφαιρο,το ματς επρεπε να λειξει στη πρωτη φωτοβολιδα
πουτανα που εισαι ζωη
Επισκέπτης
ε μαγκες και εγω συμφωνω μαζι σας μονο που στο παιχνιδι κυπελλου δεν ακουγα να λετε οτι επρεπε να διακοπει το παιχνιδι ;)επισης ουτε στο παιχνιδι πρωταθληματος που μπουκαρατε μεσα και διακοπηκε ο ματς.επιλεκτικη μνημη ...ισως...φιλικα παντα ;)Τυπε δεν φταει ο Γκαρσια ουτε οι βρομικες τακτικες,φταινε αυτοι που εχουν στα χερια τους το ποδοσφαιρο,το ματς επρεπε να λειξει στη πρωτη φωτοβολιδα
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εγω συμφωνω οτι επρεπε να διακοπει και τοτε,καποτε πρεπει να εφαρμοστουν νομοι κατα της αλητειας και του τραμπουκισμου..ε μαγκες και εγω συμφωνω μαζι σας μονο που στο παιχνιδι κυπελλου δεν ακουγα να λετε οτι επρεπε να διακοπει το παιχνιδι ;)επισης ουτε στο παιχνιδι πρωταθληματος που μπουκαρατε μεσα και διακοπηκε ο ματς.επιλεκτικη μνημη ...ισως...φιλικα παντα ;)
Επισκέπτης
ναι αλλα δεν σε ειδα τοτε ουτε εσενα ουτε κανενα αεκτζη να το πει.ολοι μιλησατε για την αεκαρα και το ποσο δικαια πηρε το κυπελλο.οχι οταν συμαβαινουν τα ιδια στο δικο μας σπιτι να θυμομαστε κανονισμους και νομους ;)Εγω συμφωνω οτι επρεπε να διακοπει και τοτε,καποτε πρεπει να εφαρμοστουν νομοι κατα της αλητειας και του τραμπουκισμου..
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τυπε εχεις επιπεδο ..Πιστολέρο....
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μονο που τοτε επρεπε να διακοπει απο αλλη αιτια και οχι απο τις φωτοβολιδες φιλε μου,εκει μιλαμε για παρωδια,ο,τι εγινε σημερα γινεται και θα γινεται στο 100% των ντερμπυ...Εγω συμφωνω οτι επρεπε να διακοπει και τοτε,καποτε πρεπει να εφαρμοστουν νομοι κατα της αλητειας και του τραμπουκισμου..
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εχεις αμφιβολια οτι μεσα γηπεδο με 3-0 το πηραμε αδικα¨?ναι αλλα δεν σε ειδα τοτε ουτε εσενα ουτε κανενα αεκτζη να το πει.ολοι μιλησατε για την αεκαρα και το ποσο δικαια πηρε το κυπελλο.οχι οταν συμαβαινουν τα ιδια στο δικο μας σπιτι να θυμομαστε κανονισμους και νομους ;)
εχει καμια σχεση με το σημερινο που δεν παιχτηκε μπαλα στο β ημιχρονο αλλα και οτι εγινε σφαγη?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις