Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και για να εχουμε εικονα
στον πρωτο γυρο του cl ειναι σε μια κληρωση

Rubin Kasan
Dynamo Kiew
ο δευτερος της Ρουμανιας
Benfica Lissabon
ο δευτερος της Ολλανδιας
ο δευτερος της Τουρκιας
ο δευτερος της Ελλαδας
ο δευτερος της Ελβετιας
ο δευτερος της Δανιας
και ο δευτερος του Βελγιου

αρα οι πιθανοτητες για τις ελληνικες ομαδες δεν ειναι και μικρες

στα "play of" του cl οι 5 που θα περασουν απο τις αναμετρησεις ποιο πανω θα πεσουν

στο τεταρτο της Ισπανιας
στο τεταρτο της Αγγλιας
στον τριτο της Γερμανιας
στον τεταρυο της Ιταλιας
και στον τριτο της Γαλιας

φυσικα οι πιθανοτητες ειναι 10% για να περασεις
αλλα..........
δηλαδη θα πεσεις πανω σε μια εκ των βιγιαρεαλ,μαντσεστερ σιτυ,μπαγερν μοναχου,λατσιο,μαρσειγ... θα περασεις? με τι ομαδα? εσυ με τον ιβιτς και εγω με τον μπαχα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ολη την μερα ρε ανθρωπε με το τι κανουν οι ομαδες ασχολεισαι,και μας την λες εμας.πηγαινε να ασχοληθεις με κατι πιο σοβαρο,και ασε μας εμας στην καψουρα μας,πηγαινε να βρεις κανα κολ γκερλ να γαμησεις,που το εχεις και αναγκη.
όσα δεν φτάνει η αλεπού λένε στο χωριό μου
να σου στείλω ένα πακετάκι ζεβασόφτ να μυξοκλάψεις;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
στανταρ... εχεις την προκριση στο τσεπακι  :2funny:
παλι καλα που γραφουμε και κανα αστειο και περναει η ωρα ευχαριστα...
η πλακα ειναι τον χειμωνα που ορισμενοι εκαναν πολεμο στον Ζαγορακη μια απο τις κατηγοριες τους ηταν οτι δεν μπηκαμε στους ομιλους
:2funny: :2funny: :2funny:

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βγαλε αυτο το αβαταρ ρε συ γιωργο συχαινομαι και μονο που το βλεπω.βαλε καμια ενδοξη στιγμη στην ιστορια της ΑΕΚαρας μας.οχι το λογοτυπο των λαμογιων.
εγω φιλε μου δεν ειμαι πιτσιρικαs ειμαι 33 χρομων και εχω μεγαλωσει εκει μεσα με αγνα παιδια βεβαια σε αλλεs εποχεs αλλα απο 12 χρονων μεχρι και πριν 4 χρονια , πριν ξενερωσω δηλαδη ειμουνα εκει και παντου να υπερασπιζομαι την ομαδα και να φωναζω απο το πρωτο μεχρι το τελυταιο λεπτο, για μενα φιλε μου σημαινει πολλα και δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μ αυτα που γινονται τωρα γι αυτο και δεν παω γηπεδο αλλα η μνημη δε σβηνει κι αυτο το αγαπαω ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ ORIGINAL ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω φιλε μου δεν ειμαι πιτσιρικαs ειμαι 33 χρομων και εχω μεγαλωσει εκει μεσα με αγνα παιδια βεβαια σε αλλεs εποχεs αλλα απο 12 χρονων μεχρι και πριν 4 χρονια , πριν ξενερωσω δηλαδη ειμουνα εκει και παντου να υπερασπιζομαι την ομαδα και να φωναζω απο το πρωτο μεχρι το τελυταιο λεπτο, για μενα φιλε μου σημαινει πολλα και δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μ αυτα που γινονται τωρα γι αυτο και δεν παω γηπεδο αλλα η μνημη δε σβηνει κι αυτο το αγαπαω ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ ORIGINAL ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ
μονο ΑΕΚ τζωρτζ,τιποτα αλλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΕΚ πρωταθλητρια ελλαδος χαντμπολ 2010-11... αλλα μαλλον εσυ εισαι γαυρος μονο εκει που σε περνει...
έχουμε εμείς ομάδα στο χαντμπολ;
(δεν ξέρω)
αλλά άμα είναι να υπογράφουμε έτσι...να αρχίσουμε να βάζουμε και των εφήβων και των γυναικών και του βόλλευ και του μπάσκετ και του χοκει επί πάγου άμα λάχει

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έχουμε εμείς ομάδα στο χαντμπολ;
(δεν ξέρω)
αλλά άμα είναι να υπογράφουμε έτσι...να αρχίσουμε να βάζουμε και των εφήβων και των γυναικών και του βόλλευ και του μπάσκετ και του χοκει επί πάγου άμα λάχει
ναι ρε φιλει ομωs δεν απαγορευται κι ολαs  ωποτε γιατι πρπει να σου κανω το χατηρι ?και στο κατω κατω τηs γραφηs ειναι και αληθεια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιο λές; Τιμωρία 2 αγωνιστικών στο Ζήκο επειδή είπε "οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ παίζουν συγγνώμη για την έκφραση, σα χεσμένοι στο καραισκάκη", επίπληξη στον Δώνη "η χώρα είναι ένα μπουρδέλο"....
Αν δεν έλεγε ο Ζήκο αυτό το "συγγνώμη για την έκφραση" θα του είχαν στήσει ανδριάντα έξω από το Καραισκάκη με έξοδα του κράτους κιόλας.!
καααααααλα
και οι ΠΑΟΚτζήδες έτσι λέγανε πιο πριν φέτος, πως τους εξοντώσανε με το πρόστιμο που τους βάλανε
κάνανε μια εφεσούλα....και πάει το προστιμάκι, στα χαλαρά
μια εφεσούλα δεν θα κάνετε κι εσείς;;

φέτος τα έχουνε γαμήσει όλα, ό,τι θάλουνε κάνουνε οι φίλαθλοι, ό,τι θέλουνε σφυρίζουνε οι διαιτητές, ό,τι θέλουνε λένε και κάνουνε οι πρόεδροι, ό,τι θέλουνε κάνουνε στη δικαιοσύνη...

απόλυτο ξενέρωμα γμτ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ γιατι δινει δικαιωμα και στον φτωχο να γαμησει
εξαιρεση αποτελει η Ελλαδα
τι λες τώρα...
πώς γάμησε φέτος ο Βόλος...
μικρός δεν θεωρείται;

απλά οι μικροί πρέπει να έχουνε και περιορισμένες προσπάθειες - δεν είναι δυνατόν να παίρνουνε και έξτρα μπωλ ..χαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι,στειλε μου να κλαψω,που δεν ειμαι σαν εσενα, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν σου είπα εγώ πως είμαι ανώτερος
εσύ κλαις όλη την ώρα από πίσω μου

και για να τελειώνουμε: στο έχω ξαναπεί: προσωπικά σχόλια δεν έχεις λόγο να κάνεις
σου είπα πως δεν ασχολούμαι μαζί σου μετά από τις μαλακίες που μου έστειλες στο πριβε. Σου είπα πως δεν βγάζω στη φόρα πριβέ ποτέ, αλλά η υπομονή έχει όρια.

μάζεψε τη μαλακία σου και πήγαινε να τριφτείς αλλού.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η πλακα ειναι τον χειμωνα που ορισμενοι εκαναν πολεμο στον Ζαγορακη μια απο τις κατηγοριες τους ηταν οτι δεν μπηκαμε στους ομιλους
:2funny: :2funny: :2funny:
η μαλακία του ζαγός είναι πως μίλησε για πρωτάθλημα
έκανε ακριβώς την ίδια μαλακία με τον Ντέμη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ρε φιλει ομωs δεν απαγορευται κι ολαs  ωποτε γιατι πρπει να σου κανω το χατηρι ?και στο κατω κατω τηs γραφηs ειναι και αληθεια
μάλλον σε άλλον θες να το πεις
εγώ δεν το σχολίασα αρχικά

απλά σχολίασα το πόσο μεγαλοποιούμε κάποια πράγματα κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο
από κει και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει

αρκεί η ελευθερία του ενός να μη βλάπτει του αλλουνού (γενικό σχόλιο - όχι για σένα)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και η ΑΕΚ έχει εδω και αρκετά χρόνια πολύ καλή ομάδα στο χάντμπωλ, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην το χαίρεστε
για την ακρίβεια δεν βλέπω γιατί δεν τα χώνετε σε αυτή την ομάδα που τα αξίζει και συνεχίζετε να τα χώνετε στο ποδόσφαιρο που σας τα τρώνε ή στο μπάσκετ...αλλά τεσπα...δεν διεκδικώ δάφνες ιδιαίτερης σοφίας.

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και η ΑΕΚ έχει εδω και αρκετά χρόνια πολύ καλή ομάδα στο χάντμπωλ, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην το χαίρεστε
για την ακρίβεια δεν βλέπω γιατί δεν τα χώνετε σε αυτή την ομάδα που τα αξίζει και συνεχίζετε να τα χώνετε στο ποδόσφαιρο που σας τα τρώνε ή στο μπάσκετ...αλλά τεσπα...δεν διεκδικώ δάφνες ιδιαίτερης σοφίας.
στην ελλαδα ακομα ολα τα αθληματα ειναι ερασιτεχνικα στα χαρτια αλλαζουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην ελλαδα ακομα ολα τα αθληματα ειναι ερασιτεχνικα στα χαρτια αλλαζουν