Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
xaxaxa
μάλλον λήξανε τα αναβολικά τους...χαχαχαχα
λες να αργησε να φτασει η παραγγελια του μπουχεσα ε? μπορει... παντως το θεμα ειναι οτι οποιος και αν βγει πρωτος δεν εχει το οικονομικο μεγεθος και ουτε την ποιοτητα σαν ομαδα να κοντραρει τα μεγαθηρια που θα περιμενουν στα πλαυ οφ του τσουλου... οποτε οπως και ειπα η μοναδικη μου ευχαριστιση αν η αεκ παραμεινει πρωτη θα ειναι το κλαμα του μπουχεσα που θα μεινει εκτος γιουροπα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
χμ....όλα οκ...αλλά εκτός από τους αντιπάλους σας...παίζετε κι εσείς σούπερ μπάλα...
ε;
τέλος πάντων...ειλικρινά δεν ξέρω πώς νιώθετε που βλέπετε αυτό το πράγμα
προσωπικά πέρσι το έλεγα πως θα βγαίναμε τελευταίοι, οπότε δεν είχα και κανένα άγχος (ασε που ήμουνα και είμαι αποστασιοποιημένος)
αλλά και φέτος αδυνατώ να καταλάβω τη λογική κάποιου μέσα σε όλη αυτή την τρέλα της κρίσης σε όλη την αγορά να ασχολείται με λαμόγια όπως τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Έχω ξενερώσει απίστευτα με όλα αυτά.
Πάλι έγιναν επεισόδια ακόμα και στο χάντμπολ και κανείς δεν ασχολείται. Τα του Κυπέλλου όπως αναμενότανε ξεχάστηκαν όπως και τόσα άλλα πιο πριν.

Το γυρίσαμε τώρα πάλι....επιτυχίες, πρωταθλητές, κυπελλούχοι
Ρεεεεεεεεεεεεε!!! μην γκρινιάζεις εδώ μέσα δευτεριάτικα φέρνεις γρουσουζιά :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
αλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αληθεια με τα επεισοδια που εγιναν στο χαντμπολ απο τους παοκτζηδες εκτος του γηπεδου δεν ειπε κανεις τιποτα... ουτε αστυνομια,ουτε αθλητικοι παραγοντες... περιεργο ε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λες να αργησε να φτασει η παραγγελια του μπουχεσα ε? μπορει... παντως το θεμα ειναι οτι οποιος και αν βγει πρωτος δεν εχει το οικονομικο μεγεθος και ουτε την ποιοτητα σαν ομαδα να κοντραρει τα μεγαθηρια που θα περιμενουν στα πλαυ οφ του τσουλου... οποτε οπως και ειπα η μοναδικη μου ευχαριστιση αν η αεκ παραμεινει πρωτη θα ειναι το κλαμα του μπουχεσα που θα μεινει εκτος γιουροπα...
εμένα πάλι η κλάψα των παναθηναϊκών...
εδώ αρχίσανε ήδη με το πρώτο ματσάκι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρεεεεεεεεεεεεε!!! μην γκρινιάζεις εδώ μέσα δευτεριάτικα φέρνεις γρουσουζιά :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
αλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη ;)
καλά...δεν γκρινιάζω...
δώσε μολότωφ και καλάζνικοφ στον κόσμο αβέρτα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αληθεια με τα επεισοδια που εγιναν στο χαντμπολ απο τους παοκτζηδες εκτος του γηπεδου δεν ειπε κανεις τιποτα... ουτε αστυνομια,ουτε αθλητικοι παραγοντες... περιεργο ε?
ειχαμε τον ΠΑΟ στο μπάσκετ - πιο σοβαρο
είχαμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια επιτέλους στο χάντμπολ - πιο σοβαρό

έρχεται τώρα και το καβλί του ΔΝΤ πάλι...αλλά εμείς ασχολούμαστε με τις ομάδες
ουπς, σόρρυ...δεν γκρινιάζω...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

εγω παντως μαγκες μου την προταση μου την εριξα... ρουμανια δυαρακι κομπλε με επιπλα μοντερνα 220 ευρω το μηνα ενοικιο,ολοι παρεουλα στην ντιναμο βουκουρεστιου και οι πουτανες σε εξευτελιστικες τιμες... οποιος θελει ακολουθει,οποιος οχι ας κατσει να παρακολουθει την τσοντα του ΔΝΤ  :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Δώσε κώλο πάρε κώλο γνωρίσαμε τον κόσμο όλο  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω παντως μαγκες μου την προταση μου την εριξα... ρουμανια δυαρακι κομπλε με επιπλα μοντερνα 220 ευρω το μηνα ενοικιο,ολοι παρεουλα στην ντιναμο βουκουρεστιου και οι πουτανες σε εξευτελιστικες τιμες... οποιος θελει ακολουθει,οποιος οχι ας κατσει να παρακολουθει την τσοντα του ΔΝΤ  :P
σιγά που θα βλέπουμε τη Δυναμό
χαχαχα
θα βρούμε τρόπο να μαλλώσουμε κι εκεί - κάποιοι θα θέλουνε τη Στεάουα...χαχαχαχα ή τη Ραπίντ

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Eιδα 60 λεπτα απ τον αγωνα του ΠΑΟΚ και 40 απ την ΑΕΚ. Σαφως καλυτερος ο ΠΑΟΚ με το γνωστο στρωτο ποδοσφαιρο, ο ΠΑΟ δειχνει να εχει ελλειψη κινητρου. Τρωγοταν η ΑΕΚ, τιποτα το ιδιαιτερο παντως ενω και το πεναλτυ, χμ, μαλλον σηκωνει συζητηση..

Το οτι εκανε αρνητικο ρεκορ εισιτηριων ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ κατι πρεπει να σημαινει, σωστα κυριε Αδαμιδη;

Συνημμένα

• marinakides.jpg
    marinakides.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 17

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε συ bobas το πεναλτι που δεν εδωσε στο 87' δεν σηκωνει σηζητηση? λογικο το αρνητικο ρεκορ εισητηριων,ο (σωστος) κοσμος πλεον φοβαται να παει στο γηπεδο... οχι μονο για ντους ανεγκεφαλους που τα σπανε χωρις λογο αλλα και για την αστυνομια που δεν ξερει τι να κανει και βαραει στο ψαχνο οποιον βρει και οπου βρει...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eιδα 60 λεπτα απ τον αγωνα του ΠΑΟΚ και 40 απ την ΑΕΚ. Σαφως καλυτερος ο ΠΑΟΚ με το γνωστο στρωτο ποδοσφαιρο, ο ΠΑΟ δειχνει να εχει ελλειψη κινητρου. Τρωγοταν η ΑΕΚ, τιποτα το ιδιαιτερο παντως ενω και το πεναλτυ, χμ, μαλλον σηκωνει συζητηση..

Το οτι εκανε αρνητικο ρεκορ εισιτηριων ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ κατι πρεπει να σημαινει, σωστα κυριε Αδαμιδη;
Aν αυτό το πέναλτι λες ότι σηκώνει κουβέντα του μπλάνκο δεν σηκώνει καμμία κουβέντα
πέναλτι Μαρς ήτανε
Τα τσεκούρια του πολέμου νόμιζα οτι τα είχαν θάψει στον Βόλο.Πολύ κλωτσιά αδερφέ μου πολύ αγκωνιά και το κοράκι τους κοίταγε απαθέστατα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Aν αυτό το πέναλτι λες ότι σηκώνει κουβέντα του μπλάνκο δεν σηκώνει καμμία κουβέντα
πέναλτι Μαρς ήτανε
Τα τσεκούρια του πολέμου νόμιζα οτι τα είχαν θάψει στον Βόλο.Πολύ κλωτσιά αδερφέ μου πολύ αγκωνιά και το κοράκι τους κοίταγε απαθέστατα
ελα ντε.. απλα οι φιλοι των αλλων ομαδων κοιτανε μονο τις αμφισβητουμενες φασεις που δινοντε υπερ της αεκ... αν και για το συγκεκριμενο πεναλτι πιστευω οτι αν ηταν υπερ του οσφπ στο καραισκακη θα εδινε και καμια κοκκινη  :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ελα ντε.. απλα οι φιλοι των αλλων ομαδων κοιτανε μονο τις αμφισβητουμενες φασεις που δινοντε υπερ της αεκ... αν και για το συγκεκριμενο πεναλτι πιστευω οτι αν ηταν υπερ του οσφπ στο καραισκακη θα εδινε και καμια κοκκινη  :P
Γιατί μία ρε δράκουλα μην είσαι τσίπης πάρτε δύο τρείς να έχετε  :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το ειδα σε ριπλευ το πεναλτυ του μπλανκο, θα βοηθουσε. Μου φανηκε παντως περισσοτερο πιθανο να ειναι πεναλτυ απο του Λεοναρντο που πεφτει μαλλον ευκολα κατω.

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1) Τη βία τη γεννάει το αίσθημα αδικίας και προσβολής. Οπότε τα διάφορα όργανα ας μην ψάχνουν πολύ μακριά τους για το πως μπορούν να την καταπολεμήσουν.

2) Βεβαίως και πρέπει η ΑΕΚ να φάει τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, καθώς είναι υπότροπη. Αλλά όταν ένα μήνα πριν υπότροπος ομάδα έφαγε μία αγωνιστική (που δε γίνεται καθώς δεν υπάρχει ποινή...μισής αγωνιστικής για να διπλασιαστεί σε μία, ως υπότροπος) δεν είναι να αγανακτείς?
...Προφανώς στην έφεση θα μας ...κάνουν τις 3...2 και θα λένε πάλι για το κράτος των Αθηνών που ευνοεί την ΑΕΚ
Για τον ίδιο λόγο αγανακτούν και οι φίλαθλοι του Ηρακλή, γιατί η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, καθώς είναι επιλεκτική.

3) Εγώ λέω να το πάμε αλλιώς το θέμα: ΜΑΖΙ ΣΑΣ, βαράτε με το βούρδουλα! αλλά εφόσον γίνανε τέτοια επεισόδια για να υποστούμε τέτοιες ποινές, υποδείξτε μας και τους ενόχους (φυσικά πρόσωπα) που προφανώς θα σαπίσουν στη φυλακή. Γιατί αν δεν είστε σε θέση να συλλάβετε σε κλειστό χώρο αυτούς τους ταραξίες, εσείς με τη δύναμη του κράτους πόσο μεγαλύτερο πρόστιμο πρέπει να επιβληθεί σε εσάς ως πολιτεία, για δυσφήμιση και ζημιωση της ΠΑΕ ΑΕΚ....Αποδώστε λοιπόν σε εμάς το πρόστιμο της ανυπαρξίας σας, αφού παρακρατήσετε το μερίδιο του δικού μας.

4) Δύο αγωνιστικές ο Ατρόμητος? Αυτό γιατί το κάνανε? Για να μεγαλώσει η δική μας ποινή? Να λένε κοίτα πόσο έφαγε αυτός που δεν μπήκε καν στον αγωνιστικό χώρο, άρα μη μιλάς?

5) Ο Δώνης επίπληξη? Δηλαδή αν το πω εγώ δημοσίως δύο φορές δε θα έχω καμμία ποινή? Καταλαβαίνετε τι νομιμοποιείτε με αυτή σας την ενέργεια?
Ο Ζήκος είχε πει απλά "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διαιτητές -συγνώμη για την έκφραση- παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη" και έφαγε δύο αγωνιστικές.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ολη την μερα ρε ανθρωπε με το τι κανουν οι ομαδες ασχολεισαι,και μας την λες εμας.πηγαινε να ασχοληθεις με κατι πιο σοβαρο,και ασε μας εμας στην καψουρα μας,πηγαινε να βρεις κανα κολ γκερλ να γαμησεις,που το εχεις και αναγκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom