Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
welcome to the club, σάπιεστον κωλο σας σαπιοι.
welcome to the club, σάπιεστον κωλο σας σαπιοι.
ολοι εχουν σκυλιασει απο το κακο τους,οχι μονο γιατι η αεκ πηρε τιτλο αλλα και γιατι ο λαος της γεμιζε για πλακα 2 οακα τις προαλες...
Νόμισαν ότι "μικρυναμε" ρε συ..Επειδη δεν παιρνουμε τα χαρτινα πρωταθλήματα και τα δοσμένα από τη σέντρα ματς....Πώς γινεται ρε φίλε όμως καθε χρόνο-ΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ-μέχρι τον Αυγουστο να μας τα ζαλίζουν και μόλις αρχίσουν τα Ευρωπαικά ματς......Πεφτει το γελιο της αρκουδας...Ναύαρχε όλοι τους τρέμουνε αυτόν τον κόσμο της ΑΕΚ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κουκουλωσαν την αποπειρα δωροδωκιας του ιταλου διαιτητη πριν το ματς μακαμπι-γαυρου... αν εβγαινε αυτη η υποθεση στη φορα τοτε πραγματικα θα ριχναμε το γελιο της αρκουδας...Νόμισαν ότι "μικρυναμε" ρε συ..Επειδη δεν παιρνουμε τα χαρτινα πρωταθλήματα και τα δοσμένα από τη σέντρα ματς....Πώς γινεται ρε φίλε όμως καθε χρόνο-ΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ-μέχρι τον Αυγουστο να μας τα ζαλίζουν και μόλις αρχίσουν τα Ευρωπαικά ματς......Πεφτει το γελιο της αρκουδας...
καλα χανουμια σπαμε πολυ πλακα με την παρτη σας.ο εγωκεντρισμος σας δεν εχει προηγουμενο.να ζηλεψει ρε ο θρυλος ενα κυπελλο σε τελικο με τον ατρομητο ρε!!!!!Νόμισαν ότι "μικρυναμε" ρε συ..Επειδη δεν παιρνουμε τα χαρτινα πρωταθλήματα και τα δοσμένα από τη σέντρα ματς....Πώς γινεται ρε φίλε όμως καθε χρόνο-ΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ-μέχρι τον Αυγουστο να μας τα ζαλίζουν και μόλις αρχίσουν τα Ευρωπαικά ματς......Πεφτει το γελιο της αρκουδας...
Γιατί δε το λες πιο σωστά; Στις 15 συμμετοχες στο Τσ Λ έχει περάσει τις 2. Και έχεις αποκλειστεί από μεγαθήρια όπως η μακάμπι του την ίδια χρονιά που σε απέκλεισαν τις δώσαμε πούτσα στο στόμα, από ανόρθωση κτλπ. Στην Ευρώπη ούτε εσείς ούτε εμείς μπορούμε να πούμε κάτι γιατί ο βάζελος απλά μας βουλώνει και στο χαλαρό το στόμα.καλα χανουμια σπαμε πολυ πλακα με την παρτη σας.ο εγωκεντρισμος σας δεν εχει προηγουμενο.να ζηλεψει ρε ο θρυλος ενα κυπελλο σε τελικο με τον ατρομητο ρε!!!!!
πριν ενα μηνα και κατι ψιλα 6 εφαγες ρε κουλα και παραλιγο να το δυαλισετε το μαγαζι ρε!!!
μας μιλατε για ευρωπη ρε τελειωμενοι???τα τρια τελευται χρονια 2 φορες στους 16 του τσ.λιγκ παιζαμε ρε!!εσεις φετος καταφερατε να αποκλειστητε θελοντας 2 αποτελεσματα απο τους 32 του ουεφα.για να μην θυμηθουμε τα επικα ματς με την ααχεν ομαδα β κατηγοριας γερμανιας.
Ενώ οι περίοδοι του ΟΣΦΠ είναι αυτοί του Κόκκαλη που όλη η Ελλάδα βρίζει και σιχτιρίζει...Αλλά μάλλον όλοι οι άλλοι έχουν άδικο και εσείς είσαστε οι ΟΚκαι επειδη δεν γουσταρω διαλογο με ανθρωπους που την τελευταια φορα που ειδαν τιτλο ηταν πριν την ολυμπιαδα θα σας πω κατι τελευταιο.η αεκ σαν ομαδα δεν ειναι τιποτα αλλο απο 3 πετυχημενες περιοδοι σε ολη της την ιστορια.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
οπως το λες η αεκ ειναι ομαδα και ιδεα... δυστηχως εσυ εισαι απλα μια επειχηρηση... αν δεν σε πειραζε ο τιτλος δεν θα εμπενες στο θρεντ να γραψεις οσα γραφεις... περαστικα σου.και επειδη δεν γουσταρω διαλογο με ανθρωπους που την τελευταια φορα που ειδαν τιτλο ηταν πριν την ολυμπιαδα θα σας πω κατι τελευταιο.η αεκ σαν ομαδα δεν ειναι τιποτα αλλο απο 3 πετυχημενες περιοδοι σε ολη της την ιστορια.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
3 φορες εχει περασει και 3 φορες αποκλειστηκαμε σε ισοβαθμια με τον δευτερο.εγω δεν μιλαω για πορειες γιατι σιγουρα η βαζελα εχει να μας πει περισσοτερα αλλα τις νικες του θρυλου στην ευρωπη εστω και την περιοδο που λες δεν θα τις δειτε ουτε στον υπνο σας.η τελευταια μεγαλη νικη σας ηταν με την μιλαν πριν 5 χρονια.για θυμισε μου αλλη μια την τελευταια 10ετια??Γιατί δε το λες πιο σωστά; Στις 15 συμμετοχες στο Τσ Λ έχει περάσει τις 2. Και έχεις αποκλειστεί από μεγαθήρια όπως η μακάμπι του την ίδια χρονιά που σε απέκλεισαν τις δώσαμε πούτσα στο στόμα, από ανόρθωση κτλπ. Στην Ευρώπη ούτε εσείς ούτε εμείς μπορούμε να πούμε κάτι γιατί ο βάζελος απλά μας βουλώνει και στο χαλαρό το στόμα.
Θες να θυμηθούμε και το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε τέλη της δεκαετίας του 90; Ποιο είναι το κινητό του Κόκκαλη 5-0-5-0 κτλπ.
το τελευταιο πραγμα που εχει μεινει σε ενα αεκτζη ειναι να λεει ουι η αεκ ειναι ιδεα.και επειδη εσενα συγκεκριμενα σε εχω παρακολουθησει και σε αλλα θρεντ και εχω καταλαβει τις ιεδολογικες σου κατευθυνσεις θα σου θυμισω οτι η αεκ ειναι η μοναδικη ομαδα με στεγασμενο συνδεσμο που αποτελειτε απο ακροδεξιους.ο ολυμπιακος δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε μαγαζι κανενος και πολυ απλα δεν θα γινει γιατι εχει την ισχυροτερη λαικη μαζα.ποτε κανεις προεδρος δεν τολμησε να παει κοντρα στον κοσμο του ολυμπιακου γιατι ξερει οτι ο κοσμος αυτος βαζει την ομαδα πανω απο ολα.μονο ο σαλιαρελης προσπαθησε αλλα βρεθηκε στην κενυα μια νυχτα.οσο και αν προσπαθησανε κωστοπουλοι και σια την δεκατια του 90 να κανουν τον ολυμπιακο mainstream φαγανε τα μουτρα τους γιατι ο κοσμος του ολυμπιακου εχει αλλα χουγια.οπως το λες η αεκ ειναι ομαδα και ιδεα... δυστηχως εσυ εισαι απλα μια επειχηρηση... αν δεν σε πειραζε ο τιτλος δεν θα εμπενες στο θρεντ να γραψεις οσα γραφεις... περαστικα σου.
Ναι ο ΟΣΦΠ είναι underground. Οι TXC του ελληνικού ποδοσφαίρου.....
..με λιγους αναρχικους και πολλους μπαχαλακηδες.αληθεια? ποιες ειναι οι ιδεολογικες μου κατευθυνσεις? οσο για τους ακροδεξιους που λες (μαλλον ενοεις το γκετο) αυτοι υπαρχουν και στους γαυρους και στους βαζελους τωρα αλλοι εχουν συνδεσμο και αλλοι οχι...η αεκ επισης εχει και συνδεσμο μονο με αναρχικους (αυτο το ξεχασες), ο γαυρος καποτε ηταν ομαδα του λαου τωρα ειναι ομαδα του κατεστημενου,σας δινουν τον τιτλο να χερετε το 25% των ελληνων που τους ψηφιζει και πειναει αλλα ολα κομπλε γιατι πηρε τον τιτλο ο θρυλος...
μην απαντησει κανεις σε καποιον που εχει για κινουμενη εικονα εναν τυπο που κανει....πιπες.τελικά εκεί που φώναζαν ειδικά οι αεκατζήδηδες για τα κακά του γαύρου, πάνε ευθύς αμέσως να τα υιοθετήσουν.
εμένα πλέον στα αρχίδια μου για τον γαύρο τον βάζελο και την κούλα, μιας και η ομάδα μου ανεβαίνει επιτέλους στην 'Α εθνική, αλλά θα γουστάρω πιο πολύ όταν θα βλέπω οπαδούς να τρώνε εκεί που έχεζαν χτες.
οι σιγανοπαπαδιές του ελληνικού πρωταθλήματος έδειξαν ότι έχουν και αυτοί λεπτά αισθήματα και μπορούν να ρίχνουν ξύλο και στις μεγάλες διοργανώσεις.
αααα, τις ευχές μου και για την μπασκετική άεκ, να πέφτετε τις κατηγορίες δυο δυο από του χρόνου