You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
proctologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2008
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
υπαρχουν 2 εισητηρια στη 33. οποιος ενδιαφερεται να στειλει πμ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ηρθε η ωρα να μιλήσω...Αν δεν το πάρουμε σήμερα,απλά θα στεναχωρηθώ για άλλη μια φορά φέτος.Πιο πολύ από την εξάρα όχι,αλλά θα στεναχωρηθώ.Μια μερα το πολύ,μετά ,η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ, ΕΜΒΛΗΜΑ και δεν εκφράζεται μέσα από κανένα καραγκιοζάκι απο τα -τουλάχιστον 12/13- που φοράνε φέτος τη φανέλα της και από τα Αρχικαραγκιοζάκια που νομίζουν ότι διοικούν...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ λοιπον σήμερα ,έτσι για να μπω στο μάτι και στην Πουρόγρια απο το Περιστέρι......Καλή τύχη στα αδέρφια που θα είναι μέσα,εγω από εδω θα είμαι νοητά-όπως τα τελευταια 10 χρόνια-μαζί σας.....
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τι εσυ,τι παοκ,τι ατρομητος,ενα και το αυτο εισαστε σαν μεγεθη.
είσαι τουλάχιστον υπερβολικός, ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Ατρόμητο, συγκρίνεται από άποψη τίτλων με την Λάρισα.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ηρθε η ωρα να μιλήσω...Αν δεν το πάρουμε σήμερα,απλά θα στεναχωρηθώ για άλλη μια φορά φέτος.Πιο πολύ από την εξάρα όχι,αλλά θα στεναχωρηθώ.Μια μερα το πολύ,μετά ,η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ, ΕΜΒΛΗΜΑ και δεν εκφράζεται μέσα από κανένα καραγκιοζάκι απο τα -τουλάχιστον 12/13- που φοράνε φέτος τη φανέλα της και από τα Αρχικαραγκιοζάκια που νομίζουν ότι διοικούν...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ λοιπον σήμερα ,έτσι για να μπω στο μάτι και στην Πουρόγρια απο το Περιστέρι......Καλή τύχη στα αδέρφια που θα είναι μέσα,εγω από εδω θα είμαι νοητά-όπως τα τελευταια 10 χρόνια-μαζί σας.....
Ενα σχόλιο για τους φιλαθλους σας που τα έκαναν ρημαδιό σήμερα στη Λ.Αλεξάνδρας και στου Ζωγράφου ?
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
τα καταδικαζουμε οπωs παντα εμειs oι αγνοι οπαδοι τηs ΑΕΚΕνα σχόλιο για τους φιλαθλους σας που τα έκαναν ρημαδιό σήμερα στη Λ.Αλεξάνδρας και στου Ζωγράφου ?
dominatrix_domna
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εξω απο το γηπεδο πεφτουν δακρυγονα
ευχομαι ολα να κυλησουν καλα.
εξω απο το γηπεδο πεφτουν δακρυγονα
μωρό μου, βγες να τους ηρεμήσεις
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Περιμένεις να επικροτήσω???Απαράδεκτα...Ενα σχόλιο για τους φιλαθλους σας που τα έκαναν ρημαδιό σήμερα στη Λ.Αλεξάνδρας και στου Ζωγράφου ?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Θα ζωραφισει ο μπλανκο ναυαρχε...χατ τρικ τον βλεπω.....Ηρθε η ωρα να μιλήσω...Αν δεν το πάρουμε σήμερα,απλά θα στεναχωρηθώ για άλλη μια φορά φέτος.Πιο πολύ από την εξάρα όχι,αλλά θα στεναχωρηθώ.Μια μερα το πολύ,μετά ,η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ, ΕΜΒΛΗΜΑ και δεν εκφράζεται μέσα από κανένα καραγκιοζάκι απο τα -τουλάχιστον 12/13- που φοράνε φέτος τη φανέλα της και από τα Αρχικαραγκιοζάκια που νομίζουν ότι διοικούν...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ λοιπον σήμερα ,έτσι για να μπω στο μάτι και στην Πουρόγρια απο το Περιστέρι......Καλή τύχη στα αδέρφια που θα είναι μέσα,εγω από εδω θα είμαι νοητά-όπως τα τελευταια 10 χρόνια-μαζί σας.....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Φυσικά και τα κατακρίνουμε...Όχι μόνο εμείς. Υποθέτω ότι το ίδιο θα κάνει οπαδός του ΠΑΟ,του ΟΣΦΠ,του ΠΑΟΚ, του Άρη κτλπ, όταν αντίστοιχοι "οπαδοι" την ομάδας του κάνουν παρόμια πράγματα.Ενα σχόλιο για τους φιλαθλους σας που τα έκαναν ρημαδιό σήμερα στη Λ.Αλεξάνδρας και στου Ζωγράφου ?
Αλλά από την άλλη δε μπορώ να μη κατηγορήσω το ελληνικό κράτος. Όταν πριν μόλις λίγες μέρες είπε ουσιαστικά μπράβο στον κ. Μπέο, είναι φυσικό οι όποιοι "οπαδοί" να πάρουν περισσότερο αέρα να να τα κάνουν περισσότερο πουτάνα. Όταν το κράτος λέει μπράβο στην ΕΠΙΣΙΜΗ βιτρίνα μια ομάδας δε θα κάνει ΤΙΠΟΤΑ σε κανέναν.
Και επειδή οι ίδιες οι ομάδες δε πρόκειται να αυτοτιμωρηθούν ποτέ, το κράτος ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει να ρίχνει τιμωρίες. Και όχι αστείες, αλλά σοβαρές και ασήκωτες. Πριν να είναι πολύ αργά (αν δεν είναι ΗΔΗ)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα ειναι βασικος νομιζω.Θα ζωραφισει ο μπλανκο ναυαρχε...χατ τρικ τον βλεπω.....
Ο Μπαχα θα παιξει.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Λες εεε? παλι τρια θα ριξει....Δεν θα ειναι βασικος νομιζω.
Ο Μπαχα θα παιξει.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι άλλον Μπα(κ)χαΔεν θα ειναι βασικος νομιζω.
Ο Μπαχα θα παιξει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Τι ακριβως προηγουμενα εχουν αεκτζηδες και περιστεριωτες και κυνηγιουνται στο ταρταν του ΟΑΚΑ και ανταλλασσουν φωτοβολιδες?
Αντε πια με αυτο το σιχαμα.
Καθε φετος και χειροτερα.
Ας ελπισουμε απο του χρονου να πεφτουν γενναιες τιμωριες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Αντε πια με αυτο το σιχαμα.
Καθε φετος και χειροτερα.
Ας ελπισουμε απο του χρονου να πεφτουν γενναιες τιμωριες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
dominatrix_domna
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε γμτ μπροστα μου ζητησανε απο πατερα με δυο παιδια να βγαλουν τα καπακια απο τα μπουκαλια νερου για να μη τα πεταξουν στο γηπεδο και καλα και εχουμε πνιγει απο τις φωτοβολιδες που περασαν στο γηπεδο.Αμμαν!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, εισαι στο γηπεδο, και ο νους σου ειναι να μπεις στο μπουρδελα για να μας ενημερωνεις??Ρε γμτ μπροστα μου ζητησανε απο πατερα με δυο παιδια να βγαλουν τα καπακια απο τα μπουκαλια νερου για να μη τα πεταξουν στο γηπεδο και καλα και εχουμε πνιγει απο τις φωτοβολιδες που περασαν στο γηπεδο.Αμμαν!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Υ.Γ. Να προσεχεις
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έεεεεεετσι για να έχουμε εικόνα και εμείς που είμαστε στην άλλη άκρη της γης.Καλα, εισαι στο γηπεδο, και ο νους σου ειναι να μπεις στο μπουρδελα για να μας ενημερωνεις??
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Υ.Γ. Να προσεχεις
Έεεεε
Να προσέχεις.Ρε γμτ μπροστα μου ζητησανε απο πατερα με δυο παιδια να βγαλουν τα καπακια απο τα μπουκαλια νερου για να μη τα πεταξουν στο γηπεδο και καλα και εχουμε πνιγει απο τις φωτοβολιδες που περασαν στο γηπεδο.Αμμαν!
Υ.Γ Θέλεις ακόμα μασάζ;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65