petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ΕΡΤ1 ΚΑΙ ΕΡΤHD
ΕΡΤ1 ΚΑΙ ΕΡΤHD
ΝΕΤ φιλαρακι το διαφημιζει κιολας... 19:45 pre game show & 20:30 live ο αγωνας...ΕΡΤ1 ΚΑΙ ΕΡΤHD
παίζει μήπως λινκ να το δούμε ιντερνετικά;ΝΕΤ φιλαρακι το διαφημιζει κιολας... 19:45 pre game show & 20:30 live ο αγωνας...
τα παραλες...καν'το "σχεδον ολα" για να το δεχτω.είπαμε εσύ τα ξέρεις όλα
ειδικα το 4-0 με τον πανιωνιο και το 2-0 με τον εργοτελη λυτρωσαν τον κοσμο και την ομαδα.βρες μου εσύ όμως που είσαι καλύτερος ένα παίκτη που να έπαιξε φέτος όσο αυτός και να έβαλε τόσο απλά τα γκολάκια του μόνο.
με το που έμπαινε ήξερες πως θα μπει γκολ.
τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ
δεν με απασχολεί ουδόλως το τι πουλάει στην κερκίδα. Έχουνε περάσει καν και καν παίκτες που ασχολούνται με την κερκίδα.
Πρεπει να σου πω οτι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου της ΑΕΚ ειναι κατα της κινησης της διοικησης να παει στα δικαστηρια!Καλυτερα η ομαδα να πεσει να ξεχρεωση και να ανεβει πιο δυνατη!επειδη πολλοι φιλοι της αεκ μας ελεγαν οτι τα πανατ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τωρα με την υποθεση ηλυσιακου αραγε τη θα λενε.δεν ξερω τη θα γινει με την εφεση και ουτε με νοιαζει.απλα οπως ολοι παραδεχτηκαν επρεπε να πεσει τωρα με μια εφεση κερδιζουν την κατηγορια.αληθεια γιατι δεν εκαναν ενσταση στην αρχη του πρωταθληματος και ειδικα η επιτροπη δεν φροντισε να επιλειφθει του θεματος;αλλα επειδη φαινεται οτι ειμαστε στην ελλαδα και παντα ο ισχυρος ευνοητε εχουμε και αυτο το αποτελεσμα.μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις λεει ο λαος.και μην ακουσω για νομους και αηδιες γιατι αυτα πριν 3 χρονια τα κατακρινατε ;)
ισως να μιλας προσωπικα αλλα εγω εχω αλλη αποψη.ηδη βγαινουν ορισενοι σε ραδιωφονα και πανυγυριζου.το θεμα δεν ειναι αυτο εχω ενα ερωτημα ο ηλυσιακος ειναι 3 χρονια στην Α1 τωρα ξαφνικα ξερουν οτι ο δελημπαλταδακης ειναι μετοχος στον ηλυσιακο;.και εγω λεω συμφωνω οτι ειναι παρανομο αλλα ρε αδερφε γιατι δεν την εκανες την καταγγελια το χειμωνα περσι προπερσι;για να ξεκαθαρισω την αποψη μου για μενα οι νομοι πρεπει να ισχυουν αλλα οχι με αυτο το τροπο.ο ηλυσιακος επρεπε αν ισχυουν εδω και 2 χρονια να αποβληθει και οχι τωρα που επεσε η αεκ και προσπαθουν για αλλη μια φορα να τη σωσουν με διαφορα τεχνασματα.Πρεπει να σου πω οτι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου της ΑΕΚ ειναι κατα της κινησης της διοικησης να παει στα δικαστηρια!Καλυτερα η ομαδα να πεσει να ξεχρεωση και να ανεβει πιο δυνατη!
Παιζονται οικονομικα παιχνιδια,οχι της ΑΕΚ αλλα των προσωπων που τη διοικουν...Αυτο ειναι το χειροτερο,δεν σεβονται την ομαδα,το λαο της και πιο ειναι το καλο της ομαδας απο ολη αυτη τη κατασταση..Οποτε να ξερει ο κοσμος των αλλων ομαδων,οτι αυτη η κατασταση που διμιουργηται δεν αντιπροσωπευει τη πλειοψηφια του λαου της ΑΕΚ..Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις αν μπεις σε ενα οπαδικο μας φορουμ..ισως να μιλας προσωπικα αλλα εγω εχω αλλη αποψη.ηδη βγαινουν ορισενοι σε ραδιωφονα και πανυγυριζου.το θεμα δεν ειναι αυτο εχω ενα ερωτημα ο ηλυσιακος ειναι 3 χρονια στην Α1 τωρα ξαφνικα ξερουν οτι ο δελημπαλταδακης ειναι μετοχος στον ηλυσιακο;.και εγω λεω συμφωνω οτι ειναι παρανομο αλλα ρε αδερφε γιατι δεν την εκανες την καταγγελια το χειμωνα περσι προπερσι;για να ξεκαθαρισω την αποψη μου για μενα οι νομοι πρεπει να ισχυουν αλλα οχι με αυτο το τροπο.ο ηλυσιακος επρεπε αν ισχυουν εδω και 2 χρονια να αποβληθει και οχι τωρα που επεσε η αεκ και προσπαθουν για αλλη μια φορα να τη σωσουν με διαφορα τεχνασματα.
αυτο ειναι γνωστο και το ξερουν ολοι. ο προεδρος του ηλυσιακου που ειναι αεκτζης εφυγε αηδιασμενος απο την αεκ μη μπορωντας να αντεξει ολα αυτα γινοταν .αυτο τα λεει ολα.Παιζονται οικονομικα παιχνιδια,οχι της ΑΕΚ αλλα των προσωπων που τη διοικουν...Αυτο ειναι το χειροτερο,δεν σεβονται την ομαδα,το λαο της και πιο ειναι το καλο της ομαδας απο ολη αυτη τη κατασταση..
Να μην πω για αυτούς που έχουν κονομήσει από την ΑΕΚΑΡΑαυτο ειναι γνωστο και το ξερουν ολοι. ο προεδρος του ηλυσιακου που ειναι αεκτζης εφυγε αηδιασμενος απο την αεκ μη μπορωντας να αντεξει ολα αυτα γινοταν .αυτο τα λεει ολα.
άντε χανούμια, για να τελειώνει κ το παραμυθάκι ότι αν είσασταν εσείς στην θέση του οσφπ στην υπόθεση 'βάλνερ' δεν θα το κυνηγούσατε...
τα παραλες...καν'το "σχεδον ολα" για να το δεχτω.ειδικα το 4-0 με τον πανιωνιο και το 2-0 με τον εργοτελη λυτρωσαν τον κοσμο και την ομαδα.
απο την αλλη δικαιωμα σου ειναι να θεωρεις οτι σε μια σεζον που ειχες Μ.Ο 2,5 γκολ το ματσ,
τα 9 γκολ του παντελιτσ με τις κωλοπετινιτσες κανανε καποια διαφορα...
αν αυτη η διαφορα ειναι τετοια που του επιτρεπει να μενει στο ροστερ με συμβολαιο 1,2Μ,
χαραμιζοντας παραλληλα το μητρογλου θα το κρινουν αλλοι...οχι εμεις...http://[URL unfurl="true"]www.express.de/image/view/2009/4/11/-/845078/highRes/486645/-/maxh/480/maxw/480/-/Marko+Pantelic+mit+dem+Hertha-Schal%252C+der+jetzt+f%25C3%25BCr+Wirbel+sorgt.+%25282007516966%2529.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και ο Μήτρογλου έβγαζε τα βρακιά του κοινή θέα... προτιμώ κάποιον να σηκώνει ένα κασκόλ.
Δεν σου έγραψα πουθενά πως ήταν βαρόμετρο τα γκολ του. Σου είπα πως μόλις έμπαινε στο ματς μύριζε γκολ ασχέτως εμφάνισης. Και ήταν πάντα μέσα σε φάσεις για γκολ.
Το τι παίρνει ο καθένας σαν συμβόλαιο εγώ δεν το ξέρω αν δεν δω χαρτιά. Αλλά και να το πάρουμε πως παίρνει 1,2 (που δεν παίρνει - προσμετράς μαζί ΟΛΑ τα μπόνους και αυτός πήρε μόνο μπόνους πρωταθλήματος, όχι γκολ και συμμετοχών), αυτός κάνει τη δουλειά που τον πήρανε να κάνει - να βάζει γκολ. Δεν φταίει αυτός αν βγήκανε και άλλοι 3 παίκτες να βάζουνε γκολ στη σεζόν. Στο κάτω κάτω, φέτος όποτε έβαλε τον Μήτρογλου ο Βαλβίδας (που παρεπιπτόντως προσωπικά θέλω να τον δω να παίζει και να αποδίδει) δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Στον Πανιώνιο έδειξε, αλλά έπαιζε και όλη η ομάδα για πάρτη του.
το σίγουρο είνα πως οι "στενοχωρημένοι" οπαδοί της ΑΕΚ θα πάνε του χρόνου στο γήπεδο για να στηρίξουνε την ομάδα και θα την ανεβοκατεβάζουνε βασίλισσα που δεν πεθαίνειΗ ΑΕΚ μένει στην Α1!
www.aek365.gr/a-117390/h-aek-menei-sthn-a1.htm]http://www.aek365.gr/a-117390/h-aek-menei-sthn-a1.htm[/url]
Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα ο Ηλυσιακός! - Γλίτωσε τον υποβιβασμό η ΑΕΚ
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75432&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75432&catid=1[/url]
Στην Α1 η ΑΕΚ!
www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK_Ilisiakos/320346.html]http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK_Ilisiakos/320346.html[/url]
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώ ακόμα περισσότερο;;; :- :- :-
υπάρχει κι άλλη διαφοράΗ διαφορά είναι ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες (τουλάχιστον όσοι ξέρω εγώ και έχω επικοινωνία) είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με αυτό, ενώ αντίθετα οι γαύροι συμφωνούσαν (στην πλειοψηφία τους) με την ενέργεια του ΟΣΦΠ.