Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μελισσάν όπως θα έρχεσαι αν δεν σε πειράζει φέρε και τον μέσι μαζί σου  :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
είπαμε εσύ τα ξέρεις όλα
τα παραλες...καν'το "σχεδον ολα" για να το δεχτω.
βρες μου εσύ όμως που είσαι καλύτερος ένα παίκτη που να έπαιξε φέτος όσο αυτός και να έβαλε τόσο απλά τα γκολάκια του μόνο.
με το που έμπαινε ήξερες πως θα μπει γκολ.
ειδικα το 4-0 με τον πανιωνιο και το 2-0 με τον εργοτελη λυτρωσαν τον κοσμο και την ομαδα.
απο την αλλη δικαιωμα σου ειναι να θεωρεις οτι σε μια σεζον που ειχες Μ.Ο 2,5 γκολ το ματσ,
τα 9 γκολ του παντελιτσ με τις κωλοπετινιτσες κανανε καποια διαφορα...
αν αυτη η διαφορα ειναι τετοια που του επιτρεπει να μενει στο ροστερ με συμβολαιο 1,2Μ,
χαραμιζοντας παραλληλα το μητρογλου θα το κρινουν αλλοι...οχι εμεις...
τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ
δεν με απασχολεί ουδόλως το τι πουλάει στην κερκίδα. Έχουνε περάσει καν και καν παίκτες που ασχολούνται με την κερκίδα.
URL]]

Επισκέπτης
επειδη πολλοι φιλοι της αεκ μας ελεγαν οτι τα πανατ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τωρα με την υποθεση ηλυσιακου αραγε τη θα λενε.δεν ξερω τη θα γινει με την εφεση και ουτε με νοιαζει.απλα οπως ολοι παραδεχτηκαν επρεπε να πεσει τωρα με μια εφεση κερδιζουν την κατηγορια.αληθεια γιατι δεν εκαναν ενσταση στην αρχη του πρωταθληματος και ειδικα η επιτροπη δεν φροντισε να επιλειφθει του θεματος;αλλα επειδη φαινεται οτι ειμαστε στην ελλαδα και παντα ο ισχυρος ευνοητε εχουμε και αυτο το αποτελεσμα.μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις λεει ο λαος.και μην ακουσω για νομους και αηδιες γιατι αυτα πριν 3 χρονια τα κατακρινατε ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
επειδη πολλοι φιλοι της αεκ μας ελεγαν οτι τα πανατ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τωρα με την υποθεση ηλυσιακου αραγε τη θα λενε.δεν ξερω τη θα γινει με την εφεση και ουτε με νοιαζει.απλα οπως ολοι παραδεχτηκαν επρεπε να πεσει τωρα με μια εφεση κερδιζουν την κατηγορια.αληθεια γιατι δεν εκαναν ενσταση στην αρχη του πρωταθληματος και ειδικα η επιτροπη δεν φροντισε να επιλειφθει του θεματος;αλλα επειδη φαινεται οτι ειμαστε στην ελλαδα και παντα ο ισχυρος ευνοητε εχουμε και αυτο το αποτελεσμα.μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις λεει ο λαος.και μην ακουσω για νομους και αηδιες γιατι αυτα πριν 3 χρονια τα κατακρινατε ;)
Πρεπει να σου πω οτι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου της ΑΕΚ ειναι κατα της κινησης της διοικησης να παει στα δικαστηρια!Καλυτερα η ομαδα να πεσει να ξεχρεωση και να ανεβει πιο δυνατη!

Επισκέπτης
Πρεπει να σου πω οτι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου της ΑΕΚ ειναι κατα της κινησης της διοικησης να παει στα δικαστηρια!Καλυτερα η ομαδα να πεσει να ξεχρεωση και να ανεβει πιο δυνατη!
ισως να μιλας προσωπικα αλλα εγω εχω αλλη αποψη.ηδη βγαινουν ορισενοι σε ραδιωφονα και πανυγυριζου.το θεμα δεν ειναι αυτο εχω ενα ερωτημα ο ηλυσιακος ειναι 3 χρονια στην Α1 τωρα ξαφνικα ξερουν οτι ο δελημπαλταδακης ειναι μετοχος στον ηλυσιακο;.και εγω λεω συμφωνω οτι ειναι παρανομο αλλα ρε αδερφε γιατι δεν την εκανες την καταγγελια το χειμωνα περσι προπερσι;για να ξεκαθαρισω την αποψη μου για μενα οι νομοι πρεπει να ισχυουν αλλα οχι με αυτο το τροπο.ο ηλυσιακος επρεπε αν ισχυουν εδω και 2 χρονια να αποβληθει και οχι τωρα που επεσε η αεκ και προσπαθουν για αλλη μια φορα να τη σωσουν με διαφορα τεχνασματα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η ΑΕΚ μένει στην Α1!
www.aek365.gr/a-117390/h-aek-menei-sthn-a1.htm]http://www.aek365.gr/a-117390/h-aek-menei-sthn-a1.htm[/url]

Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα ο Ηλυσιακός! - Γλίτωσε τον υποβιβασμό η ΑΕΚ
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75432&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75432&catid=1[/url]

Στην Α1 η ΑΕΚ!
www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK_Ilisiakos/320346.html]http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK_Ilisiakos/320346.html[/url]

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώ ακόμα περισσότερο;;; :- :- :-

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ισως να μιλας προσωπικα αλλα εγω εχω αλλη αποψη.ηδη βγαινουν ορισενοι σε ραδιωφονα και πανυγυριζου.το θεμα δεν ειναι αυτο εχω ενα ερωτημα ο ηλυσιακος ειναι 3 χρονια στην Α1 τωρα ξαφνικα ξερουν οτι ο δελημπαλταδακης ειναι μετοχος στον ηλυσιακο;.και εγω λεω συμφωνω οτι ειναι παρανομο αλλα ρε αδερφε γιατι δεν την εκανες την καταγγελια το χειμωνα περσι προπερσι;για να ξεκαθαρισω την αποψη μου για μενα οι νομοι πρεπει να ισχυουν αλλα οχι με αυτο το τροπο.ο ηλυσιακος επρεπε αν ισχυουν εδω και 2 χρονια να αποβληθει και οχι τωρα που επεσε η αεκ και προσπαθουν για αλλη μια φορα να τη σωσουν με διαφορα τεχνασματα.
Παιζονται οικονομικα παιχνιδια,οχι της ΑΕΚ αλλα των προσωπων που τη διοικουν...Αυτο ειναι το χειροτερο,δεν σεβονται την ομαδα,το λαο της και πιο ειναι το καλο της ομαδας απο ολη αυτη τη κατασταση..Οποτε να ξερει ο κοσμος των αλλων ομαδων,οτι αυτη η κατασταση που διμιουργηται δεν αντιπροσωπευει τη πλειοψηφια του λαου της ΑΕΚ..Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις αν μπεις σε ενα οπαδικο μας φορουμ..

Επισκέπτης
Παιζονται οικονομικα παιχνιδια,οχι της ΑΕΚ αλλα των προσωπων που τη διοικουν...Αυτο ειναι το χειροτερο,δεν σεβονται την ομαδα,το λαο της και πιο ειναι το καλο της ομαδας απο ολη αυτη τη κατασταση..
αυτο ειναι γνωστο και το ξερουν ολοι. ο προεδρος του ηλυσιακου που ειναι αεκτζης εφυγε αηδιασμενος απο την αεκ μη μπορωντας να αντεξει ολα αυτα γινοταν .αυτο τα λεει ολα.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αυτο ειναι γνωστο και το ξερουν ολοι. ο προεδρος του ηλυσιακου που ειναι αεκτζης εφυγε αηδιασμενος απο την αεκ μη μπορωντας να αντεξει ολα αυτα γινοταν .αυτο τα λεει ολα.
Να μην πω για αυτούς που έχουν κονομήσει από την ΑΕΚΑΡΑ

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
άντε χανούμια, για να τελειώνει κ το παραμυθάκι ότι αν είσασταν εσείς στην θέση του οσφπ στην υπόθεση 'βάλνερ' δεν θα το κυνηγούσατε...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Προβλέπω ότι πολλά φαντάσματα θα εμφανιστούν σήμερα και θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν κατα το δοκούν την είδηση

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
άντε χανούμια, για να τελειώνει κ το παραμυθάκι ότι αν είσασταν εσείς στην θέση του οσφπ στην υπόθεση 'βάλνερ' δεν θα το κυνηγούσατε...

Μα δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν ... ξεχνάς τις ενστάσεις που έκαναν κατά του Πανιωνίου πάλι στο μπάσκετ ? Διεκδίκησαν αγώνες στα χαρτιά . Το έχουν κάνει ψωμοτύρι το θέμα.
Αλλά κατά τα άλλα ο Γαύρος τους μάρανε και γαβγίζουν τώρα τρια χρόνια .
Ετσι όμως , η εκδίκηση είναι κρυο πιάτο . Να την χαίρεστε την παραμονή και εμείς θα μιλάμε για την μεγαλύτερη ξεφτίλα στα χρονικά .
Υποκριτές και Φαρισαίοι του κερατά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η διαφορά είναι ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες (τουλάχιστον όσοι ξέρω εγώ και έχω επικοινωνία) είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με αυτό, ενώ αντίθετα οι γαύροι συμφωνούσαν (στην πλειοψηφία τους) με την ενέργεια του ΟΣΦΠ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν εχω ψαχτει ακομα να διαβασω για την ενσταση της αεκ... απο τα λιγα που βλεπω παντως δεν ξερω αν θα διαφωνησω με αυτο... οπως και να εχει τον δρομο για τις ενστασεις τον ανοιξαν αλλοι και οχι η αεκ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα παραλες...καν'το "σχεδον ολα" για να το δεχτω.ειδικα το 4-0 με τον πανιωνιο και το 2-0 με τον εργοτελη λυτρωσαν τον κοσμο και την ομαδα.
απο την αλλη δικαιωμα σου ειναι να θεωρεις οτι σε μια σεζον που ειχες Μ.Ο 2,5 γκολ το ματσ,
τα 9 γκολ του παντελιτσ με τις κωλοπετινιτσες κανανε καποια διαφορα...
αν αυτη η διαφορα ειναι τετοια που του επιτρεπει να μενει στο ροστερ με συμβολαιο 1,2Μ,
χαραμιζοντας παραλληλα το μητρογλου θα το κρινουν αλλοι...οχι εμεις...http://[URL unfurl="true"]www.express.de/image/view/2009/4/11/-/845078/highRes/486645/-/maxh/480/maxw/480/-/Marko+Pantelic+mit+dem+Hertha-Schal%252C+der+jetzt+f%25C3%25BCr+Wirbel+sorgt.+%25282007516966%2529.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
και ο Μήτρογλου έβγαζε τα βρακιά του κοινή θέα... προτιμώ κάποιον να σηκώνει ένα κασκόλ.
Δεν σου έγραψα πουθενά πως ήταν βαρόμετρο τα γκολ του. Σου είπα πως μόλις έμπαινε στο ματς μύριζε γκολ ασχέτως εμφάνισης. Και ήταν πάντα μέσα σε φάσεις για γκολ.
Το τι παίρνει ο καθένας σαν συμβόλαιο εγώ δεν το ξέρω αν δεν δω χαρτιά. Αλλά και να το πάρουμε πως παίρνει 1,2 (που δεν παίρνει - προσμετράς μαζί ΟΛΑ τα μπόνους και αυτός πήρε μόνο μπόνους πρωταθλήματος, όχι γκολ και συμμετοχών), αυτός κάνει τη δουλειά που τον πήρανε να κάνει - να βάζει γκολ. Δεν φταίει αυτός αν βγήκανε και άλλοι 3 παίκτες να βάζουνε γκολ στη σεζόν. Στο κάτω κάτω, φέτος όποτε έβαλε τον Μήτρογλου ο Βαλβίδας (που παρεπιπτόντως προσωπικά θέλω να τον δω να παίζει και να αποδίδει) δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Στον Πανιώνιο έδειξε, αλλά έπαιζε και όλη η ομάδα για πάρτη του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ΑΕΚ μένει στην Α1!
www.aek365.gr/a-117390/h-aek-menei-sthn-a1.htm]http://www.aek365.gr/a-117390/h-aek-menei-sthn-a1.htm[/url]

Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα ο Ηλυσιακός! - Γλίτωσε τον υποβιβασμό η ΑΕΚ
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75432&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75432&catid=1[/url]

Στην Α1 η ΑΕΚ!
www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK_Ilisiakos/320346.html]http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK_Ilisiakos/320346.html[/url]

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώ ακόμα περισσότερο;;; :- :- :-
το σίγουρο είνα πως οι "στενοχωρημένοι" οπαδοί της ΑΕΚ θα πάνε του χρόνου στο γήπεδο για να στηρίξουνε την ομάδα και θα την ανεβοκατεβάζουνε βασίλισσα που δεν πεθαίνει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η διαφορά είναι ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες (τουλάχιστον όσοι ξέρω εγώ και έχω επικοινωνία) είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με αυτό, ενώ αντίθετα οι γαύροι συμφωνούσαν (στην πλειοψηφία τους) με την ενέργεια του ΟΣΦΠ.
υπάρχει κι άλλη διαφορά
ο Ολυμπιακός είχε πάρει 10 πρωταθλήματα σερί και να έχανε και ένα δεν έχανε η βενετιά βελόνι.
Η ΑΕΚ ψυχορραγεί και έπρεπε να πέσει τώρα για να αναδομηθεί, δεν είναι για το καλό της ομάδας αυτό.

αν οι ΑΕΚτζήδες ξέρανε πως αύριο θα εμφανιστεί κάποιος με παρά να πάρει την ομάδα, δεν θα ενδιαφερόντουσαν που έμεινε έτσι στην κατηγορία, θα λέγανε πως του χρόνου θα τους γαμήσουνε όλους.
Τώρα ξέρουνε πως του χρόνου πάλι στην ίδια θέση θα βρεθούνε, γιαυτό εναντιώνονται.

Δεν εναντιώνονται στο θέμα της έφεσης - εναντιώνονται γιατί θα προτιμούσανε να έχουνε πέσει για να εξυγειανθούν οικονομικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom