Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
θέλω να οραματιστώ σενάρια τώρα...
αλανακο λουγκρακοτραβα πουλα κανα λαχανο ρε που θελεις και play off τρομαρα σου
Η αεκ παει λαρισα και μετα εντος με ηρακλη...πλάκα πλάκα, μπορεί να γράψει κανείς τα επόμενα ματς για ΑΕΚ, ΚΑΒΑΛΑ, ΟΛ.ΒΟΛΟΥ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ;
τραβα κυνηγα κανα παιχτη ρε....ταδε εφη το σκουλικη!
και να μην δωσει η παε ελατε εσεις... θα σας πληρωσουμε και το ταξιαλανακο λουγκρακο
οταν παιξει αεκουλα/κοτουλα-ΑΡΗΣ θα δωσεις εισητηρια
να ρθω στην χαβουζα να σου κανω ερωτα
Η αεκ παει λαρισα και μετα εντος με ηρακλη...
αχαχαχααχαχακαι να μην δωσει η παε ελατε εσεις... θα σας πληρωσουμε και το ταξι
να πάρετε τα ταξί-μοτοσικλέτες τότενεςΑν το γεμισουν το ταξι θα παρουμε αποδειξη... αν δεν τον γεμισουν θα πεσουν παζαρια με τον ταριφα...
σε γραφω στ αρ.....μου βλακακο κομπλεξικεχχαχαααααχχαχαχααχαχαχαχα
βρήκαμε νέο νούμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
γράψε γράψε....
είναι η ώρα της χαράς για μας
χαχαχαχαχαχαχααχα
αλανακο ασε τα κερασματα και διαβασε το ως ανω αρθροκαι να μην δωσει η παε ελατε εσεις... θα σας πληρωσουμε και το ταξι
Η αεκ παει λαρισα και μετα εντος με ηρακλη...
έχεις θέμα εσύ με τις δουλειές των άλλωναλανακο ασε τα κερασματα και διαβασε το ως ανω αρθρο
αντε δεν εισαι για πολλα πολλα...σε βλεπω να κανεις κανα φουντο
σου κοψαν και το μπακιρι
η γκομενα σου σε λιγο δεν θα σε θελει και θα θελει εμενα γιατι ειμαι large
αντε αλανακο πολλα ειπες σημερα...
θέλει 2 νίκες η Λάρισα...Καλημέρα
πως το κόβεις θα κάνουμε κανένα ψυχικό να σώσουμε τη Λάρισα;;;;
εισαι large μαλακας? η κολοτρυπιδα σου ειναι large? αυτα τα δυο ειναι γνωστα για το ατομο σου τωρα το να σε θελει εσενα γκομενα... χμμμμμμμ μολις ξυπνησεις φτιαξε καφε δυνατο μην σε παρει παλι ο υπνος γιατι βλεπεις περιεργα ονειρα...αλανακο ασε τα κερασματα και διαβασε το ως ανω αρθρο
αντε δεν εισαι για πολλα πολλα...σε βλεπω να κανεις κανα φουντο
σου κοψαν και το μπακιρι
η γκομενα σου σε λιγο δεν θα σε θελει και θα θελει εμενα γιατι ειμαι large
αντε αλανακο πολλα ειπες σημερα...
έχεις θέμα εσύ με τις δουλειές των άλλων
έτσι βρίσκεις τρόπο να αυτοεπιβεβαιωθείς;
έλα, πες μας τα όλα τα θέματά σου εδώ...εμείς σε ακούμε και σε καταλαβαίνουμε...
χαχχαχαχαχαχα
(απλά γελάμε λιγάκι μαζί σου...)
εγω να δεις πως γελαω με την καταθλιπτικη γεματη απο ρουτινα και επαναληπτικοτητα ζωη σας...έχεις θέμα εσύ με τις δουλειές των άλλων
έτσι βρίσκεις τρόπο να αυτοεπιβεβαιωθείς;
έλα, πες μας τα όλα τα θέματά σου εδώ...εμείς σε ακούμε και σε καταλαβαίνουμε...
χαχχαχαχαχαχα
(απλά γελάμε λιγάκι μαζί σου...)
καθολου ρουτινα....χρησιμοποιουμε πουλμαν,ιχ,ταξι και αλλα μέσα για να παμε σε προπονησεις και αγωνες,σε αντιθεση με εσας που η ρουτινα σας εχει φαει με το πουλμαν συνεχως!!!εγω να δεις πως γελαω με την καταθλιπτικη γεματη απο ρουτινα και επαναληπτικοτητα ζωη σας...
μη το λες ρε συ... ολα τα χωρια της ελλαδος εχουν γυρισει αυτοι (βλεπε Β εθνικη)... μεχρι και με τρικυκλα εκαναν εκδρομες στην καρδιτσακαθολου ρουτινα....χρησιμοποιουμε πουλμαν,ιχ,ταξι και αλλα μέσα για να παμε σε προπονησεις και αγωνες,σε αντιθεση με εσας που η ρουτινα σας εχει φαει με το πουλμαν συνεχως!!!
αυτο δεν το σκεφτηκα ;)μη το λες ρε συ... ολα τα χωρια της ελλαδος εχουν γυρισει αυτοι (βλεπε Β εθνικη)... μεχρι και με τρικυκλα εκαναν εκδρομες στην καρδιτσα