You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα φάει χοντρό η Σεβίλλη.Για να μας θυμούνται.
Επισκέπτης
άντε να αποκτήσει συντριβάνια πάλι η ομόνοια.Θα φάει χοντρό η Σεβίλλη.Για να μας θυμούνται.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τρελλέ καλημέρα.Στο γνωστό σημείο στο ημίχρονο το ραντεβού.
Επισκέπτης
ανατέλλει ο μεγάλος δικέφαλος είμαι 52 ετών και τα 48 μου είμαι παρών έχω ζήσει πίκρες και χαρές θυμάμαι πιτσιρικάς σκαρφαλωμένος πάνω στην μάντρα εκεί που έγινε μετά η σκεπαστή.
ΑΕΚάρα δώσε μας πάλι τις χαρές που μόνο εσύ ξέρεις να δίνεις.
ΑΕΚάρα δώσε μας πάλι τις χαρές που μόνο εσύ ξέρεις να δίνεις.
Επισκέπτης
ΑΕΚάρα κάνε την δακρυσμένη Ελλάδα από την μεγάλη καταστροφή να αποκτήσει πάλι το χαμένο χαμόγελο.Καλημέρα και από μένα και καλή επιτυχία στην ομάδα μας απόψε!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέλφια σήμερα θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.όσοι έρθουν γήπεδο θα το δουν κ θα το ζησουν.Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία η σημερινή.
''Μάχη χαμένη είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ποτέ''
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ που θα είσαι σήμερα;;;;;;
Θα παίζω bowling ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν σε πιστεύω.Πήγαινε σκάσε καμμια φάπα τώρα στον άλλο τον βλάκα τον ταβερνιάρη κ μετά τηλεόραση την ομαδάρα.
Επισκέπτης
παρ ότι έχω 1η επέτειο του δεύτερου μου γάμου παρόν στις πολεμίστρες του ΟΑΚΑΑδέλφια σήμερα θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.όσοι έρθουν γήπεδο θα το δουν κ θα το ζησουν.Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία η σημερινή.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να σας πω να γελάσετε τώρα με την αναβολή του σημερινου ματς.Ημουν διακοπές σε παραλιακό χωριο της Αρκαδίας κ αποφασίζω να φύγω κατα τις 17.30 για Αθηνα για να πάω στο ΟΑΚΑ κ επιστροφή την επομένη.Το χωριό είναι μικρό κ εκεί που είχα νοικιάσει είχα ακριβώς δίπλα ένα καφενείο.Την ώρα που κατέβαινα για να πάω στο αμάξι με τα κασκόλ μου,τις μπλούζες ,τα καπέλα κ την σημαία(το αμάξι το έκανα κίτρινο) καθόντουσαν κάτι γέροι του χωριόυ στον καφενέ κ παθαίνουν πλάκα με αυτό που βλέπουν μεσα στα κίτινα να μπάινει μέσα στο αμάξι.Φεύγω που λέτε κ δεν είχα κάνει 2 χιλιόμετρα κ με παίρνει η μάνα μου κ μου λέει για την αναβολή κ να μην έρθω Αθήνα.Που λέτε γυρνάω πίσω-δεν είχαν περάσει 3 λεπτά-κ παρκαρω στο ίδιο σημείο με τους γέρους να με κοιτάνε σαν χάνοι κ να αναρωτιούντε ''μα καλά βλαμμένο είναι το παιδι κ γυρνάει μέσα στα μεσημέρια με τα κασκόλ;''
Επισκέπτης
ρε συνάδελφε το 1976 στο ιστορικό παιχνίδι με την Κουήνς Πάρκ πήρα άδεια από την σημαία υπηρετούσα σε φυλάκιο με ραντάρ στην Λήμνο και ήμουν μέσα στο ναό.Να σας πω να γελάσετε τώρα με την αναβολή του σημερινου ματς.Ημουν διακοπές σε παραλιακό χωριο της Αρκαδίας κ αποφασίζω να φύγω κατα τις 17.30 για Αθηνα για να πάω στο ΟΑΚΑ κ επιστροφή την επομένη.Το χωριό είναι μικρό κ εκεί που είχα νοικιάσει είχα ακριβώς δίπλα ένα καφενείο.Την ώρα που κατέβαινα για να πάω στο αμάξι με τα κασκόλ μου,τις μπλούζες ,τα καπέλα κ την σημαία(το αμάξι το έκανα κίτρινο) καθόντουσαν κάτι γέροι του χωριόυ στον καφενέ κ παθαίνουν πλάκα με αυτό που βλέπουν μεσα στα κίτινα να μπάινει μέσα στο αμάξι.Φεύγω που λέτε κ δεν είχα κάνει 2 χιλιόμετρα κ με παίρνει η μάνα μου κ μου λέει για την αναβολή κ να μην έρθω Αθήνα.Που λέτε γυρνάω πίσω-δεν είχαν περάσει 3 λεπτά-κ παρκαρω στο ίδιο σημείο με τους γέρους να με κοιτάνε σαν χάνοι κ να αναρωτιούντε ''μα καλά βλαμμένο είναι το παιδι κ γυρνάει μέσα στα μεσημέρια με τα κασκόλ;''
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Θα πέσουν τα τσιμέντα σήμερα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move]ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!!!!!!!!!![/move]
[move]ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!!!!!!!!!![/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
8 ώρες έμειναν
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έλα,
έλα,
έλα,
έλα...
έλα,
έλα,
έλα...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε δεν θα μείνει κολυμπυθρόξυλο.Ρε θα πέσουν τα τσιμέντα σήμερα,δεν θα μείνει άντερο,60.000 χανούμια σημερα μέσα
...κ εννοείται ότι ολά τα γκολ που θα φάνε,θα αφιερωθούν στην μνήμη του αδικοχαμένου Πουέρτα. :'(
...κ εννοείται ότι ολά τα γκολ που θα φάνε,θα αφιερωθούν στην μνήμη του αδικοχαμένου Πουέρτα. :'(
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις