ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
Παιδιά μια ένσταση: ο Χούτος ήξερε πολλά καντάρια μπάλα, αλλά τον έκαψε ο Πατέρας του που πίστευε ότι ο γιός του ήταν ο Φαν Μπάστεν.
παπαρια μπαλα ηξερε... απλα ηταν γρηγορος και ειχε ψιλοκαλα τελειωματα...Παιδιά μια ένσταση: ο Χούτος ήξερε πολλά καντάρια μπάλα, αλλά τον έκαψε ο Πατέρας του που πίστευε ότι ο γιός του ήταν ο Φαν Μπάστεν.
παπαρια μπαλα ηξερε... απλα ηταν γρηγορος και ειχε ψιλοκαλα τελειωματα...
κοντρολ με το καλαμι...
πιστευεις οτι παιχτη με κανταρια μπαλα τον πουλαει η ρομα στα 19 του ?
λογικα ολα αυτα που λες...Αδερφέ η Ρόμα τον χρυσοπλήρωσε στα 16, λες να είναι μαλάκες και δεν ήξεραν τι δυνατότητες είχε; Ο Χούτος ήταν σούπερ ταλέντο που θα άφηνε εποχή με νορμάλ οικογένεια. Απλά όπως ο Παναθηναϊκός, έτσι και η Ρόμα δεν άντεξε την πίεση του πατέρα του. Ακόμα θυμάμαι τα δημοσιεύματα τα Ιταλικά που λέγανε για τις φασαρίες που τους έκανε στα γραφεία ο πατέρας Χούτος γιατί δεν βάζανε στην πρώτη ομάδα ενδεκάδα!!! το γιό του (ότι είχε ζητήσει και στον Ρότσα δηλαδη!). Μάλιστα αν ενθυμούμαι καλώς είχε δηλώσει τότε ο προπονητής ότι τέτοια πίεση απο οικογένεια πρώτη φορά συναντά στη ζωή του.
δεν ειμαι πια 25.. 29 ειμαι.. τον θυμαμαι για κανα χρονο πριν ερθει στον ολυμπιακο.. οταν αρχισε να παιζει ελπιδες κλπ...Αν το 25 είναι η ηλικία σου μάλλον τον πρόλαβες στο τέλος. Εγώ μια και είμαι αρκετά μεγαλύτερός σου (πως διάβολο περνάνε τα χρόνια δεν το κατάλαβα) και τον έχω δει από πολυ μικρό σου λεω ότι είχε σπάνιο ταλέντο. Εσύ τον πρόλαβες απίστευτα καμμένο. Λόγω του πατέρα του απείχε από προπονήσεις, δεν συμμετείχε σε προετοιμασίες και νομίζω (δεν είμαι όμως σίγουρος) ότι δεν έπαιξε καν 1-2 χρόνια (μπορεί και παραπάνω). Βάλτα όλα αυτά μαζί και θα καταλάβεις γιατί τις ελλείψεις του δεν τις δούλεψε ποτέ και έγινε αυτό που έβλεπες εσυ.
μπορει και να ηταν...δε θα μαθουμε ποτε...Σωστό αυτό που λες, έτσι είναι. Απλά ο Χούτος (ΘΑ) ήταν η εξαίρεση.
Τέλος πάντων, μια και μιλάμε για χαμένα ταλέντα να πω έναν παικταρά που θα μπορούσε να παίζει Α Εθνική Ιταλία άνετα αλλά τον έκαψε ΚΑΙ αυτόν ο Βαρδινογιάννης και τον ανάγκασε να σταματήσει την μπάλα στα 25 μόλις. Το όνομά του: Πάρις Γεωργακόπουλος.
θεος ο Ρινγκο...Που να τον ξέρεις, ας όψεται ο Ρίνγκο...
Εδώ το διάβασες, 1-2 σελίδες πριν. Εγώ το έγραψα.
Ίσως να ήταν καλύτερος ο Χιμένεθ αν τον άφηνες 3-4 χρόνια απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του.
Που κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτε, διότι κάθε Ελληνική ομάδα
και ΚΥΡΙΩΣ η τωρινή αεκ είναι ομάδα ειδικών αποστολών.
Και ο Αναστόπουλος έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει σε ειδικές αποστολές.
Ειναι αχωνευτα τα βαρια συμβολαιαΛέτε να το έκαναν επειδή είναι ένας από τους παίκτες που ζήτησαν κάποιες μέρες για να σκεφτούν την πρόταση της ΑΕΚ για να βάλουν την υπογραφή τους και να πέρει έτσι η ΑΕΚ την αδειοδότηση;