Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.603
Κριτικές
31
Like
13.180
Πόντοι
5.097
ταμειο πηγα με το οβερ.αλλα επρεπε να το παιξω οβερ 5.5  :grin:
ε καπως γλυκαθηκες παντως :2funny: :2funny:
πλακα πλακα ποιος να το ξερε να εβαζε σκορ 6-0
με 1 ευρω θα επαιρνε μια 500αρα  :2funny: :2funny:
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
6 τεμάχια και ...καλά που δεν πάθατε και τίποτα!!! :pipa3:
Ο Ριβάλντο το είχε προφητεύσει...


rivaldo.jpg
 

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
5.234
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μεγαλη μαγκια του γαυρου σημερα.μπραβο του.καλα ελεγε (δεν θυμαμαι ποιος) οτι ο τζεμπουρ θα γαμει κωλους στον γαυρο και μπραβο του που δεν πανηγύρισε το γκολ που εβαλε.ο ολυμπιακος δεν ειναι ομαδα που χαριζεται ετσι και σε βρει σε ασχημη μερα 6 θα φας,δεν λυπάται κανεναν και καλα κανει.αλλα τι να λεμε τωρα εχουμε τον μπαχα εμεις,καλα καναμε και διώξαμε τον αλγερινο.
παμε παρακάτω και βλεπουμε....  :'(
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
ναι οκ , αλλα με το υλικό που εχει οτι μπορει κανει και αυτος.

O Κετσπάγια με ακόμα πιο φθηνούς παίκτες έκανε πελάτες Πολυμετοχικό, Σωκρατικό και Βαλβέρδε.
Απλά δεν κάνει ο γραφικός, τουλάχιστον όχι για εσάς με αυτό το υλικό.
Αν έχετε μυαλό, θα πάρετε τον Κετσπάγια το καλοκαίρι.
 

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
5.234
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
O Κετσπάγια με ακόμα πιο φθηνούς παίκτες έκανε πελάτες Πολυμετοχικό, Σωκρατικό και Βαλβέρδε.
Απλά δεν κάνει ο γραφικός, τουλάχιστον όχι για εσάς με αυτό το υλικό.
Αν έχετε μυαλό, θα πάρετε τον Κετσπάγια το καλοκαίρι.


μαζι σου 1000%  :thumbsup:
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια τι ηταν αυτο;;;
 

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Μηνύματα
209
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
από του χρόνου ξεκινάω το ψάρεμα
να μην πικραίνω και τα παιδιά
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
ο φωτεινος να δουμε τι θα πει
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το 1981 ήμουν μικρός οπότε δε θυμάμαι το 6-0 στο Καραισκάκη. Το 2011 είμαι εκτός Ελλάδας οπότε θα λέω ότι απλά δε το είδα το ματς.
Το είχα γράψει και χθες στη διάρκεια του ματς. Όταν είσαι πίσω 2-0 στο 7 και 3-0 στο 20 απλά δεν έχεις ψυχολογία. Και το που θα σταμτούσε το σκόρ θα είχε να κάνει με τις ορέξεις των παικτών του ΟΣΦΠ. Θέλουμε να μιλήσουμε για απουσίες για να δικαιολογηθούμε; Μαλακία είναι γιατί στο Καραισκάκη έχουν παίξει ομάδες όπως ο Εργοτέλης ο Αστέρας, ο Πανσεραικός και δεν έχουν διασυρθεί έτσι. Οπότε τη δικαιολογία "μας έλειπαν 4 παίκτες" θα μπορούσα να τη δεκτώ εάν χάναμε 1-0 ή 2-0. Αλλά 6-0 και να λέμε τέτοια δικαιολογία; Όχι ρε παιδιά δε γίνεται να πω αυτό το πράγμα για να δικαιολογήσω τέτοια ξεφτίλα. Δεν υπήρχε καμία διάθεση από τους παίκτες. Και ούτε ο Χιμένεθ έδειχνε ικανός να βοηθήσει την ομάδα από τον πάγκο. Γιατί όταν βλέπεις ότι η δεξιά μεριά σου μπάζει (δε φταίει ο Μανωλάς γι αυτό) και έχεις Γεωργέα στον πάγκο έστω και στο 20 κάνεις την αλλαγή, βγάζεις τον Νασούτι (που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και άρα ΔΕ μπορεί να παίξει σε ντέρμπι). Όταν έχεις χάσει τη μάχη του κέντρου και ο μόνος τρόπος για να ανακώψεις τα κύματα είναι με αμυντικό χαφ που καταστρέφει παιχνίδι βάζεις τον μόνον που σου έχει μείναι (Γκέτζογλου) και βγάζεις τον πιο σοφτ Καφέ. ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ και βάζεις και Λύμπε ΜΠΑΣ και μείνει και κανένας παίκτης του ΟΣΦΠ πίσω για τον φόβο των Ιουδαίων.
Αλλά ότι και να λέω εγώ ή οι άλλοι ΑΕΚτζήδες δεν έχει καμία σημασία. Πάντως δε θα κάτσω να ασχοληθώ με σενάρια συνομωσίας. Ότι δηλαδή οι παίκτες της ΑΕΚ παίξανε έτσι όπως παίξανε γιατί παίχτηκαν πολλά κάτω από το τραπέζι. Αυτά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα λέμε.
Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τον Αλέφα. Με μία διαφορά όμως. Εγώ θέλω να δω τη δουλειά του Χιμένεθ από την αρχή και μετά να τον κρίνω. Αν όμως αποφασίσει να φύγει τοτε ναι. Θέλω να δω Κετσπάγια στον πάγκο.
Και για τον Τζεμπούρ κάτι . Το έχω γράψει πολλές φορές. Είναι παίκτης που έχει στοιχεία που άνετα στο εξωτερικό. Όμως ο χαρακτήρας του είναι περίεργος. Δε μπορείς να τον κάνεις καλά. Έφυγε από Ατρόμητο, Πανιώνιο και ΑΕΚ για αυτόν τον λόγο. Πολύ λίγοι προπονητές μπορούν να τον κάνουν καλά. Και ο Βαλδέρβε δε πιστεύω ότι είναι ένας από αυτούς. Αν ανανεώσει το καλοκαίρι θα δούμε πως θα πάει.
Και για τέλος καλή δύναμη στους ΑΕΚτζήδες στην Ελλάδα για την καζούρα που θα τρώνε για πολύ καιρό. Εγώ εδώ στην Κορέα μόνο από κανένα μέιλ ή κανένα τηλ. Τη γλίτωσα εχεχεχεχεχε.
Υ.Γ Αν χθές ο Μαρινάκης ήταν στο κέντρο του γηπέδου μετά το ματς και έλεγε υβριστικά συνθηματα κατά της ΑΕΚ θα τον αδικούσε κανείς;;;;
 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.169
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πολυ απλα ειναι τα πραγματα και τα λεω εδω και αρκετο καιρο... η ομαδα χρειαζεται αλλαγη εδρας και αν ειναι εφικτο αλλαγη διοικησης...
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η αλλαγή έδρας μπορεί και πρέπει να γίνει. Η αλλαγή διοίκησης αν γίνει πρέπει να γίνει με προυποθέσεις. Γιατί αν απλά ο Παππάς και ο Νοτιάς πουν εμείς φεύγουμε και δεν υπάρχει σοβαρή διάδοχη κατάσταση η ομάδα θα φτάσει να έχει πρόεδρο τον Χατζυχρήστο της οριντζιναλ και τότε θα φτάσουμε να παίζουμε για την σωτηρία.
Αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθεί αυτή τη στιγμή διάδοχη κατάσταση.
Αλλά εάν είναι να το πάμε το θέμα σε πολύ σοβαρά θέματα θα πρέπει επιτέλους να παραδεχτούμε ότι το 2004 η ομάδα έπρεπε να είχε πέσει στην τέτρτη εθνική και να ξεκινούσε από το 0. Τώρα 7 χρόνια μετά είμαστε εκεί που ήμασταν προ 2004 και το σημαντικό ακόμα δεν έχουμε πάρει αδειοδότηση για του χρόνου με ορατούς τους όποιους κινδύνους.
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.212
Κριτικές
41
Like
25.605
Πόντοι
17.470
ανυπαρκτοι,δεν μπηκαμε καν μεσα στο παιχνιδι...δεν υπηρχαμε αδελφε,πως να το κανουμε...
και μια απορια...σε τοσο σημαντικα παιχνιδια τον Μπαχα γιατι τον βαζει μεσα?
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Ο ΟΣΦΠ έπιασε από το 1 λεπτό την ΑΕΚ από τον λαιμό και δεν την άφησε παρά μόνο με το σφύριγμα της λήξης (και καλά έκανε εδώ που τα λέμε).Και όταν στο 20 έχεις κάνει 4 ευκαιρίες για γκολ και έχεις βάλει τις 3 απλά η ψυχολογία σου είναι στον θεό και η αντίπαλη ομάδα απλά δεν έχει.
Η 11 που κατέβηκε ήταν 11άδα που ούτε στο Football Manager. Ο Γεωργέας στον πάγκο και ο Μανωλάς δεξί μπακ, ο Μπάχα μέσα και ο Λύμπε στο πάγκο, Ο Βαλδέρβε είδε τα λάθη (δεν είναι και κανένας τυχαίος) ο ΟΣΦΠ έκανε επιθέσεις από τα δεξιά μας, ο Μπάχα αφέθηκε μόνος του (ουσιαστικά κανένας δε τον μάρκαρε) η άμυνα του ΟΣΦΠ έκλεισε Σκόκο και Γκερέιρο και το παιχνίδι τελίωσε κάπου εκεί.
Ξαναλέω καμία βοήθεια από τον Χιμένεθ χθες η ομάδα. Για τη χθεσινή εμφάνιση το φταίξιμο πέφτει σε αυτόν και στους παίκτες. Ούτε σε Αδαμίδη, ούτε σε πρώην προπονητές.
Όσο για την απορία με τον Μπάχα. Πιστεύω ότι αυτήν την απορία την έχουν πολλοί. Ίσως όπως όλοι οι προπονητές έτσι και αυτός να έχει αυτό το κόλημα
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Για όλα αυτά που σας συμβαίνουν αλλά και για όλα αυτά που θα συμβούν στον Παναθηναϊκό φταίει η ασυδοσία που επιτρέψαμε να έχει ο θείος της παράγκας τόσα χρόνια. Γιατί φταίει; Γιατί αν η ΑΕΚ είχε πάρει τους τίτλους που της αναλογούσαν τόσα χρόνια αν το πρωτάθλημα ήταν καθαρό (με αποκορύφωμα την κλοπή του 2008), θα είχατε χρήματα να κάνετε μεταγραφές ελέω CL, θα είχατε νέους οπαδούς και θα είχατε και στοιβαρή διοίκηση (μάλλον τον Μελισσανίδη). Όμως πως να μπει στο άθλιο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μελισσανίδης και ο κάθε Μελισσανίδης όταν βλέπει ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη και θα παλεύει απλά για τη δεύτερη θέση μια και ο "πρωταθλητής" είναι γνωστός εκ των προτέρων;

Ακριβώς τα ΙΔΙΑ θα γίνουν και στον Παναθηναϊκό με μαθηματική ακρίβεια και αυτά τα έχω πει εδω και χρόνια. Η Ελληνική κοινωνία είναι ζούγκλα, ισχύει ΜΟΝΟ ο νόμος του ισχυροτέρου. Όσο λοιπόν επιτρέπουμε την αυτοκρατορία του κακού να είναι ισχυρή, αυτή θα γίνεται ισχυρότερη και χρόνο με το χρόνο αυτά και ΠΟΛΥ χειρότερα θα γίνονται. Και με τον Παναθηναϊκό είδατε πώς νικήσανε, διαιτησία και τρομοκρατία την οποία θα επαναλαμβάνουν κάθε φορά που δεν μπορούν να νικήσουν εντός του αγωνιστικού χώρου καθαρά. Ούτε γήπεδο εμάς και εσάς δεν αφήνουν να κάνουμε (όσοι ξέρουν τα παρασκηνιακά καταλαβαίνουν τι λέω).

Αυτή είναι η ιδεολογία τους, νίκη με ΚΑΘΕ τρόπο και η προπαγάνδα τους καλά να κρατεί. Εμείς όμως οι υπόλοιποι που είμαστε ΠΟΛΥ περισσότεροι, πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε και να πάμε την κατάσταση στα άκρα δηλαδή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΏΤΑΘΛΗΜΑ και συμμετοχή σε κάποιο άλλο (Κύπρου ή και Ιταλίας ενδεχομένως). Είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε αποτέλεσμα γιατί η UEFA θα θορυβηθεί και αναγκαστικά θα κάνει κάτι. Στοιχεία εναντίον του γαύρου υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ, σημασία έχει να τα χρησιμοποιούμε όπως πρέπει.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
μεγαλη μαγκια του γαυρου σημερα.μπραβο του.καλα ελεγε (δεν θυμαμαι ποιος) οτι ο τζεμπουρ θα γαμει κωλους στον γαυρο και μπραβο του που δεν πανηγύρισε το γκολ που εβαλε.

δε θυμάσαι ε;

ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom