sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μην χαιρεσε εχουμε δρομο...τζιμπουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Μην χαιρεσε εχουμε δρομο...τζιμπουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ρε πλακιτσα κανω αφου το ξερειςΜην χαιρεσε εχουμε δρομο...
σε καλοπροαιρετους ποτε....ρε πλακιτσα κανω αφου το ξερεις
δεν πιστευω να μου την πεσεται αμεσως![]()
μαντσεστερ σιτυ και καλαΓια ποιο λογο εδω και λιγες αγωνιστικές, παιζει η ΑΕΚ με αυτα τα μαλακισμενα μπλε?
Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι αυτες?
Αρχιδια γουρι....Για ποιο λογο εδω και λιγες αγωνιστικές, παιζει η ΑΕΚ με αυτα τα μαλακισμενα μπλε?
Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι αυτες?
Σας τα έλεγα....Αδερφια καλησπέρα.Σήμερα δε βλέπω νίκη μας.Εχουμε κενα στην αμυνα-λείπει ο Τράι-και ο Καντάφι θα τα εκμεταλλευθεί στο έπακρο..Βλέπω ήττα καθαρή με σπρώξιμο από το κοράκι λόγω φιέστας.....
σκασε μλκ παμε να φυγουμε θα φαμε ξυλο :S
Ναυαρχε εχουμε δρομο ακομη..εγω πιστευω θα γυρισει...Σας τα έλεγα....
Οποιος πηρε την αποφαση να μην φοραει η ομαδα κιτρινομαυρα, πρεπει να τον αλειψουν πισσα και πουπουλα και να μην ξαναπατησει.Αρχιδια γουρι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το γυρισουμε το γαμημενο...
Οποιος πηρε την αποφαση να μην φοραει η ομαδα κιτρινομαυρα, πρεπει να τον αλειψουν πισσα και πουπουλα και να μην ξαναπατησει.
Ο γκαντεμης ο Baros φταιει!!!! Και αυτός που εβαλε το Μητσοτάκη στο Thread!!:'( :'(Μα ΜΠΛΕ???
ΜΠΛΕ?????????????????????????????
Τι ειμαστε, Εθνικος Πειραιως?
ΜΠΛΕ?????????????????????????????????????????????????????????
:SΟ γκαντεμης ο Baros φταιει!!!! Και αυτός που εβαλε το Μητσοτάκη στο Thread!!:'( :'(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τον ειπα και καλοπροαιρετο....Ο γκαντεμης ο Baros φταιει!!!! Και αυτός που εβαλε το Μητσοτάκη στο Thread!!:'( :'(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω σας ευχηθηκα καλη επιτυχια απο τα βαθη της δρακουμελικης καρδιας μουΟ γκαντεμης ο Baros φταιει!!!! Και αυτός που εβαλε το Μητσοτάκη στο Thread!!:'( :'(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για επιθεση ειναι νωρις ακομα.. 3μπαλακια.....Απο αμυνα ειμαστε σαν τον κωλο της πουτανας...![]()