Συγκρίνεις εσύ την παράγκα του κρόκους του καπετάνιου με την εποχή του μελισσάν που είχαμε την υπερομάδα;
Δεν συγκρίνονται sorry!!!
δεν τίθεται θέμα σύγκρισης
τίθεται θέμα ύπαρξης
όταν ο Έλληνας για να πάει στρατό βάζει βύσμα να πάει κάπου καλά, παραπονιέται γιατί ο άλλος έχει βύσμα να μην πάει καθόλου.
όμως και το ένα και το άλλο είναι λάθος.
να στο πω αλλιώς. όταν κάποιος κάνει κάτι, πάντα θα υπάρχει κάποιος να το κάνει καλύτερα
το να κάνει μια παράγκα ο Μελισσανίδης σήμαινε απλά πως κάποιος άλλος θα την έκανε καλύτερα κάποια στιγμή. έτυχε να είναι ο Κρόκους (που δεν ήταν - ο Μητρόπουλος ήτανε). Η παράγκα λειτουργεί υπέρ αυτού που έχει το παραδάκι το πολύ. ΤΕΛΟΣ
αν κάποιος κλέψει ένα αυτοκίνητο δεν είναι λιγότερο κλέφτης από αυτόν που κλέβει τράπεζα
και οι δύο κλέφτες είναι
έχει προφανώς διαφορά στην τιμωρία - αλλά σίγουρο είναι πως δεν μπορεί ο κλέφτης αυτοκινήτου να φωνάζει πως ο άλλος είναι περισσότερο κλέφτης. και απλή απόπειρα να κάνει να κλέψει κάποιος, κλέφτης είναι κατά βάθος.
Ακαι κάτι τελευταίο - ας μου απαντήσει κάποιος που να έχει περισσότερο μυαλό από εμένα (όλοι σας δηλαδή), για ποιο λόγο αφού η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο είναι ζημιογόνα, κάθονται όλοι αυτοί και σφάζονται τόσα χρόνια όλοι τους. Και μην μου πει κανείς πως είναι για την αγάπη της ομάδας τους...