ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αυτός ηταν με τη γυναίκα στο γήπεδο????Καλύτερα κάτσε σπίτι και να κερδίζουμε
Αυτός ηταν με τη γυναίκα στο γήπεδο????Καλύτερα κάτσε σπίτι και να κερδίζουμε
Λες να τα πιουμε, όντας στον τελικό????1-0 στο τέλος,εγώ δεν το περίμενα πάντως σήμερα για νίκη.Να κρύψει κ την σακούλα με τα λεφτά ο Μάκαρος που τα έταξε σε περίπτωση νικης της Καβαλας σημερα.
Νίκη κόντρα στην ομάδα του Βορρά και πάμε για νίκη-πρόκριση κόντρα στον ψευτοδικέφαλο την Τετάρτη και χαρτομάντηλα ZEWA για όσους συγκινούνται.
Φετος ειμουν στα 1-0 με γαυροβαζελο και στο 3-1 με χαιντουκ... μοναδικη ισοπαλια 0-0 με παοκ στον ημιτελικοΚαλύτερα κάτσε σπίτι και να κερδίζουμε
Οχι,παλι τα ιδια θα λεμε? εγω ειμουν με ενα φιλαρακι που ανεβηκε απο επαρχιαΑυτός ηταν με τη γυναίκα στο γήπεδο????
Θα κατεβασει την 11δα που ειχε στο 4-0 η θα δουμε καναν μπαχα μπροστα και καναν σκοκο δεξι χαφ?Αντε να κατεβασει την κανονικη ομαδα ο Μανολο να κερδισουμε στην τουμπα να τελειωσει το παραμυθι,αν και προβλεπω να τα σπανε ολα τα παοκια και να εχουμε τρελα επεισοδια.
αε ελπισουμε το πρωτο.μην κανει κανα σκηνικο και αφησει εξω μπλανκο γκερειρο σκοκο...καλα αυτος ο μπαχα πως καταντησε ετσι ρε πουστη...ηταν καλος παιχτης.Θα κατεβασει την 11δα που ειχε στο 4-0 η θα δουμε καναν μπαχα μπροστα και καναν σκοκο δεξι χαφ?
Να σου ζησει η Βαφτιστηρα Σκοτεινε,ευτυχως δεν βγηκε το προαισθημα σου τελικα.Θέλω να πω ένα μεγάλο χρόνια πολλά στηνβαφτιστήρα μου από την Κύπρο που σήμερα κλείνει τα 4
Τωρα ο μπαχα ετσι οπως παιζει φιλε δεν κανει ουτε για τον αστερα τριπολης...αε ελπισουμε το πρωτο.μην κανει κανα σκηνικο και αφησει εξω μπλανκο γκερειρο σκοκο...καλα αυτος ο μπαχα πως καταντησε ετσι ρε πουστη...ηταν καλος παιχτης.
Γαμώ το αλτσχαιμερ σου γαμώΑυτός ηταν με τη γυναίκα στο γήπεδο????
η η ηλικια φταιειΓαμώ το αλτσχαιμερ σου γαμώ
Δεν πάς να το κοιτάξεις αυτό που παθαίνεις και ξεχνάς συνέχεια
Ποιά ηλικία μωρέ!!! την ίδια ηλικία έχουμε με τον ναύαρχο απλά αυτός κακογέρασεη η ηλικια φταιει
1-0 στο τέλος,εγώ δεν το περίμενα πάντως σήμερα για νίκη.Να κρύψει κ την σακούλα με τα λεφτά ο Μάκαρος που τα έταξε σε περίπτωση νικης της Καβαλας σημερα.
Νίκη κόντρα στην ομάδα του Βορρά και πάμε για νίκη-πρόκριση κόντρα στον ψευτοδικέφαλο την Τετάρτη και χαρτομάντηλα ZEWA για όσους συγκινούνται.
Την τεταρτη προβλεπω ματσακι για γερα νευρα... εκτος αν γινει κανα τσαφ και προηγηθει η αεκ στα πρωτα 20 λεπτα.
Αντε να κατεβασει την κανονικη ομαδα ο Μανολο να κερδισουμε στην τουμπα να τελειωσει το παραμυθι,αν και προβλεπω να τα σπανε ολα τα παοκια και να εχουμε τρελα επεισοδια.
κατσε ρε...με το μεγαλο παοκ παιζεις .....στην καυτη τουμπα παιζεις....Την τεταρτη προβλεπω ματσακι για γερα νευρα... εκτος αν γινει κανα τσαφ και προηγηθει η αεκ στα πρωτα 20 λεπτα.
Μην ξεχνας ποσες φορες εχει περασει με διπλο η αεκ απο την τουμπα...κατσε ρε...με το μεγαλο παοκ παιζεις .....στην καυτη τουμπα παιζεις....
εχεις και την απαιτηση να σκοραρεις;ας ελπισουμε να μας λυπηθει ο χαβος...
ναι ρε φιλε....ειχαμε την τυχη με το μερος μας αρκετες φορες.....Μην ξεχνας ποσες φορες εχει περασει με διπλο η αεκ απο την τουμπα...