Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 430 άτομα (0 μέλη και 430 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα ΑΕΚάρα από την Άπω Ανατολή....
Να τα πάρω με τη σειρά. Αν και δεν είναι του γούστου μου οι σχιστομάτες εννοείτε πως έχω φάει. Εξάλλου εδώ όταν είσαι σχεδόν 2 μέτρα (δε πα να είσαι και ο κουασιμόδος ο ίδιος)και έχεις για μάτια στρογγυλά (ακόμα και το ένα να κοιτάει την ανατολή και το άλλο τη δύση) έχεις κάποια Α πέραση. Αλλά έλα που εγώ θέλω τη γυναίκα να έχει στήθος και κόλο και εδώ είναι πλάκα και τα 2....Για αυτό όταν έρχομαι στην Ελλάδα πέφτω με τα μούτρα στο μουνί, αλλά επειδή στην Ελλάδα οι γκόμενες κάνουν και τις δύσκολες και θέλουν και τον χρόνο τους (και εγώ δεν έχω χρόνο) ασχολούμε με τα κορίτσια που το προσφέρουν απλόχερα (με το αντιτιμό τους). Πάει αυτό.
Η ερασιτεχνικη ΑΕΚ καλά πάει. Τα προβλήματα υπάρχουν, αλλά πάει μια χαρα. Στο χαντμπολ πάμε για να σηκώσουμε το ευρωπαικό, στο βόλει πάμε για το κύπελλο. Μπράβο σε όλους.
Όσο για τον Μελισσανίδη σιγά μη κάνει δωρεά. Ούτε τρελλός ούτε λαμόγιο. Όσο για τον Χατζηχρήστο δε ξέρω τι έχει πεχτεί μεταξύ τους. Τα έχουν τσουγκρίσει;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παμε γερα ρε ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :rockon:

Συνημμένα

• aek_f_v.jpg
    aek_f_v.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 26

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρα ΑΕΚάρα από την Άπω Ανατολή....
Να τα πάρω με τη σειρά. Αν και δεν είναι του γούστου μου οι σχιστομάτες εννοείτε πως έχω φάει. Εξάλλου εδώ όταν είσαι σχεδόν 2 μέτρα (δε πα να είσαι και ο κουασιμόδος ο ίδιος)και έχεις για μάτια στρογγυλά (ακόμα και το ένα να κοιτάει την ανατολή και το άλλο τη δύση) έχεις κάποια Α πέραση. Αλλά έλα που εγώ θέλω τη γυναίκα να έχει στήθος και κόλο και εδώ είναι πλάκα και τα 2....Για αυτό όταν έρχομαι στην Ελλάδα πέφτω με τα μούτρα στο μουνί, αλλά επειδή στην Ελλάδα οι γκόμενες κάνουν και τις δύσκολες και θέλουν και τον χρόνο τους (και εγώ δεν έχω χρόνο) ασχολούμε με τα κορίτσια που το προσφέρουν απλόχερα (με το αντιτιμό τους). Πάει αυτό.
Η ερασιτεχνικη ΑΕΚ καλά πάει. Τα προβλήματα υπάρχουν, αλλά πάει μια χαρα. Στο χαντμπολ πάμε για να σηκώσουμε το ευρωπαικό, στο βόλει πάμε για το κύπελλο. Μπράβο σε όλους.
Όσο για τον Μελισσανίδη σιγά μη κάνει δωρεά. Ούτε τρελλός ούτε λαμόγιο. Όσο για τον Χατζηχρήστο δε ξέρω τι έχει πεχτεί μεταξύ τους. Τα έχουν τσουγκρίσει;
Κανε καμια δωρεα εκει σε κανα κοριτσι να βαλει σιλικονατα αμα τα θες μεγαλα... δεν μπορει να τα χεις ολα δικα σου  :P :P :P
Η που θα παρουμε 3 κυπελα (ποδοσφαιρο,χαντμπολ,γυναικιο βολευ) η που θα παρουμε τα 3 μας... ο θεος να βαλει το χερι του  :priest: και να μας ευνοησει και μας η τυχη μια φορα...
Ο Μελισσανιδης μαλλον μας τιμωρει για την τοτε ηττα του στις εκλογες της ερασιτεχνικης... Ο Χατζηχρηστος δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο βαραει τελευταια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είμαι φυσικολάτρεις ρε φίλε. Τα πλαστικά δε μου αρέσουν συν της άλλη είναι μινιόν οι γυναικες εδω που έτσι και βάλουν μεγάλα θα είναι βυζιά και γύρω γύρω κρέας. Εξάλλου όπως έχω γράψει έχω φάει σχιστομάτισες. Και οι πουτάνες έχουν ένα καλό στη συμπεριφορά τους. Κάνουν τον άντρα να αισθάνεται ότι είναι ο μόνος άντρας στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί έλληνες έχουν παντρευτει ντόπιες. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς από την δουλεία, να είσαι βρώμικος να μην αντέχεις εσύ ο ίδιος την μυρωδιά σου να είσαι κουρασμένος του θανατά, και με το που ανοίγεις την πόρτα να τρέχει να σε αγκαλίασει και να σε φιλήσει. Να σε γδύσει, να σε κάνει μπάνιο να σου βάλει να φας ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ να κάνετε κίολας χωρίς "έχω πονοκέφαλο" και άλλες τέτοιες δικαιολογίες. Την πατάς πολύ εύκολα και νυμφευεσαι χωρίς να το καταλάβεις. Παραλίγο να την πατήσω και εγώ.  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Στα της ομαδάρας μας τώρα.
Στο χαντμπολ τα πάμε μια χαρά. Είναι (εάν δε κάνω λάθος) η πρώτη μας ευρωπαική έξοδος. Συνήθως στην πρώτη έξοδο οι ομάδες μαζεύουν εμπειρίες. Μακάρι να το πάρουμε το ευρωπαικό (δε θυμάμαι εάν άλλη ομάδα έχει πάρει ευρωπαικό).
Στο γυναικίο βόλει και γενικά στο βόλει η ΑΕΚ δεν ήταν ποτέ παραδοσιακή δύναμη. Το γεγονός και μόνο ότι οι κοπέλλες έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει είναι κάτι που δίνει ελπίδες για το μέλλον της ομάδας.
Τώρα στην μπάλα. Έχω κουραστεί να το λέω. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση γιατί κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πλέι οφ και ουσιαστικά εκτός ευρώπης. Γι αυτόν το κύπελλο είναι η μόνη σίγουρη λύση. Άρα θα τα δώσει όλα. Και με την προσθήκη του βειρίνια (τελικά θα πάει Ζενιτ ή μαλακίες έγραφαν) Ιβιτς και Γκαρσία και με την Τούμπα γεμάτη το έργο της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο. Μακάρι να πάμε να πετάξουμε 3 γκολάκια και να τους καληνυχτήσουμε, αλλά η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ έχει το απάνω χέρι.
Καλά ας μας τιμωρεί ο Μελισσανίδης....Και εμείς τον τιμωρήσαμε όταν το 2004 που η ομάδα τον είχε ανάγκη είχε πει "μόνο τρελλός και λαμόγιο θα έπαιρνε την ΑΕΚ τώρα και εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο"....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κανε καμια δωρεα εκει σε κανα κοριτσι να βαλει σιλικονατα αμα τα θες μεγαλα... δεν μπορει να τα χεις ολα δικα σου  :P :P :P
Η που θα παρουμε 3 κυπελα (ποδοσφαιρο,χαντμπολ,γυναικιο βολευ) η που θα παρουμε τα 3 μας... ο θεος να βαλει το χερι του  :priest: και να μας ευνοησει και μας η τυχη μια φορα...
Ο Μελισσανιδης μαλλον μας τιμωρει για την τοτε ηττα του στις εκλογες της ερασιτεχνικης... Ο Χατζηχρηστος δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο βαραει τελευταια...
Aκριβώς!!! τότε με τίς εκλογές της ερασιτεχνικής και τo project Αγία Σοφία.Τον έγραψε ο ΧΧ στα αρχίδια του και το φέρνει βαρέως ακόμα.
*Δεν κατάλαβα καλά gregory γιατί δηλ.να μην κάνει δωρεά στίς οικογένειες των Παλικαριών που δολοφονήθηκαν ο μελισσαν;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διομίδη παρεξήγησες. όταν έγραψα "Όσο για τον Μελισσανίδη σιγά μη κάνει δωρεά. Ούτε τρελλός ούτε λαμόγιο" εννούσα για την ΑΕΚ όχι για τους αστυνομικούς. Σε θέματα δωρεάς, είτε είναι νεκροί αστυνομικοί, είναι σεισμοπαθείς, είναι θύματων πυρκαγιών κτλπ κανένας δε μπορεί να κατακρίνει κανέναν. Μη τρελλαθούμε και τελείως.
Όσο για τον ΧΧ (είναι ίσως ο μόνος ΑΕΚτζής που θέλω να τον πλακώσω και να τον κλείσω σε κανένα διπύθμενο, το 2003 εάν θυμάμαι καλά είχε ζητήσει από τον Μελισσανίδη να αναλάβει την ΑΕΚ. Τότε είχε κάνει ο Μελισσάν τη δήλωση περί τρελλου και λαμόγιου...Κρατάει χρόνια η κολώνια

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Διομίδη παρεξήγησες. όταν έγραψα "Όσο για τον Μελισσανίδη σιγά μη κάνει δωρεά. Ούτε τρελλός ούτε λαμόγιο" εννούσα για την ΑΕΚ όχι για τους αστυνομικούς. Σε θέματα δωρεάς, είτε είναι νεκροί αστυνομικοί, είναι σεισμοπαθείς, είναι θύματων πυρκαγιών κτλπ κανένας δε μπορεί να κατακρίνει κανέναν. Μη τρελλαθούμε και τελείως.
Όσο για τον ΧΧ (είναι ίσως ο μόνος ΑΕΚτζής που θέλω να τον πλακώσω και να τον κλείσω σε κανένα διπύθμενο, το 2003 εάν θυμάμαι καλά είχε ζητήσει από τον Μελισσανίδη να αναλάβει την ΑΕΚ. Τότε είχε κάνει ο Μελισσάν τη δήλωση περί τρελλου και λαμόγιου...Κρατάει χρόνια η κολώνια
Οk αδερφέ!!! the subject is closed  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρεεεεεεεεεεεεεε ο gregory δεν δούλευε ιαπωνία;;;
GREGORY ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ;;;;
Δώσε σημεία ζωής

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Γαμησετα,της ποπης εγινε εκει κατω... και ο φιλος νομιζω καποια σχεση εχει με θαλασσα  :'( ας ελπισουμε να ειναι καλα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παίδες μια χαρά είμαι....Είμαι δυτικά της Ιαπωνίας και νότια. Απλά από την ώρα που έγινε ο σεισμός και μαθεύτικε στην ελλάδα δεν προλαβαίνω να απαντάω σε τηλεφωνήματα από συγγενείς και φίλους (λογικό). Βασικά κανένας δε περίμενε τέτοιο τσουνάμι (γιατί από σεισμούς δόξα τα 6εκ θεούς τους έχουμε)...Το τσουνάμι είναι που τα γάμησε όλα.
Βέβαια για να πω την αλήθεια έχει πάει λίγο το σκατό στη κάλτσα, αλλά όταν βλέπεις τους Ιάπωνες σχετικά ήρεμους, κοντρολάρεις και εσύ τον εαυτό σου καλύτερα....Πάντως οι φόβοι είναι για πολούς νεκρούς (κυρίως από το τσουνάμι).

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αφου ειναι αεκ ο φιλος δε μασαει πουθενα  :P την βγαζει καθαρη μεσα απο μπορες,καταιγιδες μεχρι κ τσουναμι!  :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βασικά τα 9 ρίχτερ όπως και να το κάνεις θα τρόμαζαν ακόμα και τον θεό τον ίδιο. Είναι πάντως απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους τόσο ψύχραιμους σε βαθμό παρεξηγήσεως. Δεν τους επηρρέασε τόσο ο σεισμός όσο το τσουνάμι (μερικοί λένε ότι έφτασε και τα 15 μέτρα !!!). Αυτό τους έχει γαμήσει...Από σεισμούς της τάξης των 7 και πάνω είναι συνηθισμένοι και οργανωμένοι. Καλά δε το συζητάω όταν γίνεται κανένας 5 ή 6 εδώ είναι σα να έχει κλάσει κάποιος στον καναπέ και απλά το ένοιωσαν και οι άλλοι...
Και ήταν να φύγω σήμερα για Κορέα, αλλά στα αεροδρόμια γίνεται πανικός (τα έκλεισαν για προληπτικούς λόγους) οπότε το ταξίδι ανεβλήθει....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Gregory όταν με το καλό έρθεις πατρίδα περιμένουμε κέρασμα για το ότι σώθηκες  :2funny: :2funny: :2funny:
Πέντε έξι έχουμε μείνει εδώ μέσα δεν λέει να χάσουμε τον έναν  :S
Να΄σαι καλά αδερφέ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Gregory όταν με το καλό έρθεις πατρίδα περιμένουμε κέρασμα για το ότι σώθηκες  :2funny: :2funny: :2funny:
Πέντε έξι έχουμε μείνει εδώ μέσα δεν λέει να χάσουμε τον έναν  :S
Να΄σαι καλά αδερφέ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Προσυπογράφω!Γυρνα πίσω και για πάρτυ σου θα πάρουμε το νταμπλ!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προς φιλο γκρεγκορυ χαιρομαι που εισαι καλα καταρχην αδελφε,και λυπαμαι για οτι συνεβη εκει στα αγαπημενα μου σχιστοματικα.αν εχεις υποψη σου καμια αστεγη κορασιδα που θελει να μεταναστευσει προσφερομαι οικιοθελως,και ολα τα εξοδα δικα μου.
αλλα να ειναι καπως ετσι.
japanese-girls-99.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Απω Ανατολή ρε, και στην Ουγκάντα...ΑΕΚ παντού.
Μαστερά, μόλις μπορέσω θα πάω να δω τι έχει γίνει εκει. Πάντως εάν μπορείς προσδιόρισε αυτό το έτσι γιατί δε κατάλαβα και δε μου δείχνει εάν έχεις βάλει εικόνα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Απω Ανατολή ρε, και στην Ουγκάντα...ΑΕΚ παντού.
Μαστερά, μόλις μπορέσω θα πάω να δω τι έχει γίνει εκει. Πάντως εάν μπορείς προσδιόρισε αυτό το έτσι γιατί δε κατάλαβα και δε μου δείχνει εάν έχεις βάλει εικόνα...
εχω βγαλει ενα γιαπωνεζικο μωρο να το πιεις στο ποτηρι ρε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ή το μπου φταίει και δε μου την εμφανίζει ή έχει γαμηθεί σήμερα το νετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom